mire gyűjtögetsz?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyen:

59 font. 😞

http://thenamelessphoto.com/

DanielT
fospuNpára.
bigfoot
-Predator1,Alien2,Terminator2 eredeti dvd re<#wink>
-17" monitor
-Tiesto palace

XD memóriakártyára(a mostani tönkrement, fizikailag jó, csak valami miatt nem lehet írni/olvasni), winchesterre(a mostani 160 gb kezd kevés lenni)
DJ Skyline
most úgy tulajdonképp semmire

BiG G
újteló,újfényképezõ,nyárinyarcsy,újrucik
:o)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Taranov
Egy Lancia Thesisre.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bazs1
HAJVÁGÁS!😄

nyami
mászócipõ, videókártya, külföldi belföldi nyaralás, fesztiválok, partyk, újrucik <#bohoc>

bazs1
HAJRÁ!!!!

Dying Soul
CD-t kéne venni..

Anubys
Honnan a halálból tudjuk, hogy mire gyütögetsz...
Talán helyesírási lexikonra? 😉
1 szóban 2 hiba azért nem rossz teljesítmény. 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Amse
azmilyen?

Snecie Smicie
loááál :-]

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

ChevyG
audi 80 b3as ra😊
egypszichonauta
gombfoci mezekre,meg színesceruzákra,gyöngyfûzõkészletre ja és gyurmára

PAYNE
<#eljen>
A slipknot a király

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

slipknot cipõre<#szomoru1>

http://thenamelessphoto.com/

PAYNE
én kéremszépen egy Hayabusára gyûjtök de sajnos nehezen megy... <#szomoru1>

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

A terepasztal digitalizálására. <#zavart1>

tigeroo
grex bukósityakra :p

drága mulatság ám<#smile>
bertino
mégha az lenne topic cím, hogy mire gyûjtögetsz...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Akos 001
eredetileg úgygondoltam hogy mobilra,de áttértem robogóra...jól jönne már 1😄

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

NEOreg3
nem tudod mire gyûjtögetsz?=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bazs1
tényleg?

és kicsi a 'vasam hozzá!

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

azzz

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

kúl!

+1 pecó

az mindegy!!!

(egy game amihez új gép kell)

fifi
egy kertes házra

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zaki
G3? az Mi? Gothic 3?

én én egy új gépre a G3-hoz!!!

(éppen)

← ElőzőOldal 3 / 3