10050
  • hevesike
    Egyébként 123456 a jelszó :D
    Ez túl egyszerű ahhoz, hogy megfejtsék...az a pasas mindig ott van ahol nem kéne xD, ameddig 38as szeráfjával jött (az is érdekes karakter volt...kb minden varázslatot használt és közben közel harcolt...na mind1:).
    De sztem megunta h nem egy ütésre hullanak a haverok :D
    Nem szívesen látnám én sem a karakterem halálát...elfemnek így is van egy amit azóta sem értek, hogy honnan van :D Majd a sötét elfed túlélés bónuszát elárulhatnád...mert akkor viszonyíthatnék, vagyis tényleg meghalt és én vagyok hülye...vagy megint valami bug.
  • Fantusz
    A lezárt szerverrel egy lenyel srác "távol tartása" - értsd jól:

A lezárt szerverrel egy lengyel srác távol tartása volt a célunk.

Ilyenkor mindíg örvendezek, hogy a hozzászólások szerkesztése csak VIP tagoknak engedélyezett, a többiek nyugodtan írhatnak értelmetlen hülyeségeket :-)
  • Fantusz
    Amikor mondtuk, hogy csinálj karaktert, nem volt hozzá kedved :-)

A lezárt szerverrel egy lenyel srác "távol tartása", különböző terminator néveken fut, s megértjük, hogy unalmas neki a pangó szervereken egyedül menni, de ebben a játékban nagyon fontos, hogy NE HALJ MEG!
    A túlélési bónusz nagyon sok százalékos dologra van hatással, egy kapmec után visszaesnek az ellenfelek a karakter szintjére, lassab lesz a fejlődés, alkuval sokkal rosszabb cuccok lesznek az árusoknál, stb.
    Néhény szint különbség a csapattagok között még nem probléma, de amikor az 54-es árnyharcosával oda teleportált közénk, s a 42-es ellenfelek szintjét felhúzta 51-re, a mi 39-es karakterünkkel nem akartunk hazardírozni.
    Sokan szeretik "húzatni" a karakterüket, pedig ez jóra nem vezet, legfeljebb küldetés leadásoknál lehet segítség egy lényegesen nagyobb karakter, csata közben előbb utóbb eltalálja valami a kicsit, s lehet lenullázott túlélési bónusszal ébredni a szigeten.
    Előfordult már velünk is, hogy behalt a karakterünk, s majdnem bele is betegedtünk, sőt jónéhány karaktert töröltünk is, a halálozás után.
    Vannak persze karik, amikhez jobban ragaszkodunk, nekem pl ott van a 103-as elf, ami egy kissé el is van rontva, mert az az első, s így jónéhány hibával fejlesztett karakterem.
    Volt néhány megdöbbentő halálesete a főinkvizítorral szemben, s utána napokig tart újra elfogadható szintre vinni a túlélési bónuszt.
    Szegényt nióbiumon szabályosan kivégezték a neki még túl erős ellenfelek, s ott lehetett igazán érzékelni, hogy mennyire visszaveti az alkut is a bónusz elvesztése.
    Minden képesség 9-10-11 ékszerek helyett, csak minden képesség 5-6 cuccokat kínálnak neki a kereskedők.
  • Farkassacred
    Hevesike, ha csináltok külön szobát és jelszót raktok rá pls írjátok le mi az, kezdtem egy új karaktert:) most vagyok kb 19-es:)
  • hevesike
    És még XPt sem ad :)
    Legendás fegyvereket találni tudsz, pl.:+x% találati esély, túlélés bónusz magas szinten, esetleg a Hatékonyabb Észlelés. Sok van belőle, Nekem pl.:Van Magisil és Lang üdvözlete...de a találati eséyl elég alacsony, és nem érnek többet a sima arany cuccoknál...sőtt egyszerű sárga cuccokból vannak jobbak is amiket már alkuval is tudsz vásárolni.
  • Fantusz
    Az Ascaron küldetés teljesítéséért adnak egy narancssárga kalapácsot (Stradal kalapácsa).
    No ez az a küldetés, amit csak az elvetemültek csinálnak végig (hevesike többször is).
    A küldetés teljesítéséhez az egész térképet be kell járni, olyan zugokba menni, amelyeknek egyébként a közelébe sem mennél, s a küldetést kitartással teljesíteni: napok kérdése.
    Az egész Ascaron csapatot össze kell gyűjteni, s elküldeni a Sacred 3 tervezésére - ebben azért van fekete humor.
    Meglepnek két zöld gyűrűvel is, de az sem egy komoly erővel bíró szet.
  • Farkassacred
    Egy valamit nem értek......... Vannak A narancssárga itemek ( fehér., kék, arany, sötét arany, narancssárga item, és a zöld a végén..) De hol lehet találni narancssárga itemet,? 6-ról tudok, az összes hős, kék küldetésért járó fegyver... meg ugyebár a "csontszeletelő" amit a csontváz főellenségtől lehet kapni! de mivan a többivel néztem wikin van egy csomó, max 4 van ami ice.. Blood, a többi 17 az a sacred 2-ben lenne......
  • hevesike
    Én jelenleg 31-es szinten vagyok...elvileg Fantusz is itt jár (őt próbáltam utolérni :D). Esténként fenntvagyok...6-7 körül mindig befejezem a dolgaimat és olyankor van időm erre is :D
  • Farkassacred
    Bocs, hevesike-t akartam írni:D Hali hevesi:)
    remélem lesztek:)
  • Farkassacred
    Szevasz bandy:) hétvégén lesztek? én arra gondoltam inkább a dridáommal fogok nyomulni:) addig ti fejlődtök:) én meg Single-ben tolom addig:)
  • bandymaci
    köszi, de időközben sikeresen megoldódott!
    egy barátom segített aki véletlenül éppen közelben volt!
    amúgy nvidia kártyám van!

mégeccer köszi!
  • Fantusz
    Physx?

Leginkább a Physx szokott bekavarni, ugyanis gond az is, ha "előrelátó" ATI videokártya tulajdonosok nem telepítik ezt a segédprogramot (annak idején pl huhuhorgasz lépett be ebbe a csapdába), de bekapcsolva is bekavar.
    Fel kell tehát telepíteni ATI-hoz is ezt a vackot, és ki kell kapcsolni.

Az N-Vidia bosszúja az ATI tulajdonosok felé (akik köszönik szépen, jól megvannak Physx nélkül)
  • bandymaci
    sziasztok!
    valaki tudna segíteni? a sacred 2 a patch-ek felrakása után szaggat, és kilép minden ok vagy hibaüzenet nélkül!

a lentebb írtakkal már próbálkoztam, de ugyanúgy kilép mint előtte!
  • Fantusz
    Nos, ha valaki netalántán ide tévedne, s van kedve zárt neten játszani, szólok, hogy az este-éjjel hevesikével indítottunk új karaktert (beáldoztam egy 89-es szintű elfet), s 11-es szintig jutottunk(fény hadjárat)
    Nem lenne rossz, ha legalább alkalmanként össze tudna jönni egy kis csapat, s ha valakit érdekel, 16 óra körül várjuk a többi kalandort, lehetőleg fény-követőt (party).

• hevesike
    Igen, úgy van ahogy mondtad. A kedvencem az volt amikor a főinkvizítor őrei elfutnak a goni-kari elől. A nióbium pedig, olyan amilyen...azok a szép emlékek amikor megszólaltam, hogy nem is olyan nagy cucc ez (koboldok ott is egy ütéstől hullottak :D), aztán jött a mackótestvér, bajnok,kapott egy pofont aztán visszaadta...sajnos Virág maradt alul xD

Na jó, a kérdésem továbbra is...mikor jössz zárt netre? :D
  • Fantusz
    A kommented olvasva, most döbbentem rá, mennyire nem is érdekelt igazán a főküldetés.
    Zárt neten nagyon sokszor végigrohantunk a főszálon, de nem a történet miatt.
    A főküldetés teljesítésével szabaddá vált az út a következő szintű szerverekre, ezüst, arany, platina "kijátszásával" vezetett az út a csúcsra.
    Niobiumon aztán el is ámélkodtunk, mikor rájöttünk, hogy mi van ott.
    100-as szint alatt a csatamezőn borítékolható volt az elhalálozás, mondjuk úgy, fölöslegesen siettünk annyira.
    118-asok voltak a legalacsonyabb szintű goblinok, az orkoknál már 122 volt a minimális szint, egy 90-es karakternek jó esélye volt a hősi halálra.

A minibossok farmolása, lehetőleg csapatban, szabad szerverekem volt a jellemző, hadjáratot azért csináltuk, mert muszáj volt, s ha szerencsénk volt inkább csatlakoztunk egy olyan játékba, ahol valaki éppen a mi hadjáratunkat vitte.

A fajok eredettörténetéhez singlében kell elkezdeni a játékot, mert az online játékból ez a rész kimarad, ott mindenki a szigetről indul, nincs előtörténet. (warez verióval singlében kipróbáltam a játékot, de miután megvásároltam az eredetit, kizárólag zárt neten játszottam, a single unalmas lett)

A főküldetés feladatai ugyanolyan menj oda, vidd oda, öld meg azt, hozd el azt sablont követve készültek, mint a melléküldetések.
    A T-energia szivárgás lenne a történet mozgatója, de ez elég nehezen jön át, még akkor is, ha megpróbál oda figyelni a játékos a történetre.
    Meg előre, kapja a feladatokat, és sokszor azt sem tudja, mit miért csinál.
    Végül találkozik a főinkvizítorral, s ha a fény útját járja a hős azért kell legyőzni az inkvizítort, mert az gonosz, az árny hadjáratban pedig azért, mert a főkarakter gonoszabb. xD

A gépeket legyőzve végre meghúzhattuk a kart, s következett a felirat nélküli képregény.
    Jóságos karakter megszüntette a szivárgást, elpusztította a T-energiát (jól emlékszem? - valami ilyesmi rémlik), gonosz főhős pedig a T-energián keresztül uralhatta a világot.
    A lényeg azonban az volt, hogy a szerver mindenkit kidobott, s a hadjáratot teljesítő előtt megnyílt a lehetőség belépni egy magasabb szintű szerverre, ahol jobb bónuszt adó cuccokat talált.
  • DORSANAX
    Úgy emlékszem, hogy RaveAir megcsinálta volna a videók feliratozását is, de a kiadó nem tartott rá igényt, illetve úgy döntött, hogy szükségtelen...
  • Szuni
    Régen a tesztverzióval játszottam pár órát angolul, de most gondoltam nekikezdek alaposabban magyarul.. a mellékküldetések angolul se okoztak gondot, hozd el ezt, ebből ennyit, öld meg azt, stb, de a főszál videóit jó lett volna megérteni - a feltámasztott karaktert választottam, kifejezett közelharcosként. Gondolom nem kell egy Tolkien-szintű mélységű történetet elképzelnem ;), de azért a teljes élményhez járt volna a videók lokalizálása is - de ha jól látom, még angolul sincs felirat, így aki hallás után nem ért olyan jól, az eleshet dolgoktól.
  • hevesike
    Enélkül is kellemes, túl sokat nem beszélnek egyik "filmben" sem... ahol meg igen, az csak a szokásos.
  • Szuni
    Kösz, nagy kár, mert a játék egész kellemes..
  • hevesike
    Sajnos egyik videó sem feliratozott...ha jól emlékszem néhány külföldi oldal próbálkozott feliratokkal de nem jártak sikerrel xD
  • Szuni
    Egy kérdésem lenne, létezik hogy magyar lokalizáció ellenére a videók egyáltalán nem feliratozottak, meg a játék engine-jével készült animációk? Csak a játékban a küldetések, stb? Ez így elég érdekes.. Minden magyar, csak a videók, és amikor átvezető animok vannak - és lehet béna vagyok, de egyáltalán nem találtam meg a menüben a feliratozás ki- bekapcsolását.. A fél történetet nem értem így :S
  • hevesike
    Ááá...3-4 év után ez a pár hónap (remélhetőleg Február :) már fél lábon is xD
  • DORSANAX
    Megvesszük, csak jelenjen meg végre...
  • hevesike
    Vagy ha nem is játszunk, ígérjétek meg h megveszitek a Diablo 3-mat :D és kinyírunk mindenkit PvP-ben is xD
  • hevesike
    Az a gané xD a multkór felnéztem és mondom eljutok 50es szintig driáddal és akk meglesz az alku...hát első kettőre sikerült megölni aztán jött a repost...vadászasszony alá tolta azt a szart aztán két villanás és hali xD nagyon örültem neki:)))
    Huhu...a titkos helyen ha tudod hol van a lovas pacák akkor a küldiket is megtalálhatod, csak menj a pacáktól kelet felé és néz sűrűn a térképet, ha látsz egy rakat kérdőjelet akkor helyben vagy és irány a jelölés a térképen :D
    Nah, szóval, MIKOR JÁTSZUNK? :D:D
  • huhuhorgasz
    na ja :D retkes méregúr :D

jó idők voltak. a tűz elfem volt a kedvemncem. jajj de szerettem :) kellene találni valami hasonlóan jó játékot a sacred 2 helyett. ahol lehetne tolni megint. de szép is lenne... :D
  • Fantusz
    Nocsak, nem gondoltam, hogy még te is lesed a fórumot :-)

Hevesike EU szerveren Virágzott sokáig, de a szavaiból úgy vettem ki, hogy mostanság kacsingat vissza EE szerverre, csak még nem talált játszótársat.xD
    Phoenix99 egy időben a Dragon Age fórumon volt aktív, neki a Windows7 ítélte halálra a Sacred2-t, nem tudott életet lehelni a játékba Win7 alatt.

Klánon kívüliekről semmit nem tudok, ma is körülnéztem zárt neten de a kutya sem volt ott...
    Erről jut eszembe, a templom őr karit nagyon nem tudtam szeretni, az egyetlen, amivel még a 15. szintet sem sikerült elérni.
    Inkvizítorral legalább szenvedtem sokáig, alacsony szinten jó is volt, aztán 40es körül elkezdett rendszeresen dögleni.
    Szinte megnyugodtam, amikor láttam egy 100-as inkvizítort, 103 halálozással - töröltem is az enyémet. xD

Sok hónap kihagyás után lehet el kellene kezdeni ismét a játékot, de egyedül unalmas.
    Meg kellene csinálni az Ascaron küldetést :-)

Neked Méregúr volt a kedvenc minibossod, rendszeresen kedveskedett meglepetésekkel (mint nekem a főinkvizítor).
  • huhuhorgasz
    de végülis mindegy, mert nem veszem meg a külföldi változatot meg hozzá az i&b-t.
  • garaib
    Az baj, lehet, hogy nem is megy a 2.43-as verzióval. A multi meg azért fontos, mert akkor akárhányszor teljesítheted a küldetést.
  • huhuhorgasz
    van de nem legális :D szal felejtős. meg magyar sacredem van
  • garaib
    Van I&B kiegészítőd? Ha igen megbeszélhetünk egy időpontot és megmutathatom a titkos helyre az átjutást.
  • huhuhorgasz
    össze kellene megint szedni egy bandát azt tolni közösen
  • huhuhorgasz
    na ezt nem is tudtam. csak a mocsárban lévő hátasárusról :D
  • garaib
    Van egy hely a sivatagba ahonnan csak egy hátas állat segítségével lehet felugrani a sziklára, majd két teleporttal, vagy ugrással el lehet jutni a térkép szélére, ahol már nincs semmi csak egy nagy fehérség. :) Mész tovább, majd át lehet ugrani egy fennsíkra, ahol találsz egy hátas állatot árusító embert és vagy 10 asszonyt, akik jutalmakat osztogatnak. Ezek a jutalmak nagyon sok XP-t adnak és rengeteg cuccot, ja és minden körben kapsz egy vagy két zöld cuccot.
  • huhuhorgasz
    jaja a régi szép idők... amikor a lvl75-ös tűzelfemmel már nióbon voltam :D mennyit toltuk a játékot. Istenem!!!....hiányzik azért. ja meg jut eszembe a marhaerős árnyharcosom. nálam 30!-il nagyobb ellent ritkítottam a mocsárban. azért az sem volt semmi.jól kicsesztek velünk valljuk meg őszintén.

Garaib! hol van az a titkos hely? vag yolyan helyet említettél is, ahol több esély volt a set szórasra? vagy van konkrét hely is?
  • garaib
    Én is úgy jártam, hogy amikor megtudtam, hogy nem lesz I&B kiegészítő a magyar verzióhoz megvettem az angol verziót is. Azért a külföldi szerveren szerintem még van aktivitás, mert sokkal több országot foglal magába (angol, német, francia és olasz). Nagyon jó kis játéknak tartom, nekem bejött annyira, mint a diablo 2.
    Rengeteget jártam a titkos helyre, ahonnan a szett ruhákat össze lehet szedni pár óra alatt. :)
    Szerintetek lesz még Sacred 3?
  • Fantusz
    Érdemes kalandozni zárt neten, hisz neked még "újdonság" ez a játék, s ha szerencséd van valaki betéved hozzád, s mehettek együtt, ha nem akkor "singe player".

Amikor még elfogadható mozgolódás volt a szerveren, egész jól működött a kereskedelem is :-)
    Az alkusok nagyon sok +minden képesség, +minden harcművészet ékszert tudtak bizniszelni, egy kovácsolásra képzett karakter magasan felülmúlta a "beépített" kollegát.
    Árnyharcosnak nem lehet alku képessége, de viszon kiváló kovács, csak legyen mit kovácsolni xD
  • Farkassacred
    Szerintem nagyon élvezhető játék "lenne " ha többen lennének multiplayeren:) de én elvagyok single-ben is, Árnyharcos az én karakterem:)
  • Fantusz
    Írd azt, hogy, te sem játszol vele, csak kémkedsz picit a szerveren, s várod a csodát:-)
    10 perc alatt egy minibosshoz sincs idő eljutni, az nem játék:-)

Az volt a játék, amikor az erdei őrt csetkeltük negyedórán keresztül, aztán otthagytuk a francba, ráuntunk, hogy rendszeresen maxra gyógyította magát:-)
    Meg amikor a bolond elfemmel elmentem az őrült ogre-jégúr párost levadászni, s az ogréval végeztem néhány másodperc alatt, jégúrnál meg beleizzadtam a gomb nyomogatásba, a boss körbe röhögte a homályos arcaniás-jégmágiás tudományomat xD

Még attól az örömtől is megfosztottak bennünket, hogy a karakterek dicsőséglistáit böngészgessük.
    Az árnyharcosomra nagyon büszke voltam, pedig alapvetően inkább mágiapárti vagyok a hasonló játékokban.
    A shadow warriort a kovácsolás miatt indítottam, de egészen megszerettem (bár a nagykalapácsos-földrengetős effect nélkül talán még jobb lenne)
    EE szerveren Waandorey előtt csak magasabb szintűek voltak a ranglistán, s már valahol a 10. hely környékén járt, amikor bezárták az oldalt.
    Jelentősége persze nem sok volt, de azért jó volt, mert úgy érezhetted a karaktered "valaki" a tömegben :-)