117
Green Day
-
blackgamer #77 nem kell felhúznod magad :) ez itt az SG, lazítani kell
remélem a régi albumokhoz nyúlnak vissza, mert a legutóbbi csak tini kedvenc lett, főleg a színpadi és kinézeti körítéssel,
én nem sok számomra értékes dolgot találtam utsó korongon, sem hangszerelésében, sem dallamilag, sem hangulatilag
várom az újat, de félek is tőle -
greenvivien #76 Ha zavartak a szavk boccs de felhúztam magam azon hogy oltogatja a GD-t mikor fogalma nincs a punkról.
A U2-us dolognak eleinte én sem örültem de a várhatónál jobb lett ami kisült a közös munkából.Pörgősre sikerült...az új lemez meg már közeleg hiszen 2007 már nincs is olyan messze;)
Én is nagyon várom már.Egyzser nyilatkozták hogy street-punkos album lesz......kíváncsi vagyok.Én lassan 5 éve szeretem őket de még ennyire nem vártam új albumot......remélem ennyi munka után előrukkolnak mgin valami naggyal.
by all -
blackgamer #75 ejnye milyen szavak,
U2-nak nem örülök mert vénemberek, bár van pár jó számuk, nem illenek össze Green Day-el, új album már jöhetne -
greenvivien #74 ez a másik nagy faszság!láttad már a dvd-iket aranyom???ha végig nézel a tömegen akkor még 50 éves is van ott!az a gond hogy itt már rég nem a punkról van szó,hanem az önfelvállalásról! -
greenvivien #73 az exploited az hardcore babám!kackac....nem értessz hozzá nem magyarázz itt.a californiai meg az UK punk kurvára külömböző.ez olyan mintha összehasonlítanád a spanyol SKA-p bandát a magyar Gecizők bandávalll...pffff... -
greenvivien #72 a Green Day a U2-val összeállt egy közös jótékonykodásra.Közös és feldolgozott számokat is előadnak.
kíváncsian várom -
blackgamer #71 A Green Day a napokban végre stúdióba vonult, hogy új lemeze anyagát rögzítse
remélem lesz 1-2 régiekhez hasonló jó szám -
blackgamer #70 a californiai punk ilyen -
#69 A green day nek hallottam a régi számait is meg a mostanikat is de nemnevezném kicsitse punk-nak:( -
blackgamer #68 kedvenc bandáim egyike, persze az utsó album és a mostani image nem tetszik, de a régi Green Day-t asszem mindenki szeretheti (már aki punkos vonalat hallgat)
a legutóbbi pesti koncert pedig felejthetetlen élményekkel gazdagított -
#67 legyen -
Goth #66 mi meg soha nem hallgatnánk olyan ... "zenét" mint a green day, és ezzel le is zártuk a vitát, asszem :D -
#65 leszarom, punk-e a Green Day, vagy nem. csak azt tudom, hogy sose hallgatnék olyan 12 egy tucat zenéket, mint a Bankrupt... :P -
#59: egyébként ha hallottad az american idiotot akkor nem lehet mondani azt hogy lájtos, bár az exploitedtől messze van.
de az UK punk nem összekeverendő a kaliforniai punkkal -
#63 Tehát sokan olyan hülyék h csak azér ledivatzenéznek valamit mert sokan szeretik.. (amúgy sztem a Green Day az tényleg divatzene) -
#62 a Linkin Parkot többen szeretik, azt is le divatzenézzék csak azért mert sokan szeretik.. pedig az 1000x jobb mint a Green Day... 'oszt jónapot! -
#61 exploited? -
#60 Ezt úgy írtad, mintha a punk nem lenne lájtos zene... :) -
Bankrupt #59 Még jó hogy nem vagy punk, mivel "a Greendayesek azt vallják magukról hogy ők punkok ám. hát tévedés...". Ez egy kis "lájtos" zenét játszó együttes, nem jön össze a punk-kal. Tokio Hotelhez tudnám hasonlítani. Mind a kettő elég b*zi együttes... -
#58 egyértelmű -
Noodlee #57 Meg az enyém is!! -
Goth #56 amíg alvinék jó zenét nyomtak, addig a rajongótáborral sem volt gond. Most párhuzamosan ível lefelé alvin zenéjének és a rajongótáborának a színvonala is. De nekem végülis mindegy milyen irányban haladnak, a magyar punk soha nem volt az én stílusom... -
Goth #55 még csak 3 albumot bírtam végighallgatni :P -
#54 nem baszom meg de akkor ez nem rád vonatkozik, tőled akkor bocsánatot kérek. -
#53 Green Day divat zene hmm...
Akkor én divatmajom vagyok mert szeretem ezt az együttest! -
#52 hidd el, a Rise Againstet is rengetegen ismerik. nincs szükség arra, hogy vmit a tévében adjanak ahhoz, hogy a 10 évesek zenéje tudjon lenni (pl az Alvin és a Mókusok, akik jól játszanak, de a közönség...) -
#51 vannak ilyenek amúgy. azt hiszik, hogyha vmi rajta kívűl sokaknak tetszik, akkor azt elveszik tőlük, nem lesz egyediek, vagy mi... -
#50 Ez nem divatzene... A Good Sharlotte meg a Busted.. na azok tényleg divatzenék. -
#49 Jó 1üttes csak az új albumon minden szám egyforma... nekem a Dookie a kedvencem.. -
#48 Jó 1üttes csak az új albumon minden szám egyforma... nekem a Dookie a kedvencem.. -
SunDa #47 Előszöris aki fikázza az hallgassa meg a Boulevard Of Broken Dreams-et,Holiday-t,Warning-ot,Basket case-t,American Idiot-ot,When I Come Arround,Wake me up when september end-et,meg még más jó számokat!!! :) -
SunDa #46 Ha megkérdezhetem hány Green Day számot hallgattál már? :) -
zero_cool51 #45 szerintem nem divatzene. ugyanis régóta vannak a pályán, akkor jó volt tényleg. csak az olyan emberek, akik nem szeretik, vagy nem értik, azok fikázzák. nem akarok senkit megbántani, vagy valami, ez az én véleményem. láttam a Bullet in a Bible kocertjüket, és nem úgy tűntek, mint a divatrockerek, hanem olyanok, akik szívüket, lelküket beleadják abba, amit szeretnek. -
#44 Színtiszta üzlet az egész.. kreált banda.. -
#43 a stílust a sylist meg a szponzor csinálta.. meg a szövegíró:) -
#42 Szerintem meg az h 10 éve fent van még nem azt jelenti h fasza:) -
#41 Szerintem azt az együttest ami több mint 10 éve fennt van, ne fikázzuk! Valamit biztos tudnak! Meg különben is stílust csináltak (Offspring, Nofx stb.-vel együtt)! -
#40 Miaz hogy divatzene?
Ha valaki csak azért nem hallgat valamit mert nyomja az MTV és ezzel divatzenének kiáltja ki, akkor sztem az is divatzene csak visszafelé. Ha valaki kényszeresen csak a nagyon ismeretlen bandákat hallgat, akkor sztem az rosszabb mint a divatzene:=) -
Goth #39 hogy miért? Talán mert egy nagy adag popfos az egész, jó marketinggel. Ezt adja a TV, ezt ismerik a kis "punkvagyok" kölykök. Kevesen ismernek olyat hogy Rise Against, vagy Killradio, pedig milliószor tehetségesebbek, csak éppen nem nyomja a viva a klipjeiket. Mert valljuk be, a green day rajongótáborának magyarországon (is) 70-80%-át a 12-15 éves korosztály alkotja. Nem most kezdték a gríndéjesek, de még mindig nem tudnak igazán játszani. Nemis a hangszerelés teszi eladhatóvá az egészet, hanem az énekes "különleges" hangja... -
#38 Finn úgyvan. Gamma Ray nem tudom, hogy német-e, Hammerfall svéd.