117
Green Day
-
Goth #37 mindkettő az =) -
Cat 02 #36 finn metál ? :D
Gamma Ray német ugye ? :D Hammrefall talán ? :D -
#35 VIVA az kritikán aluli, MCM-en szinte mindig francia hiphop megy, MTV-n meg full ismeretlen számok, de azok sem fognak meg, sok az alternatív zene ott.
Na ezek után hol keressem a tévében az én finn metálomat?! :/
-
#34 Én egyedül a "divatzene" szótól kapok feltétlen reflexből hányingert. Akkora önkéntelen sznobizmus, hogy az már fizikai fájdalmat okoz. :)
Miért nem hallgathat bárki bármilyen zenét anélkül, hogy lealacsonyítanák az ízléséért?
Mondjuk ilyen mjuzikále'ö vonulatot nem hallgatok, viszont nem tartom rossz zenének, ha pusztán a dallamot tekintem (és egyéb ismeret híján abszolút semmit nem tudok "tekinteni" a dallamán kívül). -
#33 de vannak olyanok, akik zsigerből elutasítják azt, amit leadnak a tévében (persze ez nem az ő hibájuk, részben azért igazuk van, tekintve azt, miket adnak...) -
OPM #32 szerintem már akkor is elég ismert zenekarnak számítottak, ha csak a saját ism.körömből indulok ki... fél utca nyomatta a bascet caset meg a when i come aroundot (mellesleg tényleg hatttalmas zenék!! :D) -
#31 ez szar ez? -
SunDa #30 pfff :D -
Cat 02 #29 :D:D:D én si majdnem :D Hupikék törpikék volt a ruleZ x] -
SunDa #28 Avval kezdjük hogy én 7-8 éve 4-5 éves voltam -
#27 igen, senki se ismerte, tényleg... -
Shadow_THH #26 NE BÁNTSÁTOK AKYYYT!
Ti nem tudjátok, hogy milyen nehéz mindig a megfelelő időben a megfelelő képet betenni! :( -
Cat 02 #25 :D loál :D
de sztem van benen igaz -
#24 bírom,h 7-8 éve senki se ismerte,amikor hibátlan számokat írtak,most meg amikor egy nagy adag nyál lett,a 13-15 évesek nagy része ezt tekinti punknak... -
SunDa #23 ezt cask te tudod -
#22 mié lett? na vajon?
me divat zene! -
#21 bazdmeg én green dayes vagyok de nem vagyok punk. most mi van? :| -
SunDa #20 A Green Dayen kivül még nagyon szeretem a System of a Down-t,igaz két külön sarokba van a zenének,egyik punk másik metal -
SunDa #19 Szerintem a Green Day punk kategóriába mondható,mert akkor hogy lett 2005 bandája? -
gergelyanevem #18 nem rossz -
OPM #17 elég nagy égés... -
el bruja #16 hát pont ez az ami NEM divatroCk.
A good charlotte na AAZ divatrock -
#15 jóvanna -
#14 ez most ciki Akyyy -
#13 fú, divatrokk
és a Greendayesek azt vallják magukról hogy ők punkok ám.
hát tévedés...
egyébként semmi bajom a Green Dayyel, de azt tudni kell hogy pop kategóriába való... -
#12 Mi van Áki, rövid volt a banán? -
Goth #11 Amúgy Green Day = divetzene, szar hangszerelés.
Ez csak az én véleményem =) -
#10 kereső...:))) -
Goth #9 Mi a tökömér kel mindenhova belámázni -
#8 -
CUCLI #7 kárvolt. tényleg nincs topikja... -
Shadow_THH #4 francba tényleg nem volt neki :D -
#3 -
#2 nemvevolt eddig topcja? -
SunDa #1 Sziszatok!Nekem a kedvenc együttesem a Green Day,ha neked is akkor szólj hozzá a témához! :)