698
F.E.A.R. Extraction Point
-
#538 Sry vissza olvastam és nem -
#537 Ez a videó valami baromi állat. Nagyon profi munka, le a kalappal. Még ettől is paráztam :DD. Egy ijesztő kiscsaj is lehetett volna benne. -
#536 Ez megy a sima fear nélkül is???? -
#535 Ez tök jó volt!!:D
Azt az egyet szúrták el h. a végén nem merül az elemlámpa:D -
lee56 #534 Jaja, valakinek nagyon sok szabadideje volt -
#533 Hűűűű, micsoda grafika!!!
Ez már biztos DirectX10-es SLI kártyákon és fizikai kártyával Vista alatt fut...
Na jó, csak vicceltem, de az a videó nagyon LOL.
Ebből is látszik, hogy mennyire nagyon nem tudnak mit kezdeni magukkal a mai fiatalok... -
Hellsing47 #532 F.E.A.R....kicsit másképp :DDD -
#531 Annyira nem ragaszkodom a csomaghoz, kibírok nélkülük 2-3 napot amíg végigviszem a játékot, úgyis ritkán nézek vidokat, nem olyan fontos számomra...Az a lényeg a net, a zene és a játék megy.
A K-Lite-ról amúgy is jókat hallottam, lehet le is cserélem az ACE Mega-t. -
#530 Vagy egy alternatív (amúgy mindenki más ezt csinálja, aki nem ragaszkodik a kodek-csomagokhoz):
Feltelepíted külön a szükséges kodekeket, és így amellett, hogy tudsz filmeket nézni, még játszani is tudsz... (nálam is így van telepítve)
Vagy egy másik alternatív megoldás is:
Ha már mindenképp kodek-csomagokhoz ragaszkodsz, inkább használd a K-Lite-ot - ezzel kapcsolatban még sosem hallottam olyan problémákról, hogy nem ment volna miatta egy játék... -
#529 igaz már hétfőn felraktam a játékot, viszont nem indult egyből, amikor indítottam a gammát mindig csak egy fekete képernyő jött elő, sajnos dög voltam utánakutatni mi volt a probléma máig, az ACE Mega-t kellett töröljem, hogy induljon, egy pár napig se filmet, se klippeket nem nézek a gépen, de annyi baj legyen...a F.E.A.R. XP többet ér mindegyiknél -
re1212 #528 Felhúztam a 7600GT kártyámat, így full grafikán megy kivéve a vsync + 4aa+16 filter:)))))))ennyit rólatok -
Coolfire #527 Nem tudom,nekem mindkettővel hibátlanul működik.Igaz nem 1.7 hanem 1.8 patch van rajta(ha ez számít vmit). -
laci792 #526 Méretileg tényleg annak tünik de nállam ami a cd-n van hibás és leáll szabálytalan művelettel, a gamcopy-ssal viszont elindult. -
lee56 #525 hihi, énis jót nevettem, ez szívás, én pár órája vittem végig
Küldj privit, aztán lehet kapsz 5ös intervall mentést, lásd mien rendes vagyok -
Lteam #524 hehe de jót nevettem,csak tod nekem azt adja be az interval 05 előtt alapból hogy you were killed. És ezért. -
lee56 #523 minek az neked, vidd végig a gamét azt lesz mentésed :)
czky: az már részletkérdés, nálam ugy egy szinten van hogy megy a game 8xos antialaisinggal de közben 1 FPS -el, vagy nem megy mert nem támogatja :D -
Lteam #522 vki lécci 1 full mentést ide-------->[email protected] -
#521 Főleg h 4x-esnél többet nem bír az nvidia... -
#520 7600gt vel és 1gb rammal ne akarjál már fullon játszani a fírrel. nemtom mit csodálkozol... -
tmisi #519 Már megbocsáss, de a FEAR az eddig legmemóriaigényesebb játék. Max. grafikán simán 1GB fölötti tár kell neki (1.5GB már állítólag elég). Ezt azzal is megerősíthetem, hogy mediumon nekem még néha így is keresgél a lemezen és meg-megakad kép. És 1 GB van a gépben. A PCBooster-rel megnéztem vagy 6-700 megát eszik meg, MEDIUMON. -
Coolfire #518 Az ua. mint ami a cd-n van. -
laci792 #517 Próbáld a gamecopyworld-os crakkel, nekem bejött, ugyanaz volt a hiba mint nállad. -
Joshuaa #516 Hali!!!!
Valaki segitsen PLZ....
Felrakom a FEAR-t,utána a kiegészitöt, benyomom a cracket,és azt irja hogy a fear xp exe hibát talált ezért leáll....
Ha a sima alap ferat indittom el ,akkor meg azt irja ,hogy a StringEditRuntime nem jó ,hát a faxxom belevágom,mert nem tok vele játszani,valaki segitsen :((( -
#515 kösz ^^ -
#514 köszi.
és kapsz cukorkát:
-
#513 kell neki, igen
ez összesen 3 szó volt,kapok érte cukorkát?? :D -
#512 Ma akarom felpakolni a játékot, de előtte lenne 1 kérdésem:az alap F.E.A.R.-t kéri instaláláskor???
Lehet volt már a kérdés, akkor bocs...de gondolom senkinek se olyan nagy fáradtság egy igent vagy egy nemet írni -
Hoz_Hun #511 Köszi. -
Coolfire #510 Nem fog,nyugodtan felrakhatod. -
lee56 #509 Ember, ha full high grafikán szeretnél jáccani a legujabb játékokkal is, akkor a 7600gt picit már kevés
Meg lenne egy kérdésem, mi a picsának 8xos aa????????, próbáld 2x aa és 4x af, én ugy játszok és elég türhető, nekem is hasonló gépem van, mint amit te irtál. -
Hoz_Hun #508 Egy láma kérdés: most akarom magyarítani (alapvetően nem szoktam, de most úgy döntörttem még is). A magyarítás az 1.03-hoz van, a F.E.A.R. nálam jelenleg a v1.07 áll(az alapjáték természetessen).
Ha felteszem bekavar, vagy mehet nyugodtan? Illetve, ha utánna felteszem a kieget, abba be kavar-e? -
#507 ez van, ma már tudni kell kompromisszumokat kötni -
re1212 #506 sziasztok!
tegnap végre feltettem, és le vagyok döbbenve, full konfigon (8xanti./16x antizotrop)beszagatott, pedig most cseréltem ki a tavalyi gépemet. Konfig: 7600 GT(600MHZ/1600MHZ), dupla magos proci, 1 giga ddr 2-es ram. Gusztustala -
#505 ja magát a játékot -
lee56 #504 igen felraktam, de már amugy is volt ilyen kodek a gépen, azonkivül legujabb alaplapi, hang, videó driver + legfrissebb directx. És csak eax és hw mix nélkül vannak normális hangok -
Davidsned #503 Ezt nem értem. Mit nem tudsz letörölni? -
#502 viszont nem tudom letörölni mert az írja hogy
Setup has experienced an error és utánna sorolgat
és ezzel mit tudnék csinálni?
hogyan tudnám még letörölni?_
-
laci792 #501 Üdv!
Végigolvastam az egész topicot de nem találtam olyan megoldást amivel el tudtam volna indítani a fearxp-t. Mindent úgy csináltam ahogy leírták sokan, alapjáték feltelepít, patch (1.07, 1.08-at is próbáltam) kieg feltelepít utánna crack és mindig úgyanazt a "szabálytalan műveletett hajtott végre és leáll" ablakot kaptam indításnál. Próbáltam még restartot ahogy írták de a helyzet ugyanaz se a win2000 kompatibilitási móddal se a procyon-al nem indult el de csak meglett a megoldás.
A hiba a játékhoz mellékelt törésben van! Leszedtem a gamecopyworld-ról végső megoldásként az 1.07-es fearxp-t és megy. Aki hasonló problémával küszködik az próbálja ki. -
Davidsned #500 Hm, érdekes. Audio driver frissítés is kellhet, esetleg egy új DX (asszem az októberi a legfrissebb). Ha nincs 5.1-es hangotok, akkor viszont nem fontos a hw mixing sztem. -
#499 én igen