36
-
DOT #36 Már kezdenek azért pofátlanok lenni, legalábbis a kínai piacon :) "Nic, egy nic! Cak doboz!" Egy doboz egyforma cipő. Kínai mininagyker :) -
pemga #35 Szerencsére ők nem nagyon akarják katonasággal lerohanni a világot, inkább elárasztják kici ócó-val és kiszipkáznak minden pénzt amit csak lehet. Én sokkal inkább attól tartok, hogy belül lesz valami nagyobb roppanás, mert az a csomó pénz ami az országba áramlik eléggé aránytalanul lesz leosztva. S míg az arabok csinálnak szociálisabb jellegű dolgokat (pl. állampolgári jogon havi appanázs), a kínaiaknál inkább minden "családon" belül marad. -
obe #34 akkor textillpiac...sry -
Tiberius B #33 milyen európai textilipar??? -
obe #32 visszatérve kínához, szerintem az az ország maga az etikátlanság csúcsa, gőzerővel szennyezik magukat(és a világot is)mindent lopnak, az államapparátus behunnya a szemét, mindenre áldását adja, csak a növekedés bármi áron, 10-20 év mulva(óvatos becslés)komolyan meg fog gyúlni a világnak a baja kínával, nincs még egy ilyen berendkedésü állam: kommunista rendszer, vadkapitalista gazdasággal, évente tizezrek halnak meg a szénbányákba,cenzúra orrba-szájba, semmilyen egyezménynek nem tagjai...rájöttek hogy ők lehetnek(és lesznek is)a szovjetunió helyébe lépett szuperhatalom, ahol az emberélet semmit sem számít, magyarán pár év , és azt csinálnak amit akarnak, vagy megfojtják gazdasági dömpingel a fél világot, vagy ha kell katonai erőt bevetve bármit lesöpörhetnének:((...európa textillipara már szinte teljes egészében kínának van kiszolgáltatva, meg gondolom jópár dolog amiről még mi sem tudunk..szóval én inkább tőlük félnék, mint egy pánarab összefogástól, de alegrosszabb az lenne ha ázsia gazdasági-katonai egységbe tömörülne -
fonak #31 Máshol azt olvastam egyszerűen átszitáztatta a procikat, és felvette a pénzt a kormánytól a "saját fejlesztésért". Így már érthető a büntetés:) -
intrex #30 :D
Látom te vagy itt az agy. :D -
ension #29 Hát igen, tipikus kissebségi komplexus!!! -
intrex #28 Igen. -
BiroAndras #27 "És igen, valóban jól esik az ms-t fikázni."
Sose értettem azokat, akik élvezik a fikázást.
Egy pszichológus valószínűleg mindenféle súlyos komplexusokat állapítana meg. -
#26 A nagyok is lopnak egymástól, minek ebből ekkora ügyet csinálni. -
irkab1rka #25 10tánlátás:
"Érdekes módon ezúttal a processzorcsalád tagjainak teljesítményét is kifogásolták"
=
azok az arcok, akik eddig hiába mondták, hogy nem is tud annyit amennyit, most felerősödtek, mert nem kellet már tartaniuk az új üdvöske haragjától.
-
teddybear #24 Szerintem itt nem az volt főleg a baj, hogy lopták a proci terveit, hanem hogy a prof saját fejlesztésnek hazudta. A politikusok meg presztiskérdést csináltak belőle.
Ehhez képest, mikor minden kiderült, persze hogy felkapták a vizet. -
#23 Még soha nem láttam eredeti kínai terméket, a rizspapír napernyő-legyező-lampion, valamint tüzijátékon kívül. Szerintem köztudott hogy lopnak. Akkor minek ez a felhajtás? Beszoltak nekik, hogy használják a sajátjukat, az "űrhajóhoz"? -
roliika #22 Van benne valami..:D -
#21 Ugyamár, a kis cégek saját magukat teszik tönkre a versenyképtelen termékeikkel ::DD
A Linux-nak követni kéne a Firefox példáját, ha már maguktól nem jönnek rá hogyan lehet piacot bővíteni... -
roliika #20 Talán mert nem kell róla beszélni. A nélkül is tudják az emberek, hogy ingyen van, jó, megbízható, és nem teszi töbkre a kis cégeket. -
tealc #19 ismerek MAC OS-t használót, és nincs vele megelégedve, pedig régóta az van a cégénél. -
intrex #18 Mac OSX :)
És sírok a röhögéstől, ahogy a Vista újdonságait olvasgatom nap mint nap, a szenzációs ms bejelentéseket, és a hihetetlen kreatív újdonságokat. És persze azt is, hogy az adott nap épp melyik céget tette tönkre az ms.
:) -
#17 TE mit hasznalsz? Symbianrol vagy? vagy valami speci telefon os? Esetleg abakusz?:D -
#16 Én linuxot hasznalok, es jolesik fikazni az ms-t, es jolesik nezni a sok szerencsetlent aki vergodik a windozaval, es hozzam fordul segitsegert, vagy lamerkedik az msn-nevével hogy Segítség így meg úgy. :) -
intrex #15 Nem linuxot, és nem windowst használok. :)
És igen, valóban jól esik az ms-t fikázni. Még akkor is jól esne, ha alaptalan lenne, de így... :) -
#14 irigyek mert a Linux-ról a kutya se beszél :D Na meg a lelküknek is jólesik, ha megvan a napi Fika adag ;) -
#13 Nem, az ment az agyunkra hogy napi 2 microsoft hír van az sg-n. -
fawcet #12 Agyatokra ment az a sok ms fikázás, főleg hogy arról írtok. :D -
#11 pacsi:D -
intrex #10 MetaMórfózis: jaja, ez nekem is feltűnt. :) Legalább annyit írhattak volna, hogy: "a microsoft is mérges a dékánra, de a Vistában benne lesz a lopott processzor felismerő szoftver is." -
#9 china rule! -
#8 Nagy. Érdekes hogy ebben a hírben egyszer se szerepel a Microsoft string. Sebaj majd egy kövi hírbe. -
Tiberius B #7 Jól csinálják ezek a kínaiak. -
Tiberius B #6 ja lehetne hivatkozni az USA-tól való függés csökkentésére:-DDD -
echo #5 Nekünk is ezt kéne csinálni. Mondjuk föl azt a szerződést mi is Mondjuk az EU-ból repülnénk egyből Erre csak egy megoldás van: mondja fel az egész EU ezt a szerződést :) -
Duncan Idaho #4 Kína nem írta alá még a xx században a szerzői jog meg ilyesmi jogvédő nyilatkozatokat szóval ők azt másolnak amitakarnak. Anyagszrkezettan tanárom az egyetemről ( BME ) volt Kínában kutatóközpontokban és elmondása szerint olyan felszereléseket gyártanak mint az állat és azér van mindenből mer vesznek 5 db elektromikroszkópot, szétszedik azt gyártanak 100-at vagy amennyi kell...
Az a k nagy fellendülés nem véletlen! A pártállami rendszer minden eszközzel ezen dolgozik.
Ja és hogy misül ki ebből?
hááátt
majd meglátjuk -
Yv@n #3 Nem az a baj, hogy lopott. Az a baj, hogy kiderült, hogy az... -
MhyCroft #2 Nemzeti öntudatukat baxxa de ne aggódj átkeresztelik és majd előhozzák máshol, nagy úr a pénz!!:) -
echo #1 AZt nem értem, hogy kínát miért zavarja, ha koppintott a technológia? Nem tök mindegy?