VVFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem fogom részletezni neked, hogy az átlag magyar fõsuli/egyetem irreálisan és értelmetlenül sokat kér számon, meg azt sem hogy nyugaton az ibs-hez hasonló szinten vannak a BA képzések, mert úgsem tudlak meggyõzni. te meg a magyaros irígységgel és megvetéssel fogsz továbbra is azokra nézni akik picit jobban állnak mint te...
-the invisible-
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
én személy szerint úgy vagyok vele, hogy leszarom :D hidd el, így is hullanak rendesen, aki meg marad, azzal az elsõ év után nem sokat találkozol mert újra elsõbe megy. hidd el nagyon sok jó arc van, sokmindenkivel jó barátságban vagyok, a köcsögökrõl meg nem is veszek tudomást. Ráadásul sok mindent lehet más kulturákról tanulni a külföldiek révén, amellett, hogy angolból is penge leszel. amit és ahogy tanítanak, nekem az is bejön, a tanárok szinte kivétel nélkül nagyon rendesek, segítenek, bármikor odamehetsz hozzájuk ha nem értesz valamit, és elmagyarázzák. na ez az ami nincs így a porosz rendszerben, és ezért nem is akartam semmi ilyen suliba menni.
-the invisible-
Évekkel ezelõtt még jó volt az IBS, mert akkor nem volt kreditrendszer, és hullottak a rózsadombi aranyifjak/hölgyek kifelé a suliból.
Most meg csak átevickélnek valahogy.
ON
-the invisible-
de valaki az ezsgérõl, az tuti. azér kérdeztem
-the invisible-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
"fõiskolára járok, tehát hülye sem vagyok" Láttam már sok ellenpéldát. Micsoda hülye beképzelt... nõ.

-the invisible-
-the invisible-
és hátulról se jobb
és õ a fitnesskirálynõ LOL (#95)
-the invisible-
allergiás?
http://gaborszantai.co.uk/

-the invisible-
13. Voksán Virág
May 27th, 2006 | 15:03
Sziasztok,
Voksán Virág vagyok, az IBS-re, a Nemzetközi Üzleti Fõiskolára járok, 22 éves vagyok, íme a rajongói fórumom: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148505403
Felsõértelmiségi vagyok, közel 1 milliót perkálok a suliban évente, tehát nem vagyok se szegény, se csúnya, és mivel fõiskolára járok, ezért hülye sem vagyok!
puszó
-the invisible-
-the invisible-
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Lehet, hogy szmájli miatt volt kétértelmû...
-the invisible-
Látogatottság: 5207
Szavazás eredménye: 2.88
<#eplus2>#eplus2>
de ha jönne egy jó szilikon maca nem mondanám azt hogy bye :DDDd
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
az a szerintem nem kell oda
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Szavazás eredménye: 4.2
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.