698
F.E.A.R. Extraction Point
-
#658 helo sajnos nem lehet elküldeni mert a szövegek be vannak tömörítve ebbe az .arch00 fájlba . -
#657 Sajnos azt nem tudom,de megnéztem a F.E.A.R.-t.
Az 1.03-as magyarítás van rajta és ezek a fájlok tartoznak a fordításhoz:
hun_graph_1.03.arch00
hun_graph_retail.arch00
hun_text_1.03.arch00
hun_text_retail.arch00
hungarian_setup.exe
Gondolom hasonló fájlok lehetnek az Extraction Point-ban is.
Még sehova sem raktad fel a komplett játékot? Pedig sokan örülnének neki.
Előre köszi a segítséget. -
#656 Nekem meg van magyarul, de lovesem sincs melyik fajl tartalmazza a magyar szovegeket, ha megmondod, feltoltom szivesen. -
#655 ....vagy küldje el!
Köszi. -
#654 Hello.
Valaki rakja fel a magyarítás fájlait!
Előre is köszi. -
mac100 #653 Ja kösz má tudom hogy ott volt, ki is vittem, de sajnos nem tetszik a vége -
#652 Talán egy eldugott szellozot kell keresni ami egy eldugott kolaautomata mogott lesz. De nem biztos h. annal a resznel jarsz. Ha ajtokon semerre nem lehet menni akkor szellozo lesz tuti =P -
mac100 #651 http://gallery.filefront.com/Atiradish//710649/
Azt hiszem hogy valahol ennél a résznél akadtam el -
mac100 #650 Hellosztok kicsit elakadtam a F.E.A.R EP-ba a 3. Interval ná miko a földalattiba megyek nem tudok tovább menni az összes járat levan zárva, megöltem a nagy robotot aztán tobább mentem a folyosón aztán a földalattin találtam magam, követtem egy katonát , majd megöltem a társaival együtt. És nincs tovább. Valaki segitsen kérlek benneteket -
#649 2 fele verziod van, azert nem jo. Az egyik enUS, a masik meg enGb-s, szerezz be egyforma verziot -
wid22 #648 Nekem ezt irja ki amikor az 1.02 petchre akarom a 1.07 st föltenni és nem tudom az Extra Pointot telepiteni ez miatt. Mit csináljak?
The version of F E A R found on is computer with this installer.
Update aborted. Ez mit jelent kösz -
KOVU #647 hi all
segitene valaki elindul a kiegészittő meg minden csak átlátok a falakon és 1-2 ajton is a kilincset látom de az ajton átlátok.
ezellen mit tudok tenni?? -
#646 olvass vissza!
vagy ha nem megy:
Az összes patch-et megtalálod itt: ftp://ftp.vugames.com/pub/sierra/fear/updates/ -
bohocotto #645 sziasztok.honnan tudom megszerezni a fear crack -et??nem nagyon vágom a témát és segítség kellene!Nagyon köszi:Ottó -
#644 Haha
Ezt csak masodik nekifutasnal vettem eszre :D
Amugy a bal oldali ACE felirat is jelenthet par embernek vmit (anti-cigány elite). -
#643 a vége, kb. hogy folytatódik a harc az emberek és "azok" között, várva a tömeges pusztulást és vérontást... én várom :) -
#642 Nyitva hagyták a lehetőséget a folytatásra...
De ezzel együtt igencsak gyengére sikerült az epizód lezárása. -
#641 no mind1, olyan rövidke volt, hoyg végigvittem :D A végét nem nagyon értettem. -
#640 Sziasztok! Nincs valakinek egy olyan mentése a játékba, miután megöli a legelső robotot? Újra el kéne kezdenem a gamet, csak abbahagytam, mert behalt anno a gép! PLz help! előre is köszönöm a segítéget! -
Lanciazsozso #639 Hello! A köv.problémám van: A múlt héten játszottam a FEAR XP-vel.Most akarnám tovább játszani,de amikor betöltöm a mentett állást akkor kiirja a gép hogy: LEVÁLASZTVA A SZERVERRŐL!!! Csak akkor hajlandó menni ha a legelejéről inditom a játékot! Az alap FEAR-ral is ez a helyzet!!!!!Mi a baj??? Előre is KÖSZI! -
#638 úgy próbáld hogy az efekt hangerőt is maxra viszed,szal minden hangot a játékon belül maxra,azt a hangszorót is tök hangosra,
ha betörik az üveg az is olyan kurva hangos hogy megijedek:D -
#637 néha:D , aki gyengébb lelkü azt minden 10 percben megijed...mondjuk én még nem vittem végig de már durva mikor a néger faszit a szellemek össze vissza marcangolják :( RIP :D -
#636 jó kis game lett
5.1 el tolom,jó hangosan ,baszust is rátekertem
hát mit ne mondjak néha megijedek,elég rendesen:D -
#635 köszi szépen meg is próbálom... =) -
#634 mennyivel másabb ennek a gépigénye?mert olyanra állítottam be mint az alap feart és úgy érzem kicsit szagat míg azon simán fut -
Lanciazsozso #633 Mielőtt felrakod a kiegészitőt!!!!!FEAR_update_engb_100-107_108
Nekem csak igy működött!!!!Mást nem szabad felrakni!!!
-
#632 nah a fear elindult,most megprószálom a kiegészítőt felrakni találtam hozzá 3megás cracket ahogy írtad azzal megprószálom -
Lanciazsozso #631 Adjál e-mail cimet: ÁTKÜLDÖM AZ EGÉSZET!!!!! -
#630 köszi!
és ezt honnan tudom leszedni? -
Lanciazsozso #629 FEAR no dvdv 102-emp /crack/ /13,2 mb/
Ezeket tartalmazza:
EngineServer.dll
FEAR.exe
FEARE_2.arch00
Az ex.p.-hoz pedig csak ez kell: FEARXP.exe
-
2. felrak=FEAR no dvdv 102-emp /crack/ /13,2 mb/
nekem 11 megás sima crackem van
és 12mb a xp hez -
Lanciazsozso #627 BigFoot:
1. felrak=FEAR 1.0-s verzió
2. felrak=FEAR no dvdv 102-emp /crack/ /13,2 mb/
3. felrak=FEAR_update_engb_100-107_108 / 299 mb /
4. felrak=FEAR_EXTRACTION POINT /Az EREDETI FEAR könyvtárat kell megadni célkönyvtárnak, és létrehoz egy "FEARXP" könyvtárat!!!
5. felrak=FEARXP /crack/ /3,7 mb/
Garantáltan működik,ha igy csinálod!!!
-
Lanciazsozso #626 Muska!!! Amikor a társad előrefut az ajtóhoz,akkor menjél a háta mögé
és fel fogja robbantani!!!Néhány sec.-t várni kell!
-
#625 nem tom de vki mondja meg mit kell csínálnom :S #622 -
#624 vki akinek ilyen gondja volt és jó az írjon pls -
#623 ezt nem értem
felrakom fear
felrakom a jó patchet
felrakom expointot
meg crackelem mind2őt
erre indítanám el és abban a pill ban kiírja hogy a program szabálytalan műveletet hajtott végre blalbala -
#622 nah felraktam sikerült ;P elakadtam a 2. pályán,vmi raktárnál vagy hol vagyok velem vana társam is de nem tom merre kell menni legyilkoltam mindenkit és a társam vmi ajto elé futott és nem tom kinyitni,nem tom merre menjek 1 ajtot ki tudok nyitni de nincs ott semmi csak 2 db doboz meg 1 másik ajto de az is zárva :/ hel me plz! előre is köszi -
#621 nah sikerült
patch
itt fenn van minden -
#620 nekem nem kezdi el szedni a flashget -
bcrics #619 elindult nekem is csak ez a patch kellett hozzá lsd:#617hsz