682
Küldd el a BRINGÁD képét!
-
#642 szétzúztátok majd megszereltétek? o.O -
#641 nem eladó .. Már megvan szerelve -
#640 Konkrétan a kona dörtbájkra gondoltam. -
#639 camping felnije? -
#638 Legközelebb ha valamit szétzúznátok kérdezzetek meg,hogy nem-e kell nekem. -
#637 camping az jobb volt :DD -
#636 jó poén lehetett -
#635 gumi milyen ? Maxxis ? :DDD -
#634 mi nemrég hülyeségből egy Kona dirtbike-t zuztunk szét :DDD Fogtuk háztetejéről levágtuk a földre .. komolyabb baja nemlett :c -
Tökíí #633 Én csak leírnám : Csepel váz, valami orosz kormány, elöl nincs fék, hátul nincs fék, felni valami gagyi :) , markolat vas, hajtás nemtudom, most uj gumik vannak rajta, japán gyártmányok!:) -
#632 hát csak ugy általában mer még nincs pénzem rá és érdekel hogy érdemes-e gyüjteni rá. a 2008as fehér jol néz ki :) -
#631 mármint eladó, vagy csak úgy általában? -
#630 nincs vkinek egy polarx manual váza? -
#629 széép:)
Zöld :) -
#628 Új gép :
-
mateto7 #627 Nekem Hauserem van :) jó 1 éve van meg és semmi baja :) ! -
#626 Kona :) -
KisPaintballer #625 Sziasztok!
Szeretek nagy távolságokat kerékpározni, városok között, nagyon élvezem. A jelenlegi kerékpárom viszont már elég régi és nem alkalmas erre. Szeretnék venni egy újat, amivel tényleg messzire merek tekerni, hogy ne kelljen félnem, valahol ottragadok két város között a pusztában.
Tudtok valami megbízható márkát ajánlani? Milyen fajtát érdemes vennem? -
#624 nem
-
#623 Az enyém olyan amik lent vannak,Bianchi XC, de jó szolgálatot tesz, szeretem, az a lényeg. -
Ysti13 #622 privibe elment. -
#621 Képt plz ^^ -
Ysti13 #620 Hali!Eladó Triál bicaj.A váz Mali Python.Több adattal kérdésre tudok válaszolni.Képet tudok rólla küldeni ha esetleg valakit érdekelne.
Ára:42rugó
-
#619 Zsir ! Fasza lesz ez!! -
#618 Nájsztos :) -
#617 -
#616 Értem én.. Hát akkor várj vele. Vedd meg az agyat rakasd össze a kereket, és ha megvan akkor vegyél monoblokkot más tippem nincs. Vagy, beszéld meg a boltos emberrel ha nem jó cserélje ki. -
#615 köszi, acél de elég könnyű, kb. mint egy nehezebb aluváz -
#614 hát ugye elvben a láncvonal az azt jelenti, hogy elöl meg hátul a fogaskerék egyvonalba essen, nyilván hogy a lánc ny nyíródjon oldalirányba. Ugye az 51mm elvben azt jelenti, hogy a monoblokk közepétől, ami a váz közepe is egyben (mármint hosszában ha egy sikkal képzeletben kettévágod), szóval attól 51mm-re van a lánctányér. Ez eddig rendben is van, de nem tudom, hogy hátul is oda fog-e esni, mert nincs meg a hátsó singlespeed agyam. Persze ez elvben szabvány, de akkor sem akarok esetleg úgy kiadni 8 rugót a monoblokkra, hogy mégis az 56-osat kellene venni... -
#613 szép GRAT hozzá! -
#612 Mivel ha konuszon fogod hajtani, akkor csak az a lényeg hohy maga a kar ne érjen bele a vázba. Tehát akkorát vegyél hogy a lánc és a hajtokar része szépen elférjen. Legalábbis én igy gondolom. -
#611 Juteszembe, valaki segíthetne is, mert nem vagyok teljesen tisztában 1-2 dologgal. truvativ Hussefelt vagy Holzfeller hajtókart akarok, mind2 isis howitzer középcsapágyas. Namost a váz középen 68mm, hátul meg ugye 135mm és single speed-re lesz építve a bicó, akkor nekem UGYE az 51mm-es láncvonalhoz való monoblokk kell...? (Van még 56/57mm, illetve 66mm-es láncvonalhoz való is asszem) -
#610 Megjött a vázam (+ pedál, ülés... , meg már teló is van :)
-
#609 Kössz:D saját :D -
#608 THX!! Logomühelyes srácok alkotása!! THX nekik érte! (tied is:D) -
#607 Jó a lokód:D -
#606 looo,te vagy a 2. ember akivel egy napon születtem és ismerem:D -
#605 16 :DDDd -
#604 köszi:) -
#603 am,úgy nekd hanyadik?hátha egy napon születtünk :-)