682
Küldd el a BRINGÁD képét!
-
#278 Kellys... -
kimi88 #277 hi all everybody!
nekem egy 1szerű kérdésem lenne a hozzáértőkhöz:
Kellys-Quartz 2006
vagy
Magellan Polaris Deore 2006
esetleg vmi más ? max 85-89 amit rá tok szánni
köszke
-
#276 Nem akarok nagyon belepofázni, de szerintem a Gila Plus T6 az egy hulladék :( Nekem 3 nap után kotyogott és állandóan felütött, de olyan szinten, hogyha mittudomén csak simán lementem a járdáról az úttestre (semmi ugribugri nem volt), már ott is ahogy az első kerék elhagyta a járdaszegélyt és a levegőbe került, olyat koppant a villa, hogy hihetetlen... :( -
#275 Hát az a kérdés hogy az a villa A-head setes-e. Tehát ha a villa nyaka nem menetes akkor jó. Meg mérd meg azt hogy a villa nyak milyen hosszú. Gondolom már használt és biztos vágva van. Tehát azt mérd meg. És akkor kimegyek a garázsba és megmondom milyen magas kell bele. -
#274 Gordon 24!
Szerinted a KONA SHRED-be belemegy-e az RST Gila Plus T6?
Amugy azért kérdezlek mert hogy neked is Shred-ed van. -
#273 nálam is lehet eljön az az idő, ha majd lesz felnövök és lesz keresetem.
de egyenlőre drága az nekem. meg igazából félek is összetörni magam.
-
#272 Én is azzal kezdtem. De aztán nem szerettem a szenvedést és át pártoltam a DH-ra. -
#271 az is remek móka -
#270 hopp! rég jártunk itt...
én mit csinálok? én cross country-zom. -
#269 Nem gond... De akkor villi? Egyébként te mit csinálsz? -
#268 A fékhatás 65 százalékát mindenképp az első kerék veszi át, ezért kell oda hatásosabb fék. Én sokat terepezek, és ha sárban megyek, a V-fék már nem olyan hatásos, ráadásul a felni is kopik, nem csak a betét. A hátsó fékkel látványosat lehet fékezni, nem hatásosat.
Persze a legszebb a levegőben levő hátsó kerék. Ezt V-fékkel is lehet, és sikerült már úgy is, hogy nem akartam.... -
#267 sztem a dirt/streetesek is azt használják, nem csak a dh-sok. egyébként látványosabb is, ha elsőfékkel elsőkeréken állsz meg, úgy, hogy a hátsó a levegőben van. -
#266 Ja... értem. nem dh-zom. -
#265 Mert a suly ha fékezzel elöl van.A hátsó kerék egy erösebb fékezésnél már blokkol. Ha igazán tudsz bringázni és esetleg dh-zol mint én akkor inkább első féket fogsz használni mint a hátsót. a hátsónak igazából nagy tempónál lassitó szerepe van csak az első végzi igazán a munkát. Nem véletlen az hogy töübb autónál is elöl tárcsa hátul dobb fék van.Vagy ha full tárcsás a kocsi elöl nagyobb mint hátul. -
#264 helyes tényleg, az miért jó hogy ha csak elől van tárcsafék?
azon kívül hogy pofás... mert ha én tennék rá, akkor inkább hátra tennék. -
#263 Kösz!
Közel háromszázban van eddig, és még tavasszal jőn előre egy tárcsafék.
Viszont a PannonMaraton Kupában indulok vele... -
#262 komoly nem sajnáltad fejleszteni bejön
-
#261 Tehát itt vannak a képek:
http://pix.bikemag.hu/showgallery.php?cat=2796 -
#260 A pix.bikemagon ott vagyok, csak még ezeket a friss képeket nem tettem fel... De most!
-
#259 akkor használj valamilyen online képfeltöltési helyet, vagy tedd a galériádba, oda akármekkora képet feltehetsz -
#258 sajna csak a vip felhasználók tehetnek fel nagyobb képet, és én nem vagyok az... -
#257 -
#256 Király -
#255 próbáld újra
echo klassz színe van a felninek -
#254 -
#253 Hát ez fasza.... 20 kb-os képet tehetek fel....Fasza lett -
#252 -
#251 Hát ezt nem értem, miért nemmegy fel a kép... -
#250 A Bringa: -
Echo Control #249 Elbasztam sry. itt a link: http://img166.imageshack.us/my.php?image=kp1596aq7.jpg
-
Echo Control #248 Itt az én bike-om, nem olvastam vissza az egész topicot, de szerintem ez itt az első triálbike
-
#247 festést meg nem kell nézni mert ez volt az első felni+váz amit fujtam... -
egyik bicom nincs benne semmi extra de van 1 Y vázas hauser montim is még majd talán rakok képet -
#245 Igen, csak más a színe, és nem tudom, hogy a tiéd mennyire eredeti, de ezen csak a váz, és az első váltó az, a többi már cserélt alkatrész. Így, ha rákerül a tárcsafék előre, és a Deore fék-váltókar, átlépem a 300 ezret......
Ha hazamentem, teszek fel képet róla. -
#244 akkor hasonló az enyémhez
--Pár sorral lejjebb zöld-- -
#243 Szasztok!
Most találtam ezt a topicot, gondoltam ha már ez a kérdés, leírom, milyen gépem van:
Váz: Merida Kalahari 550
Villa: RST Omega SC
Kormány: Bike Positive
Markolat: Merida
Stucni: Merida
Fék-váltókarok: Shimano Acera
Fékek: Shimano Acera
Felni: Bike Positive Acrobat Comp
Agyak: Bike Positive Norma
Gumi: Schwalbe Black Jack
Hajtómű: Bike Positive Takana 22-32-42
Monoblokk: Bike Positive Norma
Pedál: Bike Positive Pop Jump
Lánc: Sram PC38
Racsni: Shimano
Fogaskoszorú: Sram 32-12
Első váltó: Shimano Altus
Hátsó váltó Shimano Deore LX
Nyeregcső: Bike Positive
Nyereg: Merida
Óra: Cateye TOMO XC -
Bocs a nagy képért! -
#241 SCAMP dirt / street vázakról valaki tud valamit? :) -
#240 szép! egy hasonló majd nekem is össze lesz rakva télre, vagy tavaszra, addig marad a streetelés:) -
#239 mi szőke? nem értem