VVFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, már felvittem a szavazást 3.1-rõl 4-re, kérlek segítsetek 5-re felvinni pls!!
(annyiszor szavazhatsz ahányszor nem szégyelled :D)

-the invisible-

még egy, szerintem ezek szilikon elõtti képek :)
enjoy! ;)

-the invisible-

-the invisible-

és képeket ki fog feltölteni<#vigyor4><#finom>?

violence can be used for good - JUSTICE

Matthew Prosac
elkapták a gyenge pontodat mi? <#hehe>

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

mateus33
Ez így van!<#eljen>

desigo
hehe

(a vezetéknevem Mészáros...)
a hentesek szemével nézve, igen...

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
belül mindenki rózsaszín:)
igen, ez jogos - belül mindenki más lehet...

volt nekem olyan cicababa barátnõm is, hogy úgy fõzött, hogy +15kg-ot felszedtem és anyám addig imádott kajáira rá sem néztem...

de volt egy olyan kis egyszerû "szürke" lánnyal is dolgom, hogy amikor elkezdte, azthittem, hogy a torkában egy ipari porszívó van, és majdnem letéptem a fotel karfáját...

minden nõ más, ezért érdemes minnél nagyobb tapasztalatra szert tenni:)))

mateus33
Jaja,kép alapján ki lehet alakítani egy képet az illetõrõl,de az nem feltétlenül fog stimmelni a való énjével.

ez csak egy példa, nekem épp ellenkezõ tapasztalatom van egy ilyesmi lánnyal..
szal nem szabad általánosítani, fõleg ilyen téren.
még az is lehet hogy tök intelligens csaj.

-the invisible-

JGTC
Ddddddeeee:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

hogy rezegne két PVC labda - jó iparosmunka és kész:)

nem lehetett nem észrevenni

jól táncol... nem szégyelli a testét és úgy rázza, hogy csak pislogtam
aznap már nem is néztem más csajokra mert leszûkült a látóköröm eléggé..
ja és ahogy néztem nem barátkozik nagyon a kopasz urakkal inkább a barátnõivel táncol igen dögösen...
a járása meg.. az nagyon ott van
általában nem is nézem az ilyen stílusú lányokat, de õt nem lehetett észrevenni
semmi melltartó és meg se rezdülnek...<#szeret>

hali
szethuzza a segget

www.napisajto.hu

FrezeR
"kikészültem mikor láttam miket mûvel:)" ezt részleteznéd mégis mit mûvelt?:) csak ugy kivibõl...

jgtc barátommal nagy fanok vagyunk - aki még nem látta élõben bulizni nagyon sokat vesztett....:) b7-ben kikészültem mikor láttam miket mûvel:)
számomra már csak ezért is "istennõ":)
a plasztikáról meg annyit, hogy így még dögösebb bár azt, hogy a ciceje az is meg lett-e mûtve nem tudom, de szerintem ez nem lenne akadály egyikünknek sem
uff szóltam...

Nekem hasonlóval volt! Bár neki nemvolt mûfeje :D Csabi erre ne kommentelj! :D

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

gabber_saviola
hát nekem sem volt ilyen nõm még, de legalább neki volt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Matthew Prosac
jó szöveg volt <#vigyor>
csak annyit kértem hogy ne fikázd minden egyes alkalommal, inkább menj el mellette. egyébként valszeg igazad van, ilyen nõvel még nem volt dolgom mint õ.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hali
utana visszakohogte es radkopte?:)

www.napisajto.hu

ezt látatlanban nem merném kijelenteni: kicsit nagyobb élettapasztalattal rájössz, hogy az egyszerûbb, közönségesebb lányok sokkal odaadóbbak az ágyban, mint a high-end ribancok...

volt - sajnos - olyan nõvel dolgom, hogy mindenki irigyelt érte, de mikor eljutottunk a szabadfogású birkózásig, akkor olyan volt, mint egy hûtõszekrény...
én többet tornáztam a testén, mint Csollány Szilveszter a tatai edzõtáborban, Õ meg annyit tett, hogy a végén lenyelte - na köszi...:(

Matthew Prosac
#68-ra ment sorry <#szomoru1>

gabber_saviola
egy szóval nem mondtam, hogy nem tetszik...vmit kajakra benéztél :Dasdasdasdasdasdasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Matthew Prosac
ha nem teccik ne véleményzd. ilyen egyszerû.
örülnél te annak az egy orgazmusnak vele. nem is kicsit.

gabber_saviola
cö-cö

Zetorg
zsír

egy orgazmust megér, végülis a parlagfûre vagyok allergiás, nem a mûanyagra:)

gabber_saviola
blokkolnám

myvip-n is jelen van :)

+fav <#eljen>

kemszi2
ezek annyira nem rosszak itt annyira nem mû,de a többin...
BADE
na majd,ha felkerülök Pestre,felpróbálom:D

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

StephenKing
Húúú az az utolsó wallpaper az nem semmi a többi sem rossz teljesen elgyengültem!

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
akkor inkább a másik? :DDDDDD

DanielT
Mennyire szánalmas ez a picsaszáj.
Nagyon kira a banner. Csak egy javaslat még: Szvsz jobb lenne,ha a felirat a bal szélen lenne és nem lógna bele a cicibe :DDD Persze ez csak az elsõ verziónál igaz mert a másiknál talán az arcába lógna.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Voltan
Az elsõ banner verzión kicsit természetesnek hat az arca, tehát nem jó. A második tükrözi a valóságot.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

gabber_saviola
:Dddddddddd

JGTC
hagyjátok már a bikinivonalával :DDDD aki ott van az b@sztathatja amig meg senki addig csitt :P

az elsõ kommentes képek valóban kritikán aluliak... az alakja még jóindulattal se mondható kivételesen szépnek... meg mi a fasz az ott a bikinivonalnál?? :DD
azért összességében nem rossz a csaj, kár hogy már esélyem se lesz õt a suliban látni.. most végez elvileg...

az a topless kép milyen buliban készült róla? ez valami red bull szépségverseny volt vagy micsoda? :o

-the invisible-

JGTC
akit nem zavarnka a "mû" dolgok annak ez a kép sztem nagyon bejövõs <#nyes>

StephenKing
Nekem bejön! Be is lépek a fan club-ba!

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

bazs1
Sztem nem szép csaj, és még mû is!

JGTC

gabber_saviola
Én még mindig azt mondom, hogy tudna nekem kellemes perceket okozni a suna

Bezony..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?