682
Küldd el a BRINGÁD képét!
-
#558 Ez volt amúgy az alap, amit egy kicsit átépítettem:
-
#557 az ilyen bicók tök jól néznek ki ;)
camponánál volt valami rendezvény,ahol chopperbicók voltak,sajna túl hoszu volt nekem,és nem tudtam kényelmesen hátradőlni:D -
#556 Nekem ilyen van.
Alig várom, hogy jó idő lehessen és krúzolhassak vele szépen. :) -
#555 de kidöglöttünk:] -
#554 én nem tudnám enyémet enyire letisztítani:) volt hogy 2 napig mostan róla a sarat:D itt a házban nincsen semi amivel lehetne,rendes slag sincsen,ujjammal piszkáltam ki a sarat mindenhonan,ezért jó hó,berakom melegre és leolvad:D -
#553 karácsonyra kaptam de oktoberbe már megvolt és a szobába tartom és igy mindig tiszta kell hogy legyen :)
2 napja voltam vele hóba kenetni komoly volt :D -
#552 tényleg,karácsonyra kaptad azért ilyen tiszták a kerekei?:) -
#551 Fasza!! Gratula hozzá! -
#550 szép;) -
#549 hali
ez az enyém
-
#548 :D szép is lenne:D -
#547 lool :) -
#546 Na mivan senki nem kapott kona stab-ot??? -
#545 [szin=red]Boldog Karácsonyt
-
#544 Atyaég...milyen bringák vannak itt. Az enyém képe szerintem szentségtörés lenne itt. -
#543 Üdv srácok. Eladó egy UMF Hardy 4-es gép. jó állapotba cserélt jobb-bal hajtókar + új monoblokk. Irány ár: 75.000- 80.000 HUF. Érdeklődni: [email protected] (MSN) vagy 06/20-919-24-70-es számon. -
#542 Ilyen volt a boltba..xD -
#541 elég ütősen néz ki, gratula
(markolatban miért nem veszel rá narancssárgát?) -
#540 na ma vettem rá vázvédőt de nem tudok képet pakolni nem otthon vagyok,majd valamikor:) -
#539 Új fékekkel:
-
#538 énis így vagyok velem, az a biztos -
#537 én sem kötöm le sehova:)
egyszerüen nem hagyom ott:) -
#536 nah akkor gyere pinarelloval és megismerlek :) nekem lakatom sincs így nem kerülök olyan helyzetbe, hogy lekössem a bringám pedig ez nem az a drága fajta... -
#535 alap, hogy u lakat, de nem merném sehová lelakatolni :D
Millin kb. egyszer voltam egyik haverral, mivel dél-budai vagyok és nekem az a város másik vége. De most hétvégén a pálya ob-ra kilátogatok, mert egyik ismerösöm indul a profik között. -
#534 Hát keresnél vele 100-at.:D Persze az egész tárgyatalan ugyse annyi az sajna. -
#533 szüljek vagy izzadjak 150e ftot? :D -
#532 250 és megbeszéltük! -
#531 jóh...gyere holnap is :)
ha megvenném 145ért..adnám 300ér :) -
#530 tudom..
bár már most nem lesz olyan dága nekem :)
van eszterga gép..lehet monoblokkot..tengelyt gyártanom 1000el :)
2éve láttam lánc-merevítőt..vmi 3e ftért áruéták..óóóó mondom deh..
hazajöttem..előkotortam a régi hátsó váltót..kivettem a műanyag kereket belőle..lemezből csináltam neki 1 "nyerget"...gyorskötegelővel a vázhoz..szigetelőszallaggal 2x körbetekertem....és azóta működik..
1xsem esett le a láncom..és még jól is néz ki :)
viszont megvannak halva a bowdenházamtól..nem láttak még narancssárga színüt xD -
#529 drága hobby ez -
#528 Elhiszem de nem tudom hogy lehet.. Valamit nagyon elbasztak ott. Viszont ha annyi akkor holnap vedd meg.. Nagyon nagy boltot csinálsz vele. Vedd meg holnap annyiért és 200-ért add tovább nekem adok érte annyit! -
#527 hát nemtom..
kajak 145e ft-ra emléxem... -
#526 Talátam még egy linket! Ez a magyarországi forgalmazó ára. Ez a bico ráadásul csak 2005-ös. Már nem kapható. A váz: 260000ft
x-factor -
#525 nah ha lesz időm kimegyek és lefképezem
-
#524 Az én bringám ami fele ilyen van kb 290000ft-be az nagyon nem stimolos ár.. -
#523 Sőt!! Ha még használt akkor sem hiszem:
300000ft 4 éves -
#522 Nem nagyon hiszem.. Én is ilyet akartam venni. Kb 2 hete jártam utánna. Sajnos ez a kemény valóság. Ha annyiért adják akkor kb 100% hoy használt. Az uj 519000ft az x-factorban . Csak ezt a Linket találtam. 10% árengedményben 450000ft. Amit te linkeltél az egy 2007-es Stinky. Ha szerencséd van és miskolcon egy 2005-vagy 2006-ost találtál lehet. De 2007-est sose veszel meg annyiért. Ha igy lenne már én is azon ülnék. Sajnos ez a helyzet:
Kona Stinky -
#521 valamit nagyon elnéztél barátom...
én ő rá gondoltam..
miskolcon van is 1 belőle.. 147e Ft-ért enyém is lehetne..
Szebb verzió -
#520 Hátőőő. A Stinkyt nem tudod annyiért megvenni. Csak a váz 260000ft a komplett bicó 590000ft szóval azt biztos nem jól nézted. Annyiért össztelóst jó minőséget magellant tudsz venni. De magellanból sem a dh vagy freeride gépet hanem a dualra szánt Polarx fst. És az is csak a váz!
Egyébként az ez:
-
#519 Pont ma nézegettem ezt a bringát nagyon tetszik, de ha lovém lenne rá akkor sem vennék ilyet! Kurvaszép!