10030
  • wedge31
    Most tettem hidegre Thranakot az új ebben az ,hogy most már mellék küldetésben adták feladatnak ,lehet az összes boss kapott küldetést.

A kristálysikos küldit visszont még mindig nem találom.
  • Dante73
    Dehogynem fagyott. Eddig is csinálta, aztán nem, aztán megint csinálta, majd ismét nem. Viszont mindig akkor, ha patkányra lőttem, feldobott valamit, hang beakad, (lövés+patkányvisítás együtt) és beakad, majd kifagy. Mintha a 3 dolog nem menne egyszerre, mármint a visítás, a lövés hangja, plusz eldönteni, mit dobjon. Vistát nem egyszerű befagyasztani, (Az adott részfolyamatot újraindítja) párszor látom is, hogy "gondolkodik" a gép egy pillanatra, de 90%-ban továbbmegy. Lehet, hogy hangkártya bug egyébként, azért is nem mérgelődök annyira.
  • DORSANAX
    ..." Pár alkalommal kifagy, egymás után..."
    Nálam eddig is így volt,50-60FPS-el megy nálam a 2.34-el Elite-el,de időnként "rohamot kap" valamiért.
    Miért,nálad előtte nem fagyott?
    Megj:50-60FPS nekem elég,nem ez a gáz,ha van egyáltalán,hanem a "rángógörcs",ami időnként elkapja és lefagy.De ez nem nagy gond sztem sem...
  • Dante73
    Azért azt hozzáteszem, hogy elég furi a fagyás. Pár alkalommal kifagy, egymás után, olyankor elmegy tőle a kedvem, majd pár nap múlva újra játszok vele, akkor hetekig semmi gond, aztán egyszer csak megint rákezd. És így tovább...
    Viszont a kinézeten ez a mostani patch annyit változtatott, hogy szerintem, megérte, nem mellesleg +FPS-t is adott, a PhysiX is végre normális(abb)an működik... Nincs itt gond azért, legalábbis nem olyan vészes...
  • Titan
    Esetleg vírusirtó vagy tűzfal nem kavar be?
  • DORSANAX
    Értem én,olvastam,amit írtál.
    Csak azért,hogy ne legyen félreértés,én nem siránkozom,hogy megvettem a játékot.
    Max megérte,mert tényleg sokat adott nekem játékélmény szempontjából,jelenleg is játszom időnként vele.Én csak szerényen megjegyeztem,hogy jó nekem így 2.34-el...
  • McFrost
    Mondjuk igazad lehet:)
  • wedge31
    A gombkiosztást nézd meg.
  • McFrost
    Én hiába nyomom a P-t, semmi....
  • huhuhorgasz
    Nekem fontosa lenne a legújabb patch, mert mennék a netre. De most 2.12-ről sehova tovább!!! A sacred updaterrel nem frissíti!!! Megesza fene, mert nem tudok így a karimmal sem játszani. Nálam is kifagyott a játék, utána egy XP újrainstall, a 9.2-es ati driver fel meg eredeti játék és jelenleg semmi bajom sincs. Csak ez a rohatt frissítés. Kezdem unni. Rohattul ám. A saját Update nem tudja felpatchelni nekem.
  • DORSANAX
    Nem hiszem,hogy valakit is érdekelne a véleményem,de azért csak leírom amit gondolok.Én leállok a 2.34-nél és nem sminkelgetem tovább,mert ez már lassan nevetséges lesz...
    Ez a Sacred_2 foltozgatás kezd valamire kísértetiesen hasonlítani.:D
    Természetesen mindenki azt tesz,amit jónak lát.
    "...Karimat, hála az égnek, nem cseszte el, legalábbis nem módosított rajta túl nagyot..."
    ..."Viszont, harmadszor is kifagytam a mocsárban vele, (apropó, csak nálam nőttek meg a patkányok?)"...
    Hát,mit ne mondjak,gratulálok...
  • bepe79
    Megvan az lvl 35, most járok ott, hogy megszereztem a scroll-t, és kavarni kell majd az alchemist-el.
    Legyaktam a Minotaur mini-boss-t is, az sem okozott semmiféle problémát. Ami fog, az a skorpió lesz, de az még odébb van. Lassan nagypályás lesz a karim, még kicsit gyúrom, aztán lehet, hogy megpróbálok csatlakozni a closed neten valakihez. Most így néz ki:

• huhuhorgasz
    a sacred updater végigmegy, letölti a fájlt. Elkezdi telepíteni, majd a vége előtt kicsivel kiírja, hogy előző verzió helyreállítása. És akkor visszarakja nekem 2.0.2-re vagy mire. A legelső verzióra.
    grrr
  • wedge31
    Na végre valaki aki pajzsal tolja mindenki kétkezesre gyur.

Most kezdtem aranyon :
  • huhuhorgasz
    felraktam a játékot hagytam hogy patchelje fel azt nem csinálja. Vajon miért???
  • wedge31
    Nálam se ment mig meg nem adtam a szünetnek a p-ét mert alapértelmezeten nem volt megadva neki egy betü se.
  • Titan
    Természetesen szoktam még játszani, bár most kihagytam pár napot, mert vártam patch-et..:) A sacred2.net-en drhentes néven találsz meg...
    Vagy in-game: Dr.Hentes v. RisingMoon
  • Dante73
    Nem bírtam megállni, feltettem tegnap a tapaszt.
    Karimat, hála az égnek, nem cseszte el, legalábbis nem módosított rajta túl nagyot. Viszont, a grafika valahogy megváltozott. sokkal "keményebb" lett a kinézete a játéknak. Azóta találtam egy újfajta páncélt, (vagy csak eddig nem futottam össze vele?) Nagyon szexi vele a Szeráf, kár, hogy harmatgyenge.
    Viszont, harmadszor is kifagytam a mocsárban vele, (apropó, csak nálam nőttek meg a patkányok?) ami azért gáz, mert az eddig felfedezett részét, kezdhetem elölről. Ez, negyedszer már nem mókás. (Jó, nem egy nagy terület, egy óra alatt megvan, de bosszantó).
    A térkép nagyon szép lett, viszont a napló már nem annyira, valahogy kilóg az összképből, kissé "árkádos". A FarCry2-ére emlékeztet.
    És érdekes, de a P nálam nem működik. Szingliben...
  • bepe79
    Átértem a sivatagba, lvl 34 a Shadow Warrior-om (multiplayer / closed net)

A láp végén a köd boss csak 3. ki-belépegetésre akart zombikat termelni, anélkül meg nem lehet megölni, úgyhogy még mindig vannak bugok a játékban. Az új 2.4 patch-el nekem még nem szakadt a multiplayer, meg most gyors is, élvezhető, játszható. Most meglátogatam az egyik sivatagi barlang mélyén a minotaurt.
  • wedge31
    Jól érted.
  • huhuhorgasz
    De most ahogy jobban olvasom a 800MB-os patch-hez ez van írva:

Download this Full Patch to update your United States retail v1.0 of Sacred 2 to v2.40.

Tehát ez felpatcheli az egészet elméletileg.

A 200Mb-oshoz meg ez van írva:

Download this Small Patch to update your United States Sacred 2 v2.34 to v2.40.

Ez meg akkor a 2.34-est rakja 2.40-re.

Szóljatok, ha valamit nem jól értelmeztem
  • huhuhorgasz
    Zan!

Neked nem akad be a játék olykor-olykor, ha csak 30 FPS-ed van? Mert nekem van folyamatos 50-60 és van amikor hirtelen egy pillanatra leugrik 30-ra. Ezek "csak" magas beállítások 1280x1024.
  • huhuhorgasz
    értem én, csak ha pl az otthoni netkapcsolatomat nézzük, akkor 1Mbit-tel 1 nap mire felpatchelem a játékot a netről. Ezért próbáltam ki azt, hogy letöltöm és felrakom a patchet, hogy máskor már tudjam. Most pl a munkahelyemen megpróbálom megoldani a dolgot, mert itt 800k-val jön a cucc rendesen. Hamarabb van mint otthon.
  • Broafka
    jézusom, mi történt errefelé? :)
    2 hétig nem volt netem a szoba festés miatt, és új patch meg minden? :)

az a baj a hosszas kihagyásokkal, hogy iylenkor már vissza se vágyik a játékba annyira az ember :(
  • Zan
    Telepítsd a játék update-jével,ha jót akarsz.Én csak olvasom,hogy ki mit ír és nagy valószínűséggel az jó lesz,mert írta Titan is,hogy ő is úgy csinálta;a játék azt fogja letölteni,ami neki kell!

Titan:Te szoktál még játszani?Vagy már csak visszatérő vendég vagy?:)
  • huhuhorgasz
    Felraktam a 200MB-osat. Ezt írta ki:

http://X.hu/view/090403/hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(X=képfelt)

Megpróbálom leszedni a 800MB-osat, hátha az jó. Nem leeht a patcheket valahogy uninstallálni egyenként? Ha le kell szedni a játékot, akkor hol kell az aktivációt visszavonni?
  • huhuhorgasz
    na fasza. Most olvasom, hogy nem megfelelő verzióm van a serveréhet képest. Nagyon örülök neki!!!!!Így asszem elmarad a reggeli zárt netes játék. Itthon van 1Mbit-es netem, szerintetek mikorra jönne le a frissítés???
  • huhuhorgasz
    ja közben láttam, hogy te is tudod :D

Akkor gondolom, hogy ezt a patchet szokás szerint Ati-sok is telepíthetik, csak Nvidia-sok élvezik nagyban a grafikai előnyt? Télleg. Nekem melyik kell? Eredeti magyarom van. 200 vagy 800MB-os?
  • huhuhorgasz
    Bebe!

Villámlás már 2.34-ben is van. Marha jól néz ki, csak zavaró pl harc közben, mert nem igazán látsz egy pillanatra semmit.
  • Gabesz026
    Sziasztok!

Én nem tudom de nekem az az érzésem mintha több ellenfél lenne.
    Mondjuk ez nem baj több ellen több XP :)
    A napló nekem is tetszik szerintem marha jól néz ki.
    De viszont sebességnövekedést nem tapasztaltam mondjuk csökkenést sem.
    1 óra alatt eset 2 set cucc ugyanabból a setből úgyhogy én meg vagyok elégedve.
  • rage
    Az új patch javítja azt a hibát, hogy GeF 7-es kártyával néha este eltűnnek a dinamikus fények ?
  • Zan
    Állítom,hogy a legjobb újítások a csicsók írányíthatósága/pórázra fogása.Végre az egyetleg hibáját a SW csontijainak sikerült kijavítani!(bár engem így sem zavart túlságosan,hogy elkóboroltak)

Holnap megveszem a game-et,viszont nagyon remélem hogy a tört verziós mentést tudom majd használni az eredeti játékban is...!Mert nagyon,de nagyon nem akarok újat kezdeni most...!

Majd még jelentkezem!
  • wedge31
    Ez a kristálysik olyan külön területen van mint a karácsonyi küldi ? és merre lehet felvenni.
  • TGWH
    Nekem kb. 200 mb-ot szedett le, de nem tudta telepíteni. Most visszacseréltem az eredeti font fájlt, mindjá meglátjuk mire megy vele.
    Gold csak 60-as szint után van.
  • bepe79
    A lobby-ban most már nem csak bronze vagy silver fokozatot tudok választani, hanem gold-ot is, pedig még csak lvl31 vagyok. Ez ügyben nálatok mi a helyzet?
  • McFrost
    Akkor melyiket kell leszedni?
  • McFrost
    Jójó, DE mint ahogy az előző tapasznál bekerült egy csomó új főmufti és miszar már visszamenni a T4-el és legyalulni mittomén a 23-as szintű 4 fejű hóembert....például:D
  • bepe79
    Az b@szna be, hogyha multiplayer-ben is minden user-nek minden patch-nél újra kéne kezdenie a kariját, amikor van egy csomó lvl 100+ meg lvl 200 Azt hiszem örülnének neki.. meg én is.
  • Titan
    Én nem kezdtem új játékot és a játékban található upgrate-tel frissítettem....

Mintha azt olvastam volna, hogy látható lesz az italok hatásának az időtartama, de ezt nem láttam sehol...
  • McFrost
    Ez most komolyan több mint 800 mb? Megint? Vagy az a mindent visz és nekem csak a 200-as kell? Az sem kicsi...:)