Megjelent az első PC-s Blu-ray író
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
De Japánt csak azért írtam, mert jópár HD-s csatorna van. A legtöbb film a neten inkább angol nyelvû adások mentése. 😊
Baromi ronda ez az új dizájn!
Manapság meg van 7.1 15e-tõl sokmillióig, meg plazmatévé 120tól (vagy nem tudom) sokmillióig (pont múltkor láttam az LG highdef HDTV kompatibilis plazmáját, 4 millió volt, akkora képpel, mint egy snnokerasztal😊).
Én nem mondtam olyat, hogy most majd mindenki hirtelen átáll, de megteheti, aki akarja. (Nyugaton/távolkeleten könnyebben, mint itt.) Bár elõször még kicsi lesz a filmválaszték. (Ugyanakkor amcsi/japán HD-s tévécsatornákról lementett filmeket is lehet nézni.)
Még mindig CD-n adják ki a legtöbb zenei albumot, így még jó darabig támogatott lesz.
Igaz, már alapban befogadóképesebb a világ, a high-end szórakoztatóelektronika manapság már elérhetõ (emlékszem, kb. 7-8 éve mekkora szemeket meresztettem egy 5.1 rendszerre, most meg én is 7.1 kereszttûzben ülök itt), mindettõl függetlenül pl. itthon nem annyira általános még a DVD sem, pedig a "piaci" lejátszók tényleg párezer forintosak.
Egyik ismerõsöm egy-két éve rakott össze magának egy irígylésre méltó home theather-rendszert, JBL és Harman-Kardon cuccokkal. Sokan még a fejükhöz is alig kaptak, és most megdobják õket az új szabvánnyal... azért nem bíznék annyira a 100%-os beépülésben.
Amúgy a CD-támogatást nem, mint lényeges feature-t vetettem fel, csak kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sorsa.
Több más típus is támogatja a CD-t is.
(Érdekes helyzet, hogy ez a Pioneer a legdrágább, közben nem kezeli a dual-layereseket, és a CD-t sem.)
http://xwteam.netipar.hu
Egy dolog azért érdekelne... ez a kütyü már nem tud CD-t írni, ha jól értettem. Lehet, hogy ez nem végleges, és majd az akármelyik következõ már multifunkciós lesz, de vajon mit aakrnak csinálni a sima cd-vel? Lelövik-e a gyártást?
Ugye a VHS-nél is az a jó szokás, hogy a mûsoros kazetták árait fogták, és befagyasztották. Dvd-n a Szamba 990 Ft. VHSen 3990...
Arról persze nem is beszélve, hogy egy dvd-recorder (mármint nem gépbe, hanem asztali, SCART-os) már jobb árban van, mint egy jó minõségû videorecorder. És persze a szalag sem kopik el. Na mindegy, csak érdekel, hogy vajon a sima, szerény compact disc mikor jár így 😊
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Igaz lehet, hogy hozzám jöttél íratni...<#wave>#wave>
Ebbõl éltem vagy 4 évig...
Most olvastam Wikipedián, hogy az elsõ DVD-írók 1999-2000 körül 2500 és 4000 dollár között voltak kaphatók, ez az 1000 dollár ahhoz képest ingyér van 😛
<#nyes>#nyes> Annyi idõ allatt megírok kb. 6 db DVD 8xosan és az 28GB LOL!
Azt pedig, hogy melyik éri meg jobban, vinyó vagy BR, azt a lemezek ára dönti el, nem az íróé.
ennyit a jogvédelemrõl...
ez ugyanis nem csak olvasó hanem író.
Cd bõl csak olvasó volt elég sokáig.
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
megszokott módon a cimkével felfelé leteszik egy poros asztalra <#wow3>#wow3>
Csá
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Amúgy fordult már elõ, hogy 15-20 gigás dolgokat kellett ideoda vinni (video), de erre winchester, vagy laptop, végsõ esetben a darabolás😊 Fõleg, hogy amíg soksok embernek nincsen ilyenje, csak magadat tudod szórakoztatni vele...
kb. addigra lesznek kiforrottak a driverek meg elfogadható a sebesség!
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...