682
Küldd el a BRINGÁD képét!
-
#682 Elnézést, de sürgős lenne, ezért teszem fel a kérdést itt is:
http://sg.hu/forum/uzenet/1076443069/21440
Köszi. -
#681 Nem tudom mennyien vannak köztetek Dh-s arcok..
De árulom a vasat.. Ha esetleg kell valakinek írjon.
http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=182279 -
#680 Hát igazából, akkor majd kiderül.
Nekem meg olyan hangja van mint egy aqvárium levegőztetőjének:D
Szóval nem kell parázni, de azért ha gondolod, nézesd meg. -
dragonboy #679 a 4mm csak tipp volt...(sorry a túlzásért) ez cseppet megnyugtatóbb (lemérve kb enkem is max 1,5 milit mozog), csak idegesít hogy amikor fékezek van egy halk koppanás -
#678 Hátha nem tud kiesni belőle, és ilyenek akkor jó.
De nem természetes. A 4mm az azért elég sok. Minden tárcsafékbetét mozog az én Hayes Stroker ace-emben is mozog, de max 1 mili.
-
dragonboy #677 az lenne a kérdésem hogy nem rég vettem egy 2010 es kona calderát. nagyon penge jószág. ez az első komolyabb biciklim és nem tom hogy minden kalppol-e benne. shimano m575 ös hidrós fékem van, gyári tárcsával. és a gyári fékpofák kicsit lötyögnek. értem ezalatt hogy ha behúzoma féket, akkor a tárcsát fogó fékpofák kb 4mm elmozdulnak forgásirányba majd megakadnak. nagyon jól fognak csak kicsit frusztrála dolog hogy ennek így kéne lennie vagy toljam vissza a szerízbe? (tom hogy nem a legjobb fék...de nem fogok vele túlzottan durvulni) köszi a válaszokat. -
Szeged Szereld magad nap December 10-11-12 Árpád tér
-
#675 Dede annyiba amennyire kiírták, pl most már a merci is kinn van az 50 ezer, akkor annyi csak azt nem értem hogyha bercié, akkor hogy kötnek adásvételit...noh mind1 ez nem az a topic... -
mamutvadasz #674 De ha fix áras akkor nem annyiba fog kerülni?ezt most nem értem.. -
#673 Igen, de nem lehet tudni, hogy mikor oldják fel... Addig is látogassák csak az emberek az oldalt... Kivan ez találva okosan ;) De nem kell aggódni nem jutsz hozzá sokkal olcsóbban... Vannak rajta jó aukciók is, de nem ezek a reklám fogás keretén belüliek lesznek.. -
#672 De a könyv az fix áron van... -
trabiubi #671 Azért kerül annyiba hogy itt beszéljünk róla. Ha 50 ezer lenne, akkor senkit nem érdekelne. Az a bicaj se lesz annyira olcsó mire véget és az aukció. -
#670 Engem inkább az érdekelne, hogy miért kerül 1000 ft-ba az Obamás könyv... szerintem legalább annyira kamu, mint a sztori a profiljánál... :) -
Birvin #669 Ha jól tudom akkor 60-70 ezer újonnan. Most olyan 50-en áll, ennyiért nem rossz vétel. -
Jimboo23 #668 Erről mi a véleményetek mesterek?
http://www.vatera.hu/kona_lanai_mountain_bike_kerekpar_1ft_rol_nma_154673031.html
Megéri? -
Blum #667 Fémig. -
Gabo #666 Szerintem ha rendes munkát szeretnél végezni, akkor fémig illik lepucolni. Utána pedig mehet a festés. -
#665 ahoi! csak annyi a kérdésem hogy most elkezdtem felújítani egy régi bicót ,és a vázon van pár rozsda és sérülés, a festéket fémig csiszoljam le vagy csak elég átfutni rajt csiszolóval? -
zoli999 #664 Nekem ilyen van. -
Ilyen van ( lesz ha mar ossze lesz rakva ) -
Gabo #662 Maximális tiszteletem a hozzá hasonló embereknek. Ők bizonyítják, hogy valójában korlátok csak a fejünkben léteznek. -
#661 kis off :
respect -
Gabo #660 Valószínűleg csak állítani kell a váltón. A Shimano oldalán kis keresgéléssel meg lehet találni a váltók használati útmutatóját. Abban le van írva, hogyan tudsz a váltón állítani.
Ha nem boldogulsz vele, érdemes eltolni a bringát egy rendes bringabolthoz, ahol a szerelő sec-perc alatt be fogja állítani neked.
Amúgy kerüld a keresztbe váltást! Azaz azt az állapotot, mikor elől és hátul az egymással ellentétes oldalon lévő szélső lánckereken van lánc. Ez se a láncnak, se a lánckerekeknek nem tesz jót. -
#659 olyan van, hogy hiányzik egy sebességem? 3*7es shimano váltó, a "hatodikat nem veszi", legyen az 1*6 2*6 vagy 3*6. -
#658 megéri ez a bringa?
http://www.vatera.hu/mali_mamba_kerekpar_151976097.html -
Gabo #657 A téma a másik topikban már ki lett tárgyalva.
Amúgy a recsegést egyáltalán nem biztos, hogy a laza küllők okozzák. Lehet az oka az, hogy a küllők a fűzés után nem lettek teljesen feszültségmentesítve. Illetve minden új kerék igazodik valamennyit, mire a küllők megtalálják a végleges helyüket. Ilyenkor az egymásra felfekvő, egymást keresztező küllők elcsúsznak egymáson és ez is okozhat egy-egy roppanást. -
#656 Lazak a kullok...told vissza oda,ahol vetted.. -
timexxx #655 sziasztok szakik!
valaki megtudja nekem mondani hogy egy vadonat új ( 1 napos) biciklinél miért van az hogy terhelés alatt (IS) recseg ropog a küllő?? nagyon idegesit engem.
a bicikli Skarpea S250. váltó shimano Altus. kerék.... ha jol tudom akkor kenzel -
satomas #654 hogy kell menni az egykerekű biciklivel gyakorolok de hogy tudnám tökéletessé tenni? -
Gabo #653 Told el szerelőhöz!
Vagy a monoblokkal/középcsapággyal lesz gond, vagy a hajtókar lazult le. Szétszedik, átkenik, összerakják, meghúzzák és valószínűleg jó is lesz.
Nálam is voltak hasonló problémák és a fenti karbantartással tudták orvosolni. -
#652 Nekem is ilyen a hajtóművem. -
#651 Sziasztok! Kéne egy kis elméleti segítség.
Páromnak van egy Magellan Draco-ja és ha tekeri, akkor kattog valami a pedál vagy a hajtómű környékén.
Nekem Polaris van és sosem hallottam még ilyet.
Nincs valami tippetek, hogy mi lehet? Javítsam, vagy cseréljek valamit?
Köszi előre is!
Dani -
nika01 #650 Mennyire ismeritek a Genesis márkát? Mert kinéztem egy ilyen bringát, de sajnos nem értek a "lovakhoz". Jól jönne valami okosság már...
Előre is köszi. -
cargame #649 a kicsikem :D -
#648 tegnap óta -
#647 Hm.. A Kona jó!! Mintha az enyémet látnám::DD -
#646 kona mióta van meg?
amugy szépek, főleg az első 2 tetszik :) -
#645 [center]
-
Randy Orton #644 Nekem BMX Mali Gravitym van -
#643 milyen okos gyerekek vagytok, grat!