151
-
kissssss #151 hogy sikerül nektek három / négy évente ráakadnotok egy 2006-os cikkre és ide kommentelni? (google?) -
tompiq #150 sziasztok!
egy kérdésem lenne!
nemrég telepítettem fel a HOMAM 5-t!
eljutottam a harmadik pálya végére, amikor a hídon mennék át, de folyton lefagy és kidob! ez mitől van?(a rész neve csapda második menet)
előre is köszi a segítséget! -
Nutuka #149 Hahó:)!
Biztos van itt valaki, aki jobban ért a játékokhoz, mint én:
Feltelepítettem a heroes 5-öt (másolt változat), daemont kellett használnom hozzá. Két fájl tudtam használni, az egyik .mdf a másik .mds kiterjesztésű volt, a daemon csak az .mds-t ismerte fel, de aztán rájöttem, hogy bármelyiket használom, ugyanaz lesz a végeredmény, a heroes feltelepül...
Crack nem volt hozzá, azt a netről kellett leszednem.
El is indult a játék, DE:
- ha a hadjáratot próbálok indítani, nem tölti be a játékot, csak eltűnik minden szöveg a képernyőről
- a személyre szabott játéknál sem igen tudok variálni, csak pár pálya van fent, (mintha ezek emlékeztetnének hadjáratokra), ilyenek, hogy pl: Asha Könnye.
- Ezeket játsztva a játék nem lép be olyan helyre, ahol bármilyen katonát tudnék toborozni magamnak, így aztán utánpótlás nélkül előbb-utóbb mindig meghalok...
Mit lehet ezzel kezdeni?
Előre is köszi a válaszokat:)
-
vapeti93 #148 valaki tudna adni nekem kódot ahhoz h tudjak a neten is játszani -
sylvanor #147 Én hasonló játékokhoz sorolnám még a Disciples 2-t is(1-el nem játszottam). Sztem az nagyon jó játék, bár attól független, hogy hasonló egy kicsit régebbi játék már. Azért ennek az elkészítésével sem siettek. 2001.január 24-én adták ki a Disciples 2-t. És több mint 7 évre rá adják ki a Disciples 3-at.
Ilyen hosszú játék készítést még nem is láttam igazából.
Remélem a nagy várakozásnak minőség lesz a fizetsége. -
balg #146 Hali!
Nekem szintén a nekromanta invázió küldetéssel van problémám:
Megvan minden küldetés (elátkoztam a városokat, van 20 csontsárkányom...stb), de nem tudok bemenni azon a portálon, ahol Cyrus megszökött. Hogyan lesz vége a pályának?? Vagy ez is valami bug, hogy nem ér véget a pálya? Ilyenkor mi a megoldás? Előre is köszi a segítséget!
u.i.: Az 1.6-ig fent van az összes patch, szóval a patchek sem oldják meg ezek szerint -
Legendary #145 Hi
Shift+áthúzod a sereged. -
Wallenstein #144 Seregek bontása hogyan lehetséges? -
SirKonrad #143 Hm megoldódott a probléma miután mindent kipróbáltam, csak akkor ajánlja fel a gép a vár átváltoztatást 10.000 aranyért ha a necroval foglalod el a várat. ezt nem nagyon értem de hajrá mindenki
-
SirKonrad #142 Sziasztok
Visszatérő probléma de senki nem ad rá válast h a Nekromata hadjáratban a 3. küldetésnél h kell a városokat átalakítani a bot megvan, de nem tudom hol kell hetek ota küzdök vele.előre köszi -
#141 Sziasztok nekem is segítség kéne... a játék megvan, gépigény rendben,
de: a játék nem teljesen legális :)
a játék feltelepítve volt felmásolva a gépre( nem én másoltam fel, valszeg a bátyám vagy akitől megvan) 3 fájl be van csomagolva. ezeket kicsomagoltam egy aaa nevű mappába, majd minden mást a becsomagolt fájlokon kívül megintcsak átmásoltam az aaa nevezetű mappába.Ezek után, miután a gép aszonta hogy nem találja, az aaa mappában lévő bin mappából kimásoltam csak simán az aaa mappába az összes dll ájlt. ekkor, miután rámentem az exe-re széééép lassan elsötétült a kép...miaa...? gondolom ez a játékhoz tartozik, mer ha valami baj lenne, nem szép lassan, hanem egy ből kapcsolt voolna ki a monitor, aztáán, kiírta a kedvenc hibaüzenetemet: a program/Windóz hibát észlelt a rendszerben, ezért leállt. a kellemetlenségekért elnézést kérünk,. lehetőségek: ok, hibajelentés küldése(ja xp-m van.)mingyá kicsöngetnek, előre is köszz. htr93.freemail.hu ű -
linkinboy #140 http://heroes5faq.extra.hu/magyaritasok.html
ha magyarosítás kellene!! -
beasty #139 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Szertnék egy heroes 5 magyarítást.
Köszönöm előre is!
beasty -
balintbagoly #138 Sziasztok! Még csak most kezdtem a játékot de már most elakadtam, segítsetek. Az első szint 5. küldetésén nem tom hogy lehet az ellenséges vár előtti kaput elfoglalni, mert mindig fejlőnek és nagyon erősek. És hol lehet beszélni és találkozni Nikolay seregével????
Előre is kösz
-
technomanta #137 sziasztok! :-) igen 10000 arany -
beep2 #136 asszem 10000-be kerül.én azt nem tom hogya kárhozottak jele mi a fenére jó? -
Babylon56 #135 Hali
Tudja valaki a Nekromata hadjáratban a 3. küldetésnél amikor 20 csontsárkányt kell feltámasztani, hogy utána lehessen menni a varázslónak a térkapun keresztül. Mit kell csinálni, hogy a városok átváltozzanak nekromata várossá?
Kell hozá valamilyen varázy bot az is meg van már de nem tudom hogyan lehet átváltoztatni öket.
Ha jól gondolom csak így lehet feltámasztani csont sárkányokat!
Tudna valaki segitenmi meg köszöném! -
beep2 #134 hát ööö nem tudom azzal vége kéne lennie.Elfoglaltad az összes várost?és legyőzted gilraent? -
Ammon Re #133 Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Inferno küldetés, 3. pályán hogyan lehet a druidák mágiaforrását megtörni? Már minden várat, bányát elfoglaltam plussz vagy 5-ször legyőztem a druidákat a nagy fák között mégis semmi. Előre is köszi! -
ReBell #132 A 3-masnal egyszerubb,itt meg csak nezek mint a moziba! :) -
ReBell #131 Sziasztok.Csak egy kérdésem lenne a játekal kapcsolatosan.hogy kell kettéosztani egy nagy csapat ilyaszt,vagy gyalogot? Mar menéztem mindent de nem jottem rá! O snep! Legyszi segitsetek!
-
beep2 #130 jól van sikerült!20 csontsárkányt úgy kell összegyűjteni hogy felszeded őket 3 helyen is vannak. -
beep2 #129 hupsz boccs nem tudtam hogy 2-szer küldtem el -
beep2 #128 hali! a nekropolis 3. pályáját meglehet csinálni mindig jön az elején a narancshős és nem lehet legyőzni -
beep2 #127 hi!végig lehet vinni a nekropolsi3 pályáját?mindig jön az elején az a narancshős mindig megöl -
nocsak32 #126 Hali) Heroes5 Nekromanta/Invázió mi a fránya?minden kész de nem tok 20csont sárkányt idézni((( -
#125 Vagyis neoreg által írt hivatkozás, bocs de lázban vagyok, mostantól játszhatom magyarul!!! -
#124 Hy
Megoldodót a magyarítás, amit zoli722 írt hivatkozást megnyit-letölt -bemásolt és mégsem müxöt, de bennem volt a hiba ki kellett törölnöm a p0data, és p1data fájlokat u.a. könyvtárból.
bingó -
#123 Hy mindenkinek!
Végígjátszásban segítség a :
http://heroes.hardwired.hu/heroes5/leirasok/kampanyok.php
Magyarításban viszont nekem kellene segítség!
Segítsetek ha tudtok!!
thx -
zoli722 #122 Segitsetek!!!A The tramp pályán már mindenkit elintéztem,de a folyó túloldalán van egy tank.Avval mi a teendő? -
#121 itt megtalálod -
#120 1.1 patchot nem pakkot de mndegy
Lécci Valaki Küldjön egy linket ahonnan le tudnám szedni a heroes 5 -höz a magyaeritást !!!!!! Kérlek
-
#119 milyen pakkot? :) -
wanderer #118 hi! Nekem nem akarja felrakni a pakkot azt írja ki hogy nincs felrakva a játék? Mit csináljak hogy jó legyen? segítsetek plz -
Amigoss #117 csak van hozzá már magyar szöveg is angolhoz!:D:D
hülyék -
Chucky7 #116 ÁÁáááááááááááá
Segítsetek már -
roticselli #115 He He : Tegnap megrendeltem a Heroes 5-öt magyarul ! És ma hozzák ! Ajánlom Nektek is ! Ezzel megszünnek a segítségkérések !http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=8689
-
Chucky7 #114 Fontos, valamivel ki kell tölteni a nyáriszünetet!:-D
El akarom verni a heverom! -
Chucky7 #113 Hogy kell multizni? Regisztrálni kell az ubi.com-on, vagy lehet anélkül is? -
Chucky7 #112 Valaki nem segítene????