Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébbként online(zárt hálózaton) sokkal élvezetesebb játszani mint egyedül
Zs
Csak Tük.kis.-sal mentem, egy ütés volt egy ellen, szerintem úgy a legerõsebb.
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
Végig kéne játszanom, hogy átengedjen aranyba. Ti különben hol, játszotok? A hadjáratot toljátok, vagy esetleg LAN, vagy net? Úgy vettem észre hogy LAN-ban nem adja olyan jól az XP-t mint sima hadjáratban. Igaz csak servert csináltam és csak én voltam bent. Ez mennyire változna, ha pl a másik gépen is belépnék egy ugyanilyen kezdõ karival mint én?
Sokan a tükrözést teszik fel nem a csontis erõsítés. Az se olyan jó ám, a tükrözõ kisugárzás nem véd semmitõl csak az elszenvedett sebzést veri vissza. Majd eldöntöd neked melyik kell. Az örjöngõ lendület viszont fontos, extra HPt védõértéket életerõ regent ad.
A szitu a következõ. Havertól megkaptam a játékot. Felraktam. Volt patch is, ami egybõl fölrakta alapról V1.12-re. Leszedtem a 31-es és a 34-es patch-et. Próbálnám telepíteni, de hibát ír ki. Mi lehet az oka? Nem eredeti talán azért? Lépésenként írjátok már le hogyan kell ezt megoldani. Ja meg észrevettem, hogy ami Ogmognak kétkezes fegyverhasználat az nekem Párbajismeret. Ez gondolom azért lehet, mert más a patch. Tervezem hogy megveszem a gamét, mert az open netet nem pótolja semmi. Az 1 is nagyon faja volt, a 2 is az szerintem, tehát ha lesz zsé, akkor rendelem is a játékot.
UI: Az elõzõ hsz-ben nem írtam, hogy ezüstön vagyok.
26-os szintnél hagytam abba a régi árnyharcost, aminek 3 csontija volt. Nincs ellenvetésem a csontik iránt, mert hasznosak. Mindig vagy 5 szinttel nagyobbak mint én és még egyiket sem gyakta le soha semmi. Csak az a bajom velük, hogy pl körülvesz egy csontvázbanda,-ezek ellébecolnak máshova, vagy pl volt olyan hogy engem öltek ezek meg nézték- én meg henteljem õket egyedül. Csakhogy meg tudnak szorongatni, mert ahhoz még gyengusz voltam, hogy elbánjak velük egy pár lötty nélkül.
Próbálok Ogmog árnyharcosa irányába fejlõdni, de asszem egy pár képességet lecserélek. Majd meglátom, hogy miket. Remélem nem bánod Ogmog. Fel is vettem a taktikai ismeretet, a páncél ismeretet, és a párbaj ismeretet. Most ott vagyok, hogy egy csapás a koboldokra, farkasokra, meg a banditákra, azt halnak meg a két kardomtól, vagy a "fókuszoktól". Erõsebbnek érzem, mint a 26-os szintûmet.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
http://sacred2.hu/
Részemröl csak akkor hivom öket ha gebasz van.
80% felett volt az "Árnyfátyol" a harmadik módosítóval erõsítésként betéve (ha 100%-on van, varázsolni is lehet, annélkül hogy észrevennének).
A négy csonti ölt mindekit, a kari meg csak ment utánuk és szedegette a cuccokat. Az ellenfeleket akár egy lépés távolságra is megközelíthette,
akkor sem vették észre. Csak egy baj volt. Amikor csak az idézett csontik öltek, a túlélési bónusz nem növekedett (ez lehet hogy bug). Ez miatt hagytam abba vele a játékot.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A csillagúr ismeret (fókusz) távolsági, ill tömegoszlató (szellemkéz, csonttorony) varázslatok fejlesztését is elérhetõvé teszi - nagyon hasznos tud lenni.
Sok árnyharcos szálfegyverekkel (rúdfegyver) nyomul, ami nem véletlen...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Igaz nekem csak 2 van, de 90-es szintûek, elég jól darálnak és az ütést bírják.
de ez esetben ilyeneket érdemes felvenni (nem sorrend szerint írom)
taktika
halott harcos fókusz
kétkezes
koncentráció
páncél ismeret
esetleg alkat
ha kombózni akarsz, akkor szerintem érdemes az ellenséges bajnokot is fölvenni
nagyábból ezek a fontosabbak aztán a többi már mindenkinek szíve joga (lovaglás, vagy kovácsolás, vagy hatákonyabb észlelés, vagy szívósság, ilyeneket szoktak fölvenni a végéhez)
szerintem inkább kétkezeset csinálj mint varázslós árnyharcost
Elkezdtem a játéko egy árnyharcossal. Szerintetek mi a megfelelõ fejlõdési irány, mik azok a skil pontok amiket érdemes felvenni ezzel a karival? Én a csillagúr kategóriában hentelek. Most tartok 25-ös szinten. A cheateléshez hozzátennék annyit, hogy a sacred 1-hez is volt charakter editorom, mégsem használtam, csak kipróbáltam. Volt olyan is hogy felmentem serverre, azt valami külföldi szórta a cuccokat. Volt egy kard, amivel egy másik karival csaptam 1-et próbaképpen. Ugrottam 40 szintet. Még jó, hogy nem az agyondolgozott karimmal csináltam ugyanezt. Így egyáltalán nincs értelme a játéknak, hogy odamész 1000-es szinttel elfingod magad és te vagy az ász, mert nincs ki megszorongasson a játékban. De mindenki eldöntheti, hogy cheatel vagy nem. És, hogy a cheatet használók mellé is álljak, ha õ így akarja élvezni a játékot, hát szíve joga. Én biztos nem rontom el az élményt. Ez meg a nem chetelõk szíve joga. Ez csak az én véleményem.
Várom a válaszokat, remélem hamar segíteni tudtok nekem.
huhuhorgasz
Broafka, próbáltad már milyen az Alku? A legjobb képesség a játékba. A Hat.észl. is jó, de nem annyira. Nem túlzás azt mondani, hogy Alkuval kétszer olyan erõs karit raksz össze, mint nélküle.
Én biztos nem akarnék kutyából szalonnát. Vagy legalábbis nekem ez jut errõl eszembe. Titan Questben legalább az volt a jó hogy rengeteg variációt lehetett csinálni, és mind egyedi volt és erõs, mondjuk ott is voltak azért gyönge karakterek.
Figy, a kenyérpiritó azért van hogy kenyeret piríts benne, ne tuszkolj bele egy csirkét, én csak ezt tudom erre mondani. TG-hez nem jó a távolsági, ennyi.
A másik meg, azért mert valaki írta, vagy megpróbálta, én nem próbálnám meg, itt írtuk a 2 pisztolyos variációt, megpróbáltad? 😊
Az esetleges segítség(ek)ért elõre is ezer köszönet!
Szóval arról lenne szó hogy elkezdtem én játszani, de akadt egy kis problémám. Nem eredeti a cucc, nem vettem még meg mert perpill nincs rá pénzem. Minden oké volt 25-ös szintig, de utána nem tudom magamnak osztani a pontokat ha fejlõdök. A crack-el van a baj? Kerestem hozzá másikat ami elvileg ezt is orvosolja de így sem jó. Rossz crack-et találtam vagy már a karakter halott teljesen? Eddig minden szépen ment (2.10 patch-el) Ha valaki privátba tudna segíteni, vagy más oldalra irányítani hogy ne az oldalt sértsem ilyen kérdésekkel megköszönném...
Suzuki Swift GL 1.3
és ez alapján kíváncsivá tettek.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
ööö, persze májerkedésre okés lehet, hogy most egmutatod a faszát, hogy menni fog neked egy távolsági TG, de mi a szarnak? lehet hogy a hülye is tudja úgy fejleszteni, de a hülyék legalább élvezik a játékot, és nem szenvednek azzal ami fölösleges/nem lehet 😛
én se nagyon feszegetném hogy mennyire értesz a karik fejlesztéséhez...
Azt hogy mennyire értesz a karik fejlesztéséhez ne feszegessük, hány lvl30 feletti builded is van?<#taps>#taps>
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
1, minek fejlesztesz egy TG-t távolságira, amikor van egy beépített ágyuja.
2, ez nem csak neked, de valahogy annak a bargainingnek semmi értelme nincsen. Legalábbis az elsõk közt fölvenni, nah mind1. (a blacksmithrõl nem is beszélve)
de ez csak az én véleményem
The Battery Gun/Arm Cannon is modified by your Weapon.
The weapon you are holding will dictate which Weapon Lore increases its Attack Speed and To Hit. If your holding an axe or hammer, then it will be boosted by Hafted Weapons Lore, if your holding a blade then its boosted by Sword Weapons Lore. Ranged Weapons Lore will not work with the battery gun. Its damage is boosted by a vicious mix of your main weapon damage and mods, your level of Tactics Lore and the Batteries own damage range. If BlackSmith arts effect your primary weapon, they will also effect your Battery Gun.
The Battery Gun is not enhanced by any CA mods, nor does it enhance any of the Temple Guardian's CAs.
The Battery uses its own Material Slot for damage conversion, however your main weapon will be effected by both its own material slot, and the Batteries Material Slot allowing you to get some high damage conversion. Great for mixing in with the Lower Enemy Resist mods on the Elemental Field CAs.
You will get a Battery Gun on every CA except Battle Extension and Dedicated Blow.
<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Miért kellett így elcseszni ezt a Temple Guardian-t, hogy semmiféleképp ne lehessen Ranged-re normálsian fejleszteni??? Ugyanúgy van elcseszve, mint az Inquisitor, amit meg nem lehet varázslónak fejleszteni normálisan... Én nem értem, hogy miért van ez így megcsinálva. Na mndegy, jobb lett volna, ha elolvasom ezt, mielõtt elkezdem ilyen irányba fejleszteni a TG-met, mert most lehet, hogy kikukázom ezt a karimat is...
Suzuki Swift GL 1.3

Suzuki Swift GL 1.3

Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Emiatt így az elején elég szenvedõs-odafigyelõs volt a dolog, de hamarosan sokkal könnyebb lesz. Most lvl8-as, és így néz ki:
Ranged-re lesz fejlesztve: pisztolyra/puskára, illetve ilyen energy weapon vagy mi a jó égre.
Meglepetéssel tapasztaltam (és örömmel), hogy a Dedicated Blow mûködik a kezében lévõ Ranged Weapon-el mindenféle mahinálás nélkül, a mahinálás ahhoz kell, hogy az alap arm-jával, amibe nem lehet semmit tenni is mûködjön a Dedicated Blow. Jó lesz ez, és valószínáleg Devot Guardinnak lesz fejlesztve, de az is lehet, hogy késõbb más CA-csoportot is felveszek mellé.
Suzuki Swift GL 1.3
azért az elején még jól jöhet.
Igazából én sem költöm a pénzt, max kovácsolásnál, de arra mindig van, kaptam is egy Spúr titulust 😛
Annyi cucc is van már a ládámban, hogy a következõ 10 karakterem sem lesz megszorulva sosem😄
vagy ez csak nálam mûködik?
akartam csinálni egy videót róla hogy mûködik, de félek a következményeitõl 😄
annyi a lényege hogy ott van a földön mondjuk 53E arany, és ha gyorsan nyomogatod a Q-t és közben egy kicsit mozogsz, akkor azt látod hogy:
53E
53E
53E
és ezt fel is számolja 3X 😛
gyengébbeknek ALT és gyorsan sokszor katt a pénzre, így is mûködik, de így ritkábban.
csak gondoltam megosztom veletek 😊
A templomõr számomra igen vonzó, de egy driád is fúvócsõvel.