19
  • SonicBoom
    ott hagyták abba, hogy igazából nem tudunk semmi konkrétat, úgyhogy nem lesz nehéz folytatni...
  • Runo
    Ha emlékeznék, hogy hol hagyták abba...
  • Lee732
    Remélem ott folytatják a sztorit, ahol legutóbb abbahagyták...
  • CascadE
    Igazad volt. Utána néztem... X-Files - The Truth
    Ez tényleg csak egy hosszú tv-epizód volt! De nagyon király!
  • peterx
    remélem egyszer sorozato is folytatják :)

még van kb 6 és fél év mire 2012.dec.22 lesz és mivel a sori valós időben játszódik ezért jó lenne hogy mi is történik ezekben az éveben Mulder és Scully történetében :DDD
  • mezeimodell
    IGENIGEN IGEN IGEN!!!!!!
  • Narancs
    Ez a kép nem az XXX-Aktákból van?
  • CascadE
    Lehet, hogy igazad van... Én mindenesetre letöltöttem őket még tavaly... Mulder és Scully egy sivatagon át menekülnek jobbra-balra... Eljutnak egy hegyhez, amin egy öregfószer él, aki a nyakán lévő lyukon szívja a cigit... A végén felrobbantják az öreget. Ennyire emlékszem... Remélem tudsz rá mondani valamit, mert én is nagy fan vagyok!!!
  • akyyy
    ez naon jó hír,m bár azt hittema sorozat folytatódik:( a második mozifilm már elég rég nyilvánvaó volt, sőt én ugy tudtam már rég folytatják:S:S
  • immovable

ja és kedves szinésznőnknek is:
  • kandeláber
    1 mozifilm volt: az, amelyikben Scullyt elrabolják, és Mulder a Déli-Sarkon találja meg egy UFO-ban, ami aztán elrepül. A többi, ami neked megvan, az egy-egy sorozat 90 perces nyitóepizódja, amit a videofilm-forgalmazók reklámozhattak mozifilmként, hogy többen megvegyék.
  • CascadE
    Ezt nem értem. Valaki javítson ki, ha tévednék, de nekem otthon 3 X-Akták mozifilm van. Sőt, úgy tudom, hogy 4 rész van, csak nem nagyon terjedtek el. Akkor így nem értem miért X-Akták2?
  • RaveAir
    Nem lenne rossz!
  • IMYke2.0.0.0
    A sorozatot is folytathatnák... de nel együnk telhetetlenek...
  • zaki
    Az :D
  • RaszPuty1N
    noémi örülni fog xD
  • bertino
    az a kép rohadt durva :D
  • cSuwwi
    jó ez a kép _D
  • selyem
    végre.
    mostmár csak egy normális forgatokönyv kell Gillian Anderson és David Duchovny mellé. és és akkor ott lesz a topon. csak el ne szurják
    egyébként ki tudja hogy mikora várható a film?