698
F.E.A.R. Extraction Point
  • Seth
    hogyne lenne. A fear-en belül xp mappa a ha jól emlékszem (már nncs fenn,nem tom ellenőrizni)
  • bubuka5
    Sziasztok!

Hogy kell elindítani?Felraktam az eredetit, majd a 107-es patchet majd crackeltem,
    bár ez furcsa mert a 2, cd-n van egy "fearxp.exe" de ahova feltelepült a játék
    ott nincs ilyen file, tehát nincs mit felülírni.Na ezt a file-t elindítom ,és
    "program szabálytalan müveletet hajtott végre ezért leáll...bla,bla".
    A 6.9-es Catalyst van fent.Mi a baj?Please help?
  • Hellsing47
    bazz..télleg :S

pedig én is eléggé azok ellen vagyok akik lelövik a végét!!=/

sry
  • ibrik
    Nem mindegy, hogy melyik patch-et rakod fel, mert mindegyikből van UK és US verzió.
  • ibrik
    Elég taplóság volt tőletek így tele-spoilerezni a topikot...
  • SeLeNe
    Hi! Lenne 2 egyszerü kérdésem: az egyik hogy miért lehet az hogy FEAR rendszeresen befagy? A képernyö bekockásodik és annyi

A másik meg az hogy fel akarom reakni EP-t de az 1.07-es angol pechre azt irja ki hogy ez csak angol verzióju játékhoz valo. De 1.01/1.02 angol-t minden szó nélkül felrakja
  • Qwerty4
    Nem vagy egyedül, senki sem értette a végét...ahogy tapasztaltam, csak találgatások voltak, talán kiderül a lényeg a következő részből.
  • Qwerty4
    Ilyen hamar megszerezted?És jó éjt + annál jobb szórakozást, az lesz sztem.Ja és aztán gyere a Condemned topicba, van ott még pár jófej emberke, akivel jól el lehet beszélgetni a játékról
    !
  • Hellsing47
    Condemned jó...bár a vége sztem kicsit hülye lett..lehet azért mert nem értettem :D
  • Hoz_Hun
    Most telepítem a Condemned-et. Kivánj szerencsét, meg "jó éjszakát". :)
  • Hellsing47
    becseszne ha egy "kis" robbanástol kinyiffanánk jó pár golyot meg a démonok támadásiat meg kibirjuk..bár hardon ezekt se sokáig :DD
    ja meg a a szivünk is erös lehet :D
  • Hoz_Hun
    Ha meghaltál volna biztos nem jött volna a stáblista. :D
    De ha minden igaz a karakter sem halt meg... :)
  • Hellsing47
    2007 Q1

de lehet hogy van már pontos dátum is
  • Qwerty4
    Igazad van, nem haltunk meg, ha már 2 ember mondja akkor biztosan nem.Valószínű ha meghaltam volna nem jött volna a stáblista.Viszont volt olyan játék már, hogy a végén meghaltunk:pl. Chaser vagy Contrack JACK.
    Amúgy észrevettétek-e, hogy a mozgásért magyar emberek voltak felelősek, ebbe is benne van a magyar kéz munkája.
  • Qwerty4
    Mikor lesz a következő MoH pc-re?Azokat én is imádtam, az egész medalt kivittem ami pc-re megjelent, modokkal nem foglalkoztam, nem is tudom léteznek-e.
  • Hoz_Hun
    Hehe lehet.
  • Qwerty4
    én is úgy tudom, hogy Fettel
  • Hellsing47
    fettler???
    én azt hittem hogy simán fettel :D
  • Hoz_Hun
    Akkor feltlétlen megnézem ezt a Condemned-et. :)
  • Hoz_Hun
    Azért a SPIOLERT ide írom

Szerintem se haltunk meg. Én ki sem értem a helikopterhez, csak a heli leszállópálya ajtaját nyitottam éppen mikor felrobbant. A lökéshullám végigrepített a folyosón és nekicsapódtam a falnak. Ennél zúzosabbat is túlétem már, ráadásul aztán Fettler dumálása közepedte félkómásan feltápászkodtam és kivánszorogtam a heli leszállóra és akkor pillantjuk meg a várost, amit a végefőcim alatt látunk.
    Nekem az se esett le hogy Almával valami lesz csak annyi hogy egyessült a gyerek meg a "felnőtt" énje (azaz a 8 éves meg a 15 éves, vagy a jó meg a rossz fele, vagy kinek mi jön le). Fettler életben maradása határozottan zavart, szívessen kiloccsantottam volna az agyát mégegyszer (hja az elő részben de szép is volt).
  • Hellsing47
    ja..igen :D
    elirtam :D

nekem teccett ez is :)

hált lájf ism ott van a kedvenceim között..de annyira nem várom az ep 2-t..
    inkább az uj MoH,BiA és UT rész izgat :D
    bár addig videokarit kellenne cserélnem :D
    ezt is még épphogy eltudtam futtatni :D
  • Qwerty4
    Előbb inkább FEAR 2 kellene, nem?De a kieg. után én már nem igazán várom, egy játékot várok csak, az pedig a HL 2 - Ep 2.
  • Hellsing47
    remélem lesz FEAR 3 bár...abban már hol lenne ,maga a cim??:DD
    hisz anyánk eltünt..nem lesz ki ijesztgessen minket...bátyánktól meg nem lehet megijedni xDD

azt már csak ki kéne nyirni vhogyan :D
  • Qwerty4
    aha értem, nem figyeltem meg...
  • Hellsing47
    igen..de utána mutatta ahogy a vértocsa közepén fetámaszkodunk...
  • Qwerty4
    miért felálltunk?én úgy emlékszem hogy jött egy rakéta majd elvitte a helikopterben várakozó FEAR csapatot velünk együtt
  • Hellsing47
    mármint ugy értem hogy annak a városrésznek annyi amit mi láttunk :D totálban lángokba hever..
    de ha meghaltunk akkor hogy álltunk fel???
  • Qwerty4
    a városnak nem lett annyi csak kicsit lerombolták, mi pedig meghaltunk, én azt vettem ki belőle hogy ez egy nagy háború kezdete...
    tényleg nem tudtok valahol a neten egy storylinot vagy hogy is nevezik, lehet angol nyelven is, talán abból kiderülne, hogy mi is a pontos igazság
  • Hellsing47
    egyébként a végén akkor most mivan???csak én nem értettem teljesen??
    annyi az egész városnak meg Almának és kész???
    pedig arra számitottam hogy Paxton is legyakjuk :D
  • Qwerty4
    az igaz
  • Hellsing47
    de csak egy helyen nyomja ki majdnem a szemed a kezével :DD
  • Qwerty4
    sok pályán kell létrán felmászni
  • Prince of Máté
    Vazz kipróbáltam havernál a fear EP-t, pont azon a pályán ahol egy létrán kell felmászni, megyek csönben erre ott terem ALma. ááááá úgy megijedtem....
  • Andrásss
    Az miért van hogy néha a játékban elkezd a golyó röppályája feketedni?Meg hang sincs mondig.Már nagyon idegesítő!
  • Qwerty4
    Próbáld ki, mert a Condemned király!
    Mármint a Condemned graf.-ját láttam profibbnak amit mediumon játszodtam, az EP-ot pedig majdnem mediumon, akkor még szép hogy jobbnak láttam, de valószínű max.-on többet tud a F.E.A.R. mint a Condemned, sajnos nem tudom kipróbálni, mert nincs annyira jó gépem.
  • Hoz_Hun
    A kieg nekem is csalódás volt :(
    Grafika profibb? Én ezzel fullban játszottam és szerintem az egyik legszebb játék ami létezik.
    Na de, ha jó horror (és a grafikája is akkor ezek szerint nagyon jó) Condemned, ki kéne próbálnom.
  • Hoz_Hun
    Na épp ezt akartam írni. Nekem a K-Lite van fenn és tökéletessen fut a játék (meg eddig a többi is). Én is a K-Lite-ot ajánlom.
  • Qwerty4
    Na hagytam ahogy volt, olyan bugosan, a 2. intervaltól már nem az ajtók voltak láthatalanok, hanem néha egy egész helyiség, de szerencse ritkán fordult elő.
    De ma már ki is vittem a játékot, igazából nem jött be, csalódás volt ez a kieg., ezzel ledegradálódott az alap is.Nem is volt olyan parás sem, szinte nyugisan mentem, mondjuk lehet a másik Monolith termék a Condemned szinte immunissá tett a horrorral szemben, szóval meg se kottyant.Az sem tetszett, hogy a grafikát nagyon alapszintre kellett vigyem, még ha minden mediumon volt akkor is szaggatott, a videókártyát minimumra állítottam, akkor meg nagyon szerencsétlen grafikája volt.
    Nálam a Condemned simán veri a F.E.A.R.-t, mert gyorsabb a töltés, a grafika profibb(mediumon simán ment), hangulata, storyja is faxább.
  • ibrik
    Esetleg újabb Catalyst telepítése???
    Vagy a videóbeállítás visszaállítása DX8-ra???
  • Qwerty4
    Megint problémába ütköztem.Valami nincs rendben, az ajtók nagy részén átlátok vagy ha nem is lehet átlátni kinyíláskor változik levegővé, amikor kiértem a templomos intervalról akkor pedig a padlót láttam csillagos égnek.A videókártyám ATI Radeon 9550-es és 1.07-es patch van az alapon.Mi lehet a baj?