56
-
sergeantda96 #56 Foch marshall 1920. !!!!!!!!!! Faszom olyan játékot kellene csinál amiben mi megtámadjuk a szlovákokat (el is foglaljuk :) ) és a lengyelek segitségével pedig romániát és csehországot. És felosztani a területeket. -
Szekely Goree #55 Ja es vissza terve arra az erdely vissza csatolasa sztorira, en nem szeretnem ha vissza csatolnanak Magyarorszaghoz (lehet hogy a dec 5 miat mar nem tudom de teny hogy nem szeretnem). En most mar autonomiat szeretnek egesz Erdelynek amiszerintem ugy 50ev mulva ha lesz. Amugy ezt nem csak mi erdelyi magyarok szeretnenk hanem az erdelyi romanok is(marmint a muvelt romanok mert azert ojan is akad)mert lassuk be Erdelyben tobb a roman mint a magyar kivetel Szekelyfold. -
Szekely Goree #54 """föleg h "csaucseszku" meg "trajan baszeszku" is benne van... """ hat ez nagyon kiraly ahogy le irtad gratula=))=)). Szerintem az lesz a roman csoda h egy kovet areb tesznek. -
hiphopdj #53 hulyek az -
Morden23 #52 Nem tiszta, hogy ezt pozitívumként, vagy negatívumként hozod itt fel... -
Fikusz Kukisz #51 "Szóval mindig a seggfejeknek nagyobb a hangjuk."
A hangjuk igen, és eközben az okosok a háttérben meghúzódva irányítanak! -
Morden23 #50 Én meg tudom emészteni, hogy nem vagyunk világhatalom. Ha meg ezért olyan árakat kell fizetni, mint amilyeneket te leírtál (ami igaz is, meg sarkított is), akkor kell a francnak.
Magyarországon a nacionalizmussal sosem volt baj. Ami hiányzott, az többek között a jó (értsd: sikeres) döntések és a szerencse a történelem folyamán.
A nacionalizmussal az a nagy gond, hogy nem a hazafias kispolgárral van a baj, hanem a mindenre köpködő, agyatlan, iskolázatlan senkivel, aki azt hiszi, hogy ha valakinek jobb autója van egy Ladánál, akkor az már lop/csal/hazudik... más kérdés, hogy ha olyan egyszerűen csak lopnicsalnihazudni kéne, akkor ezek a bunkók mind azt tennék.
Szóval mindig a seggfejeknek nagyobb a hangjuk (tisztelet a kivételeknek, természetesen). -
Fikusz Kukisz #49 Bírom ezt a nacionalizmus=veszélyes dumát!
Akik most irányítják a mindennapjainkat (USA;Israel), hogy mit nézünk a tvben, mit eszünk, mikről beszélünk, hogyan gondolkodunk, milyen eszközöket használunk, milyenek lesznek a gyerekeink, és az erős országok, illetve akik a letöbbet pofáznak nekünk a libarális, demokratikus gondolkodásról azok voltak (vannak) a legnagyobb népírtók!
Mit gondoltok, hogyan tettek szert a mai nagy világhatalmukra?!
Amerikaiak kiírtották az őslakosságot szinte teljesen (millió embert). Az indiánok írtása a legismertebb ebből. Ott van még a négerek rabszolga sorsba való kényszerítése, ami nem is volt olyan régen. Támogatnak egy gyilkos, ultra nacionalista országot a törekvéseiben(israel).
A négerek most is hátrányban vannak amcsiban, rengetegen utálják őket pedig Ők meguk hurcolták be a négereket, csak akkor még egy háztartási segédeszközként gondoltak rájuk.
A WW2 egy hatalmas üzlet volt amerikának.
Lényegében ezért szállt be!
A brittekről asszem nem kell semmit sem mondani.
Gyarmatok a világ minden táján, mindenhol elnyomó diktatórikus politika, kizsákmányolás és akik nem a britt vaskalapos, idióta életmódot, viselkedést követték azokat majoknak és állatok nak tartották a gyarmatokon.
Nos ezek az országok ilyen múltból táplálkoznak!
Ez csak egy rövidke szösszenet a nagy egészből.
Szal így lesz egy ország nagy, erős, irigylésre méltó életszínvonalú.
Mi magyarok azért tartunk itt mert, nem vagyunk "egészségesen" nacionalisták!
Várom a játékot. -
pentium419 #48 ne már ez naggggggggyon gáz!!! föleg h "csaucseszku" meg "trajan baszeszku" is benne van... -
wednes #47 román űrstratégia Egy angol nyelvű írás a játék történetéről. -
Radnix #46 Komolyan fejlesztenek olyan játékot? Én azt csak poénnak írtam.Adj pls 1 linket arról a román fejlesztésű csodárólKíváncsi vagyok. -
wednes #45 a játék piacot elsősorban a II. VH-ban győzedelmeskedő országok tarjták el (mondjuk oroszok max kalóz verziókkal)
Az amcsik csak olyan témával foglalkoznak, ami őket érínti. Tehát ha ők nincsenek benne akkor eleve nem vennék meg. (esősorba háborús játékokra értem) A filmek terén is ez a helyzet, ha véletlenül tetszik nekik pl 1 jó francia film, rögtön csinálnak belőle amcsi változatot ami végül is ugyan az.
Magyar témával fogalkozó játék nagyon jól jönne, de azt akkor a magyar piacnak kéne eltartania egyedül.
Off A nacionalizmussal tényleg nem kell túlzásba esni azért. Tény, hogy a románok v ezerszer jobban utálnak minket mint, amire mi képesek lennénk egyáltalán. Nem kell lealacsonyodni az ő szintjükre.(persze szeretni sem kell őket!)
Egyébként ők már csinálják kis játékukat, amibe a magyarokat verik majd el, de ez annyira szánalmas, hogy nevetni kell rajta. -
SFKS #44 Nem hasonlít egy kicsit a Heroes of The Pacificre?
-
Sith #43 Megjegyezném hogy a két viláháborún kivül volt még egy két háboru pld Korea Vietnam (jo ezt is feldolgozták párszor) Falkland szigetek csak hogy az ismertebbeket említsem Közel keleten is volt néhány összecsapás.. a fekete kontinensen is zajlot néhány "békés" kormány váltás
azthiszem lenne téma nem tudom miért nem lép senki
pld anno Operation Flashpointhoz volt egy Afrikai mod amolyan Hutu Zulu törzsi háboru persze olyan szedett vedett fegyverzettel mind a két oldalon (aszem a kormány csapatok kicsit jobban el voltak eresztve nekik volt BRDM-jük is :) ) Egész érdekes koncepcióde egyáltalán nem rosz tetszett a dolog
off nacionalizmus nagyon szép dolog csak tulzásokba nem kéne esni -
Radnix #42 "az ötödik képen a robbanás effekt odabaszós" mien érdekes hogy az embernek ez érthető.az 5.ik kép.tudjátok miért?az ember a dolgokat a szemével balról jobbra mozogva pásztázza le.balról jobbra tűnik természetesnek ezért minden pl.: írás -
Radnix #41 fáradt vagyok már ezért csak 1 hülye hozzászólásra futtja:Pénzt azt lopunk a románoktól, a gázkamrában leölt cigányok arany fogait beolvasztjuk, a győzi villát eladjuk, a horvátoktól és a szlovákoktól is csórunk pénzt az osztrákoktól kölcsön kérünk abból veszünk tankot azzal berohanunk bécsbe és kirabolunk minden bankot... Aztán meg bevisznek engem Hágára és kivégeznek vénásan
De tényleg pénz az kéne igazad van az nincs :(
nyertél inkább ne foglaljuk vissza erdélyt mennyünk inkább aludni mert fáradt vagyok majd álmomban visszacsatolom a területeket... Ja és a magyar II.világháborús gamma 1 próbát megérne lehet hogy bejönne más országokban is pl amerika :D
Na jóéjt! jó volt veled eszmecserélni -
#40 az ötödik képen a robbanás effekt odabaszós -
Morden23 #39 Sajna ide nem csak normális kormány kell. Pénz kell. Kurvasok pénz. Az meg nincsen annyira. -
Radnix #38 Nana miért rohannának ők ide a centrumba ha azt oly sok éven át megtehették volna? a románok akik ott éltek szépen visszaballagnának havasalföldre vagy a moldvai dombságra.a székelyek örülnének hogy a szülőföldjük újra a hazájuk területén van.
Csak 1 jó kormány kéne a ki meg megoldja a többi dolgot az utakat meg ieneket... De erdéllyel csak gazdagodna az ország és nem csak kultúrálsan szerintem(a "szerintem" nem a hülye tv reklám miatt van ott) -
Morden23 #37 Pl. mert a közigazgatás, a közművesítés, a gazdasági útvonalak, személyi közlekedés és még sok egyéb dolog taccson van arrafelé. Sokat kéne azzal vakerálni, hogy tisztába tegyük azt a portát, közben meg Nógrád megye jelentős területén vizvezeték semmi, és Budapest is olyan szép és remek közlekedésű. A magyar vasutak 0án vannak, építeni kell az autópályákat is (ahol fasza a közlekedés/szállítás, ott megy fel a gazdasági élet).
Szóval ilyen dolgok miatt. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a visszacsatolt Erdély egyharmada örülne, mint majom a farkának, és futna fel Bp-re, hogy az ország így is bazinagy vízfejét még nagyobbá tegye, másik harmad csak örülne, hogy végre ők is Magyarország, a harmadik harmadával meg csak a baj lenne.
Nem olyan nagy buli ez... -
Radnix #36 Horvátországtól meg csak a jó dél alföldi termőterületeket sajnálom meg a tengerparti részt na mind1 úgy se lessz már ebből semmi sem a miénk... Lenyugszom vagy jobb szóval:beletörődöm -
Radnix #35 Amúgy bocs nem vagyok mindig ien idióta csak ha eszembe jut hogy Magyarország régen 3X ekkora volt akkor elborl az agyam látod erre is jó lenne 1 ien játék mert levezetné a feszültséget
A románoknak meg kéne 1 olyan játék amiben verhetik a magyarokat csak ne a székelyekkel tegyék... az eunak meg örülök meg minden szerintem is jót tesz,(fog tenni). Azt viszont nem értem miért lenne erdély visszacsatolásából "gazdasági tömegkatasztrófa"?
Ott van a szén a vasérc a sók a földgáz és jönne ide nem oda ebbe mi a katasztrófa? resicabányán,vajdahunyadon nekünk termelnék az érceket ki a földből és nekünk csinálnának belőle acélt (abból meg fegyvert a románok ellen) zárójelben vicc van :D -
Morden23 #34 Attól függ, mikor örülnék neki... ha az lenne Magyarország, amiről te beszélsz, akkor persze, örülnék neki, mert talán vinnénk is valamire (mármint ország-szinten).
Az viszont biztos, hogy semmi kedvem nem lenne visszacsatolni Erdélyt MOST. Gazdasági tömegkatasztrófa lenne. De ezt inkább hagyjuk.
A helyzet az, hogy a történelemnek vannak vesztesei, meg vannak győztesei. Mi a fügyinek a rossz oldalán voltunk. Sok ország van még így, sajna. De ezzel nem tudsz mit kezdeni. Örülj az Uniónak, ha valahogy sikerül összeszedni ezt a mostani rakás szart, akkor lehet belőle valami nagyon jó dolog is. -
Radnix #33 vissza foglalni nem tudom ha arra gondolsz -
Radnix #32 de figyelj te most mond meg őszintén nem örülnél ha erdély még mindig a magyarokhoz tartozó terület lenne? Vagy ha úszhatnánk az adriai tengerben a tengerpartunkon? Vagy ha síelhetnénk a lengyel határ alatt a saját hegyeinkben?
Értsd meg máshogy hogyan tudom kifejezni mint GYŰLÖLKÖDÉSSEL? -
Morden23 #31 Saját nép, nem saját nép, a patriotizmust nem csak gyenge és bosszantóan átgondolatlan gyűlölködéssel lehet csak kifejezni.
A végén még tényleg eljutunk Amerika szintjére... ha nem is a GDP terén, de a magas intellektuális szintben tuti. -
Radnix #30 nem dunán túlt akartam írni srí hanem tiszán túlt azért ha már a dunán túlt megszereznék nem maradna sok minden -
Radnix #29 attól még mert nem neked jutott eszedbe a magyar román csata nem kell le primkózni
Ja és ez nem lenne nacionalista mert +5000 huf ért lehetne aktiválni a román campaign-t amiben a románok megszerzik az egész dunán túlt
Ja de ha a saját népedről van szó azért lehetsz egy kicsit nacionalista nem?ja de játszódhatana a jövőben is amikor lézer fegyverekkel irtjuk a románokat;) És lenne még 1 ötletem de azt már csak félve jegyzem meg:lehetne a amgyarországon élősködő romákat meg sárgákat is leheccsatolni külömböző vipünökkel (de ezt ne hallja meg senki nem kell bann) -
Morden23 #28 Nem, az azt jelenti, hogy primitív...
Emlékszem, amikor kijött az a csapnivaló Command&Conquer Generals, akkor az arab oldal (a la "terrorists") úgy volt megjelenítve, hogy a kis építőmunkás komák mezítláb rohangáltak, és amikor rájuk kattintottál, ilyeneket mondtak, hogy "Give me shoes" meg "I'm starving" meg "Please, let me rest"... bezzeg a délceg amerikai katonák "Roger Sir" felkiáltással meneteltek a forró sivetagi homokban...okádnom kellett tőle.
A magyar román csata tényleg k*rva izgalmas lenne... a 6. bmx dandár a borsodi szőlősökkel karöltve megtámadja a román biofegyver-részleget, ami a Duna deltájában elrejtett lepratelep. Tényleg kecsegtető.
Amúgy sorry, csak a fenti példából is következtethetsz, hogy nem annyira rajongok az egyoldalú nacionalista kijelentésekért. -
Radnix #27 mi az hogy primkó beszólás? ugye az nem BANN-t jelent? -
Radnix #26 Székely fejlesztőcsapat szerintem már kezdi csinálni:D
Jól teszik mert ien gammáért otthagynék a boltban 10enezret csak irthatnám a virtuális román köcsögöket meg a szlovákokat is lehetne irtani na az mien lenne? még jobb mi? -
Morden23 #25 Ez aztán jókora primkó beszólás volt... -
Radnix #24 Tudjátok mien játékot kéne kreálni?
Magyarok figyelem:magyar szemszögből lehetne menni pl a második világháborúban a románok ellen na az szerintem mindenkinek tetszene és mondjuk lehetne visszacsatolni Magyarországhoz területeket ahogy mész a campaign-ban előre tök zsír lenne ;) -
#23 Mire gondolsz? -
antikommunista2 #22 látszik az inteligenciád.... -
Morden23 #21 De már annyi Zérót látott a legtöbb ember, hogy lassan össze tud rakni egyet a garázsban. -
Atreides #20 Egyetertek, a jok johetnek. En viszont azt unom, hogy minden 2.vh-s jatekrol irt cikk ugy kezdodik, hogy milyen uncsi ez a tema! >:(
En kifejezetten kivancsi vagyok erre a jatekra, mert tengeri csatakat elegge hanyagoljak szvsz. Utoljara a Task Force 1942 volt ami lekotott egy jo ideig. Es gondolom azert a japcsi-amcsi konfliktus a tema, mert kicsit osszetettebb volt, joval tobb hajoegyseggel es nagyobb teruleten, mint barmely mas tengeri haboru a tortenelemben. Nemetek nehany felszini hajojat lenyomni nem tart sokaig angol tulerovel, felkutatasuk a vegtelen oceanokon nem izgalmas, raadasul rephordozo is csak egyik oldalon volt. Szoval jo lesz ez, ha tartjak a minoseget, ami magyar jatekoknal altalaban megvan, csak adjak ki vegre! -
Morden23 #19 Tényleg elég nagy ökörség ez az amcsi-japán mánia. Még nem láttam egy játkot sem, ahol pl. a Hood meg a Bismarck megütközhetett volna...
Amúgy azt sem értettem meg soha, hogy amikor elindítom valamelyik CIV-et (most éppen a 4et, amúgy nagy és örök kedvenc a sorozat), akkor miért indulok az amikkal i.e. 3000-ben?:) Na mindegy... -
pentium419 #18 OFF
ja tengeri csatákban persze... Szent István csatahajó jóformán ahogy kifutott Fiumeből el is süllyesztették...
/OFF -
#17 demó mikor jön? oO