F.E.A.R. Extraction Point
Oldal 1 / 14Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy ez egy igen jó játék volt. tervezem hogy újra nekiállok immár max grafikával, és kiírom egy válogatásba modokkal + stb. szinesborítós tokkal és utána elteszem emlékbe 😊)
Sikerült megoldanom, hogy ne csak az alapjátékban, hanem mind a két kiegészítõben is megnövekedjen a feliratozás mérete 😊
1920x1080 felbontásban is jól olvasható minden felirat a teljes F.E.A.R. + Extraction Point + Perseus Mandate csomagban 😊
A módosításokat felraktam a weblapomra. www.cheatland.hu
Keressétek a letöltéseknél. Majd írjátok meg a tapasztalatokat!
1920x1080 felbontásban is jól olvasható minden felirat a teljes F.E.A.R. + Extraction Point + Perseus Mandate csomagban 😊
A módosításokat felraktam a weblapomra. www.cheatland.hu
Keressétek a letöltéseknél. Majd írjátok meg a tapasztalatokat!
Vedd meg eredetibe, az magyar.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nem, így jelentek meg:
2005 - F.E.A.R.
2006 - F.E.A.R. - Extraction Point
2007 - F.E.A.R. - Perseus Mandate
2005 - F.E.A.R.
2006 - F.E.A.R. - Extraction Point
2007 - F.E.A.R. - Perseus Mandate
Qwerty4
Hali! Légyszi segítsetek! Sikerült beszereznem a fear t és felttem de csak a fekete képernyõ jelentkezik, ez mitõl van? A gép 2gb ram E7200 proc, és HD3750 ati kari!!! Köszi elõre is!
Légy szi' rakja fel a nyelvi fájlt, akinek meg van a magyar verzió. Lejjebb olvasottak szerint a FEARL_XP.Arch00 fájl kellene.
Ne legyetek ilyen smucigok!
Ne legyetek ilyen smucigok!
Üdv!
Valakinek esetleg van hozzá magyar nyelvi fájlja?
Megköszönném, ha feltöltené valahova!
Üdv,
Marcelldzso
Valakinek esetleg van hozzá magyar nyelvi fájlja?
Megköszönném, ha feltöltené valahova!
Üdv,
Marcelldzso
\"Íme ott látom atyám, látom anyám nővéreim és fivéreim. Magam előtt látom minden ősöm az idők kezdetétől. Mind hívnak engem, hogy kövessem én is őket a nagy Valhallába ahol a hősök örökké élnek!\"
Már tudok játszani az XP-vel, és azt kell hogy mondjam, grafikailag oda tették magukat a srácok, de hangulatában elmarad a FEAR-tól. Meg szeritem rövid is, dehát kiegészítõ, mit lehet tõle várni?
Majd a Project Origin kiküszöböli a csorbát. Néztem róla vidit, és mit ne mondjak, eléggé ütõs. Amit Alma ott lemûvel...
Majd a Project Origin kiküszöböli a csorbát. Néztem róla vidit, és mit ne mondjak, eléggé ütõs. Amit Alma ott lemûvel...
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
nem az xp-nek kell az alapjáték csak a pm-nek nem kell.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Lehet, hogy nem kell, de nincs rátelepítve az tuti. Mikor elõször feltettem, akkor is ezt írta ki, pedig akkor nem is egy vinyón volt a kettõ.
Most hogy újratelepítettem is külön könyvtárban vannak. A FEAR elindul rendesen ahogy szokott, ez meg vacakol.
Most hogy újratelepítettem is külön könyvtárban vannak. A FEAR elindul rendesen ahogy szokott, ez meg vacakol.
Alapjáték nem kell az XP-nek. xD
Talán ez a probléma, hogy te rátelepítetted.
AZ XP és a PM is kölönálló kiegészítõk!
Talán ez a probléma, hogy te rátelepítetted.
AZ XP és a PM is kölönálló kiegészítõk!
Qwerty4
Üdv!
Feltettem az XP-t most a FEAR mellé. De valami oknál fogva nem indul el, mikor az exe-re kattintok ehelyett ezzel a szöveggel oltogat:
"Failed to initialize FEAR expansion - FEAR retail installation not found in FEAR Extraction Point."
Pedig fenn van az alapjáték, nem tudom mi a baja. Aki járt így már segíthetne.
Feltettem az XP-t most a FEAR mellé. De valami oknál fogva nem indul el, mikor az exe-re kattintok ehelyett ezzel a szöveggel oltogat:
"Failed to initialize FEAR expansion - FEAR retail installation not found in FEAR Extraction Point."
Pedig fenn van az alapjáték, nem tudom mi a baja. Aki járt így már segíthetne.
Hagy vitatkozzak 😄
3 fear kozul messze ez a legjobb, amit a korhazas palyan kitalaltak a monolithos sracok az a horror felsöfoka, és igaz h. rovidke a jatekmenet de vegig full akcio. Meg a jatekban jo parszor segit nekunk pici Almácska<3, meg ahogy széttrancsirozzak a niggert stb stb. Perseus Mandatere latatlanban azt mondtam az lesz a legjobb mert parhuzamos cselekmeny, es biztos sok mindenre feny derul stb stb, hát a nagy lodikket, sztem az lett egy ötlettelen szar.
3 fear kozul messze ez a legjobb, amit a korhazas palyan kitalaltak a monolithos sracok az a horror felsöfoka, és igaz h. rovidke a jatekmenet de vegig full akcio. Meg a jatekban jo parszor segit nekunk pici Almácska<3, meg ahogy széttrancsirozzak a niggert stb stb. Perseus Mandatere latatlanban azt mondtam az lesz a legjobb mert parhuzamos cselekmeny, es biztos sok mindenre feny derul stb stb, hát a nagy lodikket, sztem az lett egy ötlettelen szar.
nebhgy megvedd, egy ötlettelen szar
az alap fear jó, meg a perseus mandate
az ep kaki
az alap fear jó, meg a perseus mandate
az ep kaki
Kösz de nincs kedvem megvenni <#rolleyes>#rolleyes><#gunyos1>#gunyos1>
a boltba megtalálod magyarul
Csak ne tolongjatok ennyire! <#banplz>#banplz><#help>#help>
Sziasztok! Én is az Extraction pouint-hoz keresek magyarítást, de eddig sehol nem találtam, és a teljes játékot se tudom letölteni magyarul mivel sehol sincs fennt...Ha valaki tud róla, hova van felrakva a játék vagy csak a magyarítás, írja le ,de ha valaki esetleg ezt az arch00- fájlt felrakná az sem lenne rossz. elõre is kösz a segítséget.
Szerintem nem kellene az egész játékot feltölteni. Elég lenne a FEARL_XP.Arch00 fájl. Ebben vannak a szövegek. És ez csak kb 25 MB.
Ja magyaritás.
Én még nem láttam hogy lenne hozzá.
Eddig csak a teljes verzió honosítását láttam!
Az meg a magyaritasok.hu-n fenn van!
Én még nem láttam hogy lenne hozzá.
Eddig csak a teljes verzió honosítását láttam!
Az meg a magyaritasok.hu-n fenn van!
helló ez egykiegészítõ? mert nekem a perseus mandate megvolt az egy nagyon jó játék
Acer Aspire one
Bizony ezek az "arc00" fájlok kellenének, mert nagy munka lenne kiszedni belõlük. Az lenne a legjobb ha valaki feltöltené a játékot valahova. Sokunknak nagy örömet szerezne vele.
helo sajnos nem lehet elküldeni mert a szövegek be vannak tömörítve ebbe az .arch00 fájlba .
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Sajnos azt nem tudom,de megnéztem a F.E.A.R.-t.
Az 1.03-as magyarítás van rajta és ezek a fájlok tartoznak a fordításhoz:
hun_graph_1.03.arch00
hun_graph_retail.arch00
hun_text_1.03.arch00
hun_text_retail.arch00
hungarian_setup.exe
Gondolom hasonló fájlok lehetnek az Extraction Point-ban is.
Még sehova sem raktad fel a komplett játékot? Pedig sokan örülnének neki.
Elõre köszi a segítséget.
Az 1.03-as magyarítás van rajta és ezek a fájlok tartoznak a fordításhoz:
hun_graph_1.03.arch00
hun_graph_retail.arch00
hun_text_1.03.arch00
hun_text_retail.arch00
hungarian_setup.exe
Gondolom hasonló fájlok lehetnek az Extraction Point-ban is.
Még sehova sem raktad fel a komplett játékot? Pedig sokan örülnének neki.
Elõre köszi a segítséget.
Nekem meg van magyarul, de lovesem sincs melyik fajl tartalmazza a magyar szovegeket, ha megmondod, feltoltom szivesen.
Ja kösz má tudom hogy ott volt, ki is vittem, de sajnos nem tetszik a vége
Talán egy eldugott szellozot kell keresni ami egy eldugott kolaautomata mogott lesz. De nem biztos h. annal a resznel jarsz. Ha ajtokon semerre nem lehet menni akkor szellozo lesz tuti =P
http://gallery.filefront.com/Atiradish//710649/
Azt hiszem hogy valahol ennél a résznél akadtam el
Azt hiszem hogy valahol ennél a résznél akadtam el
Hellosztok kicsit elakadtam a F.E.A.R EP-ba a 3. Interval ná miko a földalattiba megyek nem tudok tovább menni az összes járat levan zárva, megöltem a nagy robotot aztán tobább mentem a folyosón aztán a földalattin találtam magam, követtem egy katonát , majd megöltem a társaival együtt. És nincs tovább. Valaki segitsen kérlek benneteket
Oldal 1 / 14Következő →