682
Küldd el a BRINGÁD képét!
-
#198 hi. de nem értem, miért raksz fel féket? :) csak bmxed van és járkálsz vele vagy ugratgatsz is vagy mind2? -
#197 Ja még azt is kell venned.. Akkor most te is fogsz költekezni egy picit.. A k..va annyát ennek a sok hulye biciklinek... Nem??? -
#196 de elősszőr hozzávaló fék kell -
#195 megpróbálok -
#194 Akkor kiruu.- Akkor mégis csak találtunk Jó boltot Veszprémbe...
Akkor holnap veszel??? -
#193 farády -
#192 Na hol találtad??? -
#191 biztos jó lesz az enyémhez is -
#190 ezt nézd:
bowden rotorhoz Hauser BMX, rotor-felső COB-2 360mm
akciós ára: 1.300.- Ft -
#189 Na mégegy dolog:: itt Felsorolásban van 3 Veszprémi Bolt.. Ha oda bemész tutti Tudnak neked rendelni vagy hozni ha most nincs is nekik. -
#188 Ez Veszprémi bolt pl. Nekik nincs?? Pedig árulnak BMX-et
Farády -
#187 Ja sajnos nincs.. Beszélj velük hátha tudnak valamit...itt -
#186 király ez az oldal de sajnos itt sincs -
#185 Ja az sem az most nézem baszzus na mindegy még keresgélek... -
#184 Na itt van.. Egyfajta van benne, és az rotorhoz is való, de nem tudom na mindegy nézd meg.....Ittt e ni.... -
#183 az egyik kereskedésben azt mondták, hogy ilyet nem lehet venni.
nem hittem nekik -
#182 köszi -
#181 Vazzz várjááááá mindjárt nézek valamit egy pill .. Van egy internetes arúház lehet ott tudsz venni... -
#180 nem
épp ez a baj hogy nem tudom hol lehet kapni rotorba bovdent? -
#179 Köszi szépen a dicséretet, atied sem rosz verda...
És most rosz a bovdened a rotorba??? Elszakadt?? -
#178 az enyém 141 kettőskereszt -
#177 szép -
#176 Én budapesten lakom. De egész nap az országba rohangálok jobbra balra.
Nekem nem BMX-em van hanem Montim egy Kona Shred Dual gép igy néz ki::::
-
#175 neked is van bmxed? -
#174 miért hol laksz -
#173 Hát akkor sajnos nem tudok segíteni.. Mondjuk valamelyik héten megyek arra ( a MOL kutra a kávé autómatához) Majd lehet szétnézek.... -
#172 áááááá -
#171 Hát ja én is csak nézegetem az oldalt. Sajnos nem pörög túl jól de ez van...
Meg sajnos én sem ismerek veszprémbe jó bring boltot. A Balaton plázába nincs valami komoly bolt???
Nálunk az ilyen plázákba (Lzrdy-ház, MoM park) Vannak komoly bringa boltok. -
#170 legalább te -
#169 Igen... Én itt.. -
#168 itt vagytok? -
#167 Veszprém -
#166 Jó az új kerékpárod.
Hol vetted? -
#165 Jó lett. -
#164 A legtöbb jó, nagy biciklisboltban lehet kapni. Ha mondod hol lax talán tudok segíteni. -
#163 nem tudjátok véletlren, hogy honnan lehet szerezni olyan bovdent, ami a rotorhoz kell? -
#162 Fasza -
#161 Én is szeretek bringát összerakni:) Eddig egy freeride bringát raktam össze. De igazatok van:) majd úgy rakom össze ezt is, csak azt nem tudom, hogy mikor lesz rá pénzem. -
#160 én 35 ötért láttam a fittsport ban
szerintem sokkal élvezetesebb ha mi rakjuk össze, mint ha boltban megvennénk egyben. és abban benne van az hogy mi raktuk össze -
#159 40 fém pedállal 41 és én úgy vettem hogy -10% os kedvezmény volt rajta. Énis azt favorizálom hogy szépen alkatrészenként vásárold össze. Annak nem látom az értelmét hogy veszel egyet és akkor azon cserélgeted a dolgokat le. De te tudod. Első lenne?