682
Küldd el a BRINGÁD képét!
  • SimaSuna #518
    nekem a legjobban akkor is a Kona Stinky tetszik..150k-ért már kapható...
    minden vágyam 1 olyan bicó :D
  • PyRex
    Ez milyen komoly már? Te jó ég... :)

• PyRex
    2008-as Specialized Hardrock Gromrock - egész jó kis geonak néz ki.... - viszont nem lesz 2008-as P széria.

• Amse
    nice! vigyázz rá! u-lakat és lánc+lakat! sajnos én lecsúsztam erről a vázról, mert a Kopasztól (hercehurca) is megvették meg a bikeexpresszen is elfogyott szóval azthiszem egy moser lesz a mali utódja.
    jah nem hiszem, hogy találkoztunk már. millire nem jársz ki? szerdánként van nyíltnap meg szombaton is nyitva a pálya...
  • Szabi84
    Huhh ez marhajól néz ki, csilivili nagyon!
  • gabber_saviola
    [center]na nekem ilyen bringám is van már :DDDDDDDDD

• gabber_saviola
    Ő vagyok én :)

nem hiszem, hogy találkoztunk volna már élőben, csak láttam párszor az avatarodat és valami új táska rémlik.
  • Amse
    ennek örülök, de én nem tom te kivagy cm-en. élőbe is ismersz tán? pm-ben is jöhet válasz...
  • gabber_saviola
    bazz, ha nem látom az aláírásodat akkor sosem jövök rá, hogy Te vagy a CM-en a:

• Amse
    nálam ez volt az alap bringázási stílus, de még most is bennem van pedig egy ideje csak országútizom. azért a bunny megy padkára óvatosba meg a trackstand a pirosnál :)
  • SimaSuna #508
    nemteljesen..végülis..mert hegyről le..DH feelingbe..CC feeling télen..
    szal ijen vegyes..bár nemtom..vki ezt mondja vki azt..
  • Krezga
    Dede, street, én is ilyenesmikkel kezdtem a streetezést, aztán bringának vége lett így nem is folytattam:D
    /de már készül:)/
  • istenostora03
    az inkább sztrít szerűség nem?
  • gordon 24
    Jaa.. Az király.
  • SimaSuna #504
    nem arra a freestyle-ra gondoltam..
    padkára 1kerék..
    1kerék a piroslámpánál 2 kocsisor között..
    bunny-hop itt ott..
    1kerék a főutcán..
  • gordon 24
    Na üdv itt is!:D

Nem rossz. Persze van mit fejleszteni rajta. Én is igy kezdtem.. Kb a Bicó kinézete is ilyesmi volt.
    Ezt a freestyle bringást mire érted? Mit csinálsz pontosan?
  • SimaSuna #502
    nini..bringás tápig..itt a helyem...

nah szóval..freestyle bringás vagyok..
    jelenlegi paripám 1 Magellan Draco vázra épül, Bike+positive cuccokkal kiegészítve..+ sötétben rikkító bowdenházzal spékelve.

• Szabi84
  • istenostora03
    Itt a javított banner az országutisok kedvéért(megértem őket):

PyRex v. aki betette legyen szives ezt is betenni.
    Köszönöm
  • istenostora03
    azt is tettem volna bele csak nem volt képem,de ha beraktok egy olyat akkor megcsinalom!
  • Szabi84
    :))) épp most akartam írni
  • gabber_saviola
    outi már nem is bringa? :O
    követelem a bannerba, ha megvan máris berakaom :D
  • istenostora03
    PyRex:ha ráérsz ezt a ezt a lenti képet bannernak!köszönöm
  • bardocz
    király
    a teló az gyönyörű:)
  • Krezga
    szééép:)
  • PyRex
  • Chester1
    Mostani állapotban:

• PyRex
    dettó!! :DDD
  • bardocz
    akkor megnyugodtam:) hu olyqn rég nem bicikliztem,hátamba izomlázvan 2 alkalomtól:D
  • Gunnersboy
    nem ilyen teleszkóp lesz bent, azért kérdeztem, de köszi hogy válaszoltál:)
  • gordon 24
    Ha az a bicod lesz amit linkeltél teljesen felesleges kihuzni a telóját. Mert egy merev gépben max 15cm-et mozgo villa való. De már ez is túlzás kicsit. 12cm az ami normális egy merev fenekű gépbe. Ahogy a képet nézem az a villa mozog annyit sőt!
    Ha viszont nem erről van szó akkor pedig csak akkor húzd ki ha a villa gyárilag kihuzható magyarul állitható xcm és xcm között. Ha nem és csak kihúzod a perselyek kifognak kopni lötyögni fog rosszabb esetben eltörik a szára. Szóval én nem javaslom.
  • Gunnersboy
    amúgy valaki húzatta már ki a teleszkópját, hogy nagyobb legyen? mert én épp kihuzatnám de nemtudom hogyez milyen követekzményekkel jár?
  • Gunnersboy
    ha minden igaz akkor napokon belűl egy ilyen büszke tulajdonosa leszek:)
  • gordon 24
    Nagyon tutti!!!

Igen normális dolog az. Az egyébként nem olaj hanem zsir azzal van a becsuszószár csövén lévő szimering bekenve hogy felfogja a piszkot. Ha olaj fog kijönni azt megérzed rajta legyengűl stb. De az folyni fog végig a száron . Akkor már nagyon csunyán néz ki egy teló. Szóval semmi para nyuzni amig bírja!!!
  • bardocz
    oda fogok majd kijárni,csak még kell egy jó bukó,mert különben pályatulaj elküld a halál f***ára:)
  • gabber_saviola
    pikcsörz
  • gabber_saviola
    most urgott be ,hogy Camponánál van egy ilyen pálya. egyszer még meg is álltam megvizslatni a srácokat, közben simogattam a csacsimat és nyugtattam, hogy neki nem ez lesz a sorsa :)
  • bardocz
    :DDD
    én ma fekvőrendőrt ugrottam át:) de nem vagy még túl jó,ezért nem tudok mindig rendesen ugrani
  • gabber_saviola
    padkánál lepattanok a csacsimról, hogy nehogy havavágjam a 21mm-es virsligumimat, ezek meg repkednek :DDDDDDdddd
  • bardocz
    itt van ez nagyon jó freeride videó,brutálisokat ugranak