A Creative beperelte az Apple-t az iPod miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, véletlenül megnyomtam a gombot 😄
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
(azért boltban tesztelni egy olyan eszközt, ahol a feltöltött zenék minõsége nagyon sokat számít, hát izé... szóval ez ne legyen döntõ érv)
(azért boltban tesztelni egy olyan eszközt, ahol a feltöltött zenék minõsége nagyon sokat számít, hát izé... szóval ez ne legyen döntõ érv)
"A Creative "Zen szabadalma" egyébként pontosan leírja a hordozható merevlemezes MP3-lejátszók mûködését és külön kitér arra, hogy a felhasználók hogyan navigálhatnak a tárolt zeneszámok és albumok között."
Hát nemtudom nagy szellemi erõfeszítés volt kitalálni komolyan....
http://www.beareyes.com.cn/2/lib/200512/09/310/image004.jpg
http://img.clubic.com/photo/00210233.jpg
A Creative-e eleg randa es nagyobb is..
Ipod elég szar. Meghallgattam egy boltban minõségi NAGY fülessel, és vinnyogott csak. 3 mp3 lejáccó végigkinlódása után most egy SONY 2gigás van (nem fanboyság miatt, egyszerûen nagyon jó a hangja).
2001. októberében jelent meg az iPod - idióta egy világ az, ahol öt évvel késõbb lehet azon vitatkozni, hogy ki adott be elõbb szabadalmat.
Intrex - Na igen, érdekes egybeesés pont most, mikor a Microsoft is be akar szállni a pénzes zeneletöltésbe ...
Nemá.
Nekem sose volt bajom velük. Mondjuk az is igaz, hogy játékra használom elsõsorban.
Melyik a jó kártya?
Annak köszönheti hírnevét, hogy becsülettel válaszolt az Apple Computer és a Beatles dalait is kiadó Apple lemezcég közti védjegyper befejezésének iparágra gyakorolt hatásairól, hogy nem igazán ért se a joghoz, se az internetes kereskedelemhez.
A BBC egyik szerkesztoje azt állítja, hogy többször is megkérdezték a férfit, hogy tényleg o-e Guy Kewney, amire o mindig határozott igennel felelt, így mire az angolul rosszul beszélo férfi felocsúdott, már mikrofont tuztek rá, és a News 24 címu musor stúdiójában találta magát, ahol Karen Bowerman musorvezeto éppen bekonferálta, mint internetes szakértot.
Érdemes megnézni a férfi arcán megjeleno döbbenetet, ahogy a bejelentésre reagál, de azután igyekszik válaszolni a kérdésekre, így például arra a felvetésre, hogy meglepte-e a mai ítélet, elmondta, hogy személy szerint nagyon meglepte ot az ítélet, mert nem számított rá. Mindezt tört angolsággal, eros francia akcentussal. És aztán hozzátette: "Amikor megjöttem, mondtak nekem valamit, és én jöttem, vagyis hát nagyon nagy meglepetés volt mindenesetre".
Egyébként látszik, hogy amikor az itéletrol kérdezik, akkor nem félrebeszél, hanem azt hiszi, hogy róla van szó.
A válasz vmi ilyesmi:
-Nagyon meglepve vettem tudomásul, hogy az itélet "rámesett", mert nem számítottam rá...
a riporterno a következo riportalany felkonferálásánál nem találja a szavakat, mert még mindig a sokk hatása alatt áll..
az anim letoltheto:
GuyGoma
the world is mine
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Aureal
Creative mottó: ha hülyék és lassúak vagyunk fejlõdni és/vagy korrekt termékeket csinálni, de van sok pénzünk és ügyvédünk, mindent megtehetünk.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant