682
Küldd el a BRINGÁD képét!
  • gordon 24
    Boldog szülinapot!! Skacok!!!
  • bardocz
    HBD!

nekem 16. :)
  • Gunnersboy
    hbd nekedis, nekemis :D

hányadik?:)
  • bardocz
    köszönöm:)
  • istenostora03
    HBD bardocz:DD
  • leho94
    Halli..
    Trial bicót keresnék jó használt is és ha lehet 100.000-n alul:PP
  • myk74
    Köszönöm szépen a választ, meg az infokat!
  • cenobite
    Néhány információ:

Olvasd el a hozzászólásokat!

Cruiser bicós topic

Egy másik cruiser bicós topic.

Nekem annyit mondtak a Gepida Nedao Classic-ról (itt egy kép róla) - nem tudom, hogy Te erre gondoltál -e -, hogy nem a legmegbízhatóbb, elég kis "gyengécske".
    Ajánlották még a Schwinn Csepel bicókat is, azokból nagyon szép cruiser-t lehet építeni. A Csepelek árban olyan 50k körül mozognak úgy tudom.
    Sok sikert a kecajvásárláshoz, majd lökj egy képet! :)
  • myk74
    Üdv!Olvastam hogy nem ajánlották neked a Gepida cruiserét.Van valami nagyobb hibája?Ilyet szeretnék venni és tanácstalan vagyok. Hasonló árban van valami tipped-tanácsod azt szívesen elfogadom.Köszönöm
  • gabber_saviola
    talán, ha ezt a gombot használnád, akkor lehet hogy sikerülne is :Ddd

• bardocz
    olyan esett rá a térdemre,kb 2 hétig nem tudtam járni:D
  • RS
    Schwinn Csepel - Ranger Fully
  • acsati
    már tárgytalan :) de azt nem én vettem meg
  • gettobuxa
    felrak egy életlen képet a bringájáról... eszem megáll :)
    a másik meg már elkelt, talán te vetted meg? :)
  • Sabcsee
    nekem triciklim van
  • gordon 24
    U.a mint a másikban:D
  • acsati
    Helotok
    Mivel én nem értek annyira a bicokhoz tőletek szeretném megkérdezni hogy szerintetek melyik bicot érdemesebb megvenni ezek közül?
    Magellan Polar X
    UMF Hardy 4
  • Z
    Nem mind1. Azért nem szívom be 22 órán keresztül, mert nem szívom egész álló nap ezt az ocsmány kormot az utcán. Sokat vagyok légkondis helységben. Másrészt az a két óra azért intenzív mozgás, magasabb pulzussal, több levegővétellel. Szóval ezért keresek ilyet. És ha már csak két órán át is ki lehet szűrni a trágyát a levegőből, akkor inkább megteszem.
  • gordon 24
    Hátha zavar akkor egy megoldás van nem bp-n tekersz! Ez a város ilyen. Most hiába teszed fel 2 órára amig bringázol, ha 22 órába beszívod.. szóval 8. Én sose hordok maszkot, pedig sokat teperek pesten.
  • bardocz
    erről a jut eszembe,amikor gellérthegyen busz mögött egy jó mélyet szívtam a kipufogógázba,hát nem volt kellemes:D
  • Mike
    szobabiciklizz
  • Z
    Az, hogy a légszennyezettségi határértéket EU előírás szerint max 30 napon át volna szabad túllépni. Ehhez képest Bp-en az utóbbi két évben sikerült a 160 napot is meghaladni évente...és nem esik jól, mikor tekerek a városban. Kifejezetten szarul esik. Viszont tekerni meg nagyon szeretek. Így hát marad a maszk.
  • istenostora03
    mibaj?xD
  • Z
    Légszűrő maszkot használ valaki?

Másik fórumon már olvastam, hogy van aki 3M munkavédelmi, mások Respro márkájú maszkokat használnak.
  • gettobuxa
    tudtok olyan helyet ahol beszámítanak használt (nincs egy éves acélvázas) bicót?
  • Mike
    az már igaz
  • Krezga
    azért bringával jobban lehet fékezni mint korival:) (mindkettővel megyek, és imádom is ezeket a sportokat:D)
  • Mike
    én inkább terepen szoktam fosni, fel még felmegyek a kis ösvényen, de lefelé, hát... hűű :)
  • bardocz
    én lejtőn görivel fostam régen,mert nem tudtam megállni,de bicóval nem nagyon szoktam:) max először,de utána már nem para,egyszer kell megcsinálni:)
  • Mike
    hát nemtom, anno göriztem is,(hűha jó 7-8 éve) attól nem fostam ennyire :))
  • bardocz
    dehogy veszélyesebb:) lejtőn meg menyj ülve ha félsz,és elsőfék(persze ez betonra igaz csak:D),persze nem rögtön hatalmasat hanem 2-3 sec alatt éred el a maxot amit még húzhasz rajta

én egyik nap lementem bicózni,hallom mi a fasz nyekereg,erre a lánc tiszta rozsda,és amket használok fogaskerek azok is kezdenek rozsdásodni -.- n fasza vehetk rá pár dolgot csak nyisson már ki ebike hogy merndelhessem a fékemet
  • Mike
    és miylen jókat tudok vele precelni :)
    no meg xc bicajt veszek, aztán fosok a lejtőn
    szerintem veszélyesebb mint a görkori :)
  • Mike
    a pedál már nem
    az eredeti elég silány volt, úgyhogy miután elnyíródott vettem egy 10k-st
    meg lassan új hátsó gumi kell
    mondjuk fura egy kerekeim vannak, terepet nem nagyon szereti (beláll ágacska, defekt) ugye aszfalt értelemszerüen, de a murván frankón megy
  • bardocz
    nem rosz:) minden eredeti rajta?
  • Mike
    2005-ös Magellan Polaris

• cenobite
    Ez az alapgép, 65.000 volt házhozszállítással. Illetve megrendeltem egy helyi boltban (Nyíregyháza) és ennyiért hozták le.
    + még amit én költöttem rá (ülés, lámpák, sárvédők, festék), hogy olyan legyen amilyet én akarok (#556). Szóval a vége olyan 75-80-ban állt meg.

De vannak Cruiser bringák olcsóbban is, a Gepidának a Nadeo-ja - bár én azt nem igazán ajánlom, engem is lebeszéltek róla. Csepelnek is van cruiser-e.
  • Z
    Ebbe első blikkre beleszerettem!

Hogyé' van egy ilyen így kompletten?
  • bardocz
    sztem chopperek nagyon kéynelmesek,ha pont jó a hosza,csak kanyarodást pcit meg kell vele szokni:)
  • cenobite
    A chopper nekem sem jön be igazán. Mármint tetszik, nagyon, építenék szívesen egyet, de szerintem nekem kényelmetlen lenne. Ezek a cruiserek viszont baromi kényelmesek.
  • cenobite
    Na szóval: