10030
-
huhuhorgasz #7830 Nem is baj. sorra veszem fel őket a barátok közé. Remélem azért alakul egy jó kis csapat. Ha akarok indítani egy jég elfet, akkor milyen skilleket érdemes felvenni? -
TGWH #7829 Én is, gondolom most érettségi van, így kapásból a suli 5 évfolyamából min 4 vagy 5 ráér :D Hogy miért nem árasztották el akkor ezt a fórumot? Nemtom, de ennyi magyart én még nem láttam zárt neten, mint múlt héten :D -
huhuhorgasz #7828 Mért halt ki ennyire a topic? Ellenben egyre többször futok össze magyarokkal Zárt neten. -
#7827 off/on
Nagyon jó kis rendszer a Vista, hibái ellenére. pl; nem kellett újrahúznom eddig. XP-t most húznám újra másodszor, minimum. Ugyanakkor kékhalált egyszer láttam, azt is saját hibámból, és játéklefagyást sem láttam. Eddig... Ez a játék kifog a Vista biztonsági rendszerén. (ugyanis, ha fagyna, a vista leállítja a részfolyamatot, majd újraindítja, általában észre sem venni, max egy pillanatnyi megtorpanást. (ugyanott, ahol a játék, mondjuk XP alatt mindig merevre fagyott, akármit csináltam) És sok apróság van benne; biztonságosabb, gyorsabb stabilabb. És nem mellesleg szebb...
No de ez nem az topik.
Off/off
ON. -
TGWH #7826 Hát asszem vistan ilyen nincs. Ezé kell xp :D A vista amúgy egy olyan oprendszer, amit semmi esetre sem tennék fel. Jó, gyorsabb mint az xp, ha lenne is hozzá gépem, inkább megvárnám a win7-et. -
#7825 Nem találom Vistán a dxdiag-ot. Ha beírom futtatásban, akkor olyan ablakot kapok, amit nem lehet állítani.
9800Gt pedig kell, hogy bírja, ha minden más játékot is bír, ez se foghat ki rajta. -
Norec79 #7824 Nem tudom milyenek a beállításaid.Esetleg ha be van kapcsolva az időjárás kapcsold ki nekem az megoldotta a problémát régebben. -
TGWH #7823 Próbálta már azt, hogy start futtatás dxdiag hangok hardveres gyorsítás levesz balról a második jelölésig? Ha túl magas grafikai beállításokat adtál meg, attól is fagyhat. -
#7822 Valaki nem tudja, mikor jön a kövi patch? mert nálam még mindig fagy a mocsári részen, keresztülszaladni nem akarok rajta, így pedig nem tudok vele játszani. Tudom, nemrég jött a legutóbbi, de hátha.... -
TGWH #7821 A másik nem működik, a saját meg még készülget :D -
vidu01 #7820 Már én is jártam így, egy idő után rohadt idegesítő lesz hogy mindig ott van a nyomodban.:) -
vidu01 #7819 Keress vmi normális képfeltöltő oldalt szerintem. -
ezrael #7818 Az egyik küldit nem tudtam teljesíteni, amikor malacokat kell pókoktól megóvni és erre a fickó, aki megbízott úgy "döntött", hogy velem marad! Gondolom valami bug lehet, mert azóta sem tudom lerázni...de végül is nem baj, hiszen azóta is van egy halhatatlan kísérőm "Thomas"...nem üt ugyan nagyot és idegesítően "keresi a bajt", összességében azonban legalább nem vagyok egyedül. -
TGWH #7817 Jó elfem:
http://X.hu/090428/sacred2_2009-04-28_23-36-18-28_www.X.hu_.jpg
Rossz elfem:
http://X.hu/090428/sacred2_2009-04-28_23-34-25-45_www.X.hu_.jpg
kepfeltoltes = X
Érdekes lesz a két stílust együtt vinni :D -
TGWH #7816 sacred2.net-en van az összes karakter, ott megnézheted. -
szaba75 #7815 Sziasztok valaki küldene kb. egy 100-as inkvizitor-rol képet?
kiváncsivagyok ,hogy hogyan néz ki. -
#7814 Vistám van ott a hangnál semmi ilyen nincs semmit nem lehet módosítani. -
TGWH #7813 De lehet, csak nem mindegyiket.
grebber, start, futtatás, dxdiag, hang, hardveres gyorsítást vedd lejjebb balról a második vonálra. Talán segít. -
vexdecore #7812 A hátasokról.
A legfontosabb különbség a lovak és a kaszt spec.hátasok között(legalábbis a high elf-nél,amivel én játszok),hogy a kaszt spec.hátason ülve lehet használni a CA-okat. -
huhuhorgasz #7811 ezt csak megerősíteni tudom én is sajnos -
#7810 O jeh most már játszani sem tudok belépek eltelik 20 és már le is fagy a game :(
-
TGWH #7809 Ja persze, főleg amikor az élőhalottak ismét feltámadnak, hiába iszol mint a ló... -
#7808 Én szerintem az összes ital jól tud jönni,minden!Iszogass csak,pl azért nem mindegy hogy egy kombó mikor töltődik vissza...! -
#7807 Hm akkor nekem a mentor ital nagyon jól jön.Mivel általában úgy szoktam gyilkolászni amerre koborgok összegyűjtöm magam mögé futában az ellenfeleket és egykupacba hentelem őket hadd szóljon.Mentor itallal több xp-t kapok ez jól jön.Akkor elkezdek iszogatni :D -
#7806 Italokkal én magam nem nagyon foglalkoztam, a kéket és a pirosat ittam bőszen, a többiből meg volt 20-20 azt csá.Az élőhalottas és a mérgezéses pl. nem vált be. -
#7805 Tess:
Italok
Érdemes használni őket és nem csak összegyűjteni őket. -
#7804 ctrl lenyom és klikk -
#7803 Egyedül életerő löttyöt használok a többit nem tudom mire jó,de van az kész :D
Majd beleszórom a ládába.Tényleg olyan gomb nincs amivel egyből beleteszi az össze invertory cuccot a ládába? Megyegyesével görcsölni az nem okés! -
TGWH #7802 http://kepfeltoltesX.hu/090427/sacred2_2009-04-27_13-13-09-04_www.kepfeltoltesX.hu_.jpg
http://kepfeltoltesX.hu/090427/sacred2_2009-04-27_13-13-33-73_www.kepfeltoltesX.hu_.jpg
Négy db X-et kéretik kitörölni, majd bemásolni egy új lapra és jó lesz. -
TGWH #7801 A pajzsos harcos nekem pl. bevált. Iga nem üt akkorákat, de egy kétkezes karddal (nem egy-egy kard egy-egy kézben, hanem két kézzel forgatható egy darab böszme nagy kar) már egy ütés egy ellen, igaz piszok lassan üt, ez érdekes is, mert a támadási sebessége nagyobb, mint a kard+pajzs párosnak.
Szerintem nem vesztesz vele sokat, ha nincs Kardhasználatod, nekem pl. pár + pont nem ér meg egy egész képességet.
,,esély támadások elkerülésére'' cucc helyett ha tükröződő kisugárzást használsz, akkor inkább a visszatükrözésre menj rá. Meg arra, hogy az ellennek nagyon kevés esélye legyen visszatükrözni a te sebzésed, mert az viszont piszok nagy szívás szokott lenni... jó, lehet egy-két halállal lesz csak kevesebb, de v.ki ugye a nulla halál lelkesít... nekem is ott van a 64-es driádom... meghalt, fogalmam sincs hogyan, és már nem is érdekel annyira a bukott :(
Én mindig akkor átkozom magam, amikor véletlenül eladom a mentor italokat... és ugye akkor csak egyet tudsz visszavenni... amúgy tartogatom őket magasabb szintre, jól fognak majd jönni ;)
-
#7800 Tudom,hogy felváltja a kétkezes harc a Kardforgatást,de az single-s karinál még ezt nem tudtam,ráadásul egy ideig próbáltam pajzsos karit csinálni,de aztán nagyon nem tetszett ez a védekezésdi,úgyhogy áttértem a dual swordra,szóval az elején még nem tudtam mi lesz belőle..az alvilági szövetség is csak kisérletezgetés volt,bár elég jól bevált,de egy kicsit zavartak,hogy ott ólálkodtak körülöttem:),ami viszont érdekes és nem tudom miért van az az,hogy egyszer sem tudták őket megölni az ellenfelek,de még egyet sem a 3-ból...na mindegy,nem mintha zavart volna:)!
A closed netes karimnál csak azért van felvéve a kardforgatás(egy van rajta,csak valami cucc ad még rá vagy 3-at),hogy a kardok bónuszait megkapjam,mert van olyan bónusz,amit csak akkor kapsz meg/látsz meg,ha felvetted a képességet ugyebár.Mondjuk nem tudom,lehet ha a kétkezes harcot felveszem,akkor is megkapom ezeket a bónuszokat,nem kísérleteztem vele...!Egyenlőre ennél a karinál(a lvl22-esnél)arra próbálok gyúrnni,hogy minél több "esély támadások elkerülésére" cucc legyen rajtam + a védelmi értéket kéne valahogy tápolni;nem sokára a 2. buff is meglesz az élet erőítéshez,így pedig már védelmi értéket is fog növelni!Általában a harcművészeteket kombókban használom,mert a harctudomány miatt így éri meg,sokkal nagyobbat sebeznek,mint egyenként;ráadásul már elég gyorsan vissza is töltődnek ilyen alacsony szinten is.
Grebber: szoktál te potikat(italokat) használni?:)Csak mert egy cseppet sok van..:)!Pl azt a sok mentor italt...öregem,én örülök,ha van:)!Az pl. mindig be van nálam lőve,ha van,mert több Xp-t kapok vele(de az igazi az amikor egy szobornél meghajolok és utánna még rálövök egy mentort:),kb. 120%-al több Xp..az úgy állandósulhatna:)! -
#7799 Hogy nézel ki ? mert ilyen messziröl semmit se látni a karidból. -
#7798 Így nézek ki jelenleg!
Pár órával ezelőtt csináltam meg egy rockbandás küldetés és videoklipet mutatott róluk a szörnyek meg ott tomboltak rá jópofa volt! -
TGWH #7797 A Kardhasználat és a Kétkezes fegyver használat egyszerre szerintem felesleges.
Én próbáltam a védekezést, hááát nem nagyon jött be, még pajzzsal sem... -
#7796 Amugy belinkelem már én is a kariaimat,miért nem alapon:
Single char(2. nekifutás):
Closed Net Char(a single hibáiból okulva):
Ez a kari még nagyon nincs kész, koncentráció fel sincs még véve,a két erősítés az az őrjöngő tombolás meg a tükröződő kisugérzés lesz majd később,egyenlőre még így is elvagyok,de majd nehezebb fokozaton szükség lesz a 2. erősítésre is,főleg hogy dual sword miatt pajzs ugyebár nuku.
Augy apropó pajzs...lehet hogy én vagyok a noob,vagy csak lusta voltam szarozni ezzel a védekezősdivel,de magyarázza már el nekem valaki,hogy ez tényleg valójában hogyan is van..védekezni csak akkor védekezik pajzsal a kari,ha a shiftet lenyomva tartom?Dula swordbban is keresztbe teszi a két kardot,de ez számít valamit? -
#7795 Na,végre elolvastam az össze hsz-t amiről lemaradtam,vagfy csak egyszerüen lusta voltam végigolvasni őket.
Grebber:Envoka-nak igaza van,még ha egy kicsit eltúlozta is.Fontosnak tartom én is azt,hogy ha már megveszel egy játékot,akkor olvasd el először,hogy mi is van a játékban,miket lehet felhasználni,hogy erősebb-jobb legyél!Speciál az erősítések 1. szinten általában kakik,alig látszódnak,hogy be vannak-e kapcsolva,vagy hogy egyáltalán csinálnak valamit(persze látszódnak,csak most túloztam).Fontosak,mert később már nem lesz elég az,hogy csak odamész és lehentelsz mindenkit.Ha nem halsz egyre keményebb lesz az ellenfél,egyszer szívósabbnak kell lennie a karakternek.Erre jó az erősítés,fontos,hogy használj egyet legalább,mert így könnyebb lesz később.De persze te dolgod mi csak segíteni akarunk és ha egyet mondhatok,akkor az csak annyi,hogy érdemes a másikra is hallgatni(pl. evoka,vagy akár én is),legalább is ha kezdő vagy ilyen játékokban,ha nem akkor sorry.Én pl. az ilyen játékokon nőttem fel(Dio 1-2,Titan Quest,Sacred 1) és hidd el általában úgy cxsinálják meg ezeket a gameket,hogy elkezdesz egy karaktert,a legkönnyebb fokozaton egy 10 éves hülyegyerek is végig tudja nyomni,de aztán még ha a karakter rosszul van felépítve(értem itt a "egy kicsit erre a skillre,na akkor már egy kicsit arra is" szindrómát,amibe egy átlagos gamer belefut),a karaktered halott...élő példa erre a lakótársam Szeráfja,ami úgy el lett baszva,mert nem figyelt,meg nem olvasta el,hogy mi mire való,hogy már bronzon is szétfingatják a mobok..:S!
Szóval ezt nem azért írtam,mert én akarom neked megmondani a frankót,meg én egy atyaúristennek tartom magam,hanem csak szimplán segítségből...
Ja és evoka,eddig ez a legkönnyebb játék karakterfejlesztgetés szempontjából azok közül persze amivel eddig volt dolgom!Nagyon künnyedén átlátható,könnyű a jó irányt megtalálni!:) -
huhuhorgasz #7794 na ezt nem tudom, de sztem igen. A barát lista maradhat, mint a közös ládarész. Úgy van értelme. -
TGWH #7793 Ez a lista amúgy úgy működik, hogy egyik karaktereddel felveszel v.kit, majd a másik karaktered is látja őt? Mert még nem néztem. -
huhuhorgasz #7792 hát igen ez elég szomorú. Én is amikor fönt vagyok szinte csak lengyelekkel játszom, mert nincs honfitárs. Nagy ritkán találkozok magyar játékossal. De gyűjtöm őket a barátlistámra, hogy legközelebb ha fent lesznek, akkor tudjam. Az erősítés meg szerintem hatásos, csak nem az első pl 10 szinten. Nekem már a tükröző kisugárzás szépen kezdi levenni az ellenség életét, úgy hogy meg sem ütöm őket közben. -
TGWH #7791 Ha a szeráfnak nem használt a hadiállapot, akkor valszeg nem azt használtad. Az egész játék legtáposabb erősítése egy alapból tápos karakterre. Csak mellékesen, hányszor haltál meg, milyen szinten vagy?
Látszik, hogy hétvége van, kemény 3 embert láttam a magyar szervereken... ez kérem már szégyen... azt tudom, hogy a legtöbb ember wow-ozik, no de hogy kb. 5100-5200 karakter van az ascaron weblapján nyilvántartva, de ha - vegyük le az arany és magasabb szintűeket - kevesebb, de akkor is... elég durva... és a legtöbb lengyel... ez kb. pár száz ember a neten két országból...