VVFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Ramadamammy rapidrandi
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Ramadamammy rapidrandi
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Még nem társkeresõ,de majd megkérdezzük Kittyt,hogy lehet-e!
Ramadamammy rapidrandi
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
elõre nem látható hóbortok meg stb...
a fiúknak is van mit szégyellni meg a lányoknak is<#smile>#smile> mindenkinek megvan a maga sara
violence can be used for good - JUSTICE
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
elég izmos azért...<#nyes>#nyes>
violence can be used for good - JUSTICE
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi