10030
  • Zan
    OKé,sorry az előző kirohanásért,csak amugy is ki volt a tököm a mai napból..:S!

Na,ok,akkor ezek szerint csak EE lobbyra tudok menni,csodás....mindegy!

Fogy bepe,nincs valami jobbféle single playos karid,vagy esetleg open netes karid olyn lvl 25 körül?

Más?

Van aki itt az EE Lobby-n játszik?Huhu-t már láttam fent.Valaki más?
  • TGWH
    Van lan játékmód a játékban, ki lehetne próbálni.
    Tényleg, az openen is csak ee ee-ssel játszhat?
  • bepe79
    Még úgy lehetne max együtt játszani, ha Hamachi hálózaton keresztül nyomnánk, csak nem tudom, hogy oda melyik karit lehet vinni, meg hogy működne az. Gyanítom, hogy az csak a singleplayer / open net karival működne.
  • TGWH
    Írtam már. EE-ről nem fogsz tudni átmenni eu-ba. Csak lengyelekkel és magyarokkal tudsz játszani. Annyit tudsz még csinálni, hogy keresel még négy embert, akikkel tudtok játszani kb. azonos időkben. A csapaton kívül szinte mindig egyedül megyek én is, ritkán akad társ.
    jnc, a tűzfal nem tiltja le? Helyi szervert csinál, de asszem ki kell engedni netre is, bár lehet elindul modem nélkül is.
    Ha a tűzfal nem tiltja le, talán egy újratelepítés segíthet. De előtt sztem kérdezd meg a hivatalos fórumon, ha itt nincs senki másnak semmilyen tippje.
  • bepe79
    Én úgy tudom, hogy én csak az EU lobby-n tudok játszani. Nincs is választási lehetőség, mert amikor belépek a multiba a closed net-re, akkor van olyan, hogy enter to lobby a karakter kiválasztása után, és az már egyből az EU lobby. A karit meg azért merészeltem elindítani, mert egyrészt tegnap este azt olvastam itt, hogy te már elindítottad a te új karidat, másrészt meg azért, mert ne tudom, hogy hogy tudnánk együtt játszani. A te gaméddal az EE lobbyn lehet, az enyémmel meg az EU-n, de én is várok ötleteket, hogyha ki lehet ezt küszöbölni valahogy. Ha tudnám a választ, akkor már leírtam volna neked. Egyébként most lett lvl14 a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net / EU Lobby), így fest:

• Zan
    Rájöttem,azt hiszem..sorry!
  • Zan
    Van egy küldetés az eleje felé a játéknak,amiben egy ex-élőholt katonát kell elsegíteni egy farmhoz,ahol több zombi is van a hátikó mellett egy ilyen kics elbarikádozott részben.Felvettem ezt a küldit és nem találom a naplómban,nem tudom merre kell menni és folyamatosan mellettem van az a marha ex-katona.Valaki nem tudja véletlenül,hogy hová kell vele menni?(esetleg egy térképet belünkelni nekem,amin fel van tüntetve?Vagy esetleg az angol nevét a questnek,hátha találok olyan angol oldalt,ahol a mellékküldik le vannak írva.
    Azúgy még 2.12 alatt megcsináltam ezt a küldit,onnan tudom,hogy egy zombitenyésztőhöz kell elvinnem.ott nem volt gond a térképpel.
  • wedge31
    Ez is csak poénos de gyakorlati haszna semmi.

• Zan
    Amúgy is azt mondtad megvársz a Driaddal,hogy együtt nyomjuk.Te egyáltalán az EE Lobby-n vagy?Vagy hol?
  • Zan
    Nem értelek titeket!
    BEpe,te is csak mondani tudod,hogy mi van,segíteni nem tudsz semmiben,mások legalább segítenek,de most senki sem tud/akar?

KÉRDÉSEM:

Hogyan tudok átmenni az UK Lobbyra,ahol sokan játszanak?Mert EE Lobbin nem volt valami túl sok szoba.
  • wedge31
    Megváltozott a karácsony sziget is nincsenek szellemek se gnomok.
  • McFrost
    Hol van az új helyszín?
  • bepe79
    Én is most az új patch-el az új multiplayer Dryad karimmal ráakadtam a Húsvét küldire a nagy városban a játék elején (általában lvl 8-9-ként ér oda az ember). Egy nyuszi adta, nem messze attól a külditől, ahol a kertésznek kell 10 nyulat kinyírni (LOL). A templomban megtaláltam a quest további infóit, és én is meg fogom csinálni (még nincs kész).
  • bepe79
    Útjára indítottam a Multiplayer Closed Net Dryad karimat, most lvl 9-es. Eddig a legfontosabb skill-ek megvannak: Ranged Weapons, Capricious Hunter Focus, Tactics Lore, Combat Reflexes. Ezzel már nem menekülök (eyelőre) semmi elől, a csonti champion és a vaddisznó champion-okat is pár nyílvesszővel lezúzom vele. Az Ancient Bark-ot nyomom fel, hogy a védelemmel ne legyen gond, és nincs is. Már találtam neki egy sárga íjat, és special item-et is dobott (silver fokozat). Most így néz ki:

• jnc
    Sziasztok! Felnyomtam az új foltot, és most nem indul a játék :( Az elején a zöld betűknél kiírja, hogy Connect to local server. És itt meg is áll. kész, nem történik semmi. Korábban ilyen nem volt :( Találkoztatok már ilyesmivel?
  • Titan
    Skacok!

Találtam egy húsvétos küldit..:D Kaptam is érte egy nyuszifüles fejfedőt..Biztos van valahol több cucc is...valakinek valami tapasztalata?
  • wedge31
    Az elsö SW szetem :

• Pityesz
    Sziasztok, légyszives segítsetek, ez a harcművészeti pont nekem nem tiszta. árnyharcos vagyok , és a csillagűr harművészetre adtam a pontokat.Sajnos használni nem tudok csak egyet,mit kell tennem ha a többit is használi szeretném!Mindegyik "varázslat" legalább 6. szintű!
    Előre is köszi !
  • XeeN
    Koncentráció 75 (plusszokkal együtt, tehát nem a karakter szintje számít).
  • Zan
    Azon vagyok!pl,meg hu szerókat látok!
    Hogyan kell átállni Uk-ra?Vagy hogy vagy hogy van ez?(bocsi a noob kérdésekért)
  • rage
    Feltettem az új javítást, visszamentem Thylysyumba, megcsináltam pár kisebb küldetést, mentem vele egy másfél órát, egyelőre semmilyen bugot sem találtam.
  • Dorm
    hm, feltettem a sajat updater-evel a 2.4-et. Elso inditas utan 2 perc utan megfagyott. Na mondom jol kezdodik :) Utana szerencsere nem volt gond, azonban kilepeskor a szokasos F9 - Alt-F4 kombo nem mukodik, vagyis az Alt lenyomasara kiirja a karakterre a nevet, aztan az F4et hiaba nyomom meg hozza, semmi reakcio. Vegul alt-tabbal lecsuktam kicsibe, es kilottem a progit, de ez igy erdekes.
    Nektek is modosult ez, vagy csak engem szivat ma? :)
  • huhuhorgasz
    Titan!

Felfejlődtem 34-es szintre. Most már tolhatjuk együtt ha gondolod. Talán majd holnap reggel 7 körültől én sztem fent leszek.
  • Zaraki Kenpachi
    Több ming 20Gb szabad helyvan azon a meghajtón.

Zan:
    Igen originál a game
  • TGWH
    Igen ám, de simán megjátszható egy jég-tűz mágus is, és még Alku képességed is lesz :D A visszatöltési idővel ilyenkor nem kell törődnöd, mert elsütsz egy tűzvarázslatot, majd amíg visszatölt, elsütsz egy jégvarázslatot, mivel a két fajta újratöltési ideje teljesen független egymástól. Más kariknál is így van.
  • TGWH
    Ha a szerverek hu-val vagy pl-vel kezdődnek, akkor az az ee, mert ott csak magyar és lengyel szerverek vannak.
  • Fantusz
    Elfnél el kell döntened, hogy tisztán mágiára gyúrod, vagy esetleg valami fegyvert is használó fél-mágus lesz.
    A mágusnak alap a magas koncentráció, ősi mágia, harctudomány.

A Homályos Arcania fókuszt minél hamarabb fel kell venned a gyors varázslás érdekében.
    A Ragyogó erőnlét fejlesztése lehetőséget ad, hogy valamelyik képességcsoport visszatöltési idejét jelentősen lecsökkentsd (tűz, vagy jég - választanod kell)
    Természetesen használhatod mindkét csoport varázslatait, de az egyik visszatöltési idejét a Ragyogó erőnlét jelentősen csökkenti, ráadásul elég jó védelmet ad, gyorsabban gyógyulsz.

• TGWH
    bepe, van olyan, hogy közös rész. Annak az a neve, mert az a tied, bármelyik kariddal megnézheted. Amit oda teszel, az ott marad. Pl. árnyharcossal találsz egy driád szettet, berakod a közösbe, és a driádod meg majd kiveszi.
    Az első kari a legnehezebb, de ha az meg van, akkor sárga cuccokat raksz a közösbe, meg pár tucat piros itókát, második, egyes szintű kariddal kiveszed, eladod a cuccokat, és máris ott van 100-200 ezer arany, ami bőven elég 15ös szintig, még egy hátas is kijön belőle :D
  • Zan
    Nos én kb 10 szobát látok...!Nem tudom mi van.Nem tudom milyen lobbyn vagyok.Hol lehet azt megnézni/váltani?
  • bepe79
    Ahol meg én vagyok, a Closed Net EU Lobby-n folyton (értsd.: akármikor csatlakozom) kb. 150-180 kreált játékot látok mindig online. De egyikhez sem csatlakoztam, az SW karimat egyedül a campaign módban vittem el lvl38-ig.
  • Fantusz
    Elvileg 75-ös koncentráció fölött lehet három erősítést használni.
  • Zan
    Elkezdtem egy Elfet closed neten(Dreamguard a neve),ezüstben..azért az elején még elég kíméletlen a mágussal ezüst fokozatban rohangálni...de még nem haltam meg,remélem nem is fogok.Viszont!Valami ötlet,hogy szerintetek mit érdemes fejleszteni elfnél,hogy később is hatásosan nyírjon?Most egyenlőre ez az alap tűzlabda van,meg most találtam jégtüskét..!Elég betyár,tetszik,csak nem tudom még hogy milyen lesz később.

Szóval akinek van jó henter elfje,az lécci segítsen már,hogy hogyan fejlesszem.

Más:

Hogyan tudom megváltoztatni,hogy melyik lobbyban akarok menni?Csak mert ezen az EE Lobyn,vagy min nem nagyon sokan vannak...!
  • tomcsa4
    Túl kevés azo a meghajtón a hely, ahol a userhez tartozó lokális mappa van (alapesetben az operációs rendszer meghajtóján). 3,5 giga legyen szabad.
  • McFrost
    Le is kopogom: megjelenés első hetében vettem meg és SOHA nem volt vele gondom: se fagyás, se kilépés, se karakter rongálódás, se kék halál....mákom lenne? :)
    De mo viszont baszakodott mint az állat...
  • Zan
    Eredeti a game?

Esetleg meg lehet próbálni egy új phisyx drivert felrakni,vagy a directx-et frissíteni,vagy nem tudom.

MEg kéne tudnod mire való az a dll,szerintem.

Az erősítéses kérdésre én is kíváncsi lennék.
  • huhuhorgasz
    akkor úgy látszik, hogy nem csak nálam baszakodott a játék, de lövésem sincs
  • Zaraki Kenpachi
    Ezt hallgasátok, felteszem a 2.4-es patchet elinditom a gamet:
    http://picasaweb.google.hu/Pr4d3k1ng/TalalatokAZKepekKifejezesre#5320881364770077330

WTF!!
    Vezérlőpult-programok - Sacred 2 - modosítás - javitás.
    Így kifagy, marad a reinstall, kod unlockolva, újra istall, 2.02 --> 2.4 es patch leszedése, game ellenőrzése 1%-on megáll. 2.12-es patch leszedése inditása: A játék nincsen fent.
    megint WTF!!!!

Valaki segítsem plz, apropó kérdés:
    Hányas Koncentráció szint kell ahoz, hogy mind 3 erősitőt használjam??
  • huhuhorgasz
    Megnéztem és nincs meg ez a kettő nekem sem.

Viszont itt van az egyik plusz set neve és darabjai:
    Alvilági kínzás:
    -Ördögi mellvért
    -A végtelen kínzás sisakja
    -Lángoló vállvédők

És ennyi is lenne ez a set
  • huhuhorgasz
    én is remélem, hogy sima tradinggel ki lehet küszöbölni az ilyeneket, mert az ugye nem számít csalásnak, mivel a játék egy bizonyos része.
  • Zan
    És pontosan ezért jó ez a gém egyrészt,mert a multinak van egy olyan része,ahol nem lehet csalni!Amikor anno a Titan Questet megvettem,hogy tudjak vele multizni is,iszonyatosan elvette a kedvemet az egésztől az,hogy mindenki csal és 900%-os runspeeddel meg 3214234234234-os sebzéssel rohangál,rohadtul illúzióromboló volt.Itt legalább nem lesz(remélem)!