10030
  • wedge31
    Most tényleg megveted vagy nem ?

A kérdéseidre 90°%-ban választ találsz a kézikönyvben.

Az alapvetö különbség hogy nyilt szervert bárki csinálhat és ott tolhatod a single karival is a zárt servereket meg az ascaron müködteti és ök tárolják a mentéseket is ide nem hozhatod a sp karidat.
  • grebber
    Valaki elmondani érthetően hogy a zárt net és a nyílt net között mi a különbség.

PL nyílt netre csatlakozok akkor engem más karakter pl haver ha ő is azon a szeron van meg tud ölni? És ha igen akkor mi lesz a karakterünkkel és a megszerzett cuccokkal.

Ezt az egész netes dolgot le tudná valaki írni részletesen.Haverokkal csoportokban menés stb tehát ha lehet mindenre terjedjen ki a leírás ha lehetséges.
    Nem nagyon toltam még ilyen típusú gamet multiba.(Nem is nagyon multizok semmivel)

Remélem nem nagy kérés.
  • Zan
    Kezdj már egy Closed netes karaktert hallod,aztán tolhatjuk közösen!
  • Zan
    Hát igen én azzal szopkodtam múltkor,hogy elnéztem egy pár dolgot,meg én marha megvártam mindig amíg az a hang nem jön,hogy alacsony a hP-m;sokszor nem szabad,mert a hanggal egyszerre halsz ki.De most szerencsére elég jól állok elég jó felszereléssel is 10-es szinthez képest.Most asszem 15-20% a túlélési bónuszom.Viszont a 37 es singles karinál már 54:)!Ott már nem találok 40. szintnél alacsonyabb ellent..!:)0 death természetesen.
  • grebber
    Nem kell nekem taktika csak figyelni kell ennyi.Csak néha amikor balfasz vagyok az gáz.
  • gio54
    A sacred2.hu-n a fórumban van egy saját készítésű videók topic, ott nézd végig Dion videóit, érdekes és tanulságos lesz, jó néhány taktikát elleshetsz az életbenmaradáshoz.
  • grebber
    A fenébe meghaltam 2-odszorra is pedig már 30% fölötti volt a túlélési rátám:( Most kezdhetem 0-ról feltornászni!
    Baszott nagy a térkép :D Még csak 4,1%-ot fedeztem fel.
  • DORSANAX
    Azt természetesen ismerem,pontosabban én.De ne hagyjátok teljesítmény fülön,mert akkor kilépésnél alapból így jelenik meg és nem tudtok gyorsan rányomni a feladat befejezésére és haláleset lehet akkor belőle.
    Alkalmazás fülön kell tartani játék közben,ha nem akartok "meghalni"...
    Amúgy XP esetében is jó a Shift+Ctrl+Esc is.Nálam az is jó kombináció.
  • bepe79
    Igen, ezt figyeltem én is, hogy egyes ellenek iszonyat gyorsan le tudják püfölni rólad a pajzsot, meg iszonyat gyorsan le tudják püfölni a HP-dat a pajzzsal együtt is. (:
  • gio54
    És a teljesítmény fül alján van egy gomb, erőforrás figyelő néven, ezzel meg tudod nézni, hogy üresjáratban mi tekeri a winyót ezerrel, és még ezer okos dolgot.
  • gio54
    Basszus, figyelmetlen béna balfék vagyok!
    Természetesen Shift+Ctrl+Esc a feladatkezelő Vista alatt, Bocs.
  • DORSANAX
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amúgy meg itt van egy rahedli láda,amit letölthettek és ott van leírva.hogy mit kell csinálni vele,sajátodat el kell menteni,majd vissza lehet másolni,ha kimazsoláztátok a közös rekeszeket:
    http://sacred2.hu/viewtopic.php?t=89
  • DORSANAX
    Bocs,te a ládákat kérdezted.Igen a mentésedből a chest.sacred2chest-et kimentheted és bármikor felhasználhatod a tartalmát később is.Nem kell mást elmenteni,csak ezt a fájlt időnként,ha van olyan értéked,amit érdemes elrakni másoknak,vagy magadnak...
  • DORSANAX
    Bocs Ctrl+Alt+Esc nálad.Elírtam...
  • DORSANAX
    Akkor nálad Ctrl+Alt+F4 és Feladat befejezésével elkerülöd a "halál" bejegyzést.
    Nálam XP alatt símán Ctrl+Alt+Del és Feladat befejezése.Persze fél órát nem lehet várni,de ha megpurcan a kari,akkor nyugisan van idő letenni a játéko/kinek hogyan,az már nem számít/és a Feladatkezelőben rányomni a Feladat befejezésére.

Grebber:single playerben csinálom és tegnap is 2x kipróbáltam.Direkt hagytam magam meghalni.Azért 80% Túlélési bónuszt nem feltétlenül vesztek el pl egy telefonhívás miatt,ami bezavarhat.De lehet más is pl.valami bugféle beszorulós inyencség,ami miatt meghalhatsz.TGWH írt a multiról,de single playerben tök jól jön ez,amiről írtam/tunk...
  • gio54
    A közös ládás átadás single és multi módban is megy, még zárt játékban is az ottani karaktereid közt.
    Single módban a ládáid el is tudod menteni, a karaktereiddel együtt.
  • gio54
    Vista alatt a Ctrl+Alt+Esc hozza elő a feladatkezelőt, és veszi el a fókuszt az aktív alkalmazástól.
    Érdemes kipróbálni mellette a Win+Tab kombinációt is, Aero felülettel látványos, és néha még hasznos is, de ezek csak a háttérbe teszik a játékot, a karaktered ezalatt leapríthatják.
  • grebber
    De ezt single playerbe lehet??
  • Zan
    Nekem Vista 64 van fent,és engedi letenni az asztalra,egyedül az Alt+F4-re nem reagál..:S!

Amúgy nálam sem írja ki a hosszú magánhangzókat,valamiért:S!Ez van.

Closed Neten elértem a lvl 10-et halál nélkül végre,most lekaszáltuk a Vadkant szabad játékban;hát,azért nem mondom,hogy könnyű volt,de azért csak beadta a derekát.Azért tényleg skat számít,hogy az elején van e pénzed vagy nincs...azért volt olyan nehéz,mert nem volt egy fillérem sem,és se páncélt sem pedig löttyöket nem tudtam venni...:S!
  • DORSANAX
    Értem,neked Vista van a gépeden?
    Csak azért kérdem,mert lehet,hogy nekem azért engedi Ctrl+Alt+Del-el letenni,mert XP-t használok.Én amit írtam single módban használom,estleg valaki még itt kipróbálhatja,ha egyáltalán érdekli.Mindenesetre kösz a választ.
    RaveAir:
    Mint azt írtam nálam érdekes módon jelenleg is minden karakter jól jelenik meg./hossú és rövid magánhangzók is!/
  • Titan
    Azért érdemes vigyázni ezekkel az energiapajzsokkal! Vannak lények akik úgy kiütnek alóla, hogy csak pislog az ember! (tapasztalat)
    Sőt PVP karimnál csak lestem, mikor a srác olyat bevert, hogy a fél életem leesett úgy, hogy a pajzsom szinte érintetlen volt!
  • bepe79
    No, ma tudom folytatni az lvl 33 Multi Closed Net Dryad karimat, az elmúlt napjaim elég zűrösek voltak, egyetlen percig nem voltam itthon, de most kicsit lesz időm folytatni. Én is 0 death-re játszom, és a Dryad-nál azt hiszem ez megvalósítható a magas DEX-el (pumpálja felfelé a defense-t is), meg a jó armor szinttel és az Ancient Bark buff-al, ami nem kicsit védi be, no meg ott van a Combat Reflexes, meg a többi skill, hogy ki tudjon térni a critical-ok ellen. Szóval remélem nem hal meg, de akkor sincs gond, mert nem HC-t indítottam.
  • TGWH
    Túlélési bónusz halállal ha nulla % lesz, akkor a tulajdonságaid csökkennek, kevesebbet fogsz ütni, nagyobb az esélye hogy betalál az ellen meg ilyenek.
    Nekem alt tab-bal nem engedte lerakni a játékot amikor alt f4-gyel zártam be. Most engedi, semmi másra sem reagál néha. De van olyan, hogy egy-két perc fekete képernyő után megjavul... namármost ha tudsz mozogni (hallod a hangokat, ahogy mész, esc-et nyomsz stb.), akkor multiban csak egy f12, és biztonságban vagy, míg megjavul.
  • bepe79
    A kék "HP-csík" a TG (Temple Guardian / Templomőr) robot-karakternél érhető el a Shield Warding vagy Shield Energy bekapcsolásával / fejlesztésével. Így a piros HP csík mellett lesz egy kék csík, ami a páncél energiáját jelzi, és véd, amíg azt le nem verik rólad az ellenfelek, addig nem megy lefelé a HP-d, ha jól tapasztaltam.
  • DORSANAX
    Bocs,hogy 2x írok,de akkor minek tették szerinted a játékba a "Túlélési bónusz" százalékot?
    Halálozásnál rögtön leesik nullára.Logikus,hogy akkor kihatással van a karakteredre...
  • DORSANAX
    Miért szerinted mások,akik régen játszanak nem tapasztalták már a hátrányát?
    Nekem persze nem kell elhinni...
  • DORSANAX
    Nem hiszem,hogy valakit is különösebben érdekelne,de azért leírom.Esetleg...
    Mivel a haláleseteket Alt+F4-el nem lehet kivédeni,jelenleg kitaláltam valamit és tegnap kipróbáltam.Hagytam magam legyalázni,majd Ctrl+Alt+Del-el letettem a tálcára a játékot.Azonnal kidobja a Feladatkezelőt /XP/és,ha a "Feledat befejezésére kattintok,akkor nem veszi figyelembe a játék a halált u.úgy,mint az Alt+F4-es kilépésnél volt.Tudom,hogy ezt nem szívesen alkalmazta idáig mindenki,de azért leírtam.Egyéni dolog,hogy ki hogyan csinálja.
    Lehet,nem mondtam újat,akkor viszont elnézést...
  • szaba75
    Sziasztok!
    Köszönöm a sok választ de az még számomra nem derült ki ,hogy ha sokszor meghalok az miért baj?
    Szerintem erre a kérdésemre TGWH tudna válaszolni.
  • TGWH
    Az éjszakai csakfénylátszik bugot megoldották.
    Kék csík az a védelmező energia nevezetű, szeráf meg templomőr tud olyat, az ellennek először azt kell leütnie, és csak utána kezdhet neki az életedet leszedni. De ezt meg lehet kerülni.
    Ja, gáznak tekinthető, ha sokszor meghalsz.
    Igen, a második karakternek már érdemes drága pácélt összeszedni meg itókákat, nagyon sokat segít az elején, főleg a pénz. E nélkül nagyon óvatosnak kell lenni, és bizony egy órával is tovább tarthat megerősödni.
  • DORSANAX
    Azért,azt nem hiszem,hogy az valami égbekiáltó bűn lenne,hogy pl.én a ládáimat időnként elmentem magamnak,mert felhasználom később.Ez izlés dolga,van aki ezt már cheat kategóriába sorolja.
    A túlélési bónusz kérdése szerintem már nálam nem kíván magyarázatot,mert a magas túlélési bónuszommal,/+Alku+Hatékonyabb észlelés/jobb cuccosok megtalálási lehetőségét adja és a kereskedőknél is menőbb dolgok vannak szerintem.De ez régen a régi patchek idejében még jobban érvényesült.
  • DORSANAX
    Már feltettem,eredeti "bótim" van,még 10 rugóért régen vettem.
    Azt látom még,hogy az én nVidia futtatásomon sokat javított így első ránézésre.
    Nem több az FPS,hanem egyenletes a progi futása,nem jön rá a görcs időnként,bár még keveset játszottam az új patch install óta.
    Ez a napló,vagy mi,nekem nem tetszik,de legyen ez az én problémám.A térkép sem a régi,ahogy sasolom...
  • huhuhorgasz
    Ezt én is most próbálom kinyomozni, lentebb már egy fél választ olvastam.

Fúú hogy jártam most. Csinálom a főküldit, és eljutottam a szeráf szigetre. Lent a barlangban isten bizony 1,5 órát bolyongtam mire megtaláltam hogy hol kell menni a sárkány felé. De nagy nehezen sikerült. Hát nem ez a rész lesz a kedvencem az biztos.
  • huhuhorgasz
    Igen. Sokan csinálják, hogy elindulnak egy karival, azt fejlesztik. Gondolnak egyet hogy indítnak egy újat. Ekkor fognak egy csomó élettöltőt, ami pl közepes élettöltő és berakják a közös rekeszbe. Meg fognak számukra tök "haszontalannak" itélt cuccot, ami sokat ér és azt is belepakolják. Akkor eddig az élettöltő és a pénz kérdése megoldva. (hiszen el lehet adni azt a sok értékes cuccot ami be lett pakolva). Ezt méhg megtámogatva pl beleraknak jó kardokat, íjakat vagy ami kell. Így könnyítve meg az új karakter gyors fejlődését. A sok pénz ugye jól jön az elején, mert be lehet vásárolni a boltban.Eleinte egész jó cuccokat lehet venni ott. Így szerintem az első 20 szint meg van alapozva. Utána meg jön a többi magától.
  • huhuhorgasz
    Ha eredeti a játékod és akarsz a neten játszani, akkor mindenképpen tedd fel mert enélkül nem megy.
    Ha warezod van akkor is felteheted, mert az egyik HSZ-ben le vannak írva a javítások. Hát mit mondjak van egy jópár belőlük. Már csak ezért is érdemes.
  • huhuhorgasz
    Én egy szóval sem mondtam hogy a játékra haragudtam, csak arraq a kis időre békén hagyhattak volna az orkok :D

Viszont egy másik halálom meg azért volt, mert míg kicsi voltam, akkor belépett hozzám egy asszem 50es szintű. Majd kicsivel később kilépett. Csak én voltam bent és mégis hagyott bent a server 50es szintű ellent, azt pl egy csoportban kikaptam 2-t belőlük. Jóhogy megpurdéltam.
  • huhuhorgasz
    a kék csíkot nem tudom. Milyen karakternél láttad? Azok ha jól emlékszem harcos szobrok és amíg tart a hatásuk, asszem 30mp, addig a legyilkolt ellenekért 100%-kal több TP jár. Tehát, ha eddig 1000TP-t kaptál, akkor most 2000-t fogsz amíg tart a hatás. Ezt az időt tudod növelni, ha amíg tart a hatás, addig megiszol egy kék lötyit, mert akkor a lötyi hatóidejéig kapsz 100% TP-t és nem csak 50%-ot, ami eredetileg járna érte. Remélem érthető.
  • DORSANAX
    Még valami.
    RaveAir:Nálam a karakterek/hosszú magánhangzók is!/rendben a helyükön vannak.Én ezt nem értem,hogy mi a helyzet ezzel,bár nálam idáig is jó volt.Ezt meg pláne nem értem.T.illik másoknál nem jó,ha jól tévedek...
  • DORSANAX
    Nem akarom elkiabálni,de nálam most mintha normálisabban,egyenletesebben futna a game,talán ez az éjszakai besötétedés is megoldódik...
  • szaba75
    jaa és még valami az nagy gáz ha sokszor meghalok a kerakteremmel

Bocsi ,hogy kétszer irtam be egymás után.
    SrY
  • szaba75
    Sziasztok!!

ilyen kék csikot a HP-m mellé hogyan tudok szerezni és mire jó?

még egy kérdés az jó valamire ha meglátom az egyik istennek a szobrát és imátkozik.
    EZEKRE nAGYON KIVÁNCSI LENNÉK