56
-
Komolytalan #16 Hát mondjuk 1.vh-ban is voltak látványos tengeri csaták, meg a repülőgépes harcoknak is volt hangulatuk. Érdekes módon mindkét területen igencsak ott voltak a topon a magyarok (illetve a monarchia). Szóval lehetne abból is hangulatos játékot csinálni. -
Cat #15 megnéztem a videót, és rosszabbat vártam. Persze a gépekben, meg a lövegeknél ülő emberkéken lenne mit javítani... -
fflx #14 nekem nincs elegem a 2.vh-s jatekokbol. annal inkabb az igenytelen 2.vh-s jatekokbol.
jo minoseg eseten johetnek szamolatlanul. -
#13 WW1-es játéknek semmi érteleme.. Lövészrokháborúról milyen játékot csinálnál?Hónapokig/hetekig csak ücsörögtek aztán roham és jött a mészárlás. A WW2 legalább elérte a célját a szövetségesek részéről. A nácikat leverték és azóta sem tényező a világban a nácizmus. És az első befejezése mit ért el? Generált egy másikat..
Valamelyik fejes modta azt a '20-as békekötés után, hogy ez nem béke csak egy 15-20 éves fegyverszünet. -
Ronny #12 az én szívemet azért nem dobogtatja meg ez az egész, mert hiába van a magyar játékok "dobozára írva, hogy Hungary" ha nem játszhatok a magyarokkal. -
Ronny #11 41-ben... -
R0n1n15 #10 ne szidjátok már, csináljatok jobbat kis pöcsöfejgecik ;) -
#9 ott az übersoldier csak aztán látod , no comment...
sztem meg igenis érdekes lesz, hogyha kiscitis sim-es lesz és nem egy arcade majomság akkor jöhet.
bár tesztre mindenképp csekkolom -
#8 *játékkal
nem háborúval. :) -
#7 Noja, le a kalappal a magyar játékfejlesztők előtt, de kéremszépen, ha már WW2, akkor ne 263625375123653szor is az amcsikkal rugjuk szét a gonosz németek seggét, esetleg változatosság címszóalatt, 1-1 pálya jut angoloknak/franciáknak/szovjeteknek. Angolok: SaS, franciák: Partizán akció, szovjetek: Szovjetúnió lejáratás, esetleg 1 pálya tankos hentelés. A tengerentúl számára 1944 nyarán kezdődik a háború, az valahogy sosem zavarta őket, hogy előtte már 5 gyötrelmes éven keresztül folyt a háború az öreg kontinensen.....a lényeg a lényeg, magyar játék, tessék magyarokkal/németekkel/olaszokkal menni, ne amcsikkal.
Arról meg már nem is álmodom, hogy mikor jáchatunk WW1es háborúval......... -
szurka #6 "...ha azt látja egy dobozon, hogy Hungary"
Hát én mindent láttam már a dobozokon, csak azt nem, h Hungary. (max EU:))
Vagy csak tájékozatlan vagyok...
Ez a II.vh-s téma meg k***a unalmas.
Amcsik, japcsik, nímötök, inglisek...
Egyébként mivel magyar játékról van szó, ezért le a kalappal -
#5 Érdekes, bár sztem kicsit uncsi lehet... -
neoG #4 Hajrá MAGYAROK!!!! -
#3 Mér van az, hogy a magyarok mindig csak olyan játékokat tudnak csinálni, amik épp kifutóban vannak? :)
Mármint van selytésem róla, nagy ww2 mánia, magyar fejlesztőcsapat kitalálja csinálnak ők is, amire összeszedik lóvát rá, már lejárt lemez a dolog. Szomorú, de így van. -
#2 véleményem képekben -> -
#1 remélem