2000
  • jefferson83
    Persze előítéletek mindig vannak és lesznek is,de abban egyetérthetünk, hogy ez nem jó dolog. Tegyük fel, hogy jogosan itélkezünk a kondis kigyúrt emberekkel szemben, mert 100 kondisból csak 1 "jó arc" van. Kérdem én megérdemli-e az az 1 ember az előítéletedet úgy, hogy nem is ismered? Nem. Persze, hogy volt rossz tapasztalatom pl.: kidobóemberekkel és levontam azt a következtetést, hogy egy bunkó (ő a bunkó egyedül és nem még másik 100 ember). Lehet, hogy másképp vélekednék, ha minden héten megvertek volna, de szerencsére nem így volt.
  • szando
    Én is kiemeltem hogy nem nézem le a testépítőket. Azért mert kondiznak azért biztosan nem. De az előítéleteknek mindig van alpja, különben nem alakulnának ki. Ugyan kinek nem volt már rossz tapasztalata kigyúrt kidobókkal vagy csak úgy simán civilekkel.. Ehhez még az is hozzátartozik, hogy én összesen egy olyan emert ismerek aki amellett hogy bodyzik, jó arc. Na de ez persze nem jelent semmit általánosságban, nekem azonban meghatározza a hozzáállásomat ilyen emberek iránt.
  • jefferson83
    Elég érdekes gondolatmenet. Nem lehet azt mondani, hogy a többség olyan... Azt mondhatod, hogy Józsi ilyen, Gyuri olyan és Feri amolyan (mert ismered). Különbözőek vagyunk, és te nem szereted a testépítést na puff, attól még lehet, hogy van benne valami. Én nem szeretem a gombát még sem mondom azt, hogy aki gombát eszik azzal valami nincs rendben.
    Az ember, ha azt csinálja amit szeret, attól talán jobban érzi magát, sokkal kiegyensúlyozottabb lesz és ezáltal egy értékesebb ember válik belőle.

UI: Úgy mondom ezt, hogy még soha életemben nem voltam konditeremben, nem mintha büszke lennék rá :) Mindig találtam valami másik sportot.
  • szando
    Szia

Sok dolog van itt.
    Egyrészt amit leírtál, sajnos csak nagyon kevés kondisra jellemző. A többség olyan, amilyenekből az előítéletek születtek.
    Másrészt egy edzésterv kialakítását nem a testépítő csinálja, intelligencia abszolút nem szükséges bodyzáshoz.
    Harmadrészt pedig, én személy szerint nem tudom értékelni a testépítést, mert engem abszolút nem érdekel a fizikai erő. Ezzel nem lenézem a kondisokat, inkább csak nem tudom őket megérteni, ahogy te sem tudsz minket. Egyszerűen nem vagyok képes 10-15 percnél többet eltölteni egy konditeremben. Azt az időt amit ott eltöltötök énszerintem olyan dolgokra is lehetne fordítani, amiktől értékesebb ember leszel.
  • Bull
    Igazad van,nálad a pont.
  • jefferson83
    Akkor kijavítalak: búbosbanka -> Upupa epops (másodikat mindig kisbetűvel kezdjük).
    Az általánosítással én sem értek egyet.
  • Bull
    Hallo.
    Véletlenül találtam a topikot és visszaolvasgattam.A Virág jo,de most nem azért irok.Angel-hez lenne egy-két szavam,mert nehéz megállni hogy fel probáljam nyitni egy ennyi elöitélettel és szűk látókörrel "megáldott" ember szemét.
    Nem akarlak bántani de jo lenne ha megprobálnál néhány dolgot átértékelni,mert az ilyen szintü szélsöséges gondolkodásmod elég sok problémát fog még okozni az életben.(Ebben a topikban épp ezzel találkozhattál kicsiben)
    Szóval:8 évet az életemböl testépitésre áldoztam.Mondhatom hogy jo volt.96 kilo tiszta izom,rendkivül erös fizikum,soha nem voltam beteg és persze az önbizalom sem elhanyagolható ami mindig minden helyzetben csak az elönyödre válhat.Soha nem éltem szteroiddal,soha nem szologattam be senkinek(nö vagy férfi)és összesen 2 embert kellett megvernem mert sajnos elkerülhetetlen volt(megfogta a torkom,ezt hivom már elkerülhetetlennek.)Egyébként meg teljesen tisztában voltam vele hogy egy átlagembernél 1,5-2x erösebb vagyok és nem használtam ki soha.
    Természetesen ismerem azt a tipust is akiröl irtál,én is találkoztam vele,de ez nem jelenti azt hogy neked innentöl jogod van beskatulyázni a testépitöket és igy beszélni roluk.Probáld meg tisztelni az erényeiket mint pl kitartás,akaraterö,fizikai álloképesség,és akármilyen hihetetlen;intelligencia,ugyanis ahhoz hogy egy komoly fizikumot el tudjon érni valaki,nagyon átgondolt edzésprogramra és még sok egyéb más dolog összehangolt rendszerére van szükség.
    Még egy apróság:Képzeld,túráztam éveken keresztül,és imádom a természetet.A mai napig megismerem bármelyik tipusu juhart,bükköt,tölgyet,söt,bubospacsirtát(Upupo Epops ha jol emlékszem,de nyugodtan kijavithatsz ha mégsem)
    Szoval szerintem egy kicsit szerényebben,több tisztelettel és kevésbé szélsöségesen probálj meg hozzáállni az emberekhez.Hátha bejön és nem küldenek el az anyádba tiz hozzászolásonként
    Uff
    Na pá
  • max11
    egyetértek,képeket akarunk:)

efem linkelt be nagyon jókat Virágról alább,olyanokat kérnénk szépen még,ha van:)
  • szando
    képt! :D
  • Imike2
    egyetértek,nagyon dög a csaj!

főleg a popsis kép!
    de nagyon szép cica szemei is vannak, ritka az ilyen egzotikus csaj!
  • Aegis
    ez még mindig top!
  • hellokitty
  • ugot2know
    Kittynek meg egy pasit :)
  • gabber_saviola
    sok a rizsa és az off :ASdasdasdasdsadas

Virágos képet a népnek
  • hellokitty
    egyet értek...felesleges ezen rágódni...
  • CeeZee
    sztem itt állj le mert csak feleslegesen idegeled magad! komolyan mondom, tanulj meg nevetni is
  • hellokitty
    :D:D:D:D igen,csak őt figyelem,mert ugye pasizni nem tudok,mert bálna vagyok:D:Dmég két ilyen kommentet írsz és megtanulok késsel hegedűlni
  • efem
    neked valamifele fobiaid vannak?
  • max11
    amugy meg te tényleg a Virágot figyeled egész buliba?nincs jobb dolgod,minthogy minden mozzanatát megfigyeld?..pasizhatnál helyette,vagy ilyenek,nem?..
  • max11
    ja,egyetértek,bunkóskodni nem kéne...
  • JGTC
    jaaaj bmeg micsoda problémáitok vannak, olvasom és csak nevetek

#575 miért baj hogy poénkodtak? bunkóskodni viszont nem kéne
  • hellokitty
    jaj,Drágám...nem veszed észre,h azon röhögök,amiket írogatsz???!!:D Ezek nevetségesek,én nem bántottam a Virágot..amúgy meg mi vagy Te? Testőr??
    Ezek a képek poénból készültek és nem kerültek fel egyik oldalra sem...Mindenki olyan,amilyen...én nem a külsejét kritizáltam anno,hanem,hogy hogyan viselkedik...mert múltkor is kilökdösött egy csajt a ,,helyéről"...megjelennek a fotósok,még oda sem értek hozzá,de már pózol,és ez a nevetséges...:D Ennyi.
  • max11
    nem fanatizmus,csak történetesen ismerem Virágot személyesen,és egy halál normális jófej csaj.

ja,hát ha ez csak egy kifejezetten jóindulatú poén volt kitty,akkor ÉN kérek elnézést

ui: ahhoz,hogy hasonlítsatok rá, minimum uj testbe kellene születnetek..
  • hellokitty
    ez a fanatizmus már-már szánalmas...
    CeeZee igazad van...csak poééén:D De valakinek nincs humorérzéke...mert egy picit szánalmas:D Igen,külön e célból fényképezkedtünk,mert hasonlítani akarunk a Virágra,de sajna nem megy:D:D:D
  • CeeZee
    azért kösz a választ:D
  • CeeZee
    :D:D:D
    nem is neked írtam, de mind1:D
    #565-re ment volna
    sorry
  • 5w0rdf15h
    LOÁL
  • ugot2know
    olvass vissza nyugodtan és nézzük meg az utóbbi 100 hsz. leginkább kit vagy kiket érintett!
    Nem fikázok,a piacon kalasnyikovot is lehet venni
  • CeeZee
    Kíváncsi vagyok láttad-e a Csupasz pisztoly vagy a Nagy durranás c. filmeket. Ezeknek a filmeknek is a műfaja a paródia. Csak azért kérdem mert ezek a képek is e célból készültek. Ezért nem kéne fölöslegesen stresszelned. Sztem menj ki a piacra venni egy kis humorérzéket.
  • a zsírkereskedő
    ezt most komolyan kérdezed?
    inkább nem válaszolok
  • ugot2know
    Ki az a Virág?
  • a zsírkereskedő
    nem oltunk senkit
    léccilécci fogjátok már fel h nem kell civakodni:D
    a képek meg visszadták a virágba vetett hitemet:D
  • max11
    wow,tényleg jók a képek,kösz!

amugy meg drága kitty "per pillanat senkit nem cikiztél"?..hát abban a szent percben épp nem,de nem sokkal előtte dobtad fel a "hasonmásverseny" képeket,ami egyszerűen nevetséges,hogy ezért képesek voltatok külön venni a fáradtságot,hogy a beach-en fotózkodjatok külön erre a célra...nem semmi!!!
  • hellokitty
    miről beszélsz,te barom????!!! Én most per pillanat senkit nem cikiztem...legközelebb gyere oda...hadd lássalak:D:D:D Ha ekkora a pofád...
  • JCSR ODIN
    aztarohadt jóku**a életbe de dúrva az a popsis kép anyááááám 8)

köszönjük a képeket
  • efem
  • efem

• ugot2know
    inkább a szobámba jöjjön be
    :D
  • efem
    szombati, akkor meg a buli is jo :))
  • JGTC
    péntek Bed Beach ez ált bejön