2000
-
#637 trendy -
#636 -
#635 Alacsony,vagy minek a traktortalp? -
efem #634 probaltam magyarazni,hadonaszni neki micsinaljon :D de latszik h nagyon fazott :) -
Mentol #633 Ja, jól néz ki a csaj. Hány éves? -
#632 Fentről..:D -
Lacika 79 #631 honnan nézve? :) -
#630 Az uccsó -
efem #629
-
efem #628 lesz par kep (koming szún) :)) -
#627 löl :D -
efem #626 mostmé? mar enis - a dagadt geci - is lejarok kondizni, hála nektek ! :DDD
[tiszta ciki, nem?] -
#625 helyes talán az helyrebillentené ezt az elfajult topikot -
efem #624 iwiw:) ha ma lentlesz, csinalok majd parat -
max11 #623 igen,igen!képeket akarunk!
nem tudjátok efem honnan szedte azokat a jó képeket Virágról?(lejjebb szúrta be őket)
esetleg van még ott,ahonnan ezek jöttek? -
Aegis #622 akkor most vége a vitának? yeahhhh! jöhetnek a képek :D -
-
szando #620 köszi ezt a konstruktív választ, örülök hogy nem kellett csalódnom az egész sg-ben. örültem volna ha minden hozzászólás ilyen...
szóval így, ebben megegyezhetünk azt hiszem. hogy is mondják ezt a parlamentben? köszönöm, a választ elfogadom :D -
#619 Neked lehet hogy mindegy hogy laikusként "gyúrós" vagy "testépítő", de nekem nagyon nem. Pont arra próbáltalak rávezetni, hogy van a kettő között különbség és azzal szemben amit te eddig tapasztaltál(ahogy leírtad, sok negatívumot) van egy másik vonal, akikről lehet hogy azért nem hallasz, mert éppen nem olyan feltönősködő, bunkóskodó, verekedő vagyis higgadtan és CÉLTUDATOSAN éli az életét.
Az edzésterv és a táplálkozás pedig egyénre szabott nekem is évek kellettek mire mindennek utánaolvastam, megtapasztaltam és még mindig sokat tanulok. Ahhoz hogy azt egyem ami le van írva tényleg nem kell sok intelligencia, de én tudatos táplálkozásról beszéltem, vagyis tisztában vagy azzal, hogy mit, mennyit kell enned ahhoz, hogy elérd a kitűzött célt, ismered a tápanyagokat és évek alatt kitapasztalod hogy egyes kajákra, hogyan reagál a szervezeted.
"hogy izmos vagy csak nagyon kevés helyen válik hasznodra" --> ez sport, vagyis nem úgy nézi az ember, hogy hol lehet hasznomra a sportteljesítmény. Egy szinkronúszónak pl mit mondanál? Vagy nézzünk akármilyen sportot.
-
szando #618 :/
próbálok itt egy értelmes vitát összehozni, erre mindig elrontja valaki.. :S
na hagyjuk... -
#617 kit érdekel? képt! -
Bull #616 Egyébként meg 4 éve nem edzek mert más dolgok lettek fontosak az életben. -
Bull #615 Látom nehezen olvasol a sorok közt.A dolog lényege nem az volt hogy én milyen kurva erös vagyok,hanem hogy tudatában vagyok a VALOSZINÜ fizikai fölénynek,de nem használom ki soha mert szerintem sunyi,aljas dolog.
De hagyjuk mert látom te vagy nem akarod ezt érteni,vagy sajnos tulságosan korlátoltan gondolkodsz ahhoz hogy felfoghasd miröl dumál neked a sok hülye sportoló.Hiába nekünk ilyen elcsökevényesedett menthetetlen hülye agyunk van -
vg #614 Mondod ezt te, kedves Fekete Pákó rajongó? -
szando #613 neked meg kábé az összes hozzászólásodon látszik hogy egy seggfej vagy. köszi hogy itt voltál -
szando #612 ok akkor most olvasd el az utóbbi hozzászólásokat szépen lassan, mert úgy látom elsőre nem igazán értetted meg hogy miről szól a vita
ha meg nem megy az értelmes hozzászólás akkor jó lenne ha nem próbálkoznál... -
vg #611 Utolsó mondatod alapján teljesen egyértelmű, hogy féltékeny vagy rájuk... Mondjuk nem igazán csodálkozom egy olyan ember esetében aki egy szép "Öngyilkosság" topicot indított... Totál nem itt lenne a helyed! -
szando #610 "Másrészt egy edzésterv kialakítását nem a testépítő csinálja..." --> akkor ki?
személyre szabott edzéstervet pénzért nagyon sok helyen csinálnak neked.
"intelligencia abszolút nem szükséges bodyzáshoz." --> újra kilukadunk a gyúrós kontra testépítő dologhoz. Ez egy életmód és az edzőteremben nem fejeződik be(szemben azzal amit sokan hisznek), tehát ahhoz, hogy egész nap tudj rendesen, TUDATOSAN táplálkozni igenis szükségeltetik egy jófokú önmegtartóztatás és intelligencia.
ugyancsak összeállíttathatsz magadnak egy étrendet sok helyen. ahhoz hogy azt edd ami le van írva nem sok intelligencia kell szerintem...
"Harmadrészt pedig, én személy szerint nem tudom értékelni a testépítést, mert engem abszolút nem érdekel a fizikai erő." --> kevered a sportokat! Amiről te beszélsz az az erőemelés! A testépítésben másodlagos szempont az erő!
bocsi, de Bull hangoztatta hogy mennyire erős, én csak arra reflektáltam...
"Azt az időt amit ott eltöltötök énszerintem olyan dolgokra is lehetne fordítani, amiktől értékesebb ember leszel." --> akkor az összes testépítéssel foglalkozó ember kevésbé értékes, mint azok akik mást csinálnak? Nane!
félreértelmeztél. az hogy izmos vagy csak nagyon kevés helyen válik hasznodra, ezt akartam sugallni. Ellenben az olyan dolgokkal, amiktől okosabb, intelligensebb leszel.
nem mindenki értékesebb, persze, de nem is ezt mondtam.
Végül még egy gondolat:
Nem a testépítésről mint olyanról beszéltem soha, hanem a testépítőkről, kondisokról. Mint laikusnak, nekem tökre mindegy hogy "gyúrós" vagy "testépítő", engem csak az érdekel hogy ki van gyúrva, mert én csak azt látom. -
vg #609 Úgy látom kicsit telibe találtam azt a bizonyos szöget... TE mi alapján ítélkezel a testépítők felett felett? Ugye milyen szar ha így itélnek meg? Ne haragudj okoska, de egy egészséges férfinak az életben egyik célja(ha nem is életcélja) pont ez...!!!! -
szando #608 ne haragudj de valamit nagyon elnéztél
mi alapján zsíros kövér igénytelenezel le? cseszd meg, legalább a képemet megnézted volna mielőtt beszólsz.
ha meg neked az az életcélod, hogy 2-3 nőt dugjál egyszerre, ahhoz csak gratulálni tudok... -
#607 hát igen nem is tom minek kell folyton szétoffolni ezt a közkedvelt, és népszerű topikot -
vg #606 Úgy látom itt a kedves fórumozok között az a trendi, hogy aki testépítő az "buta-bunkó-geci-fasz-takarodjhaza-", aki zsíros-kövér-igénytelen az "okos-jóarc-mindenkiszereti-mamafia"! Ezzel csak az a baj, hogy a csajoknak a testépítők(pl CeeZee) jönnek be. Ők halom számra dugják a csajokat, néha 2-3 csajszit egyszerre, amíg zsíros-kövér-igénytelen emberek (pl mint szando) akik lusták hetente !!!3 ÓRÁT!!! eltölteni a saját testük szépítésével pedig otthon masztiznak a Virág tipusú csajokra a monitor elött egy 10 órás CS mérközés után... Lehet választani!!!!!!!!!! -
#605 közben meg: Ki is az a Voksán Virág?
JGTC szerethet minket! -
a zsírkereskedő #604 a többiek csinálták ezt...
tiszta ovi - csúfolják egymást: te hülllye! mire a másik: neem te vagy a hülye!
lol -
#603 "bodysvagyoknemgyúrós kontra zsírosvagyokjólérzemmagam..." --> itt nem erről volt szó, én nem támadtam senkit, csak tisztáztam néhány dolgot
értelmezd a szöveget
-
a zsírkereskedő #602 bodysvagyoknemgyúrós kontra zsírosvagyokjólérzemmagam...
ez nekem már kezd hasonlítani a dologra
amúgy brazil party? -
#601 Itt senkisem háborúzik laca! -
a zsírkereskedő #600 srácok...srácok...
make love not war de szerintem mint már máshol is írtam nyomás a turmixgéphez -
Bull #599 igy van.Szépen összefoglaltad,pont ezt irtam volna le.
Ha valakiröl vagy valamiröl valakinek semmi fogalma nincs,hiszen sosem csinálta szerintem ne alkosson rola kritikát mert azt sem tudja miröl is kéne hogy beszéljen.Marha hülyén nézne ki ha én kritikát irnék például kenuzásrol ugy hogy a büdös életben 1 percet nem töltöttem kenuban.
Mit irnék?"De hüje sport a kenu,meg akik csináják,há vizesek lesznek,meg különben is,a lábuk mitö lenne erös,pipaszár mind,bezzeg az én überbrutál kigyurt combom...huu én sokka jobb vagyok."
-
#598 Sztem fogalmad sincs arról, hogy miről beszélsz. Nem kötekedni akarok, de valótlan dolgokat állítasz!
"Másrészt egy edzésterv kialakítását nem a testépítő csinálja..." --> akkor ki?
"intelligencia abszolút nem szükséges bodyzáshoz." --> újra kilukadunk a gyúrós kontra testépítő dologhoz. Ez egy életmód és az edzőteremben nem fejeződik be(szemben azzal amit sokan hisznek), tehát ahhoz, hogy egész nap tudj rendesen, TUDATOSAN táplálkozni igenis szükségeltetik egy jófokú önmegtartóztatás és intelligencia.
"Harmadrészt pedig, én személy szerint nem tudom értékelni a testépítést, mert engem abszolút nem érdekel a fizikai erő." --> kevered a sportokat! Amiről te beszélsz az az erőemelés! A testépítésben másodlagos szempont az erő!
"Azt az időt amit ott eltöltötök énszerintem olyan dolgokra is lehetne fordítani, amiktől értékesebb ember leszel." --> akkor az összes testépítéssel foglalkozó ember kevésbé értékes, mint azok akik mást csinálnak? Nane!