Ötvös Tibor

Folytatódik az X-Akták

Hamarosan megkezdődik a világsikerű misztikus sorozat, az X-Akták mozifilm második részének forgatása. Ezt maga Frank Spotnitz, a sorozat társírója és társproducere nyilatkozta.

Úgy tűnik vége a találgatásoknak! A világsikerű misztikus sorozat, az X-Akták hatalmas rajongótábora tűkön ülve várta, hogy igazak-e az esetleges pletykák egy második mozifilmről.

Tegnap Frank Spotnitz, a sorozat társírója és -producere azonban véget vetett a találgatásoknak. Nyilatkozatában elmondta, hogy a héten írta alá a szerződését, mely szerint Chris Carter társaként a készülő X-Akták 2 írója lesz. Elmondta továbbá, hogy a sorozat eredeti főszereplői, David Duchovny és Gillian Anderson is elválallták a film főszerepeit.

Az első film 1998-ban került a mozikba, mely az akkor már kultikus magassságokban repkedő sorozat csúcspontja volt. A mozi természetesen világsiker lett és már ekkor felbukkantak pletykák a folytatásról. Nem sokkal ezután azonban Duchovny, alias Mulder ügynök kivállt a sorozatból és a terv eltűnt a süllyesztőben.

Ám úgy tűnik az azóta rendezői feladatokkal is próbálkozó Duchovny - összegezve eddigi sikertelenségeit - most kötélnek állt és ezzel esély van egy remek filmre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SonicBoom #19
    ott hagyták abba, hogy igazából nem tudunk semmi konkrétat, úgyhogy nem lesz nehéz folytatni...
  • Runo #18
    Ha emlékeznék, hogy hol hagyták abba...
  • Lee732 #17
    Remélem ott folytatják a sztorit, ahol legutóbb abbahagyták...
  • CascadE #16
    Igazad volt. Utána néztem... X-Files - The Truth
    Ez tényleg csak egy hosszú tv-epizód volt! De nagyon király!
  • peterx #15
    remélem egyszer sorozato is folytatják :)

    még van kb 6 és fél év mire 2012.dec.22 lesz és mivel a sori valós időben játszódik ezért jó lenne hogy mi is történik ezekben az éveben Mulder és Scully történetében :DDD
  • mezeimodell #14
    IGENIGEN IGEN IGEN!!!!!!
  • Narancs #13
    Ez a kép nem az XXX-Aktákból van?
  • CascadE #12
    Lehet, hogy igazad van... Én mindenesetre letöltöttem őket még tavaly... Mulder és Scully egy sivatagon át menekülnek jobbra-balra... Eljutnak egy hegyhez, amin egy öregfószer él, aki a nyakán lévő lyukon szívja a cigit... A végén felrobbantják az öreget. Ennyire emlékszem... Remélem tudsz rá mondani valamit, mert én is nagy fan vagyok!!!
  • akyyy #11
    ez naon jó hír,m bár azt hittema sorozat folytatódik:( a második mozifilm már elég rég nyilvánvaó volt, sőt én ugy tudtam már rég folytatják:S:S
  • immovable #10

    ja és kedves szinésznőnknek is: