10030
  • Titan
    Sikerült már valakinek megcsinálni az új "karácsony" szigetes küldit?
    Én 3-szor ugrottam neki és mikor be akarok menni a fúria barlangjába akkor ismeretlen hibával kivág az asztalra..:(
  • bepe79
    Én tettem be azokat a képeket, és a Dryad-omon valóban a nyuszifül van most, de az a Húsvét-os küldetésből fakad.
  • McFrost
  • McFrost
    Bocsesz!
  • Titan
  • wedge31
    THX.
  • wedge31
    Az én voltam de az a husvéti küldi nem az uj területes.
  • Titan
    Láttam a kérdést! Én már a választ is tudom! :P
    Artamark kapuinál van egy hajós és mellette nem messze áll egy tag ami a küldit adja! A Karácsonyi szigetre kell utazni és ott van!
    A fórumon olvastam és egy szimpla elfordítás..:)
    Sajna a küldisorozat végéről nem tudok referálni, mert hibával kilépett a játék, mikor a fúria barlangba akartam bemenni...:(
  • McFrost
    De valaki már tett be nyuszifülés képet.
  • wedge31
    Lehet hogy itt még senki se találta meg ?
  • McFrost
    Szerintem sok itt a gyengén látó, mert már én is kérdeztem, de még választ nem kaptam:D
  • wedge31
    Jó kérdés ,fél ancariát átnéztem már de nem találom.
  • bepe79
    Na, megvan az lvl 30 a Dryad-omnak, már a Seraphim szigetén járok, még mindig 0 death. Hamarosan jön a nagy mumus, az első sárkány, ami elég nagy fizikai damage-eket szokott bevinni, mivelhogy rajtam ugrál, meg engem ütlegel. Most így néz ki a kari:

• Titan
    Azt a bizonyos kristály mezőt megtalálta már valaki?
  • TGWH
    Meg kell neki tanítani. Írsz egy listát hogy mit kell engedni és mit nem.
  • jnc
    A Commodo nagyon jó tűzfal, csak túl sokat pofázik, és az asszony nem tudná kezelni. :)
  • bepe79
    Most lett lvl 28 a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net / EU Lobby), túl vagyok Thranak és az Ice Lord legyőzésén, egyik sem okozott gondot, olyan szinten, hogy még csak a közelembe sem értek, amiket kasztoltak ellenem, azok nem értek semmit, mintha odaszögelték volna a HP-m a max-hoz. Most így néz ki a karim:

Alakul, szerintem gyorsabban szedi szét sokkal a championokat, a mini-boss-okat, és a boss-okat, mint a Shadow Warrior-om.
  • Zan
    Itt megtalálod,The Undead Legion Boss Chain Quest név alatt keresd(kb. középen):

Map
  • huhuhorgasz
    ez melyik küldi pontosan? melyik városban lehet fölvenni?
  • bepe79
    Én is megcsinálnám még egyszer a Légiós küldit a Dryad-ommal, hogyha biztosan tudnám, hogy nem kardot kapok majd érte, hanem íjat. De mivel nem tudom, és nem örülnék a végén egy szép kardnak, így még nem vágtam bele.
  • huhuhorgasz
    na helló mindenkinek!

újabb árnyharcos sett darabot találtam.

A Hóhér segédje:
    -A végrehajtó mellvértje
    -A végrehajtó maszkja
    -A bíró terhe
    -Az igazság lábai

Nem tudom kinek van meg belőle darabka.
  • Zan
    Na megcsináltam a halott légiós küldit.....kb 45-50 perc votl,pedig eskü,hogy siettem...ilyen side questeket öregem...!Elég sok csonti volt,de esélyük sem volt ellenem,komolyan...még igy is hogy ilyen rohadt kevés a védelmi értékem(200-250 körül).Szóval jó hosszú volt,de a végén megkaptam azt a jó kis kardot,íny már 700-tól 890-ig ütök,ami azért szerintem már elég tisztességes..:)!lvl 31-en vagyok továbbra is még csak az 1. fejezet vége felé.:)

Na jo éjt annak,aki ezt mostanában olvassa!
  • TGWH
    Az egyik nekem is ilyen, de már várnak a 60-83-mas szintű kardok és balták, csak az a gáz, hogy most vagyok 36-os kb., és 20-szal erősebb csak a 83-as kard sebzése, szal lehet esni fog jobb...
  • Zan
    Uhh,sorry,szarul vágtam le a széleket..:D!

Ja és vegyétek figyelembe azt is,hogy az 1. fejezetben,lvl28 as karakterrel esett a kard,szóval tudom,hogy vannak 10000* jobbak is,de most még ez elég világszínvonalúnak számít,szerintem.
  • Zan
    Amugy nem tudom ti hogy vagytok vele de én ugy csinálom,moyt így az első karimmal,hogy még csak az első főbosst sem nyírtam ki,de már most 28-as szintű vagyok,mert mindig minden mellékküldit megcsinálok,egy csomót runolgatok csontikat,hogy fejlődjek,meg essenek cuccok.Még csak az első fejezetben tartok,azaz még sehol sem,de már vagy 30-40 mellékküldi(na jo kb. 25) megvan és egy csomó zöld cuccot kapok a küldetésekért,ami viszont 2.12-ben nem volt.Most esett egy számomra igencsak imponáló kard:

Elég jó vele,mert tulképp az örjöngés 3.-életszívó- buffjával együtt dual swordban tulképp halhatatlan vagyok....!

Már csak egy a baj,hogy nem closed netes a karim:)!De majd ott is indítok egy SW-t,tutti.
  • bepe79
    lvl 25 lett a Closed Net Dryad-om, 7. skill-nek felvettem neki a Speed Lore skill-t, mert Dryad-nál az is elengedhetetlen. Szépen megy fölfelé a damage érték, a Ravaged Impact-al szép nagyokat be tud sebezni:)
    Most így néz ki:

• wedge31
    Még mindig nem találom azt a kristálysikot ,jól eldugták vagy csak rossz helyen keresem
  • bepe79
    Én Vista SP1 (origi, legális) alatt a Vista beépített tűzfalát használom. Sokak szerint ez már elég biztonságos (ha nem is egy ZoneAlarm szintű szolgáltatásokkal rendelkező tűzfal, de ugyanúgy teszi a dolgát), nem fogja meg a gépet, és a játékok közül egyikkel sincs így probléma. ONtopik: már lvl 22 a Dryad-om, most vagyok túl az első fő-boss-on. Eddig ezt is closed net-en, de egyedül, campaign módban vittem el. Eddig kettő darab set (zöld) item hullott, fent is vannak, majd teszek be képet is róla.
  • TGWH
    Nekem comodom van, tökéletesen megfelel, ráadásul ingyenes is.
  • jnc
    Dede, a tűzfal az. Izélgettem egy rakat ideig, és jónak mutatja magát, mégis megfogja, de nagyon. Fene a ZoneAlarm-ba. Viszont amikor kikapcsoltam, akkor elindult gyönyörűen a játék. Az érdekes a dologban, hogy a korábbi verziókkal nem volt ilyen gond. Most megpróbálok egy újabb tűzfal verziót, mert ugyan picit másra, de azt írják a neten, a legfrissebb megoldja. Na, majd meglátjuk. Tűzfal nélkül nem szívesen vagyon a neten. És mivel kábelnet van, ezért ez folyamatos netelérést jelent.
  • bepe79
    lvl 19 lett a Dryad-om (Multiplayer, Closed Net, EU Lobby), most így néz ki:

Óvatosabban kell vele menni, mint a Shadow Warrior-ommal, a mini-boss-ok elég gyorsan le tudják most még darálni a HP-mat, de még mindig 0 death-el állok. Legutóbb a Bloodclaw vagy mivel gyűlt meg a bajom, kicsit szaladnom is kellett előle.
  • huhuhorgasz
    Told az akaraterőt inkább mint az ügyességet.
  • Titan
    Az új patch-ben azt írják, hogy kijelzik az italok idejét! Aham..és HOL???
  • balee4
    nincs gond az új patchel? nem nőtt meg a gépigény az új fizikai effektek miatt?
  • wedge31
    Ez piszkosul igaz playboy szeráfot a népnek
  • Titan
    Jaja! Azt én is megtaláltam..:D
    Jó lenne valami nyuszis szettet összeszedni... a szeráf jól nézne ki..;)
  • Zan
    Védelemmel bajban vagyok,nem tudom,lehet kéne nyomnom most már az ügyességre is?:)
  • Zan
    Oké keresni foglak titeket!

TGWH:

A 35 ös már nem olyan rossz,lehet majd megbeszélhetnénk egy időpontot,hogy mikor toljuk!

Ha meg már mindenki linkelgeti itt a kariképeket,egyet én is berakok már:

Szerintem nem rossz a kicsike,ezüst fokozat természetesen.
  • huhuhorgasz
    jaja jól láttál, a karim neve huhuhorgasz8. Árnyharcos, jelenleg 37es szintű. Pont ma toltam egy kicsit Titan-nal. Ha valaki rámtalál a fórumról, akkor jelöljön be barátnak és csatlakozzon a serverhez. Már a magyar serverekre is átterjedőben vannal a lengyelek, vagy szlovákok vagy kik, a lényeg hogy már ide is jönnek. A magyarok meg sehol. Be kéne indulnunk egy kicsit azt hiszem.
  • TGWH
    Tyja én, hányas szintű kari kéne legyek :D A 60as meg a 35 vagy hányas az a csapatért van, de van egy alacsonyabb szintű szeráf is.