10030
  • huhuhorgasz
    Van ilyen cuccom csak megnézem, hogy mik is azok pontosan. A cseréhez ütköznünk kellene. Azt tudtátok, hogy nem csak 3 set van pl az árnyharcoshoz? Valami olyat olvastam, hogy valamelyik patchel lett még felrakva, de ez most már tuti, mert nekem 4 féle settből van cuccom. Az egyik set pl 3 részből áll. A páncél az biztos, meg ha jól emlékszem vállvédő és karvédő. De majd felírom a neveiket.
  • Zan
    De.
  • McFrost
    Passz....
  • bepe79
    Closed net-es karinál a mentést meg a láda shared részében lévő cuccokat nem az Ascaron szerverén tárolja a game? Mert én így tudtam, de lehet, hogy nem így van.
  • McFrost
    Az nem kell köszi.
  • McFrost
    Add oda mentésed priviben, a közös ládába tedd bele amit nekem szánsz.
    Én kiveszem és rakok be neked valamit érte! De 2.4 legyen fennt, mit szólsz?
  • bepe79
    Tűzvarázslat? Lehet, hogy van valami a Dryad-nak is, de varázslatokban a High Elf az jobb egy kicsivel. Én várok, még nem indítom a Dryad karimat, de együtt closed net-en nem biztos, hogy tudunk játszani, mert nekem angol Sacred 2-őm van Deep Silver-es kiadásban, és az EU lobbyóhoz tudok csatlakozni vele, neked meg magyar verzió, Koch Media kiadás, és te az EE lobbyhoz tudsz csatlakozni vele. De ha van valami megoldás, akkor mehetünk együtt.
  • Zan
    Figy már,várj már meg a dryaddal:),ugye az az a kari,aminek olyan szép kör alakban szét terjedő tűzvarázslata van?:):P?
  • Zan
    Mc:

Ma esett reggel 2 set darabka,de az nem Armantin,hanem Lucreti csillaga,a csuka meg a vért van meg,ha érdekel.

Huhu:

Lehet hogy ott volt az alapprobléma,hogy a ramnál volt feszültségemelés,és az már pirosban volt,azaz még nem teljesen pirosban,de már írta hogy veszélyes vizeken járok...!Nos,most vissza állítottam egy kicsit és pont 3ghz-ig van húzva,egyenlőre így marad,megy mellette a játék,de majd még lehet szórakozom egy kicsit vele.

Estére,vagy majd legkésőbb holnap elkezdek egy closed netes karit,a neve Dreamguard,vagy Kolbaszharisnya lesz,majd keressük egymást gyerekek:)!
  • bepe79
    Már lvl 38 az SW-m, és szívem szerint closed net-en indítanék egy Dryad-ot is. (: Talán azt a karit szeretem a legjobban azt hiszem, csak azzal sokkal nehezebb lesz, mint az SW-vel. De hát ez érdekesebbé tenné a dolgot. A closed net-en a vault-ban / ládában tárolt SW által belerakott cuccokat fel lehet használni (eladni, feltenni, stb.) egy másik closed net-en indított karim által?

McFrost: nekem van pár cucc a ládában, de closed net-en nem tudom átadni, csak ha valahogy tudnék az EE lobbyhoz csatizni, vagy te az EU-shoz.
  • McFrost
    Üvegtigris 3, ja nem sárkány 1. :D
  • bepe79
    Jah, hát most már nekem is megy a maplib.. Amikor írtam, akkor nem ment, sem IE8-al, sem FF 3.0.8-al, sem Opera 9.64-el, sem Safari 4 Beta-val, sem Chrome 2-vel, sem semmivel.
  • McFrost
    Van itt olyan játékos, aki elteszi a szett darabjait a ládájába, hogy később pénzé tegye?
    Én az árnyharcos-Armantin hagyatékát gyűjtöm, de mindjárt végzek és kellene 2 db, hogy teljes legyen! Nincs valakinél elfekvőben?

-Armantin csizmái
    -Armantin lábvédői
  • McFrost
    Csak te...
  • bepe79
    lvl 37 lett a Shadow Warrior-om (Multiplayer / Closed NET), és átértem a dzsungelbe, abban is a 2. resurrection ponthoz. Idáig még egyetlen karimmal sem jutottam el, single player-ben vittem el egy High Elf-et a dzsungel legelejéig. Még mindig 0 death-el állok, pedig viszonylag sok mini-boss-t is meglátogattam mostanra. Most így néz ki a karim:

• bepe79
    Csak én nem tudom elérni a Sacred 2 BOSS térképet, vagy másnak sem megy? A wiki alól sem tudom megnyitni, mert az a link ugyanaz a maplib-es oldal.
  • McFrost
    Mennie kell, vissza fele nem működik.
  • Dante73
    ZAN!
    ATI a dx10.1-el virít, nV a PhysiX-el, utóbbinak egyenlőre több értelme van, ráadásul, az egy plusz chip a kártyán; nem véletlen, hogy drágább... ATI ár érték arányban a legjobb, csak.... érted. Olcsó húsnak....
    Procihúzást SOK játék nem szereti. Csodálom, hogy eddig nem szaladtál bele ilyen gondokba. Majd minden topik tele van a procihúzós problémákkal.
    McFrost;
    Egyéni szoc.problem, az igaz, viszont... Nekem se jön be. Kicsit FarCry2-ős, enyhén "gagyi" De mivel nem egy akkora változás, nálam belefér. A többi változtatás viszont kifejezetten jót tett a játéknak, szerintem.
  • grebber
    Most nézem már csak 7000Ft a game kezd egészen baráti lenni az ára.
    2.34-es mentések működnek a 2.4-es patchel?
  • huhuhorgasz
    előferdülhet a kék halál. Ez jobban kívánja a gépet mint más játékod gondolom. nekem E7400-as procim van ami 2,8Gh és most 3255MHz-en fut stabilan. Próbáltam én is többet, de ott nekem is kék halálozott.
  • huhuhorgasz
    Leszedtem én a nagyobb fájlt is csak el szerettelm volna kerülni azt, hogy a átékot uninsaláljam. De mint kiderült nekem muszályvolt. A játékom meg már eredeti és most már fut minden tökéletesen. a closed net-es karim meg most lett 25-ös :D
  • McFrost
    Hogy mi értelme, nem tudom? De legalább meg lehet nézni bármikor, nem csak az elején villan be 5 mp-re. Az meg hogy neked nem tetszik a napló, egyéni szocprobléma, ezért nem kell fikázni, mindenki kényelmét nem lehet kielégíteni :)
  • Zan
    szIASZTOK!

Felraktam az eredeti játékot,igen,jeee,végre,most már nem kell warezkednem:)!
    Nos!Alapban én nem találtam(!!!) Sacred2Updatert a játékban,szóval manuálisan leszedterm a bepe által elsőnek közölt linkről a full 2.4 es patchet,ami annak rendje módja szerint fel is mászott,semmi hibaüzi,semmi más.Aktivációval sem volt gond.Viszont!Beléptem a játékba,beraktam a physics effekteket is,5 fps...:D!Nem tudom hogy mi kell ennek,de az tutti hogy nem ati kártya...procim elég kell hogy legyen,a ramom is és elvileg a videókarinak is elégnek kellene lennie,csak nem ebből a márkából...hogy b@sznák meg a rohadt rivalizálásukat meg licenszelésüket komolyn mondom,mindegy.Szóval,ok,kikapcxsoltam,nem nagyon érdekelt amugy.A karaktereket még a régi tört verzióból felismerte(!!!),szóval azért hálát adtam.Persze csak ugy,hogy amikor elősször beraktam őket a save game mappába a patchtele verzió alatt írtam,hogy nem kompatibilis verziószám.Nem baj bent hagytam,hátha majd a 2.4 es patch felhúzza őket,így is lett.
    Na most.Beléptem a játékba,20 mp és kékhalál....!LEstem egyet,hogy ez mis mi a fsssz.Na mondom,lehet valami phisyx dolog van a szarkupac közepén,leszedtem a legujjabb drivert vga-hoz meg phisyx -hez is.Visszalépek,most kicsivel több,30-35 mp mulva beáll mint egy rángógörcs,kékhalál...na ekkor már kezdett felmenni a pumka,főleg azért,mert 2.12 es tört játékon ilyen bajok nem voltak.
    Valami isteni sugallat azt mondta,hogy fgjam és vegyem vissza procihúzást alapra(3.15ghz-ről 2.4ghz-re),megtettem,így már ment,nem dobott ki....!Ma reggel állíthattam egy kicsit a fesznövelésen is,így meghúztam 3.00-ra,így sem dob ki...!
    Már csak azt mondjátok meg nekem,hogy látezik ez,hogy egy játék egy bizonyos proci tuning beállításoknál így reagál?(minden más játéknál semmi gont nem volt az előtő órajellel sem....:S!)

Amugy régebben is voltak már "váratlan leállások",de nem játékok közben,hanem csak ugy...!Vaálószínűleg a tápom a ludas..!
  • TGWH
    Hát az új napló sztem randább, mint a régi.
    A titulusoknak mi értelme? Azért mert eléred az 5. 15. szintet, vagy használsz kombót, kovácsolsz, ilyenekért kapsz, ez már szánalmas...
  • McFrost
    A szünetet be kellett állítanom, jól működik.
    A térkép enyhe színezettsége fantasztikus!
    A titulusokat végre meg lehet nézni, ez jó.
    A napló furcsa, számomra se nem szebb, se nem csúnyább.
    És tegnap bebuktam egy küldit a driádok szigetén:D Nem bírt magával egy pap és megették a muskátlik:D
  • TGWH
    Mert lehet hogy mi akkor vettük meg amikor megjelent, és azóta fent van, azóta frissítjük. Volt közben két fix, meg még egy verzió is asszem, azokat neked lehet nem tette fel, de már leszedték az oldalról.
    Ezért mondtam, hogy egybe szedd le, és alaptól 2.40-ig vagy 2.31-ig patcheld, már régen meglettél volna.
    Azt is írtuk, hogy nem eredeti játékra nem lehet csak úgy patchet feltenni, mert megnézi hogy változott-e v.melyik fájl, és ha igen, akár a betűtípust kicserélted, máris nem indul.
  • envoka
    A kisebb patch 2.34.0-ról frissít 2.40-re.
  • huhuhorgasz
    na megvagyok. Szerencsére így már működik a dolog. Van server is most meg megyek és végre kijátszom magam. 2.0.2-ről 2.40-re most simán felrakta magát. Csak azt nem értem, hogy amikor legelőször a kisebb patch-el próbálkoztam az mért nem működött nekem, nektek meg igen. Ez rejtély számomra. Az a lényeg hogy megy.
  • huhuhorgasz
    most próbálom ezt a telepítési módot. Majd mondom hogy mi van.
  • huhuhorgasz
    Na kérem szépen. A tegnapi történet az úgy volt, hogy fogtam a gépemet és elvittem a munkahelyemre. Ott kötöttem rá a netet. Ott nem engedte, hogy fölrakjam a 2.31-et. Viszont most itthon nekiestem és láss csodát felmászott elsőre. Csak azt nem értem hogy akkor a 2.12-t mért engedte felrakni, ezt meg mért nem? a 2.31 éppen most mászik fel, utána nem tudom, hogy nekieresszem-e a 2.40-ez. De akkor már a kisebb fájlt.

De most kaptam a hibaüzit, hogy a telepített fájl megváltozott, telepítsem újra a sacred 2-t.

Örülök és baszakodhatok tovább
  • Zan
    Nos megvettem a játékot,itt van a kezembe.Holnap telepítek,aztán majd írjátok már meg hogy hol talállak meg titeket játékon belül.
  • Zan
    De be szokott akadni,amikor megváltozik az időjárás,akkor,vagy ha éppen frissít a NoD,amúgy nem mindig 30 fps,van mikor 50-55 is van,csak amikor nagy a nyüzsgés vagy sok a fa,meg ilyenek.
  • TGWH
    Egy nappal a megjelenés után törés? Tudod mit? Remélem soha nem lesz!
    Minimum ide -> SPAM/OFF/WAREZ fáradtál volna el, ha már az utánanézéshez lusta vagy.
  • Prince23
    Patch, linkek

Tudom volt már :D
    de vannak új, gyors linkek is, megnéztem őket:)
  • Budatava
    Sziasztok!
    Van az új javításhoz már törés?
  • Prince23
    Látom tudtok róla, a patchről...
  • TGWH
    Szerintem is egybe szedd le a 955 vagy hány mb-osat, majd a legfrissebbet tedd rá. Vagy a 800 valahányasat, az alaptól 2.40-ig patchel szintén.
    Amúgy a temp mappába van asszem a lementett patch, amit az updater szedett le. Tűzfalnak engeded amikor indítod, és jó is lesz elvileg. Nálam a font csere miatt nem engedte, visszaraktam az eredetit, majd telepítés után az ő ű betűset és jó is lett.
  • bepe79
    Hát ha a 2.12-őt felraktad, és arra nem megy rá a többi, akkor szedd le egy sz egyben a 800 MB-os 2.40.0-át (az újat), és a 2.12 kihagyásával (tehát azt ne rakd fel előtte) telepítsd fel. Így azért mennie kell.
  • huhuhorgasz
    Legalább azt tudom, hogy az aktivációm még megvan, mert most néztem a zárt servereket és beengedett simán a nevemmel és jelszómmal. Láttam is a csomó servert, csak csatlakozni nem tudok, mert ugyebár a serveren nem az a verzió van mint nálam. Na még próbálkozok azért, az ötleteket meg várom.
  • huhuhorgasz
    semmi sem lehet, mert kb 1 hetes az XP-m, amikor felraktam és fasza volt minden akkor is pontosan így nézett ki a rendszerem. Ma reggel leültem hogy játszok a zárton. Látom, hogy minden szürkézve van, amikor rámegyek kiírta, hogy nem jó a verzióm. Aztán itt olvastam, hogy kijött az új patch. Na mondom akkor leszedem a 200 megásat, felrakom és még játszani is tudok majd a neten. Lejött, felraktam, erre azt írta ki, amit néhány hozzászólással ezelőtt írtam (képfeltöltőre feltöltött kép). El sem indult ez után a játék. Na mondom akkor megpróbálom leszedni a játékot, majd felrakni és 2.34-ig patchelni. Már 11 óta szarakodok, de még mindig nem mászik fel. 2.12 után nem megy fel a 2.31-es. És ebből következik, hogy a többit sem tudom felrakni. Már lövésem sincs mit tudnék neki csinálni. az uninstall után még regeditből is kiszedtem a sacred 2-es cuccokat.