10030
-
zsloti #7110 Hát elvileg több karakter hely van itt többünknek(ja nekem nincs:()
Állítólag valamelyik patchal került hozzájik :)
A Hordár ördög csak a bövitett(drágább) kiadáshoz jár
A 2.34 patch 955 mb
Zs -
garaib #7109 Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy az ee szerverekhez nem lehet olyan bővítéseket kapni (plusz 3 darab karakter hely, ládát hordozó imp), mint pl. az eu szerverekhez.
Köszi,
Üdv,
-
TGWH #7108 De a három-négy vagy mennyi patch az 1 gb körül van. Sztem biztos ami biztos alapon szedd még le min. egyszer, hátha v.mi gond volt. Vagy próbáld elindítani, lehet hogy kiírja hogy rossz. - most nézem -
Na figy, hatos szerverről szedtem le, először nekem is annyi volt. Utána megnéztem a négyesen, és jó, 955 mb jön lefele, sztem próbáld meg újra! -
#7107 Ha annyi, akkor annyi... -
huhuhorgasz #7106 most beszéltem velük, hogy fasza lenne ha holnap hoznák. Azt mondta a srác, hogy beleférek a holnapba!!!!! :DDDDDD
Tehát holnap lesz egy sacred 2-m!!!!!!
Nagyon faja.
Leszedtem innen azt a patch-et, ami 2.0.2-ről 2.34.0-ra csinálja a játékot. Az nem baj, hogy csak 600MB körüli a mérete? Nem kellene nagyobbnak lennie? -
#7105 Én is innét rendeltem egy délután és másnap este hozta a GLS. -
huhuhorgasz #7104 wazz. Lecsúsztam arról hogy holnap ki is hozzák!!!!!
grrrrrrrr
mért nem néztem meg hamarabb, hogy mennyibe kerül!!!!!
grrrrr
a hétvégén mehetett volna már neten. -
TGWH #7103 Tescoban is kb. ilyen áron láttam. Amúgy googlebe rákeresel.
Kézikönyvet csak régen megjelent játékoknál szoktak kihagyni, sztem a tavaly még nem számít régen megjelentnek. -
huhuhorgasz #7102 szerintem meg is rendelem most. Azt hittem, hogy 10k körül van mint pl vagy 2 hónapja.. A linket elb@sztam:
itt a jó link -
TGWH #7101 Kb. öt perc alatt 5 szintet léptünk az elején, öten hentelünk. Csapatban jobb játszani, bár hogy mindenki fél-Isten, kicsit unalmas még a gold fokozat is...
Fantusz, ne értetlenkedj, régi verzióval nincs kikötő északon. Azt csak az egyik patch hozta be, de nem a legelső, az is biztos.
szaba75, az emberek földjéről nem tudsz átmenni nyugatra, az orkokhoz? mert az is nagy fal, de nem nagy falnak hívják asszem. De lehet hogy singlebe az is zárva van. Tudod mit? Meg is érdemled ha nem tudsz értelmesen kérdezni...
De szerencséd van, már sejtem. Azon a kapun csak küldetéssel lehet bejutni. Nem biztos hogy az elsővel amit ad a nő, lehet a második küldi vezet oda, és más árnyék meg más fény hadjáraton. Egy szeráf monostor. De mindenképpen be lehet oda jutni, de egy alacsonyabb szintű karival húzós lehet ha kicsit is rosszul fejlesztetted.
Persze lehet máshol jársz, de sztem a kettő közül v.melyik, bár a monostor az elfek földjén van, és nincs a közelben sárkányvalami út, csak v.mit titkos völgy.
Amúgy szánalom. Vagy írd le normálisan hogy mi a bajod, vagy vedd a fáradságot, és nézz körül, mert ha elkezdted volna a hozzá tartozó küldetést, akkor lehet már régen lent lennél. -
huhuhorgasz #7100 ezen az oldalon miért így reklámozzák a Sacred 2-t?
katt -
#7099 Egy fekete-fehér kézikönyv és 2 lemez, ennyi a csomag. De van extrás is az 15 körüli asszem. -
huhuhorgasz #7098 nem tudja valaki, hogy ha cd galaxisnál veszem meg a játékot, akkor mindennel együtt kapom? Itt a kézikönyvre gondolok. Meg egyáltalán mit találok a dobozban? Most 6290+990 Postáért megvan a játék. Valaki tud olcsóbbat? Gondolom, hogy itt a legolcsóbb, de azért megkérdem. -
huhuhorgasz #7097 értettem főnök :D
Csak amíg meg nem lesz eredetiben, addig valamivel tolni kell. :D -
#7096 Az főküldetéses téma. -
#7095 Van északon, csak messze a küldi helyétől. 2,34-es "ficsőr" ey közelebbi kikötő. -
huhuhorgasz #7094 De skorpió viszont van. Vagy az nem extra szörny? -
#7093 Most még az elején vagyok a Dryad-al, érdemes valami miatt Closed NET-es kariként újrakezdenem, vagy gyakorlatilag nem sok előnye van a single player karihoz képest? Mik a különbségek, és miért érné meg nekem closed net-es karit vinnem, ha egyáltalán "érdemes"? -
huhuhorgasz #7092 majd ha lesz rá keret, akkor meg fogom venni. Márcsak a netes játék végett is -
#7091 Azért mert az extra szörnyek csak a 2.34-es peccsel érkeztek. -
huhuhorgasz #7090 Ezt vettem észre én is. Pl a hárpiát sem találtam a barlangban. Vajon miért? Nem tudom. -
#7089 Nekem 2.12-vel is van északon kikötő, onnan mentem a szigetre. -
#7088 Sokadjára mondjuk fele ennyi bajod lenne ha megvennéd ,akkor feltudnád patchelni. -
#7087 Annak semmi értelme, hogy csak mész előre ész nélkül, azt sem tudod hol is tartasz.
Ha nem szoktál küldetést csinálni, hol szedted össze a kísérőidet?
Tudom, vannak helyzetek, amikor automatikusan aktiválódnak küldetések, de kéretlenül nem csatlakozik hozzád egy egész szakasz.
A másik dolog pedig, amit már írtak többen, bizonyos helyekre csak a küldetéssel engednek be.
-
huhuhorgasz #7086 köszi. Akkor már értem mért nincs ott kikötő. Akkor megkeresem a legközelebbit. Köszi a választ. Vannak még ilyen fagyás gondjaim is. Van hogy befagy az egész, de ha pl előhozom az inventoryt akkor annak a hangját hallom. Meg menteni is tudok, meg mindent, csak éppen egy képet látok folyamatosan, ahol nincs semmi mozgás. Próbáltam a legújabb viodeokari drivert azzal is ugyanezt csinálja. Már nincs ötletem sem. Új az egész rendszerem és nem telepítettem windózt miután bepakoltam a cuccokat. Lehet hogy ezért van a gebasz a játékkal? -
#7085 Keress egy teleportkaput, és menj vissza az elf fővárosba, ott is van kikötő -
#7084 Új pecs rakott be új kikötőt. (2,34) Ha nincsen fent, szép kis séta.
szaba75!
Mi a küldi neve, ami miatt át akarsz kelni? Egyébként, ha nincs küldi, nem jutsz át. A csávó aki odaadja kulcsot, csak akkor dumál veled, ha hozzá vezet a küldetés. -
huhuhorgasz #7083 a legelső karimmal csináltam a küldiket és én is odáig jutottam ahol te vagy elakadva. De én is csak azt tudom mondani, mint a többiek, hogy én be tudtam menni a barlangba. Lehet hogy újra kellene kezdened a hadjáratot. -
#7082 Képet! Éleset, jól láthatót, a helyszínről és a térképről, hogy hol van. -
huhuhorgasz #7081 ja, csak amit ogmog írt ott nincs kikötő sajnos.Akkor most vadászhatok eggyet. Pedig amit ogmog rakott be térkép képet, ott tisztán látszik a kikötő jele. -
szaba75 #7080 pls segícsetek már 1 hete ezzel szívok -
#7079 Amikor megcsináltad az öregnek a küldetést, és bejelölte a szigetet, elvileg bármelyik kikötőből odautazhatsz (északon az emberek földjén lévő a legközelebbi kikötő). -
huhuhorgasz #7078 Pedig Ogmog oldalán a hátas küldi leírásánál van szó hajóskapitányról. Kép is van. Megkerestem a helyet és nincs kapitány. A felvett küldi a hátasok szigetén van. Akkor hogyan jutok el oda? És a LAN-os bajomra van valakinek ötlete? -
szaba75 #7077 A Sárkányvölgybe van egy nagy kapu ott van egy mellékösvény ott lemegyek van egy híd azon átmegyek van egy barlang és annak a barlangnak a kapuja bevan zárva és ezt nem tudom ,hogy miért
Árnyharcossal emgyek
És nem szoktam küldizni és amit eddig felvettem küldiket nem mindet csináltam meg és van velem 5 ember lehet hogy ez a baj de nem tudom öket otthagyni vagy lerakni -
#7076 Nem volna egyszerűbb, ha beírnád a küldetés nevét, amiben elakadtál?
Mondjuk én is úgy értelmezem, ott vagy elakadva, ahol az elfek földjéről át kell menned az emberekhez, s a nagy kapu előtt bukott szeráfok álldogálnak... -
#7075 Jah, akkor valószínűleg nem egy dologról beszélünk. Akkor várjunk, amíg jön valaki, aki tudja, hol van ez, és tud segíteni. -
szaba75 #7074 a Sárkány valaminél van az a kapu azthiszem -
#7073 Azon az ösvényen egyetlen tag áll, bazi nagy sárga figyelemfelkeltő kérdőjellel és felkiáltójellel a fején, gyakorlatilag eltéveszthetetlen, mert nem férsz el tőle úgy az ösvényen, hogy ne tőle fél méterre kelljen elmenned. Egy dologról beszélünk? A nagy fal, ahol az Elf csaj nem nyitja ki a kaput, ami átvezet az emberek földjére, és neked ki kell kerülnöd egy barlangon keresztül. Csinálhatok screenshotokat róla, de mennie kéne ennyi infó alapján. -
szaba75 #7072 De holvan a main quest adó?? -
#7071 Igen, ahogy a vidu01 is írja, először beszélj a main quest adóval, akinek kérdőjel és felkiáltójel van a feje felett, és utána ne az első kapuval próbálkozz, hanem menj az ösvény végéig, ahol egy rács lesz egy barlangkapunál, és azt már ki lehet nyitni, meg le lehet menni.