F.E.A.R. Extraction Point

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik
A WMFADist.exe feltelepítését próbáltátok már?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

amugy nálam is, hardveres gyorsitással néhány hang kimarad, eaxxal szintén, mé van ez <#confused> m2n-e alaplapi hangcuccom van.

bauer15
na megcsináltam és kipróbáltam de most az van hogy lövök egyet a pukával és recseg a hangfalam
lehet hogy azért mert nem jó a release?
viszont nem tudom letörölni mert az írja hogy
Setup has experienced an error és utánna sorolgat

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Eagle16
Nah végigtoltam végre szaggatás nélkül(nagy eredmény).Végén az ajtó elõtt full health full páncél minigunba 300 lõszer...nah mondom itt nagy dara lesz...erre bummm, vége 😞

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

az nemjó, próbáltam... Kell egy "eredeti" FEAR a telepitéshez 😊

Melyik az alapjáték, mert kéri a telepítéshez?
Az ingyenesen letölthetõ combat multiplayer jó lenne hozzá?
A wmfadist felrakja a friss windows media kodekeket amit a játék használ. Ennek a prioritását állítod 1esre, így nem zavar be esetleg a többi kodek a gépen.

\"Hard to see, the dark side is.\"

bauer15
ok megpróbálom Kössz de ezzel mit is csinálok pontosan nem B...ok el semmit?

Elõször is futtasd a játék könyvtárában a wmfadist.exe-t, majd: vezérlõpult-->hangok és audioeszközök-->hardver-->audiokodekek-->tulajdonságok-->tulajdonságok-->windows media audio-->tulajdonságok-->audiokodek használata, és prioritás 1-es!-->ezután végig leokézod, amíg ki nem érsz.

bauer15
engem mindenképp érdekel
meg most még plusszba recseg is a hang 😞

AtiRadish
Itt egy videó a kieg uccsó pályájáról. Nagyon bénán jáccottam de inkább a látványra mentem szal sorry. Meg is vághattam volna az uncsi részeket, de azért így is tûrhetõ. Nézzétek meg, véleményeket várom 😛.

Amire válaszoltam. #478!!

Mire találtál megoldást? Milyen problémára? írd már le
Erre a problémára megtaláltam a megoldást a hivatalos fórumon. Ha kell vkinek, szóljon.

AtiRadish
És ki mennyi "élettöltõt"+reflection boostert talált??
Én az 5-ös interval elején vagyok eddig 7 élettöltõ (szal az élet 135) +3 idõlassító cuccost találtam a játékba.

Noninnyó
6 interval van benne, pár órát el lehet vele jáccani, nem kell rohanni, úgy jobb a hangulata.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Vki 1 rohadás save-t küldjön már mert így semmi értelme ha nemtom befejezni a game-t
lécci már nagyon régóta kérem.
AtiRadish
Aki már végigjátszotta, az meg tudná mondani h. hány interval van a kiegbe?? kb

nem

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Hali. Ez a kieg. megy az alapjáték nélkül?

A már korábban bauer által tapasztalt probléma módosult változata 😊 : Nem indul újra a gép de a lövéshangok vagy egyáltalán nem, vagy csak összevissza szólnak. Természetesen Hardware Mixing be van kapcsolva, mivel SB Audigy 4-el és 5.1-es szettel szeretnék játszani. Ha kikapcsolom, akkor úgy tûnik jó, de akkor elvesztem az 5.1-et ami egy FEAR-nél azér mondanom sem kell, h sokat számít😊. Van valami megoldás?

báttyó02
"Nagyon jó volt a kieg,a kórházas pályánál,igencsak ugráltam a fotelben néha."

😄DD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Glpetyus

Nagyon jó volt a kieg,a kórházas pályánál,igencsak ugráltam a fotelben néha.
Mintha egy picit nagyobb lenne a gépigény,mint az alapnál,de lehet csak friss winfos kéne már.
Kiváló játék,szerintem/számomra messze a legjobb fps pc-n <#eljen>

bauer15
rosszúl mondtam nem csak amikor puskával lövök kb 10 percet jáccok aztán vége újraindul.
az lehetséges hogy más töréssel menni fog rendesen?

human8 nekem az az 1 save fájl is tökéletesen megfelel ha feltöltenéd valahová. köszi
Üdv
Nos én is végigvittem ...
Röviden, teljesen meg voltam vele elégedve, csak a befejezéssel volt egy kis problémám, sztem nem kellett volna az a lövöldözés a végére az epilógus elötti résszel frankón be lehetett volna fejezni, az a hospital-os rész nagyon ott volt, kis Silent Hill-es hatást is véltem felfedezni ...
A story még mindig fekete felhõk köré burkolózik, nagyon kevés infó volt bármirõl is, az alapba legalább voltak a kis üzenetrögzítõk, bár itt is van 3-4db kb. ...
A hangok, zenék fantasztikusak ... iszonyat behúzós volt egy két zene és ez nagyot dobott a hangulaton, kár hogy nem adtak ki vmi OST félét ...
Hogy szebb e mint az alap arról nem tudok nyilatkozni, se azt se ezt nem láttam még full grafikán, nálam 800*600 ba a shader-ek kivételével minden minimumon és csak egyszer-kétszer töltögetett sokat ...
Nos így ennyi hirtelen sztem nagyon jó lett és talán még "parásabb" is mint az alap játék ... 😄
Ajánlom mindenkinek.

grebber
Szerintem olyan Prey szintû volt 5- max 6 óra.

Next PC upgrade: 2022

amúgy sztem se rövid a game....meg osztom Moagoth (?)véleményét.....minek anniyra rohhani ???:d
Lteam.....
Bocs, hoyg csak most írok.....
NEm vágom, hogy hogy lehet azon chapter mentését kivenni....mert....csak 1 save game fájlt látok---
ne haragudj....
bauer15
a hangkártyám nem tudom mien de leszedtem amit mondtál és kért egy elyet hogy hova rakja és oda rakott egy csomó kicsomagolható fájlt .
hogyan tovább?
kössz

Milyen hangkártyád van?....Eseteleg egy directx full update:Itt
De lehet hogy valamivel összeakad a game???

ThugEdge
volt ez már?
figyelnek😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

bakvarnyú ha a játékot kinyomtad akkot lécci a [email protected] dobj egy mentést vagy valaki aki rendelkezik azon pálya mentésével. Köszike
bauer15
ki van kapcsolva és ugya az van lövök a puskával és újraindul a gép lehet más töréssel kéne próbálnom?

Nekem a mentés a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\TimeGate Studios és fearxp asszem, de ha nekem ezt ide tudnád adni nagyon háhás lennék köszi
Jaj bövebben Options---->Sound----->Hardware Mixing(off)

Hardware mixing-------> OFF !!

sb1
Tudom,biztos elég láma kérdés, de miért nem lehet 1280*1024-es felbontásba rakni??

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

bakvarnyu
nem tudom hogy lehet ezt 3 ora alatt vegigvinni meg minek annyira rohanni??! nekem legalabb 8 ora volt ha osszeadnam

bakvarnyu
nem tudom hol van ez de probald meg ugy , hogy beirod a csalas kodokat (ugyanaz mint az alapban T betu utana gear meg guns stb. ) es tuzelsz a helikopterre, nekem nem kellett elfutni elole sehol se mert inkabb az menekult el amkor ralottem valamelyik agyuval=)

Ron Ragm
Arra már rájött valaki hogy a kórházban tulajdonképpen mit is fénymásol a fénymásoló? (Valmi két fényes kör, de jelent az valamit vagy vagynem.)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

bakvarnyu
en megnezem ha megmondod hova ment a jatek

bakvarnyu
befejeztem, fantasztikus lett, sztem jobb mint az alap ! mivel nem olyan hosszu ezert a rovidebb idot ki tudtak tolteni valtozatosabb jelenetekkel. es a vegen nincs semmi happy end szerencsere.

Senki nem tud nekem chapter 5 beli mentéssel segíteni? Lécci vki aki végigtolta 1 mentést!!!! Köszi
Õrült nagy ez a világháló ... 😄😄
De a google csodákra képes ...
F.E.A.R. Patch 1.7 US #1
F.E.A.R. Patch 1.7 US #2

Persze az már más kérdés, hogy milyen sebességgel jön ... 😄😄

Simán iditsd el a kiegészítõ telepítõjét. Az felajánlja a patch telepítését az US verzióhoz.

AtiRadish
Hy
Lécci segítsetek. Ugye a kieghez kell 1.7-es patch, na már most leszedtem az en 1.7-es verziót és kiderült h. us verzióm van. De a neten sehol nem találok us 1.7-et csak olyat ami 1.7-rõl 1.8-ra teszi fel.
Szal nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem linkelni egy fear 1.0->>1.7es US patchet thx.

bauer15
kössz de az hogy van angolul mer nem vágom hol van az

Akkor valaki vagy te pl human8 lécci küldj már egy mentést a címemre! köszike
hello Lteam....
Hát megmondom õszintén, ilyen problémával még nem találkoztam....
Elég durva....együttérzek veled...mert az 5.Chapter (az EXTRACTION POINT)a legjobb chapter a játékban...de kajakra.....de nem fokozom.
Még a végén agyonlõsz...😄Igazából egy mentés segítene rajtad.....

bye Lev, human8