698
F.E.A.R. Extraction Point
  • ibrik
    A WMFADist.exe feltelepítését próbáltátok már?
  • lee56
    amugy nálam is, hardveres gyorsitással néhány hang kimarad, eaxxal szintén, mé van ez m2n-e alaplapi hangcuccom van.
  • bauer15
    na megcsináltam és kipróbáltam de most az van hogy lövök egyet a pukával és recseg a hangfalam
    lehet hogy azért mert nem jó a release?
    viszont nem tudom letörölni mert az írja hogy
    Setup has experienced an error és utánna sorolgat
  • Eagle16
    Nah végigtoltam végre szaggatás nélkül(nagy eredmény).Végén az ajtó előtt full health full páncél minigunba 300 lőszer...nah mondom itt nagy dara lesz...erre bummm, vége :(
  • lee56
    az nemjó, próbáltam... Kell egy "eredeti" FEAR a telepitéshez :)
  • Csono
    Melyik az alapjáték, mert kéri a telepítéshez?
    Az ingyenesen letölthető combat multiplayer jó lenne hozzá?
  • Davidsned
    A wmfadist felrakja a friss windows media kodekeket amit a játék használ. Ennek a prioritását állítod 1esre, így nem zavar be esetleg a többi kodek a gépen.
  • bauer15
    ok megpróbálom Kössz de ezzel mit is csinálok pontosan nem B...ok el semmit?
  • Davidsned
    Először is futtasd a játék könyvtárában a wmfadist.exe-t, majd: vezérlőpult-->hangok és audioeszközök-->hardver-->audiokodekek-->tulajdonságok-->tulajdonságok-->windows media audio-->tulajdonságok-->audiokodek használata, és prioritás 1-es!-->ezután végig leokézod, amíg ki nem érsz.
  • bauer15
    engem mindenképp érdekel
    meg most még plusszba recseg is a hang :(
  • AtiRadish
    Itt egy videó a kieg uccsó pályájáról. Nagyon bénán jáccottam de inkább a látványra mentem szal sorry. Meg is vághattam volna az uncsi részeket, de azért így is tűrhető. Nézzétek meg, véleményeket várom :P.
  • Davidsned
    Amire válaszoltam. #478!!
  • Lteam
    Mire találtál megoldást? Milyen problémára? írd már le
  • Davidsned
    Erre a problémára megtaláltam a megoldást a hivatalos fórumon. Ha kell vkinek, szóljon.
  • AtiRadish
    És ki mennyi "élettöltőt"+reflection boostert talált??
    Én az 5-ös interval elején vagyok eddig 7 élettöltő (szal az élet 135) +3 időlassító cuccost találtam a játékba.
  • Noninnyó
    6 interval van benne, pár órát el lehet vele jáccani, nem kell rohanni, úgy jobb a hangulata.
  • Lteam
    Vki 1 rohadás save-t küldjön már mert így semmi értelme ha nemtom befejezni a game-t
    lécci már nagyon régóta kérem.
  • AtiRadish
    Aki már végigjátszotta, az meg tudná mondani h. hány interval van a kiegbe?? kb
  • Hellsing47
    nem
  • NZiM
    Hali. Ez a kieg. megy az alapjáték nélkül?
  • Davidsned
    A már korábban bauer által tapasztalt probléma módosult változata :) : Nem indul újra a gép de a lövéshangok vagy egyáltalán nem, vagy csak összevissza szólnak. Természetesen Hardware Mixing be van kapcsolva, mivel SB Audigy 4-el és 5.1-es szettel szeretnék játszani. Ha kikapcsolom, akkor úgy tűnik jó, de akkor elvesztem az 5.1-et ami egy FEAR-nél azér mondanom sem kell, h sokat számít:). Van valami megoldás?
  • báttyó02
    "Nagyon jó volt a kieg,a kórházas pályánál,igencsak ugráltam a fotelben néha."

:DDD
  • Glpetyus

Nagyon jó volt a kieg,a kórházas pályánál,igencsak ugráltam a fotelben néha.
    Mintha egy picit nagyobb lenne a gépigény,mint az alapnál,de lehet csak friss winfos kéne már.
    Kiváló játék,szerintem/számomra messze a legjobb fps pc-n
  • bauer15
    rosszúl mondtam nem csak amikor puskával lövök kb 10 percet jáccok aztán vége újraindul.
    az lehetséges hogy más töréssel menni fog rendesen?
  • Lteam
    human8 nekem az az 1 save fájl is tökéletesen megfelel ha feltöltenéd valahová. köszi
  • lashy
    Üdv
    Nos én is végigvittem ...
    Röviden, teljesen meg voltam vele elégedve, csak a befejezéssel volt egy kis problémám, sztem nem kellett volna az a lövöldözés a végére az epilógus elötti résszel frankón be lehetett volna fejezni, az a hospital-os rész nagyon ott volt, kis Silent Hill-es hatást is véltem felfedezni ...
    A story még mindig fekete felhők köré burkolózik, nagyon kevés infó volt bármiről is, az alapba legalább voltak a kis üzenetrögzítők, bár itt is van 3-4db kb. ...
    A hangok, zenék fantasztikusak ... iszonyat behúzós volt egy két zene és ez nagyot dobott a hangulaton, kár hogy nem adtak ki vmi OST félét ...
    Hogy szebb e mint az alap arról nem tudok nyilatkozni, se azt se ezt nem láttam még full grafikán, nálam 800*600 ba a shader-ek kivételével minden minimumon és csak egyszer-kétszer töltögetett sokat ...
    Nos így ennyi hirtelen sztem nagyon jó lett és talán még "parásabb" [közhely^^] is mint az alap játék ... :D
    Ajánlom mindenkinek.
  • grebber
    Szerintem olyan Prey szintű volt 5- max 6 óra.
  • human8
    amúgy sztem se rövid a game....meg osztom Moagoth (?)véleményét.....minek anniyra rohhani ???:d
  • human8
    Lteam.....
    Bocs, hoyg csak most írok.....
    NEm vágom, hogy hogy lehet azon chapter mentését kivenni....mert....csak 1 save game fájlt látok---
    ne haragudj....
  • bauer15
    a hangkártyám nem tudom mien de leszedtem amit mondtál és kért egy elyet hogy hova rakja és oda rakott egy csomó kicsomagolható fájlt .
    hogyan tovább?
    kössz
  • strebacom
    Milyen hangkártyád van?....Eseteleg egy directx full update:Itt
    De lehet hogy valamivel összeakad a game???
  • ThugEdge
    volt ez már?
    figyelnek:)
  • Lteam
    bakvarnyú ha a játékot kinyomtad akkot lécci a [email protected] dobj egy mentést vagy valaki aki rendelkezik azon pálya mentésével. Köszike
  • bauer15
    ki van kapcsolva és ugya az van lövök a puskával és újraindul a gép lehet más töréssel kéne próbálnom?
  • Lteam
    Nekem a mentés a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\TimeGate Studios és fearxp asszem, de ha nekem ezt ide tudnád adni nagyon háhás lennék köszi
  • strebacom
    Jaj bövebben Options---->Sound----->Hardware Mixing(off)
  • strebacom
    Hardware mixing-------> OFF !!
  • sb1
    Tudom,biztos elég láma kérdés, de miért nem lehet 1280*1024-es felbontásba rakni??
  • bakvarnyu
    nem tudom hogy lehet ezt 3 ora alatt vegigvinni meg minek annyira rohanni??! nekem legalabb 8 ora volt ha osszeadnam
  • bakvarnyu
    nem tudom hol van ez de probald meg ugy , hogy beirod a csalas kodokat (ugyanaz mint az alapban T betu utana gear meg guns stb. ) es tuzelsz a helikopterre, nekem nem kellett elfutni elole sehol se mert inkabb az menekult el amkor ralottem valamelyik agyuval=)