10030
  • envoka
    A warez verziót nem takarítottad le teljesen, maradt utána egy kis szemét (Temp könyvtárban, registriben, meg még talán a sacred 2 könyvtáraban is, ha nem törölted a warez után a maradékot).
  • grebber
    LOL hát egyre jobb ez az eredeti game dolog.Most olyan volt hogy beörült és elég sok ideig csak 1tp-t adott az ellenfelek kinyirásakor ami 1 ütéssel zajlott le.
    Meg kilépked exe hibával :(
  • TGWH
    Üdv, igen, igen, igen.
  • sztip
    Hi! Szerintetek magyarul meg érdemes venni ezt a jatekot a boltba me a sacred 1 et nagyon birtam csak hiányoltam belöle a jo magyarositast meg azt hogy jatszanak vele neten! SZerintetek ez a konfig elviszi max grafon: AMD athlon 64 2 magos 4200+ os, 2GB ram dual-chanel be kötve, ASUS alaplap nforce 4 es chipsetel + támogatásokal , NVIDIA 9800GTX 1GB GDDR3 as ram al! Szerintetek ha most kezdenék el jatwszani holnap akkor találnék magamnak csapatokat esetleg magyar közösséget?
  • balee4
    Nem nem ez a gond, csak a physx támogatást kellett kikapcsolni.
  • TGWH
    Vedd lejjebb a grafikai beállításokat, én is így voltam. Bár én alapból minimumon voltam, csak a négyzetekből vettem ki az x-eket.
  • balee4
    Az új patchel kilépeget, semmi hibaüzenet vagy vmi, egyszercsak kivág asztalra, kb 20 perc game után. A 2.34-el semmi baj nem volt. Igaz csak XP-n nyomtam, mert Vista már kezdettől fogva fagy. Amúgy nem lenne rossz ez az új patch, a trófea rendszer és az új napló is tetszik, de így játszhatatlan.:(
  • Titan
    Igen ezt csinálta pár embernél és a hang driverrel volt baj! Frissítsd vagy a beállításoknál vedd le a minőséget vagy ha van hardweres hang akkor azzal manipulálj! Kapcsold ki vagy be...
  • Titan
    Legfrissebb Physix Driver fent van?
  • Raziel82
    sziasztok lenne eg kérdésem feltettem a 2.40 javítást és a vidókártya drivere ir hibát pedig a legfrisseb van fent a 2.34 el nem vót problémája simán ment mit lehetne tenniserintetek?
    Honnan lehetne leszedni a 2.0.2 2.34 javítást?
    segiséget előre is köszi.
  • grebber
    Na nagy nehezen csak elindult!

Feltettem gamet rá a full 2.4-et és indítottam aktiváló kódot megadtam.Elkezdett tölteni a game kiírta bal sarokba ugye miket tölt be stb azt egyszer csak visszadob asztalra és bezárta magát semmi hibaüzi nélkül.
    Mondom fasza indítom újból akkor meg már beadta a game menüjét is beállítom grafikát és ugyanaz kidob asztalra na mondom ismét frankó.
    Indítom újra ekkor már normálisan ment toltam is vele 1,5 órát egyhuzamban minden gond nélkül!

Eddig ez a PhysX nálam annyiban ki is merült hogy fujja a szék a faleveleket ezerrel semmi több.
  • wedge31
    Nem kell a kod anélkül is elindul ,probáld ki.
  • rage
    Uninstalláld a physics drivert, s tedd fel újra.
    Az is lehet a probléma oka.
    S persze, legyen fent a legújabb hivatalos Nvidia driver.

Illetve, ugye a magyar verzióhoz magyar patcheket tettél fel ?
  • Zan
    Aktiváltad,vagy csak úgy el akartad indítani?Mert az aktivációs kódot biza be kell írni az elején;ez a könyvecske hátoldalán van;lehet hogy ez a baj.Nem nézlek hülyének,de ha tényleg nem írsz semmi konkrétumot,elsőre erre tippelnék.
    Másodikra arra,hogy rossz patchet szedtél le,vagy nem teljes;hallottam már olyat,hogy valamelyik szerverről a 2.40 es patch csak 700 mb körül volt,pedig 1 gb osnak kell lennie(olyan 950 körül).

Írd le mit ír ki.
  • Titan
    A hiba az ÖN lészülékében van! Ha egy kicsit bővebben kifejtenéd, akkor talán tudunk segíteni!
  • TGWH
    Indulnia kell annak. Azt szokás mondani, hogy nincs rossz gép, csak rossz felhasználó :)
  • wedge31
    Elvan szokva a géped az eredeti játékoktól
  • grebber
    Tök jó hogy megvettem eredetibe.Nem indul a game! Grat szép volt!
  • huhuhorgasz
    Valakinek nincs meg a Denderan settből a Denderan csatározása és a Denderan előrelátása? Már csak ez kéne, de minden esik, csak ez a kettő nem. Tudok adni cserébe pl armantin settt darabot, meg még van egy két settes cuccom, ha kell. Ha esetleg valaki kétkezes kardra gyúr szóljon, mert esett egy fasza 4 socketes barna feliratos kard. Elteszem egy darabig, és ha lesz rá jelentkező akkor odaadom. Ja igen és Zárt neten kellene.
  • huhuhorgasz
    Nekem az előző gépem ez volt:
    MSI K8N Diamond, Athlon 64 939, 1GB Kingmax Hyper X DDR, NVidia 7600 Gs 256MB. Ezen futott minimumon, de olykor beakadt pár mp-re.
  • huhuhorgasz
    Az elit grafot meg szerintem fölösleges felrakni, mert szerintem magas fokozaton is szép a játék. Az árnyékokat ha feltolod, akkor bajod lehet a barlangokban. Legalábbis nekem volt hogy meghaltam, mert a barlangban beakadt egy 5mp-re. Az pont egy főbosst nyírtam volna.Pedig van hozzá gépem. Ezért én személy szerint árnyék tökig le. Meg az árnyék elvesz egy csomó FPS-t. Valamiért.
  • huhuhorgasz
    ha eredetid van akkor keress egy szervert lépj be azt hentelj. Nagyon fasza. Ha belép valaki, akkor növekszik a TP-is. És nagyon élvezetes játszani Zárt neten.
  • Zan
    Szerintem felengedi,nincs vele probléma,az csak egy text pack,szóval nem tartalmaz túl sok eredetiséggel kapcsolatos dolgot;nekem is megvan,de még nem raktam fel,mert nem érzek túl nagy különbséget a high,meg az elit között(azt a +20 fps-t azért igen:)).

Ma amúgy sikerült minimum grafikai beállításokkal futásra bírni a játékot egy 3700+ os athlon64 en 2gb rammal,meg egy Gef 7900GTO-val:)!Teljesen játszható,tök jó,csak Highend grafhoz szokva bűnronda...!:)
  • McFrost
    Ezt nem tudom,én nem használom, de nem lehet vele gond.
  • grebber
    Értem!

Ha felrakom a gamet rá a 2.4-es patchet ,akkor utána ugyanúgy felrakhatom elite grafikát igaz nem lesz vele gond?
  • McFrost
    Ha valaki létrehoz egy szobát és beenged 15 embert és mentek darálni.
    A nyíltan meg mintha játszanád a hadjárstot. Szerintem:D
  • grebber
    Huh lehet láma vagyok sőt biztos,de mi az a "zárt net"?
  • Zan
    nekem van egy single playeres karakterem SW,36.szintű.Kipróbálhatnánk,ha esetleg van kedved,hogy milyen a coop.

Closed neten még csak lvl 10 es elfem van...de nagyon lusta vagyok most vele menni:D!Apropo elf:A lángviharnak a 2. bónusza vagy az ,hogy meggyullad az ellenfél,vagy az hogy gyorsabb lesz a visszatöltés;szerintetek melyiket?
  • huhuhorgasz
    ha cooperativat szeretnél tolni,akkor szerintem elölről ekll kezdened. Ha zárt net-en akarod tolni, akkor oda nem tudod bevinni a single playeres karidat, tehát ott is újra kell kezdeni egy karaktert. A nyíltat nem tudom, de asszem ott lehet használni a single playeres karidat.

Ha valamit nem jól tudnék akkor légyszi javítsatok ki.
  • grebber
    Még valami: Ha én tolom a singleplayert de szeretnék coopozni akkor azt akkor elölről kell kezdenem vagy onnan folytathatjuk a storyt ahol tartottam vagy ez most hogy van?
  • Zan
    Igen,elég az!Én is csak azt tettem fel,Vistán és Xp-n is egyaránt működik,sőt.Xp-n nekem az alap patchetlen game el sem akart indulni.
  • grebber
    Na megvan az eredeti Sacred 2!
    Elég ha erre felteszem csak ezt a 2.40 FULL patch-et? Ez tartalmazza az előző javításokat is egyben igaz?
  • Zan
    Az engem is érdekelne...mert már kaptam én is egy jó pár cuccot a küldikért.Viszont úgy vettem észre,hogy attól függ milyen lesz a cucc,hogy mekkora a szintem!Szóval lehet hogy csak majd később csinálom meg a mellék-küldiket...(persze lehet hogy ez nem is így van,csak most eddig ezt tapasztaltam).

Amúgy csinált már valamelyikőtök olyan fajta Elfet,mint amit leírtam a #7457-es hsz-emben?
  • huhuhorgasz
    oké köszi megnéztem. A kard nekem is van hála istennek, tényleg nagyon zúzós. Azt néztem, hogy a küldetésekért végülis milyen jól dobálja a settes cuccokat. Ha már a setteknél tartunk. Van esetleg valakinek valami híre és link-e arról, hogy milyen új settekkel bővült a játék? Mert én árnyharcoshoz találtam vagy 3-at pluszban. Az egyik igéretes is lenne és csak 3 darabból áll. De eddig nem találtam hozzá csak 1-et.
  • RaveAir
    Remek. Érdemes volt szenvedni a fontokkal, és kérni a készítőket, hogy oldják meg...
  • McFrost
    Gyenge pontja a gémnek ez a fegyver ellátás.
  • envoka
    Régebben már belinkeltem.
    és a
    A második képen látszik az egyik kard, amit Terrus, az élőhalott tábornok dob. Ilyenből van kettő, csak különböző nehézségi fokozatból.
  • huhuhorgasz
    nagyon fasza :D

Linkeld már be a karidat, hogy ámuljunk egy kicsit. Ha jól láttam akkor karddal vagy. Honnan lehet ilyen kardot szerezni? Küldi adja vagy micsoda?
  • McFrost
    Láttam már, remek.
    De arany végére én is ilyen brutál leszek:D
    Amúgy nem csak a robotokkal kellett megkűzdenem, hanem a körülöttem harcoló fiammal is:D
  • envoka
    Egy "igazi" árnyharcosnak meg sem kottyan.
    Arany fokozat vége