Kinek milyen bringája van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ez van. Ma lettem kész vele. Kicsit átalakítottam az elõzõ bringámat.
Elõzõ:
Átalakítás után:
Elõzõ:
Átalakítás után:
Én most csinálom meg ilyen cross-színvonalúra a bálykom, majd küldök képet róla, ha kész lesz. Azér mondom hogy "ha", mert ma is nekiszálltam vele egy furgonnak, és eltörött a stucni...(na jó, nem csak az) <#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Jah, vagy az is lehet, hogy rosszl látod? :)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
beleültél az ülésbe? :Ooo
Rock Machine Avalanche!Rock Machine 4ever!Majd teszek képet!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Nem rosz!!! Kona a legkirubb, én is gondolkozom hogy lecserélem a Magellan Polaris extreme-t egy Kona Valami Ds vázra.
Downhill!!
degzáj
Ja.. Szóval az alsó sorban a 238. a tied? Na az nagyon gagyi... :))))))))))
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

nekem meg koszos
ja, így elnézem az írásom, nem biztos hogy kiderül, de persze országúti kerékpárra gondolok :)
császtok, tervezem, hogy veszek egy versenybringát, mondjuk túl sok pénzem nincs rá, de használtan kb. mennyibe kerülne egy ? (amúgy marhára nem értek hozzá, csak múltkor haza kellett vinnem egy ismerõsöm bringáját, mert itt hagyta, és nagyon király volt vele menni)
szász marci!
és összefügg a kettõ? :o
nõjetek már fel. Különösen te, kifli!
triálbigilli
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Ez meg az enyém:

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
a csapágy most lett megolajozva a dinamó müködik!
kész gyönyör a gép igazi szartúró ha meglátod beszarsz képet csak azért nem töltök fel mert mindig megy és olyan gyors hogy nem lehet lefényképezni
kész gyönyör a gép igazi szartúró ha meglátod beszarsz képet csak azért nem töltök fel mert mindig megy és olyan gyors hogy nem lehet lefényképezni
nekem 1 bringám van most cseréltem benne belsõt aki nem tudja hogy hogy kell az keressen meg
Mostanában egy összetákolt freeride bringával nyomulok(túrákon pedig egy csepel apollovan veszek részt), de most össze akarok rakni egy endurót.