VVFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy állítólag a TV2 tervez egy nagyon IQ barát mûsort a "Siple Life" mintájára, csak itt nem Nicole Richie és Paris Hilton, hanem Kelemen Annácska és Rubint Réka fog trágyát lapátolni és tehenet fejni...

Több szilikon lesz benne, mint a Gyõzike-showban, így a férfiaknál tuti befutó a mûsor:)

http://gaborszantai.co.uk/

prezi

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

nyakon alul nekem is, de az a lazac-fej rémisztõ...

gabber_saviola
sodernorbiné számomra egy etalon

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

off
tényleg és akkor rubint rékára mit mondanál...?
<#papakacsint>mert õ lehet, hogy még több embernek nem tetszik de kihozza magából a maximumot (ez szerintem a legfontosabb egy nõnél) és úgy néz ki mint aki nem is szült...
szóval nekem õ is tetszik<#vigyor2>most eretnek vagyok?

violence can be used for good - JUSTICE

CeeZee
ámen!

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

StephenKing
Linkelj egy képet a barátnõdrõl aztán majd jól lefikázzuk õt is <#idiota><#eplus2>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

JGTC
naná -.-

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

ezek a szavak...<#szomoru1><#vigyor1>
ki hitte volna, hogy vannak akik olyan impotensek, hogy fel se izgulnak egy bombanõn...<#hehe>
nem kéne oltani azért ennyire
ezzel az egész fitness ipart meg modellkedést húzátok le
nekem akkor is tetszik, gondolhat bárki bármit
és ha lenne pénzem én is kihasználnám mint mindenki más

violence can be used for good - JUSTICE

Sugam
azert a neved befigyel :D, mellekeskent: hat ja, meg tudom erteni :p

mateus33
A nõk már csak ilyenek:)

Ha most azt írnám, hogy "nekem jobb bnõm van", akkor a párom megsértõdne hogy egy ilyen lotyóval (és nem utolsó sorban egy átlagos tupírpicsával) merem összehasonlítani.
Virág tuti a szigeten futkos és a Balaton-parton barnul, barátja masszírozza és a konyhában szaunázik...:DDDDDDD

hát szerintem ahhoz,hogy egy csaj pl. elmenjen futni a szigetre,vagy felüléseket csináljon,vagy oda figyeljen arra mikor mit eszik,szerintem csak elhatározás,és nem pénz szükséges.
mateus33
Igen,ez igaz,én mindentõl elvonatkoztatva gondoltam.

ez igaz, csak van akinek soha nem lesz rá pénze...

itt nem csak az orvosi beavatkozásokra kell gondolni, hanem a fitnessre és egyéb szépségipari szolgáltatások igénybevételére...

mateus33
Sztem még ott is átlag fölötti teste van,nagyon sok csaj szeretne ilyen testet,még ha nem is a legtökéletesebb.

Azért durva látni, hogy miként születik meg a tökéletes Jessica Alba, Beyonce, Alicia Keys, Halle Berry, J Lo, Kelis, Ashanti, stb..., stb...:)

desigo
Egy-két képtõl megijedtem...
kérlek nézd meg a #1-et és magyarázd meg akkor valahogy :DD

-the invisible-

az tény és való,hogy az ujságokban nagyon sok az agyonretusozott csaj+ kép,
de sajna azt kell hogy mondjam,hogy Virágnak élõben is rohadt jó alakja van(és nem csak szerintem,hanem még csomóan mondják ezt,akik élõben ismerik..)
1., CKM kártyára nem kaland felkerülni, nekem több ismerõsöm, illetve ismerõs által fotózott lány is szerepelt (ki az a hülye aki egyáltalán vesz CKM-et?)
2., Virág szép lány, de sokkal jobbak is vannak nála, ráadásul természetes adottságokkal
3., a fotókról pedig annyit, hogy egy laikus is látja, hogy szétvannak "PS"-elve, nekem ezektõl a helyzetektõl ment el a kedvem a modell/divatfotózástól és inkább tanulok fotóriporternek, mert a valóságot többre becsülöm, mint ezt a felépített világot...

ja, találtam egy oldalt,amin szintén õ van:

www.misspartygirl.hu

ja,és VIDEO is van róla:))WOW!!!:)
most olvasom vissza,hogy egy egész fórumot nyitottatok Virágnak:) én történetesen személyesen is ismerem a csajt,ugyhogy 1-2 olvasott dologra rá kell cáfoljak..elõször is én beszéltem vele,abszolút nem buta,elég értelmes 1 lány.másodszor pedig ami az alakját illeti hogy azt kritizálta valaki itt..hát annak csak annyit mondok,hogy a mostani CKM kártyán is õ van (kívül-belül),és hát ott kb. 15 képen lehet megcsodálni az alakját,mert nem semmi.:)
de hát rosszindulatúnak lenni a legkönnyebb..végül is megkritizálni a legkönyebb az embert..
JGTC
mivan mivan mivan??? <#idiota><#ejnye1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CeeZee
mi a francért kell szétcs*szni a topicot?
jó dolgokat írtok, de ne ide!
thx

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Voltan
Inkább offoljunk tovább a sulikról. Ez a csaj nem ér meg egy topikot...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

gabber_saviola
juhéj újra kép a topikban

Zetorg
végre!

na akkor kép, most nem csücsöri hanem mosolygós :)

-the invisible-

örülök hogy ebben egyetértünk :)
a vitát lezárandó, csak annyit szeretnék még hozzáfûzni hogy ha tehetség alapján lenne a szórás, nem lenne semmi bajom a rendszerrel. de sajnos nem így van (bár kétségtelen hogy halad, ha lassan is, a jó irányba)
azt meg hogy hova megy, mindenki döntse el maga, az igazi megmérettetés úgyis a munkahelyen kezdõdik.

-the invisible-

írd be hogy az olasz foci szar és kapsz, ne félj :PP

-the invisible-

magus
hat sajnos ez igaz, a papir tenyleg nem minden. egyik rokonom vegzett corvinust es o meselgetett arrol, hogy melyik iskola mennyit er a cegeknel, mit erdemes. (hozzateszem, nem kapott munkat magyarorszagon, Svedorszagban eleg jol keres, mert nagy hire van a Corvinusnak). Nem tagaom, tenyleg irrealisan sokat kernek ezek az egyetemek (80%at kiszorjak az evfolyamnak), de nagy a hiruk, s ez is tobbet er mint az, hogy milyen a szinvonala...

:(

BUDA > miskolc.

persze más, de van akinek nincs szüksége rá...
egy barátom megcsinálta a Külkert, Közgázt és a BME egy szakát, volt, hogy átfedéssel, mellette 5 nyelvbõl van felsõ fokú nyelvvizsgája, a középsulit Floridában végezte el, után honosított...

a srác rózsadombi elitkölyök, de nem lehet lenézni, mert egyszerûen géniusz, Skoda Octavia dízellel ját, holott a kisöccsének is 1-es bömbije van...

A haverom belátta, hogy Budapestre felesleges jó autó, helyett van egy jól menõ (EU-s) pályázatíró cége Budán (most 29 éves)...

szóval én megtanultam, hogy nem mindenki sznob vagy hülye, ha van pénze...

ON

gabber_saviola
nem -.-

nekeeem :O

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
bárhol tudok büntit adni :P

mindjárt vége, türelem! :D

-the invisible-

desigo
Olvassátok már el a topik címét!
hát, mütf... nem tudok róla én sem sokat, de angolul nem tanítanak, angol diplomát nem adnak, innentõl fogva a mütf nekem ugrott. én azt mondom, hogy ha magyar, akkor inkább corvinus.

miközben ezt írtam esett le nekem hogy valamit a legelején tisztázni kéne: angol vagy magyar képzésrõl beszélünk. én ugyanis angolul tanulok, arról írtam végig. és angolon elég kevés a sznob, határozottan rendes emberek vannak.

-the invisible-

még egy dolog, ami kimaradt: ha angolul végzed a sulit, kapsz egy oxfordi diplomát. na azt ne mondd nekem hogy az nem elfogadott a világban. de megint hangsúlyozom, hogy a papír az csak egy dolog a mai világban.

-the invisible-

megint csak nem írtam ilyet, de akkor egyszerûbben leírom:

egy egyetemen vagy egy fosulin egy ibs-s az elso heten kiszopna

erre írtam azt, hogy az átlag magyar egyetemen irreálisan sok elméleti anyagot kérnek számon (miközben gyakorlati tapasztalatot jóval kevesebbet adnak), tehát biztosan kiszopnának sokan (mint ahogy ki is szopnak rengetegen), de ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy szarabbak, csak azt, hogy szarabbul tudnak seggelni.
emellett említettem meg, hogy az ibs egy átlag európai BA képzést ad, se többet, se kevesebbet.

nem rangsoroltam semmit (ezt úgyis mindenki megteszi maga), reagáltam arra amit írtál. azt pedig nem tudom, hogy honnan veszed, hogy ibs-es papírral csak pénzzel lehet elhelyezkedni. elhelyezkedni bármilyen papírral el lehet, a kérdés csak az hogy hova. ezt pedig az ismerettségeid határozzák meg, akár tetszik, akár nem. nem a papírod és nem a pénzed.

-the invisible-

nem ismerem a budapesti iskolákat, de az IBS-rõl egy dolgot tudok: a barátnõm édesanyja a "királyos" bank egyik régiós vezetõje és neki mondták, hogy inkább a MÜTF-re küldje a lányát, ha azt akarja, hogy jó helyen tudjon késõbb állást találni...

saját példámból tudom, hogy ez kb. olyan lehet, mint építészeknél a Polláck: sok helyen kizáró ok a pécsi diploma...

desigo
kb ne itt vitassátok meg!!!!!!!!!!!
magus
rotfl? ha te azt kerdojelezed meg, hogy hol magasabb szinvonalu az oktatas, es melyik egyetemek azok, amit a vilagon ezer helyen elismernek, s az IBS-t (megint csak rotfl) teszed a rangsorban elore, akkor megint csak azt bizonyitod h nem er semmit az a papir (amivel ugy lehet, elhelyezkedni mint ahogy ibs-re bejutni, penzzel)

látod, hogyha az ibs-re jártál volna például megtaultad volna azt, hogy érveidet adatokkal támaszd alá, illetve hogy olyat ne tulajdoníts a vitapartnerednek, ami nem hangzott el a szájából vagy - ebben az esetben - nem írt le.

tehát várom az adatokat arról a "kapkodásról", illetve hsz-számot amiben azt írtam, hogy lenézem a BME-t.

-the invisible-