VVFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Az általad lenézett,és túlzóan irreális BMEs képzésekben végzettek után kapkod fél Európa,míg az jó és szép IBSrõl kikerülõ díszpintyekbõl 12 egy tucat. Csak,hogy a realitások talaján offoljunk.
annyira utálom, amikor leírom normálisan a tapasztalatomat, de azt le se szarva hajtogatod a mondandódat.
nem fogom részletezni neked, hogy az átlag magyar fõsuli/egyetem irreálisan és értelmetlenül sokat kér számon, meg azt sem hogy nyugaton az ibs-hez hasonló szinten vannak a BA képzések, mert úgsem tudlak meggyõzni. te meg a magyaros irígységgel és megvetéssel fogsz továbbra is azokra nézni akik picit jobban állnak mint te...

-the invisible-

jah..be se tudná kapcsolni a gépet :D

Képeket kérünk és nem lenne off :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Voltan
Lehet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

JGTC
tuti nem Õ írta

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Voltan
Nem errõl van szó. Nincs túl pozitív véleményem az IBS-rõl ugyan, de nem mondom azt, hogy mindenki, aki oda jár hülye tapló. Ellenben az, aki olyanokat ír, hogy "Felsõértelmiségi vagyok, mert az IBS-re járok", hát arról megvan a véleményem.

StephenKing
mivan??? mivan??? mivan???????

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

mateus33
Kitudja melyik élelmiszerboltba jár vásárolni? Arról is beszélhetnénk! Vagy ruhaüzletrõl<#zavart2><#nevetes1>

CeeZee
ez gyenge kifogás! ezt te sem gondolod komolyan!

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

magus
amugy meg !!!!! ??????

magus
nem arról az iskoláról beszélünk ahová jár?

StephenKing
Mi a faszért kell szétoffolni a topikot??? Fõleg meg ilyen mindenkitérdeklõ témával!!!

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

magus
lehetséges, annyira nem vagyok naprakész belõle, pár éve még csak azt lehetett hallani, hogy nagyon rossz.

A Gábor Dénes javuló tendenciát mutat sztem, régebben nagyon gáz volt.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

magus
kb mint a Gábor Dénes

magus
ibs-be az megy akinek anyucija apucija megtudja venni legalisan a diplomajat. egy egyetemen vagy egy fosulin egy ibs-s az elso heten kiszopna, nem veletlenul van hire. sot, meg igy is van olyan aki nem tudja elvegezni.

nem off ez, fanklubban vagyunk :)

én személy szerint úgy vagyok vele, hogy leszarom :D hidd el, így is hullanak rendesen, aki meg marad, azzal az elsõ év után nem sokat találkozol mert újra elsõbe megy. hidd el nagyon sok jó arc van, sokmindenkivel jó barátságban vagyok, a köcsögökrõl meg nem is veszek tudomást. Ráadásul sok mindent lehet más kulturákról tanulni a külföldiek révén, amellett, hogy angolból is penge leszel. amit és ahogy tanítanak, nekem az is bejön, a tanárok szinte kivétel nélkül nagyon rendesek, segítenek, bármikor odamehetsz hozzájuk ha nem értesz valamit, és elmagyarázzák. na ez az ami nincs így a porosz rendszerben, és ezért nem is akartam semmi ilyen suliba menni.

-the invisible-

OFF
Évekkel ezelõtt még jó volt az IBS, mert akkor nem volt kreditrendszer, és hullottak a rózsadombi aranyifjak/hölgyek kifelé a suliból.

Most meg csak átevickélnek valahogy.
ON
már egyszer írtam az ibs-rõl, szal inkább nem mondom el megint a véleményemet ilyen "ibs? na errõl ennyit" emberkékrõl mint te..

-the invisible-

nem hát.

de valaki az ezsgérõl, az tuti. azér kérdeztem

-the invisible-

Voltan
Meglehet, de azért viccnek jó :D

gabber_saviola
nagyon levágós , tuti nem Virágsuna írta :)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Voltan
Ráadásul IBS? Na, errõl ennyit.

Voltan
Felsõértelmiségi? Az meg mi?
"fõiskolára járok, tehát hülye sem vagyok" Láttam már sok ellenpéldát. Micsoda hülye beképzelt... nõ.

csuldigung

-the invisible-

itt meg olyan mint a a Kocsis Orsi (imádom azt a csajt!)

-the invisible-

rakok pár kurvaszart is, tavaly decemberi, azóta lefogyott :D <#idiota>

és hátulról se jobb

és õ a fitnesskirálynõ LOL (#95)

-the invisible-

mi lett a szájával??????

allergiás?

http://gaborszantai.co.uk/

találtam egy képet :)

-the invisible-

KIVÓTEZ???

13. Voksán Virág
May 27th, 2006 | 15:03

Sziasztok,

Voksán Virág vagyok, az IBS-re, a Nemzetközi Üzleti Fõiskolára járok, 22 éves vagyok, íme a rajongói fórumom: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148505403

Felsõértelmiségi vagyok, közel 1 milliót perkálok a suliban évente, tehát nem vagyok se szegény, se csúnya, és mivel fõiskolára járok, ezért hülye sem vagyok!

puszó

-the invisible-

ha nem te voltál akkor ne haragudj, kétértelmû volt a komment nagyon.

-the invisible-

JGTC
ha le ment fel is fog menni ! <#bee1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Valóban egy kicsit gonosz voltam a hölgy megnevezésével kapcsolatban, elnézést kérek érte.
mateus33
Sztem a smiley-ból is gondolhatta,meg a hölgy általad történt megnevezésébõl<#vigyor4> De persze mindenkinek joga van olyan pontra nyomni amilyenre akar.

mateus33
Érdekes,h ide beraktad a linket,s miután felnyomtuk az átlagot estére le is ment a felére<#szomoru1>

Te kis egyszemélyes fanklub: mondtam egy szóval is, hogy én húztam le?!

Lehet, hogy szmájli miatt volt kétértelmû...
te mekkora egy faszkalap vagy

-the invisible-

Nagyorrú most:

Látogatottság: 5207
Szavazás eredménye: 2.88

<#eplus2>
JGTC
ez így rendjén is van me toooooooooooooo

prezi
mai világban egyre gyakoribb a plasztikai megoldások, én a természetesség híve vagyok...
de ha jönne egy jó szilikon maca nem mondanám azt hogy bye :DDDd

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

kissé túlöltözött <#whatever>

JGTC

JGTC
náá <#nyes><#dumcsi>

prezi
igen, itt el kell dönteni hogy "csakatermészetes" fan club vagy náá :D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Matthew Prosac
"szerintem ezek szilikon elõtti képek :)"
az a szerintem nem kell oda

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gabber_saviola
Látogatottság: 4680
Szavazás eredménye: 4.2

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

JGTC
4.2 most

JGTC
úgy volt h feltesezd a képeket amiket nekem is átküldtél... dobd fel galériába aztán linkelheted is

gabber_saviola
<#finom>