10030
-
#7070 Meg még bele is fognak a következő patch-ek: pl. Temple Guardian (Templomőr)-nél Devastation akármi és Amplified Disc. COMBO használata ranged weapon-el, stb. Van még pár "bug", amit ha kiaknáznak, akkor aki arra építette a kariját, az nagyon besz.pj@, mint anno, amikor az ice shard-ra épített High Elf-ek lettek ötöd olyan gyengék egy új patch miatt:) -
vidu01 #7069 menj el előtte ott tovább kell menni az ösvényen lesz még egy bejárat. -
szaba75 #7068 Helló nekem az a barlangkapu levan zárva és nem tudom hogy miért és mit csináljakbele? -
#7067 A mentéseidben nincs eltárolva olyan adat, hogy az eredeti, vagy warezos verzióval volt játszva, tehát, ha megvetted az eredeti játékot, s patcheled a mentéseidet be tudod tölteni.
Más kérdés, hogy a javítás mennyire változtat, gyengít esetleg a karaktereden, elég csúnyán belepiszkáltak a képességekbe, tulajdonságokba is a patchek. -
#7066 ha egy sima eredeti játékra felrakom a 2.34 es patchet és betöltök egy 2.12 es patch alatt használt karaktert,felismeri a játék?Működni fog rendesen,vagy ujjat kell kezdeni?(nem eredeti játékkal játszott karakter)
-
TGWH #7065 2.12-ben nincs is hajóskapitány a hátasküldibe ;) -
huhuhorgasz #7064 Miért van az hogy ha LAN-ban játszom, akkor bizonyos dolgok nincsenek? Tehát pl LAN-ban kerestem a hárpiakirálynőt. Hát nem volt a barlangban. Vagy ami jobban idegesít, hogy mennék hátast nézni és nincs a városban hajóskapitány. Ez miért lehet? Ellenben pl az a nagy dög skorpió és sárkány van LAN módban. Valakinek valamilyen ötlete? Nem tudom, hogy ez lehet-e a baj, hogy még nem toltam végig a játékot egyszer sem semmilyen szinten. De nem is tudnám, hiszen mivel LAN-ban játszom és a karim LAN-os. Namármost ha belekezdek single playerben egy játéba a LAN-os karakteremmel, akkor nem menti el az éppen aktuális single playeres hadjáratot, azért, hogy nehogy buheráljon a LAN-os kariba. Hogy lehetne ezt mégis megoldani, hogy a LAN-os karimmal ezüstről át tudjak menni aranyra?
Vagy amit írtam az csak nálam van így? A V2.12-t használom.
Várom az ötleteket -
#7063 A nagy faltól visszább kell menni egy kicsit, a falhoz legközelebbi teleportig és resurrection pontig. A teleporttól még egy picit visszább (pár méter) a madaras rész felé, és ott lesz egy kis ösvény az átjáró felé, még karók jelezni is fogják, tehát el se lehet téveszteni. Egyébként ha a Path of the Dark-ot járod, és gonosz karit csinálsz, akkor át is engednek a falon, és nem kell kikerülni. De a nagy városban el is mondja a main quest adója, hogy when you are approaching the wall you gotta use our secret tunnell... blablabla -
TGWH #7062 Nem kell kasztot váltani, ez amúgy sem lehetséges.
Ha a főküldetést követed, a sárga karikát a falon túlra, akkor olvasd el a naplódat, jobb alsó sarokban a könyv szerű nagyobb ikon a kör jobb alsó részén asszem. De ezt már írtam. Elolvasod, felfogod, és ha sikerül, akkor át tudsz jutni a fal mögé. Ha nem, akkor nézd meg mi van a játék dobozán, hogy hány éves kortól ajánlják...
Zan, megveszed, 1 gigá patchet letöltöd, felteszed, és máris jó lesz.
Editor nincs, 3 óra alatt fel lehet húzni sztem 15ös szintre. Legalább már tudod hogyan kell, és jobb cuccokat fogsz találni sztem. -
szaba75 #7061 Sziasztok lécci valaki mondja meg ,hogy hogyan tudok az alkhimistánál kasztot váltani ,hogy betudjak menni a nagy falon vagy a mellet -
#7060 Mégsem,szóval,esetleg valami ötlet? -
#7059 ugytünik,megtaláltam...sorry -
#7058 Még valami:
Valakinek ötlete,hogy honnan szedjem le a magyar verzióhoz való 2.34.0 -es patchet? -
#7057 Sziasztok!
megint én.A lakótársam kitörölte a mentésemet,sikeresen...ötlet?Mármint nem tudtok egy olyan editor programot,amivel tudok egy 15 ös szintü karaktert generálni magamnak?Utálom az editort,de most valahogyan nincs kedvem megint előlről kezdeni...(pedig lehet hogy az lesz...)!
Trainert már találtam,de nincs hozzá editor? -
#7056 Toronyiránt mentem, és ahol jól adta az xp-t (pl. ork föld, sivatag...), ott sokáig maradtam (amolyan diablós hentelés volt, egy területen 666-szor végigmenni...)
-
#7055 lv114 és 39% térkép felfedezés ? talán egyhelyben álldogáltál -
#7054 Hoppá... most nézem csak, két amulet, meg két gyűrű nincs is rajta, azt már átadtam egy másik karakteremnek. Ezzel a karakterrel már nem játszottam, amikor a kép készült. Pedig az még dobott volna rajta, mert mindegyik plusz skilles volt.
-
#7053 Volt driádom is single-ben, de már nem játszom vele, sőt, single-ben már egyáltalán nem játszom, csak zárt szerveren.
-
#7052 lvl 12 lett a Dryad-om, mivel lvl 8-nál felvettem a Spell Res-t és raktam rá 5 pontot, így most lvl 12-őn fel tudtam venni az Armor Lore-t, ami már nagyon hiányzott. Most már megvannak a legfontosabb skill-ek, már csak a cont kéne a 2 buff (sinister predator és ancient bark) miatt. Most így néz ki:
-
#7051 "...A Temple Guardian jó ötlet, de ez a kutya forma nekem nem jön be, annyira hülyén néz ki, és úgy fut, mintha betojt volna, ezt már csak tetézi, hogy szinte csak melee-nek lehet fejleszteni, mert ranged-nél gyengusz, de melee-nél is csak egykezes fegyverre..."
Valahol lejebb belinkeltem a 60-as szintű templomőrömet.
A legtöbb ellenfelet leszedi a beépített lövőkéjével, ha valamelyik mégis odaérne hozzá, már annyira le van gyengítve, hogy elég neki egy ütés a közelharci fegyverével.
Külön távolságifegyverre fejleszteni felejtős.
-
#7050 Miért nem rakod fel a legújabb patch-et, a 2.34.0-át? Ezzel már viszonylag stabil és bugmentes a game, legalábbis közelebb áll a tökéleteshez. Ugyan hamarosan jön az új patch a physics-el, de addig is jó, ha fent van a 2.34 -
#7049 Megpróbálom most nem újra kezdeni, ha beledöglöm is végigviszem most legalább silver-en a game-et ezzel a Dryad-al. Nem HC-ben kezdtem, hogy ha lehal, akkor tudjam folytatni attól még, és nem is tolom sem az Enghanced-et, sem a Bargaining-ot egyelőre, hogy baromi erősre építhessem. Ezt most tényleg az eredeti elképzeléseimhez tartva magam viszem, itt most nem kockáztatok. -
huhuhorgasz #7048 Helló mindenkinek.
Zan: én még nem lovagoltam úgyhogy nem tom, de ezek a bugok evvel a verzióval nekem is előjöttek. Igaz nem idegesítőek.
Viszont megtoldanám egy komollyal. Mennék hátast szerezni. Már majdnem ott vagyok (kb még 10 perc járás lehet), hogy felvenném a küldit. DE látok egy monolitot ahogy átmegyek egy hídon. Na mondom aktiválom, hogy mikor lanban bejövök legközelebb, akkor csak odaterepoltálom magam és kész. Erre amikor beérek a városba kifagyott a gém. De elég érdekes módon, mert a kép megállt, de tudtam pl invertorit behozni, meg az F10 is működött csak a kép ugyanaz maradt. A hangok alapján tudom hogy működött minden. Meg már eljátszotta ugyanezt a kifagyást más városokban is. Eléggé idegesítő. Valakinek valami ötlete? -
#7047 Sziasztok!
Miért csinálja azt a játék,hogy fel akarok szállni a lovamra,erre odamegy a marhája,megáll előtte és nem mozdul.Ez után már csak akkor tudom megmozdítani a karakterem,ha varázsolok valamit...:S!2.12-es patch van fent.Amugy mág van egy jó pár bug(megölök valakit,erre ugyan azt a mozdulatsort hadonássza holtan,mint abban a pillanatban,amikor megöltem őt,az árnyharcos csontijai a levegőben sétálnak néha,a kisérőim-quest emberkék- a fölt alatt mennek...),de ezek annyira nem zavaróak..de ez.Ez túlságosan is,nem tudom használni a lovamat...! -
#7046 Ha ezutal türelmes leszel jó kis karit tudsz összedobni.
Én igy tolom :
A pusztitó lökést meg a fullánk támadást érdemes komboba rakni és levinni a cooldownt 1s alá ,én igy lese veszem az ujjam a jobb gombról.
Valamint szerintem a méreg sebzés fekszik neki a legjobban bár ez egyéni.
-
#7045 Elindítottam a Dryad-omat (csak single player-ben, mert nem szeretem, amikor lag miatt hal meg a karakterem, meg azt sem, amikor játszhatatlanul belassul a low FPS és rossz ping-idő miatt), most lvl 6-os, és minden ellenfelet leszed 1 vagy max 2 nyílvesszővel. A champion-okba kicsit több kell, kb. 3 vagy egy Ravaged Impact plusz egy shot. Szóval a Bargaining kihagyásával már most elég brutális, következő skill-nek az Armor Lore-t kell majd felvennem. Most így néz ki, és Capricious Hunter-re lesz főleg fejlesztve:
-
#7044 Azt hiszem, hogy elindítok egy jó erős Dryad build-et, ezúttal kihagyom a Bargaining-et / Alku-t. és arra megyek, hogy b@romi erős legyen, és piszok nagyot sebezzen. Az elején megpróbálom felhúzni a Ranged Weapons-t, a Tactics Lore-t, és a Capricious Hunter Focus-t, és feltolni a Ravaged Impact CA-t, a Darting Assault CA-t, és a Sinister Predator CA-t. Emellett kap egy jó kis Armor Lore-t is, hogy be legyen védve, és nyomom neki a DEX-et az égig, hogy meglegyen a jó defense is, ami boss-oknál jól jön majd, ha esetleg közel ér. Ez a terv, mindjárt ki is próbálom. -
#7043 Igazából nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de amíg a Sacred-nak minden karaktere szerethető volt valamilyen szinten, úgy a Sacred 2-ben már közel sincs így, talán ez is indokolja, hogy kipróbálom mindegyiket, és próbálok vele azonosulni. A Temple Guardian jó ötlet, de ez a kutya forma nekem nem jön be, annyira hülyén néz ki, és úgy fut, mintha betojt volna, ezt már csak tetézi, hogy szinte csak melee-nek lehet fejleszteni, mert ranged-nél gyengusz, de melee-nél is csak egykezes fegyverre. Az Inquisitor alapban rossz karakter, én nem tudok azonosulni vele, a támadásánál szóló zene pedig egyenesen hátborzongató, a víz is kiver tőle. A Shadow Warrior nem lenne rossz, de nem lehet neki bargaining-et választani ami picit színesebbé tenné, és egy "rothadó zombi" karakterrel játszol végig, ami nem vet rá túl jó fényt (legalábbis az én szememben). A másik 3-mal tul képpen nincs is gond, a 3 "női" karakter el van találva szerintem. -
#7042 Még amikor próbálgattam a Ranged TG-t (tudom, egy hülye segg vagyok...), akkor elmászkáltam kicsit a kikötőből a nagy városban, és megpróbáltam a Christmas Time küldit (: Na most el-elszaladgálással el is jutottam odáig, hogy azok a nagy fák vagy mik jöttek ellenem, na onnantól már kínszenvedés volt a dolog azzal a karival. Ha melee weapon-re fejlesztem a TG-t vagy más karival megyek, akkor úgy szedem szét őket, hogy ihajj, így viszont szó szerint menekülőre kellett fognom a dolgot, és úgy rohantam vissza a kikötőbe 3 fával meg 5 medvével és 25 hópárduccal a nyomomban, hogy csak na, gyorsan a tutajoshoz, és vissza a városba... Más karival meglátogatom még őket és adok nekik ezért. -
#7041 Hivatalosan nem javítja az Enhanced Perception, a leírása azt írja, hogy csak lvl75 felett. Viszont én is, és más is innen azt tapasztalja / tapasztalta, hogy módosítja azt is, hogy az ellen milyen cuccot dob. -
#7040 Igen ,nagy mértékben javitja. -
navahok #7039 Sziasztok, a Hatékonyabb észleléssel kapcsolatban lenne kérdésem. A leírássában csak azt írja hogy esély mágikus rejtekhelyek, csapdák és relytőzködő lények felderítésére.
Azonban lentebb pár hozzászólásból úgy vettem ki, hogy ez javítja azt is, hogy mit dobnak az ellenfelek.
Tényleg így van? Mert akkor érdemes fejleszteni rá ha viszont nem akkor felejtős. Előre is kössz a válaszokat. -
TGWH #7038 A képességek/tulajdonságok alján vannak a találati %-ok. Fegyverhez kötődő képességek (Kardhasználat, Kétkezes stb.) növelik a találati esélyed meg a támadás. Védelem meg azt hogy mennyi esélye van megütni az ellennek. Vannak olyan tulajdonságú gyűrűk/páncélok, hogy ,,ellenfél esélye a kitérésre: -x%'' meg ,,esély a támadás elkerülésére: +x%'', mindkettő nagyon hasznos. Az első 40%-on, a második 50%-on, meg 10% ,,blokkolás esélye: harcművészetek'', és így kb. 130-150% esélyem van, hogy eltalálom az ellenfelet. Bajnokoknál is max 80%-ra esik le.
A lényeg az, hogy én úgy vettem észre, hogy amilyen tulajdonságú cucc van rajtad, olyat fogsz kapni az árusnál és olyan fog pottyanni. Kb. 7 páncélrészből 5-ön van olyan tulajdonság hogy ,,esély a támadás elkerülésére: +x%'', ezt úgy szedtem össze, hogy a közös ládámba bepakoltam egy magasabb karival kb. 15-20 sárga cuccot, a másik karival kivettem, egyes szinten eladtam, és vettem belőle jó cuccokat.
+ páncélbüntetés jobban növeli a ca-k visszatöltési idejét, mint ahogy a - csökkenti. Pozitívból két páncéldarabom van, a többi negatív. Kb. halhatatlan a kari :X -
#7037 Sziasztok!
Azt hol lehet meglesni,hogy mennyi az esélyem,hogy eltaláljam az ellenfelet?Mi befolyásolja ezt,mármint azt,hogy milyen százalékban találom el(gondolom a támadóértékem,de azért feltettem a kérdést:))?
Aztán.Ezt a páncélbüntetés dolgot mennyire kell figyelembe vennem?Mert ugyebár lassulnak a harcművészeteim tőle,vagy mi? -
TGWH #7036 Ütöd amik kijönnek belőle. -
Halios #7035 Szasztok! Kérdésem lenne, a ködöt, hogy lehet leaprítani? Előre is köszi!
-
#7034 Stat pontokat visszavásárolni nem lehet.
Csontik: szimpátia kérdése, én nem szeretem, mert sokszor haszontalankodnak, elkóborolnak, de ez nem jelenti azt, hogy másnak nem lehet a "kedvence" (de akkor érdemes felvenni a Csillgúr fókuszt is)
Legjobb erősítésnek én a sebzés-visszatükrözést tartom, de, ha felveszed a koncentráció képességet egyszerre két erősítést is használhatsz. -
#7033 Nos!
Köszönöm!Egyenlőre akkor elkezdem nyomni e szerint nagyjából,ha pedig valami nem világos,jelentkezem!:)Ömm,még annyi,hogy a megidézett csontikat érdemes nyomni vagy később már gyengék lesznek?CSak mert olyan szimpatikusan pillanatok alatt szétszedik a kis farkasokat az elején,hogy szívesen használnám.Amugy ebben a játékban nincs olyan mint a TQ-ban,hogy visszavásárolod a stat pontokat? -
#7032 A taktika ismeret alap, ráadásul árnyharcosnál nem csak a használt fegyver sebzését, és a kritikus találatának esélyét növeli, hanem a halott harcos és az ellenséges bajnok harcművészeti képességeket is erősíti.
Az árnyharcos az egyetlen karakter a játékban, amelyiknek egyetlen képessége két harcművészeti csoportot erősít (plusz ugye a használt fegyvert is) -
TGWH #7031 Árnyharcosnak kb. az első két csoport buffja kell, azon kívül fegyverügyben amit használsz, páncélismeret, hatékonyabb észlelés is jó, de ahhoz kell egy felesleges képesség is. taktika ismeret is mindenképpen ajánlott.