F.E.A.R. Extraction Point
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet hogy azért mert nem jó a release?
viszont nem tudom letörölni mert az írja hogy
Setup has experienced an error és utánna sorolgat
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az ingyenesen letölthetõ combat multiplayer jó lenne hozzá?
\"Hard to see, the dark side is.\"
meg most még plusszba recseg is a hang 😞
Én az 5-ös interval elején vagyok eddig 7 élettöltõ (szal az élet 135) +3 idõlassító cuccost találtam a játékba.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
lécci már nagyon régóta kérem.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
😄DD
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nagyon jó volt a kieg,a kórházas pályánál,igencsak ugráltam a fotelben néha.
Mintha egy picit nagyobb lenne a gépigény,mint az alapnál,de lehet csak friss winfos kéne már.
Kiváló játék,szerintem/számomra messze a legjobb fps pc-n <#eljen>#eljen>
az lehetséges hogy más töréssel menni fog rendesen?
Nos én is végigvittem ...
Röviden, teljesen meg voltam vele elégedve, csak a befejezéssel volt egy kis problémám, sztem nem kellett volna az a lövöldözés a végére az epilógus elötti résszel frankón be lehetett volna fejezni, az a hospital-os rész nagyon ott volt, kis Silent Hill-es hatást is véltem felfedezni ...
A story még mindig fekete felhõk köré burkolózik, nagyon kevés infó volt bármirõl is, az alapba legalább voltak a kis üzenetrögzítõk, bár itt is van 3-4db kb. ...
A hangok, zenék fantasztikusak ... iszonyat behúzós volt egy két zene és ez nagyot dobott a hangulaton, kár hogy nem adtak ki vmi OST félét ...
Hogy szebb e mint az alap arról nem tudok nyilatkozni, se azt se ezt nem láttam még full grafikán, nálam 800*600 ba a shader-ek kivételével minden minimumon és csak egyszer-kétszer töltögetett sokat ...
Nos így ennyi hirtelen sztem nagyon jó lett és talán még "parásabb" is mint az alap játék ... 😄
Ajánlom mindenkinek.
Bocs, hoyg csak most írok.....
NEm vágom, hogy hogy lehet azon chapter mentését kivenni....mert....csak 1 save game fájlt látok---
ne haragudj....
hogyan tovább?
kössz
De lehet hogy valamivel összeakad a game???
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
De a google csodákra képes ...
F.E.A.R. Patch 1.7 US #1
F.E.A.R. Patch 1.7 US #2
Persze az már más kérdés, hogy milyen sebességgel jön ... 😄😄
Lécci segítsetek. Ugye a kieghez kell 1.7-es patch, na már most leszedtem az en 1.7-es verziót és kiderült h. us verzióm van. De a neten sehol nem találok us 1.7-et csak olyat ami 1.7-rõl 1.8-ra teszi fel.
Szal nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem linkelni egy fear 1.0->>1.7es US patchet thx.
Hát megmondom õszintén, ilyen problémával még nem találkoztam....
Elég durva....együttérzek veled...mert az 5.Chapter (az EXTRACTION POINT)a legjobb chapter a játékban...de kajakra.....de nem fokozom.
Még a végén agyonlõsz...😄Igazából egy mentés segítene rajtad.....
bye Lev, human8