31
-
Viltord #31 Jó játék, nekem az egyik kedvencem, még akkor is, ha némely része könnyebb, mint gondoltuk. :-)
Szépen kérlek nézzétek meg az oldalamat:
www.sporeleny.extra.hu
Itt sok érdekes infót találsz a Spore Lénylaborról és a teljes Spore-ról, plusz vannak egyéb extra dolgok is. Mindenképp nézz be, ne hagyd ki! :-) Vannak magyar tagok listán is, melyen te is rajta lehetsz. Az oldalt mindig igyekszem rendszeresen frissíteni, amikor és ahogy tudom. Néha versenyt is indítok (nemrég indítottam az 1. versenyt augusztus 23-a és október 30-a között), részletek az oldalamon. Kérlek nevezz be a versenyemre, ha Spore tag vagy (ha még nem vagy az, akkor is azzá válhatsz nyugodtan)! Van ott demo is, a Leírás(ok)ból lejjebb letölthető, azzal is készíthetsz lényt a versenyre. De előtte mindenképp olvasd el a Verseny(ek) menüpontban leírt dolgokat. -
#30 -
#29 Megunni egy ilyen játékot??? -
Princeman #28 huh én már egy gameplay videónál meguntam a játékot..:D
-
#27 Jah, jó lenne, ha jó lenne.. de sajna ezt is tuti elqrják. Jó játék mostanában nem jött ki.. és nem is fog szerintem. Bár ne legyen igazam! -
hiphopdj #26 szopd le draga -
#25 Nekem nagyon bejön ez a játék nincs még 1 ilyen játék melyben a kis mikroszkópikus lénytűl elérhetjük az evolúcio csúcsát,meg hogy megszerkeztheted ,hogy hogy nézzenek ki az élőlényeid,az épületeid sőt még az űrhajódat is.Meg az tetszik benne hogy áttelepedetünk másik bólygóra megváltoztathatjuk a bolygó természetét,meg minden nagyon tetszik Valaki tud megjelenésről valamit azon kívül hogy 2007? -
Szefmester #24 igen volt olyan is de nem sokban különbözött a sim life/ sim earth tól... sim park-tól csak azokhoz képest sokkal ratyibb volt :P szokásos Lucasarts game az SW világából... -
Lordboxi #23 Na még egy játék ahol istent lehet játszni. Asszem egyéppként volt már ilyen játék, stre wars-ból. Ott egy bojgó élővilágát kellett "megteremteni". -
#22 Olyan furcsán néznek ki a bolygók :\ amúgy érdekel a cucc :) -
Beyond silence #21 A cikkből kihagyták kicsit az egysejtűs kezdés, legalábbis így volt eddig. Remélem nem veszik nagyon gagyira a játék stílusát, amugy elég érdekesnek igérkezik...!:) -
#20 Ez a játék iszonyat nagyot fog ütni, már én is egy éve várom. Will Wright neve önmagában garanciát jelenthet a minőségre, bár ezt a játékot nem is igazán a Sims-sorozathoz kellene hasonlítani, hanem inkább a Civilization-höz. A Civben az első emberektől indul a móka és napjainkig/a közeljövőig tart a játékmenet, ez meg kb 3x akkora történelmi időszakot ölel fel az élet kialakulásától egész az űrkorszakig. Hatalmas lesz. -
Cyrus666 #19 Megnéztem a hosszú trailert. Ez egy igencsak zooomolós game lesz! Tuti h fogok flashelni rajta pár hónapot!
Info a gépigényről ill a megjelenésről? -
Radnix #18 Itt az SG-n már ezen kívül 2 cikk van róla.Keress rá a cikkekben spore keresőszóval ha meg akarsz győződni róla. -
#17 A Startopiának nem kellett volna a süllyesztőben végeznie... -
winters123 #16 igen az is az volt :) -
Szefmester #15 én már az első hírek óta várom ezt a játékot... csak nehogy a Simlife sorsára jusson.. vajon a cikk írója ismerte azt a játékot?
mert nem vagyok biztos benne de mintha az is Will Wright féle játék lett volna. -
loga #14 tutujgatni -
loga #13 Hmm a cimrol meg annyit hogy naz MMORPG az nem egy "felturbozott tamagocsi" ahol alandoan tutjgatni kell a karinkat? Szal... -
loga #12 En is regota figyelem a jatekot mert igen otletesnek igerkezik.
Soxor itt csak keson jelennek meg a hirek a dolgokrol. De akárki nyithatott volna forumot rola... -
mezeimodell #11 Én kábé 1 éve figyelem a játék körüli dolgokat, regeltem én már mindenhova, érdekes hogy az sg-n csak most esett róla szó előszőr.. -
Radnix #10 Köszönöm ezt a linket nagyon jó! -
#9 ez elég hosszú de nekem tetszett -
Radnix #8 Ja azóta megtaláltam a trailer de köszi a linket Ezek a kis monszták nagyon arik
A játék grafikája meg nagyon megy a játék hangulatához. Talán paks se kell majd hozzá de azt majd még meglátjuk... -
#7 Szerintem ez nem elvont game...inkabb ötletes. Manapsag keves öltetes jatek van a piacon...egy-ket jo azert van..de...haat :) -
#6 nekem bejön, imádom az elvont game-kat -
Wilddog #5 Trailer -
P3h3ly #4 Érdekes, egy próbát mindenképp fog érni. -
Zedas #3 Nem azzal kezdődik, hogy a lényedet konfigurálod, hanem egy egysejtűvel úszkálsz egy pocsojában és megpróbálsz túlélni. Na innen tudod az egész galaxist uralni.
Nem kispályás!
Az előző E3 videója kegyetlen jó volt, ott Wright végigmutatta az egész folyamatot. -
Radnix #2 A fenébe nincs még trailer, na addig megelégszem a weboldalukkal. -
Radnix #1 Húha ez nagyon jól hangzik, kíváncsivá tettek!
Megnézem a trailert az biztos.Imádom kiválasztani a lényem kizézetét WoW-ban is az a kedvenc részem