Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tisztelet ak ivételeknek akik más okból nem szeretik azt a játékot.
szóval azoknak az embereknek romlik a játékélményük.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Azért egy Still Life esetében sem ártott egy kis ész,de annak a játéknak az a "dolga",hogy agyaljunk rajta.
Ront a játékélményen?Nem tudom,valószinüleg velem van baj akkor.
bár nem tudom, én a görkoris csajokat szívesebben ütöttem le, az viccesebb volt ahogy spuriznak, mondjuk a szatyorral verekedõ öreg néni is egyedi darab volt azt is meg kell hagyni 😊
én igazából csak arra gondoltam, hogy se ehhez, se ahhoz, se a mai játékok nagy többségéhez nem kell ész. Sõt egy kicsit sem kell gondolkodni, mert az ront a játékélményen (legalábbis egyesek szerint)
amúgy ha valaki gondolkodni akar játékon, akkor ajánlom a Pandora's Box-ot, bár aban sem kell igazán gondolkodni, mert csak puzzle játékok halmaza. De ahhoz legalább kell egy kicsit
azért ha már észrõl meg inteligenciáról beszélünk (vagy annak hiányáról) akkor nekem legelõször mondjuk nem az fog eszembe jutni, hogy öregasszonyokat rúgdosok az utcán 😄
szerintem ebben az elsõ pontban nem fogunk közös nevezõre jutni, mert szerintem továbbra se kell nagy gógyi a játékhoz, szóval ejtsük ezt a pontot.
2, We are absolutly agree with you I think.
amúgy ne érts félre Dorsanax, én ezeket nem kötözködésbõl, vagy bántásból írtam, az 1. ponttal nem értünk egyet, a 2. pontot meg nem értettem elsõre, de így már értem
nah, ezt megbeszéltük szerintem! 😊
1.Annál azért több ész kell hozzá,mint pl.az öregasszonyokat megrugdosni az utcán,vagy autókat összetörni,vagy beverni a pofáját valakinek és elvenni a pénzét...Azt hiszem érthetõ,hogy mire gondolok.
2.Számomra az is fontos,hogy a játékon belül hol,milyen grafikai környezetben kóborolgatok és csatangolok.Nem tudom,de számomra ez is fontos és nem hiszem,hogy egy gagyi grafikával beérné manapság valaki az ilyen játékoknál.Lehet,hogy nem volt pontos az utalásom,de én erre gondoltam.Azt gondolom mindenki elismeri,hogy a grafika kidolgozottsága és szépsége nem mellékes szempont.Még egy Point And Click játék is megkívánja a szép grafikát,mert különben nem lenne élvezhetõ,pedig azok tisztán nyers logikára építenek...
hát ne sértõdj meg, szerintme nem túl sok ész, meg intelligencia kell hozzá 😊
a vizuális ráérzésen meg nem tudom nagyon hogy mit értesz...
jó figy, én nem panaszkodom egyébként, én tök békésen eljátszom vele. Szerintem azon kívûl hogy az elején bekapcsoljam a buffokat, és hogy kövessek egy szürke vagy egy narancssárga karikát, szerintem nem kell hozzá nagy ész.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem ítélem el azokat,akiknek nem jön be,de azért elgondolkodom idõnként egyes emberkék megnyilvánulásain...
Az kétségtelen,hogy idõnként kicsit pihentetem,de megunni nem sikrült még,és ahogy látom nem vagyok egyedül,de ezt nem csak ezen a fórumon tapasztalom.
De nem akarok én sem bántani senkit...
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Az tényleg jó küldi! Hullik az xp arra fele is😄
Másik az, hogy max. elfeket darált és goblinokat, emberek??? De törpök?? 😄
Elõttem van észak
Hátam mögött dél
BALRA a nap NYUGSZIK
JOBBRA pedig KÉL 😉
szóval inkább északkeletre, és a keleti utat választom! 😄
amúgy elég gyatra a térkép lefedettségem, szóval van még mit körbejárnom.
Bár szerintem azokat a területeket majd csak Goldon fogom, ilyenkor ott már túl könnyûek az ellenségek, és unalmas a játék.
Nem kellett volna anynira elõrerohannom 😊
Megértem Mcfrost kollegát, védelmére is kelek, nyugodtan taposson csak bárki lelkébe, ha ezzel az értelem legkisebb szikráját is bele tudja v.ki fejébe verni...
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
é smár LVL:9-esvok
elkezdek egy új karaktert, haladok szépen végig a hadjáraton egyedül, ölöm aki szembe jön velem, megunom, kikapcsolom, pihenek, folytatom, baromira leszarom hogy hány óráig játszom, és hogy mekkora a térkép lefedettsége. Mondjuk most egy kicsit elkalandoztam, kíváncsi voltam mi van a sötétebb zugokban.
Most amúgy asszem 48-as vagyok, végig van véve a fõküldi ezüstön, és kb úgy asszem 25% lehet meg a térképnek. és teljesene jól érzem magam 😊
Én pl. úgy csinálom a fejlesztést, hogy tojok a hadjáratra így irány a szabad szeró! Egy magasabb karimmal megtankolom a karakterem egy kis lóvéval és hp-kel! Irány a kereskedõ, cuccolás ami rámjön, majd go goblinok, majd csontik, szellemek. Ha elértem a lvl. 20-at, akkor irány a sivatag észak-keleti részén élõ t-mutánsok itt érdemes tolni 1-2 szintet, majd sivatag le délre és skorpiók ezerrel azok adnak rendesen, de nagyon erõsek! A skorpiókat mindig érdemes farmolni, mert nagyon jól dobnak xp-t! Jól adnak még a vérfarkasok is, de azok sajna elég kevesen vannak, ill. a driád sziget élõvilágának ritkítása is elég jól ad...
Ha szintezek, akkor magamrakapom a +tp-t adó cuccokat, fegyvereket és kezdõdhet a grind! Ha nagyobb tömeg van és jópár hõs is van közte, akkor kék itóka és hent!
Többek közt jó lenne ha megcsinálnák a kövi patch-ben a támadószaltó akadását, a karakter láthatatlan falba ütközését, fagyását másodpercekre. Jó lenne ha látnám, hogy milyen korlátozó varázslatok vannak rajtam vagy milyen sebzésben szenvedek...a multi chatrendszerének bugjait...és még sorolhatnám...
A gyorsító bugot ismeritek, mert tegnap többször is sikerült elõhozni, hát így nagyon gyorsan lehet hentelni.
Remélem javítják ezt a hibát.
Üdv,
Képességeket szépen lassan lehet tanulni. Az elsõ 6-ot gyorsan meg lehet szerezni, 4-5 óra játékkal kb.
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
semmilyen szervert nem találtam!😞
ez hogylehet?<#szomoru1>#szomoru1>
Megvettem a gamét most telepitem segitsetek már egy picit ha patchelem a játékot csak ezt az egyett pachet kell felraknom 2.34-es patch??
Azok a tárgyak,medálok,gyürûk amik a magikus sebzést növelik százalékosan azok a harcmûvészetek sebzését növelik?
Ha nem akkor mit?
zs
Egyébként rendben,ne szavazzunk...
Erröl ennyit!...
A diablo2 évekig volt fönt a gépemen, vártam, mikor jön valami hasonló...
A Hellgate London hozott némi Diablo-feelinget, de összességében hatalmas csalódás volt, szinte játszhatatlan bughalmaz.
A Sacred2 sem tökéletes, (patchekkel meg jött plusz bosszúság, ha tönkrevágták a karaktert) de mégis elég jól játszható: meddig? - amíg nem lesz jobb <#nemtudom>#nemtudom>
Mindegy tovább megyek, megölni nem tudják a csajt, így legalább nincs gond vele.
Küldi lépés sem segített.
1, keress még egy emberkét, hátha neked is ez a gond
2, menj bele a küldetéskönyvbe, kattints egy másik küldetésre, majd kattints vissza erre a küldetésre, ez nekem szokott mûködni
3, lehet hogy tovább kell menni a küldetésen, csak a hülye csaj ragadt le, igazából nem sokat segít, szóval menj tovább, ha csak ez a gond, õ majd úgyis megjelenik melletted ha elég távol mész tõle