49
-
#9 Akkor ez most irja a sima DVd-t is??? -
#8 Akinek van 1 felesleges belőle raktáron, szívesen elfogadom :P -
Morden23 #7 Az sem lesz sokkal olcsóbb, gonolom... mármint a Pana.
Amúgy fordult már elő, hogy 15-20 gigás dolgokat kellett ideoda vinni (video), de erre winchester, vagy laptop, végső esetben a darabolás:) Főleg, hogy amíg soksok embernek nincsen ilyenje, csak magadat tudod szórakoztatni vele... -
Inquisitor #6 A Pana jön 3 hét múlva, és kompatibilis sokkal több formátummal, meg ír kétrétegűt is. -
Inquisitor #5 Az első CD és DVD írókat is eladták ennyiért, egészen pontosan ennél sokkal többért is :) -
BigPunisher #4 valhogy szerintem is így van..ilyen meghajtókat kb. 1 év múlva szabad venni, és akkor sem ha 50e-nél drágább...
kb. addigra lesznek kiforrottak a driverek meg elfogadható a sebesség! -
Morden23 #3 Na ja, szerintem senkinek nem annyira sürgős az a 25 giga, hogy megrövidítse magát közel 200 lepedővel... arról nem is beszélve, hogy ilyenkor alapban érdemes várni. Ki tudja, milyen bugokat fedeznek fel a rendszerben, és hány termékvisszahívást fog megélni szegény új szabvány:) Jobb megvárni, míg beérik a gyümölcs... -
dez #2 Jól értem, hogy ez még csak az egyrétegűt ismeri? Akkor - bár a Pioneerek termékek nem rosszak - érdemes lesz kicsit várni (:P) a többi bejelentett márkákra, mert több másik is támogatni fogja kapásból a kétrétegűeket is (egyesek a CD-t is). Ráadásul olcsóbban. -
Morden23 #1 Nagyszerű! A Pioneer úgyis a kedvenc márkám az optikai meghajtók terén... na nem mintha vennék ennyiért, csöppet drága még, és nem járnék vele jobban, mint a DVD-vel. De azért jó érzés látni, hogy fejlődnek a dolgok:)