56
  • Komolytalan
    Hát mondjuk 1.vh-ban is voltak látványos tengeri csaták, meg a repülőgépes harcoknak is volt hangulatuk. Érdekes módon mindkét területen igencsak ott voltak a topon a magyarok (illetve a monarchia). Szóval lehetne abból is hangulatos játékot csinálni.
  • Cat #15
    megnéztem a videót, és rosszabbat vártam. Persze a gépekben, meg a lövegeknél ülő emberkéken lenne mit javítani...
  • fflx
    nekem nincs elegem a 2.vh-s jatekokbol. annal inkabb az igenytelen 2.vh-s jatekokbol.

jo minoseg eseten johetnek szamolatlanul.
  • Molnibalage
    WW1-es játéknek semmi érteleme.. Lövészrokháborúról milyen játékot csinálnál?Hónapokig/hetekig csak ücsörögtek aztán roham és jött a mészárlás. A WW2 legalább elérte a célját a szövetségesek részéről. A nácikat leverték és azóta sem tényező a világban a nácizmus. És az első befejezése mit ért el? Generált egy másikat..
    Valamelyik fejes modta azt a '20-as békekötés után, hogy ez nem béke csak egy 15-20 éves fegyverszünet.
  • Ronny
    az én szívemet azért nem dobogtatja meg ez az egész, mert hiába van a magyar játékok "dobozára írva, hogy Hungary" ha nem játszhatok a magyarokkal.
  • Ronny
    41-ben...
  • R0n1n15
    ne szidjátok már, csináljatok jobbat kis pöcsöfejgecik ;)
  • VRSDM
    ott az übersoldier csak aztán látod , no comment...

sztem meg igenis érdekes lesz, hogyha kiscitis sim-es lesz és nem egy arcade majomság akkor jöhet.

bár tesztre mindenképp csekkolom
  • Matyóhímzés
    *játékkal
    nem háborúval. :)
  • Matyóhímzés
    Noja, le a kalappal a magyar játékfejlesztők előtt, de kéremszépen, ha már WW2, akkor ne 263625375123653szor is az amcsikkal rugjuk szét a gonosz németek seggét, esetleg változatosság címszóalatt, 1-1 pálya jut angoloknak/franciáknak/szovjeteknek. Angolok: SaS, franciák: Partizán akció, szovjetek: Szovjetúnió lejáratás, esetleg 1 pálya tankos hentelés. A tengerentúl számára 1944 nyarán kezdődik a háború, az valahogy sosem zavarta őket, hogy előtte már 5 gyötrelmes éven keresztül folyt a háború az öreg kontinensen.....a lényeg a lényeg, magyar játék, tessék magyarokkal/németekkel/olaszokkal menni, ne amcsikkal.
    Arról meg már nem is álmodom, hogy mikor jáchatunk WW1es háborúval.........
  • szurka
    "...ha azt látja egy dobozon, hogy Hungary"
    Hát én mindent láttam már a dobozokon, csak azt nem, h Hungary. (max EU:))
    Vagy csak tájékozatlan vagyok...

Ez a II.vh-s téma meg k***a unalmas.
    Amcsik, japcsik, nímötök, inglisek...

Egyébként mivel magyar játékról van szó, ezért le a kalappal
  • Zocsi
    Érdekes, bár sztem kicsit uncsi lehet...
  • neoG
    Hajrá MAGYAROK!!!!
  • Matyóhímzés
    Mér van az, hogy a magyarok mindig csak olyan játékokat tudnak csinálni, amik épp kifutóban vannak? :)
    Mármint van selytésem róla, nagy ww2 mánia, magyar fejlesztőcsapat kitalálja csinálnak ők is, amire összeszedik lóvát rá, már lejárt lemez a dolog. Szomorú, de így van.
  • ScarY MAN
    véleményem képekben ->
  • Mr Csé
    remélem