134
mire gyűjtögetsz
-
Bankrupt #94 Lehet át kéne neveztetni "Mire gyűjtesz?"-re, nem? -
-
#92 loál
#72 -
donoki #91 faja mennyibe kerül? -
#90 egy ilyen sityakra:
-
donoki #89 ja meg szerverre meg sok mindenre.. -
donoki #88 Hehe..
Én egy szerver gépre :) -
#87 5.1-re
-
#86 debaró, ha tiesztó lenne ráírva biz megvenném :D -
#85 -
#84 objektívre, de az a baj, hogy mikor összejön úgy 150-200 papír, belegondolok, hogy mennyit gyűjtögettem, és nincs szívem kiadni érte ennyit. inkább veszek egy csomó kissebb dolgot, így jobb:D -
Takezó #83 jól néz ki^^ -
Vegas #82 tegnap vettem fényképzőt eddig arra gyüjtöttem :/ -
#81 Lakás :-S -
#80 először levédetem a "csirkeinfluenza" szót és jogdíjas lesz, ha csak kimondod, már fizetsz is nekem, azután jön a többi manapság favorit elnevezés, azután csak az internet gerinchálózatát akarom megvenni és akkor tényleg nekem perkál a világ!
-=ZR=- -
#79 Nokia 5500, Logitech G25 kormány, GTR2, meg feltúrbózni egy kicsit a gépet. -
#78 Lakásra. De még nem gyűlt össze egy fillér se'. Kemény dió. -
#77 orvosi egyetemre gyűjtök... -
#76 Én meg motorra. -
#75 telefonszámlára... :-| -
#74 Előrendeltem a Nintendo WIIre, és most arra spórolok :-) -
#73 nice! -
Bankrupt #72 De k**ög, nem lehet arról az oldalról képet belinkelni.
Egyébként ilyen színbe:
vagy -
Bankrupt #71 Seel Boots acélorrú, csavarozott és légbetétes talpkiképzésű bakancs.
-
#70 uj processorra... (AMD 3500+)
a mostani 4.2-es intel megunta az eletet...
a proci megvan (alaplapot ingye kaptam), hitelbe kaptam, mar csak ki kell fizetni :) -
#69 Mechatronic bakancsra, "csak" 146 euró -
#68 Én egy ilyen hengerfejre(hűtőborda) gyűjtök: (de kell még kuplungpapucs, berántókar miegymás)
Ehhez az RCmhez
-
#67 Új tűre...
-
#66 windózra... -
#65 de lehet hogy a winyot és a ramot megveszik de még kell egy ldc monitor is és akkor van még egy gépünk. -
#64 ööööööööö gyüjtok egy p4es hűtőre hogy felspécizzem egy geforce 2re aztán egy ledes hűtőre a tápnak öö egy 200gbos szatás winyó de sztem jó az ide is :)
meg 512rama ja télleg a videókártyára öö a ramjaira hűtés a gép ramjaire hűtés most igy ezekre eddig van 990ftm.nemrég vertem el kb 100kt. -
#63 Csokker! -
#62 egy yachtra -
Shadow_THH #61 röpülő -
#60 akkor most olvasd el mégegyszer az #55-ös hsz-t :| -
Vegas #59 ezt pont te mondod? xDDDDDDDdd -
#58 kenyérre és tejre -
#57 úgyisvan, csak kulturáltan ;) (az ilyasmi emberektől kéne megtisztítani a fórumot, mint te, megoldódna néhány probléma)
-
#56 Csak keményen, mutasd meg. :) -
Vegas #55 de te mért pofázol bele mindenbe? kis hülyebuziköcsöggeci..