F.E.A.R. Extraction Point
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mármint a Condemned graf.-ját láttam profibbnak amit mediumon játszodtam, az EP-ot pedig majdnem mediumon, akkor még szép hogy jobbnak láttam, de valószínû max.-on többet tud a F.E.A.R. mint a Condemned, sajnos nem tudom kipróbálni, mert nincs annyira jó gépem.<#shakehead>#shakehead>
Qwerty4
Grafika profibb? Én ezzel fullban játszottam és szerintem az egyik legszebb játék ami létezik.
Na de, ha jó horror (és a grafikája is akkor ezek szerint nagyon jó) Condemned, ki kéne próbálnom.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De ma már ki is vittem a játékot, igazából nem jött be, csalódás volt ez a kieg., ezzel ledegradálódott az alap is.Nem is volt olyan parás sem, szinte nyugisan mentem, mondjuk lehet a másik Monolith termék a Condemned szinte immunissá tett a horrorral szemben, szóval meg se kottyant.Az sem tetszett, hogy a grafikát nagyon alapszintre kellett vigyem, még ha minden mediumon volt akkor is szaggatott, a videókártyát minimumra állítottam, akkor meg nagyon szerencsétlen grafikája volt.<#shakehead>#shakehead>
Nálam a Condemned simán veri a F.E.A.R.-t, mert gyorsabb a töltés, a grafika profibb(mediumon simán ment), hangulata, storyja is faxább.<#eljen>#eljen>
Qwerty4
Vagy a videóbeállítás visszaállítása DX8-ra???
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Qwerty4
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ez már biztos DirectX10-es SLI kártyákon és fizikai kártyával Vista alatt fut... <#mf2>#mf2>
Na jó, csak vicceltem, de az a videó nagyon LOL.
Ebbõl is látszik, hogy mennyire nagyon nem tudnak mit kezdeni magukkal a mai fiatalok... <#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A K-Lite-ról amúgy is jókat hallottam, lehet le is cserélem az ACE Mega-t.
Qwerty4
Feltelepíted külön a szükséges kodekeket, és így amellett, hogy tudsz filmeket nézni, még játszani is tudsz... (nálam is így van telepítve)
Vagy egy másik alternatív megoldás is:
Ha már mindenképp kodek-csomagokhoz ragaszkodsz, inkább használd a K-Lite-ot - ezzel kapcsolatban még sosem hallottam olyan problémákról, hogy nem ment volna miatta egy játék...
Qwerty4
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Küldj privit, aztán lehet kapsz 5ös intervall mentést, lásd mien rendes vagyok <#vigyor>#vigyor>
czky: az már részletkérdés, nálam ugy egy szinten van hogy megy a game 8xos antialaisinggal de közben 1 FPS -el, vagy nem megy mert nem támogatja 😄
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Valaki segitsen PLZ....
Felrakom a FEAR-t,utána a kiegészitöt, benyomom a cracket,és azt irja hogy a fear xp exe hibát talált ezért leáll....
Ha a sima alap ferat indittom el ,akkor meg azt irja ,hogy a StringEditRuntime nem jó ,hát a faxxom belevágom,mert nem tok vele játszani,valaki segitsen 😞((
Lehet volt már a kérdés, akkor bocs...de gondolom senkinek se olyan nagy fáradtság egy igent vagy egy nemet írni<#smile>#smile>
Qwerty4
Meg lenne egy kérdésem, mi a picsának 8xos aa????????, próbáld 2x aa és 4x af, én ugy játszok és elég türhetõ, nekem is hasonló gépem van, mint amit te irtál.
Ha felteszem bekavar, vagy mehet nyugodtan? Illetve, ha utánna felteszem a kieget, abba be kavar-e?
tegnap végre feltettem, és le vagyok döbbenve, full konfigon (8xanti./16x antizotrop)beszagatott, pedig most cseréltem ki a tavalyi gépemet. Konfig: 7600 GT(600MHZ/1600MHZ), dupla magos proci, 1 giga ddr 2-es ram. Gusztustala
\"Hard to see, the dark side is.\"
Setup has experienced an error és utánna sorolgat
és ezzel mit tudnék csinálni?
hogyan tudnám még letörölni?_
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Végigolvastam az egész topicot de nem találtam olyan megoldást amivel el tudtam volna indítani a fearxp-t. Mindent úgy csináltam ahogy leírták sokan, alapjáték feltelepít, patch (1.07, 1.08-at is próbáltam) kieg feltelepít utánna crack és mindig úgyanazt a "szabálytalan mûveletett hajtott végre és leáll" ablakot kaptam indításnál. Próbáltam még restartot ahogy írták de a helyzet ugyanaz se a win2000 kompatibilitási móddal se a procyon-al nem indult el de csak meglett a megoldás.
A hiba a játékhoz mellékelt törésben van! Leszedtem a gamecopyworld-ról végsõ megoldásként az 1.07-es fearxp-t és megy. Aki hasonló problémával küszködik az próbálja ki.
\"Hard to see, the dark side is.\"