Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Röviden összegezve az általam leírtakat,én még nem találkoztam olyan szituációval,hogy villogott volna a három nyíl közül valamelyik és abban a sorban nem tudtam volna fejleszteni.Röviden ennnyi,de szóljon,aki már tapasztalt ilyen helyzetet.
így igaz közben rájöttem én voltam a láma van olyan képesség amit megkaptam alapból, és igazatok volt van amit megkel tanulni,rá jöttem nehezen általatok, de vesszek meg nem gondoltam rá, de azért köszönöm a kitartó segítséget mindenkinek
"Ha nem tanultál egy ca-t sem meg, akkor is villogni fog"...
Szerintem nem fog akkor villogni azon a soron,mivel nincs is mit fejleszteni,de addig,amíg most nem gyõzõdõm meg róla,addig nem vitatkozom és elfogadom,amit írtál.
Amikor villog valamelyik nyíl,akkor azzal azt jelzi,hogy azon a soron/felsõ képen jól látható a három jobbra mutató nyíl/fejleszthetünk.
Szerintem csak akkor villog,ha a lehetõség erre adott...
Rendben,nekem ez úgylátszik nem jelentkezett még soha,mert minden esetben volt olyan képességem,amit lehetett fejleszteni ezek szerint.
Na,most nagyarcú voltam:D
De tényleg velem nem fordult elõ még ilyen eset.<#nemtudom>

Na itt minden ca meg van tanulva. Ha a zöld negyedkör feltöltõdik (képességekre pontokat teszel, ha a zöld negyedkörre viszed a egeret, meglátod milyen képességet kell fejleszteni hozzá pontosan) akkor villog, és választhatsz. Nem tudom ebben mi a nehéz. Ha nem tanultál egy ca-t sem meg, akkor is villogni fog, késõbb felhasználhatod ezeket a pontokat, ez tuti.

Ha szürke, akkor nem tanulta meg, nem is lehet rá pontot tenni, mint a fenti, második képen is látni lehet egy-egy ca-nál.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Az totál kizárt,hogy 13-as szintig egyetlen képességet sem tanult meg,tehát nem ok nélkül villog szerintem,de mostmár kíváncsi lennék én is egy képre.
Csak a megtanult ca-k esetében villoghat a fejlesztési lehetõséghez tartozó nyíl,különben nem is villogna szerintem,de ilyennel még nem találkoztam,pedig már fejlesztettem magam párszor.Nemtom mi van...
de villog csak nincs mire szétosztani a pontot
passzolok megpróbálok egy új karaktert csinálni, régebben próbáltam már ezt a karaktert csak volt egy újra telepítésem, akkor gond nélkül ment ,azért köszi mindenkinek
Ja,de akkor szerintem azon a soron nem is villog semmi,vagy tévedek?
Elõször talán meg kéne tanulni a ca-kat (pl. Kísértetkéz), majd utána lehet õket fejleszteni, nem? Ha szürke, akkor nem tanultad meg a ca-t. Jobb lenne ha csinálnál egy képet.

Igen,de akkor miért is villog a nyíl???
Nem hiszem,hogy véletlenül.Így aztán én sem értem...
A kék vonal az a páncélja elõtte azt kell lenyomni de valszeg kevés a sebzésed hozá
Tehát megtanulod a rúnákat de nem jelöli utánna aktivnak õket?
Sajna nem tudom mi lehet
Zs

Szóval én pl. a kobold fõnököt gyaláztam le,nekem az volt az elsõ fõellenségem.
A harcmûvészeti ablak mellett jobbra villogó nyíl pedig mindenképpen azt jelzi,hogy meg kell nyitni és fejleszteni lehet.Elvileg...
Van amelyiket percekig kell ütni,ha nem vagy felkészült és ihatod közben az életeket literszámra.
szóval nem tudom pedig eredeti a game, ezt a nyomorultat hiába ütöm b....k megfeküdni,hát ez van, azért köszi
Bocs: "....elsõ fõellenségem..."
Tök nem számít,hogy hányas szintû,mert az én fõellenségem 4-es szinten volt például,és én is.Tehát ez nem érdekes...
Kezdem érteni,tehát villog ugyan a nyíl,de azon belül nem aktív semmi?
Mert akkor valami progi hiba van,vagy mi a lõcs...
sárga karika jelöli az elsõ fõellenséget13. szintû a fõvonalon adta ezt a küldit, az a helyzet azt én se vágom hogy mi a gond a skillel, csillagúr cuccok meg sem jelenek hiába van megtanulva, nem jelenik meg az ikon csak szürkén marad, de a jobb felsõ sarokban látszik a 3 pont csak nincs mire szét osztani, mert nincs aktiv skill a csillagúr harcmûvészeti részben hiába nyítom ki a fület jobbra
Amikor rákattansz a kifelé nyílra,amelyik villog,akkor megjelennek a további lehetõségek,ahová szétoszthatod.Ezek is villognak és ezekre lehet klikkelgetni.
Ezt nem vágom,mert ha villog,akkor meg kell nyílnia.A másik az,hogy nem feltétlenül az az elsõ fõellenség,csak te arra kószáltál...
villog de nem aktív és nem tudom fejleszteni, 3 pontot tudnék szétdobni, csak nincs hova
Egy jobbra kifelé mutató nyíl villog,nem? Arra a nyílra klikkelj rá és megnyílik a cuccos...
van az úgynevezett harcmûvészeti képernyõ és azon belül a csillagúr nevezetû képességek vagy skillek, és ezek nekem nem mûködnek hiába van fejlesztve folyamatosan villog, hogy lehet fejleszteni , csak nem jelenik meg sem a kísértetkéz, sem más skill. a fõellenség az elsõ a gar colossus ami egy kráterben vagy mifenében van kék vonal van az életereje alattna azt nem tudom leaprítani
köszi
Pontosan mi az hogy nem adja?
Nem találsz rúnákat hozzá?
Sajna pont azokat nem adja amire zsükséged van ezért van a runamester,ott cserélgetheted
Melyik fõellenre gondolsz?
Zs
13-as szintû a karakter
sziasztok! problémám a következõ: én nem rég kezdtem a játékot, harcos karival nyomom. sajnos valami oknál fogva a csillagúr skill-eket nem adja, pedig 3 pontal is fejleszthetõ lenne, és aktiválva is van, másik problémám pedig, hogy az elsõ fõellenséget nem tudom leverni, valószínûleg én vagyok a láma. elõre is köszi a segítséget
Én is igy gondoltam épp ezért raktam rá a runákat, de ez a 10 runa nem csak a többi skillét vitte fel hanem a notorius gyujtogatóét(tuzlabda,meteoresõ)is kb 0.2mp-el
Én csak ezeket használom a tûzlabda mostmár 1 mp eddig 0.8 volt amit szerettem volna lejebb vinni
de nem jött össze:(
zs
Ugyanaz a kettõ. Csak minden buffnak van regen büntetése ahogy rúnázod egyre nagyobb. Izzó bõr speckó ebbõl a szempontból, mert ha jól modolod akkor a tüzes varázslatokét nem fogja növelni (sõt, csökkenti) csak az összes többi CAét.
Alapfelállás az hogy minden CA regen idejét növeli ha rúnázod az erõsítést. Egyébként ha kellõen feltolod az adott képességcsoport fókusz skilljét akkor szinte eltünteti az erõsítésbõl származó regen büntit..

Mi a különbség a regenerációs idõ csökkentése és az ujratöltési idõ között?????
Egy kicsit benéztem valamit:(Az izzó bõr erõsitést gyorsan megtámogatam 10 runával)
Erre felvitte az ujratöltést
Pedig a regeneráciom 20%-kal nõtt
Zs
Broafka
köszi.
Most már nincs hiba a gépen, úgyhogy nem memóriahiba miatt cisnálja a dolgokat, mondjuk azok oylan hibák, amik biztos nem hardware elemhez köthetõk

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Biztos nem próbáltál mindent. Olvasd el újra a naplót, hogy mit mondtak, hogy kell átjutni. Le van írva értelmesen magyarul. Sok sikert. Amúgy még gyalogolni sem kell olyan sokat, így végleg nem értem hogyan próbálkozhattál...
Én már csak multizok, összeálltunk 5-en egy csapatba, a másik fórumon beszélünk meg mindent.
Ide is fel szoktam nézni, csak pangás volt :D

McFrost
Sivatagban is térdig ér a gaz:

Gyere bogaram :P

69. szint, tiszta 5 nap játék idõ!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Áhh, értem.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mielõbbi gyógyulást,nem volt ilyen pangás idáig.Úgy látszik nem értettem pontosan,hogy mikor volt memóriahibád a gépen...
Én is majd este kezdek neki újra játszani.
Titan
A Single kampányban igen, a multiban szinthez van kötve...

Nincs szinthez kötve, amikor lenyomtad a fõbosst a végén mehetsz aranyra, ugyanott kezdesz ahol ezüstön.

Sziasztok miért nem tudok átmenni a Sárkány Gyomor nevezetû település kapuján mát mindent próbáltam és nem sikerül...
McFrost
Viszont azt nem tudom mikor mehetek aranyra, már mint melyik szint után és, hogy újat kell-e akkor kezdeni?

McFrost
Nem volt idõm játszani, talán ma vagy a 7végén. Már ki akarok törni a sivatagból:P

Broafka
ööö, nem, jelenleg nem is játszom msot vele, csak egyszer felmegyek az elfemmel, eléggé lebetegedtem, TV-zek, meg olvasok.
Nem hiszem hogy megoldaná amúgy a gondot, mondom, egy párszormár újra lett telepítve

Mi van,kihalt a fórum,vagy én írtam valami csúnyát,amiért leblokkoltunk?
Broafka:újratelepítetted a játékot?
Figy,akkor,ha most rendben van a géped,akkor telepítsd újra..
Titan:nekem ez a surrogó hang sem jelentkezett,de lehet,nem tünt fel?
Titan
A dobogás elfelejtettem említeni, az nálam is van...az új patch viszont eltüntetett néhány beragadt hangot (sivatagban, valami surrogó hang ismételte önmagát).

Broafka
2.34-es van fönt nekem is, és volt pár gond a gépemmel, amikoris kiderült hogy memória gond volt, de addig újratettem párszor, és mindig csinálta ezt a dobogást 2.34-nél
valami nagyon nem tetszik neki

Pedig ezt a "dobogást" nekem a 2.34-es javította...
Akkor ezek szerint talán tényleg érdemes lenne újra telepíteni???
Igen,azt elfelejtettem írni,hogy nálam is a legfrissebb patch-el fut.
Idáig még nem "rugózott",de ki tudja mi lesz késõbb:D
Néha ritkán kilép,de ez szerintem másnál is elõfordulhat.A hangbeállítások lebutítása után nem nagyon van kilépés sem.Az,hogy valami eltünik,vagy olyasmi,amit Broafka is írt,olyan nem volt,pedig az Elite grafikát is régen használom.Szóval nemtom mi lehet,mert rosszul patchelni sem igazán lehet,ahogy ez itt elhangzott az elõzõekben...
Broafka
nah ilyeneket nekem is csinál

meg a másik kedvenc (iszonyat idegesítõ) hogy elérem a kritikus szintet, ahol elkezd dobogni a karakter szíve, és amikor feltöltöm újra az életét akkor van hogy nem hagyja abba a dobogást. És iszonyat szar érzés amikor a játékban folyamatosan hallani lehet ezt a dobogást

Titan
Nekem is Elite és a legfrissebb patch! Nem volt ilyen problémám...
Csak annyi, hogy néha ha támadni akarok, akkor megáll egy helyben, "rugózik" és nem támad...ilyenkor futás valamerre és ismét támadok.
Vagy kombónál ellövi a támadó szaltót, de nem ugrik oda...