19
-
SonicBoom #19 ott hagyták abba, hogy igazából nem tudunk semmi konkrétat, úgyhogy nem lesz nehéz folytatni... -
Runo #18 Ha emlékeznék, hogy hol hagyták abba... -
Lee732 #17 Remélem ott folytatják a sztorit, ahol legutóbb abbahagyták... -
CascadE #16 Igazad volt. Utána néztem... X-Files - The Truth
Ez tényleg csak egy hosszú tv-epizód volt! De nagyon király! -
peterx #15 remélem egyszer sorozato is folytatják :)
még van kb 6 és fél év mire 2012.dec.22 lesz és mivel a sori valós időben játszódik ezért jó lenne hogy mi is történik ezekben az éveben Mulder és Scully történetében :DDD -
mezeimodell #14 IGENIGEN IGEN IGEN!!!!!! -
#13 Ez a kép nem az XXX-Aktákból van? -
CascadE #12 Lehet, hogy igazad van... Én mindenesetre letöltöttem őket még tavaly... Mulder és Scully egy sivatagon át menekülnek jobbra-balra... Eljutnak egy hegyhez, amin egy öregfószer él, aki a nyakán lévő lyukon szívja a cigit... A végén felrobbantják az öreget. Ennyire emlékszem... Remélem tudsz rá mondani valamit, mert én is nagy fan vagyok!!! -
#11 ez naon jó hír,m bár azt hittema sorozat folytatódik:( a második mozifilm már elég rég nyilvánvaó volt, sőt én ugy tudtam már rég folytatják:S:S -
ja és kedves szinésznőnknek is: -
kandeláber #9 1 mozifilm volt: az, amelyikben Scullyt elrabolják, és Mulder a Déli-Sarkon találja meg egy UFO-ban, ami aztán elrepül. A többi, ami neked megvan, az egy-egy sorozat 90 perces nyitóepizódja, amit a videofilm-forgalmazók reklámozhattak mozifilmként, hogy többen megvegyék. -
CascadE #8 Ezt nem értem. Valaki javítson ki, ha tévednék, de nekem otthon 3 X-Akták mozifilm van. Sőt, úgy tudom, hogy 4 rész van, csak nem nagyon terjedtek el. Akkor így nem értem miért X-Akták2? -
#7 Nem lenne rossz! -
#6 A sorozatot is folytathatnák... de nel együnk telhetetlenek... -
#5 Az :D -
RaszPuty1N #4 noémi örülni fog xD -
#3 az a kép rohadt durva :D -
#2 jó ez a kép _D -
selyem #1 végre.
mostmár csak egy normális forgatokönyv kell Gillian Anderson és David Duchovny mellé. és és akkor ott lesz a topon. csak el ne szurják
egyébként ki tudja hogy mikora várható a film?