10030
-
TGWH #7590 Sőt, ha rendszergazdaként telepíted, és felhasználóként próbálsz játszani, az két telepítésnek számít, legalábbis xp-n.
Fagyhat attól is, ha túl sok a gépnek a grafikai beállítás. Próbálgatni kell, hogy gyengébb grafikai beállításokkal kevesebbszer fagy-e. -
gio54 #7589 Az indító ikonján jobb gomb, tulajdonságok, speciális gomb, futtatás rendszergazdaként pipa be, alkalmaz, OK.
Vista alapismeretek, második lecke. -
#7588 Mivel a rendszerpartícióra egyébként nem írhat, csak ha rendszergazdaként futtatod, így természetes, hogy kifagy. Még akkor is, ha nem oda van telepítve, hiszen akkor is irkálna oda, de a Vista nem engedi neki, gondolkodik, majd meghal.
Többek közt ezért nem szabad a rendszerbe nyúlkálni, sokan kikapcsolják az engedélykérést, belenyúlkálnak, hogy ne indexeljen, és egyebek, aztán teleflémelik a fórumokat, hogy szar a játék, meg a Vista, holott csak nem kellene okosabbnak lenni, mint azok, akik elkészítették... Nem véletlen, hogy úgy működik, ahogy... -
#7587 Kipipálni sajnos nem tudom :( Így minden egyes indításnál akkor futtatás rendszergazdaként opciót be kell majd lőnöm.De ha ezzel ritkábban lépked ki megy fagyogat akkor jó. -
#7586 Most ébredtem, így nem ugrik be a neve. Indításnál dob fel ablakot, amiben van egy mégse, és egy engedélyezés opció?
Ha nincs, akkor jobb klikk az ikonon, tulajdonságok, kompatibilitás fül, futtatás rendszergazdaként. Akkor a kilépkedés -nagy valószínűséggel- sokkal ritkább lesz. Bár, időnként nálam is befigyel. Viszont, mivel Vista stabilabb, sokszor észreveszem, hogy most bizony XP alatt kifagyott volna. (Kis megakadás, valami, általában egy hang betöltődése közben. Nálam pl mindig patkánygyilok közben száll el, mikor visít a szerencsétlen, és ezzel egy időben nem tudja eldönteni, mit dobjon a gép... Száz esetből egyszer-kétszer megakad, ezerből egyszer kifagy...) -
#7585 Fogalmam sincs miben fut,de szerintem nem úgy.Engedélykérés?? -
#7584 Láma kérdés, de ugye rendszergazdaként futtatod a Vista alatt? És az engedélykérés nincsen kikapcsolva? 2,4-es patchnál ugyan elméletileg már nem muszáj, de biztos ami zicher.... -
#7583 Nem fogom elvinni sajnos most elkezdett 2 percenként fagyni meg kilépkedni.
Megyek inkább NWN2-özni azzal nincsen semmi gond! -
TGWH #7582 Egy-két küldetésnél még akkor is gyengébb ellenfelek lesznek, nem tudom miért. Útonállók az egyik ilyen, ahogy a kezdő városból az elf fővárosba indulsz. Úgy hogy ez így még nem biztos, vidd el 20as szintig, ez kb. 5-6 óra, ez alatt sztem már meglátod hogy kapsz-e normálisan xp-t. -
#7581 Full elölről kezdtem új karakterrel.
Vissza kellett szereznem egy csajnak a családi ereklyéket és mentem ölni a rablókat (tehát most jártam ott először) és én 6-os voltam ők meg 2-es szintűek.
Lezúztam őket kaptam küldit szabadítsam ki a foglyokat.Ugyanide vissza kellett jönnöm akkor már velem egyszintűek voltak. -
TGWH #7580 Nem leragadtak, csak te mentél vissza oda, ahol már jártál. Ha átmész egy új városba, ahol még sosem jártál, akkor ott vannak alacsonyabb ellenfelek? Amúgy ha azzal a karival kezdted ezüstön, mint amivel háromszor meghaltál, akkor lehet azért nincs még olyan ellenfél, ami magasabb lenne 1-2 szinttel nálad. -
#7579 Elkezdtem elölről Ezüstön.Vannak banditák akik nálam több szinttel alacsonyabbak pl én 6-os vagyok már ők meg leragadtak 2-esen na ezekért ad csak 1 xp-t.
-
#7578 Csak próbáld meg,nem azt mondom,hogy nyomd most azonnal elölről,hanem azt,hogy most próbáld meg,irtsd le az első szörnyet,ami megjelenik(ha árnyharcossal nyomod,akkor már a temetőből kijövet) és ha több Xp-t kapsz,mit eddig,akkor nincs semmi gond!!!
Ennyit azért megpróbálhatsz,nem?Ez kb. 7 perc játék!Ennyiből kiderül,hogy mi volt a kínod több napon keresztül;akkor meg miért nem próbálod már meg???Most már én sem értelek lassan,pedig elég türelmes típus vagyok. -
#7577 Miért lenne nehéz értem mit mond.Nem tudom honnan veszed hogy nem értem! -
GPoWeR #7576 Nem osztani akarlak, de tényleg nehéz felfogni amit a többiek mondanak? -
#7575 Hát ha a küldetések elölről mennek akkor inkább kezdek majd újat! -
#7574 Uh egy mondatomat elirtam:
Sokkal tobb Xpt fogsz kapni,mint bronzon kaptal,ha ezuston jatszol.
Sorry kesore jar mar:)!
-
#7573 Pontosan ugy ahogy mondod siman ezustre allitod a karakter mellett a nehezseget mielott belepnel vele.
Nem ellentmondas,mert ugy ertettem,hogy amit eddig elertel szintet(pl. most vagy az egyik kariddal 6. szintu,a masikkal 11.,vagy valami ilyesmit irtal) onnan folytatod,csak eppen a fokuldetes is meg a mellekek is elolrol mennek(bocs hogy ekezet nelkul irok, csak ipodrol igy gyorsabb),de a bronzon elert szitedtol kezded.Szoval ha bronzon 11. szintu vagy,es azmesz ezustre akkor azt 11.szintuen kezdes.Viwzont az elso szorny/ellenfel is mar erosebb lesz malat,tutti,ergo elvileg sokkal tobb Xpt fogsz kapni,mint ezuston.Persze csak ha jol mukszik a game a gepeden; ezzel ki fog derulni.
Na ennel erthetobben nem tudom leirni:)!
Jo ejt all! -
#7572 És egy kérdés, ez a tengeralattjáró sehogy sem bírható működésre?
-
#7571 Egy kép a karimról:
-
#7570 "NEM,nem elölről kezded a fejlődést,amikor belépsz ezüstre,csak a játékot kezded elölről." HEH??Ez ellentmondásos.
Szóval amilyen mentésem most van betöltésnél csak állítsam át ezüstre? -
#7569 Nos kedves Grebber!
Amint látod itt mindenki neked próbál már segíteni egy jó pár napja!Elhisszük hogy szar,amikor 1 tp-ket kapsz egy szörnyért!Képzeld el,hogy nekem is volt ilyen bajom warez verziónál és rendesnél is.De aztán ráköttem,hogy azért kapok,mert tul kicsiket ölök,akik nálam már alacsonyabb szintűek,azokat hagyom a francbe,mivel nagyon semmi értelme kinyírni,mert 1 tp,vagy semennyi.Viszont a koboldok bronzon velem egy szntűek véltam és emlékszem 6. szinten 6. szintű koboldokat nyírtam,amiért olyan 30-40 xp-t kaptam bronzon warez verzióban és anélkül is.Szóval szerintem nem a játék baja ez,hanem egyszerüen nem akarod felfogni,hogy ha gyorsan akarsz fejlődni akkor nem bronzon kell ápolgatni a mobok(ellenség) lelki világát,hanem ezüst fokozaton!Szóval fogd azt a k*rva karaktered,akivel elkezdted bronzon és menj át ezüstre!Remlem a következő kommentedben már arról fogsz beszámolni,hogy mit tapasztaltál az züst fokozatnál!NEM,nem előlről kezded a fejlődést,amikorbelépsz ezüstre,csak a játékot kezded előlről,de minden ellenfél alatt piros lesz a kör,mert mindenki átlagosan 1-2 szinttel nagyobb mint te!Könyörgöm próbáld már meg!LÉGYSZIVES!
Ha nem vetted volna észre itt mindenki segíteni akar,te meg csak mondod a magadét!
Bocs a kirohanásért! -
#7568 Értem én. írtál konkrét értékeket amik nem valósak mit kell ezen variálni? -
#7567 Felvetésem csupán segítő szándékú volt, de látom, hogy nem érte meg foglalkozni a problémád megoldásával, mert sem a szándékot nem érzékeled, se a mondatokban megbúvó tartalmat nem érted!
Bocsáss meg, hogy zavartam a szemed... -
#7566 Akkor nekem speciális verzióm van mivel nekem bronz szinten 6-os voltam és a koboldok is 6-osak voltak szal a felvetésed téves lehet. -
#7565 Ezt vitathatnám de inkább nem teszem. -
#7564 Bronz és ezüstön a legszembetűnőbb különbség, hogy pl. a koboldok bronz szinten nem változik a szintjük! Vagyis ha 15-ös vagy akkor is 1-5-ös szintűek! Ezüstön sokkal jobban közelít mindig a szintedhez az ellenfelek szintje!
Pl. Nem úgy van a játék megcsinálva, hogy egy adott területen találhatók az 1-15-ig szintűek és 15-30-ig akárhol és így tovább, mint a legtöbb RPG játéknál... Itt a Sacred 2-ben a szintedhez igazodnak az ellenek...
A szintkülönbség mértékét látod az ellen alatt levő kör színéből! Vagyis, ha fehér akkor sokkal alacsonyabb nálad és kevés XP-t kapsz, ha piros akkor ad rendesen... -
TGWH #7563 Pont fordítva. Egyedül unalmas, de több játékossal együtt már igen jó. -
#7562 Többjátékost nem erőltetem egyenlőre majd ha végigviszem valaha a single player majd utánna ránézek.Bár ha letolok majd vagy 100 órát coop az uncsi lenne szal felejtős lesz szerintem.!
-
TGWH #7561 többjátékos üzemmód -
#7560 Milyen lobby? Nekem magyarul beszélj hogy értsem is! -
#7559 Na ne szarozz,kezd el ezüstön!
Amugy EE-lobbyn vagy,mert akkor majd találkozni is fogunk fent. -
#7558 Végtelen de csak akkor ha uninstall után deaktiválod ,ha nem teszed akkor háromszor ,de ez benne van a kézikönyvben. -
#7557 Tényleg amugy mennyiszer lehet a gamet telepíteni? (védelem miatt kérdem)
Uninstallnál ugye deaktiválja az ember.
-
#7556 Ja de ez tiszta játék volt!Tehát 130 óra tiszta gém. Amúgy nekem 5 hónap volt a végéig. -
#7555 5 és fél nap?? Gratula!Nekem lesz vagy 4 hónap ha minden rendben megy és nem fog baszakodni.Sok sok mellékküldit akarok csinálni fő küldi az 2-odlagos lesz.
-
#7554 Én 5 és fél nap alatt toltam végig ezüstön. Szóval hajrá az újrajátszásig:D -
#7553 De én minden gamet legkönnyebben kezdek.Ha tetszik ,nehezebben végigtolom újra.
De ha ezüst beválik és nem lesz ilyen 1 xp-s szarság tolom azzal.Max futkorászok ellenek elöl mint az 1-ben! -
#7552 Akkor addig ne foglalkoz tp-vel mert a bronz szint gagyi ,ezüstön mindjárt másképp többet kapsz majd a monszták után. -
#7551 Nem még.Küzdök vele minden 4-re indul csak a game!