10050
  • tomfucius
    de honnan tudod szerezni?
  • vidu01
    Van amelyik játék physixre készül van amelyik havok motorra. Ez speciel fizikszre. Pl Dio3at meg havoc enginevel készítik ami AMD licensz, ott meg te szopsz majd. Nem kell így leírni az ATIs kártyákat, jelenleg szinte mindenben tartják a lépést az nvidiával. Hülyeség hogy nem naprakész a driverjük, minden hónapban jön menetrendszerint.
  • Fantusz
    Runákkal el is lehet cseszni egy karaktert, minden runa növeli a regidőt, óvatosan szabad adagolni, kivéve néhány speciális esetet (pl. az elf ragyogó erőnlét erősítése).

Legjobb megoldás, ha kezdetben csupán egy-egy runával aktiválva a képességeket, a gyakrabban használtakat páncélba, fegyverbe kovácsoltatva erősíteni, így plusz tulajdonságokat is kap a karakter (pl. a szeráf bekovácsolt égimágiás runái a támadás elkerülésére is adnak esélyt).

Varázslatok hatékonyságát nem a runák számával lehet legjobban növelni, hanem a szakértelemmel -ismét példa: driád vadász taktika ismerete, és szenvedélyes vadász fókusza, ha szintjéhez mérten maxolva van egyetlen runával is erősek a CA-k, a pontok függvényében további erősítésekre lesz alkalom (ezeket természetesen a használtakra kell összpontosítani, nem szétaprózni).

Nem utolsó szempont az sem, hogy az egyes páncéldarabok milyen bonuszokat adnak, közelharcra gyúrt halott harcos is feszíthet teljes Lucreti setben, csak az a csillagúr képességeit erősítené, aminek egy teljesen combat kari nem sok hasznát veszi, valószínű nem lelkesítő lobogó, árnyfátyol, csonttorony és csontvázkatonák segítségével harcol...
  • McFrost
    Nem kövek, de ezek is kovácsolhatóak. Minden fajnak megvannak a rúnái. Hogy is mondjam...ilyen kis ékszer formájú izék.
  • tomfucius
    és kulönleges runák kellenek ?az hol tudok szerezni?ezek nem azok a kövek amiket a fegyverekbe tehetsz?
  • McFrost
    Rúnákat kell magunkévá tenni. Pc-n dupla klikk rá, boxon passz.
  • tomfucius
    sziasztok kellene egy kis segitség.a varázslatokat hogy tudom fejleszteni boxon tolom és nem jovok ra hogy hogy lehet fejlesz teni 15 szinten vagyon de 2 szintü a várászlataim .ja és ha már itt tartunk 10 szint ott nem kapot semilyen pontot a combat arts ra.léccci ha valaki boxos és tud segiteni segitsen de a pc sek is irjanak.
    köszi
  • TGWH
    De v.ki maszekba megcsinálhatja...
  • RaveAir
    Már egy párszor le lett írva.
    Tehát, bár a honosítás során ennek is elkészült a felirata, de nemzetközi szinten olyan döntés született, hogy nem fogják a videóra ráégetni a feliratot.
  • rocsikzoli
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, h a játék intró videója alatt meg a játék grafikájával készült videók alatt nem lehet valahogy beállítani a feliratot? Mert egyik beállításnál sem találtam meg:(
  • TGWH
    Akkor szedd le még egyszer, és ha úgy sem jó, akkor manuálisan még egyszer.
  • Semmirekello
    Na a 2.34-esig feltette de a 2.40-eset "files has been changed" vagy valami ilyesmi baj miatt nem tudta...az updater.exe szedte le pedig.
  • huhuhorgasz
    akkor lehet hogy az én karimon is rendesen futna. De nem próbálkozok mert nagyon szívtam amikor patch-eltem a játékot. Nem nyúlok hozzá, örülök hogy megy XD

Titán. Te milyen gyakran játszol? Össze kellene futni mint régen.
  • Dante73
    Driver függő. Nálam is megesik, hogy leesik 17-re az FPS, de hála az égnek ritkán. Sokat számít, rendben van-e a gép, oprendszer tartva. Jól telepíted e a drivert, (mert ugye a rátelepítés az rossz, jártam már úgy pár éve, hogy akadt utána, mint a fene, egész addig, míg le nem gyalultam rendesen) Szóval, sok mindentől függ a dolog...
  • Semmirekello
    Na haladok, mostmár felügyeskedtem egy nemhivatalos oldalról a 2.10-es uk patch-et, és arra már rámegy a többi is remélem.
  • Semmirekello
    Nekem is pont 9800 GT-m van és pöpec-ül megy maxon, kivéve néhány nagyobb városba ott néha beszaggat de elviselhető
  • Semmirekello
    Megint az írja hogy tegyem fel újra, nemtudom mi van...
  • TGWH
    Azért anno a dx 10-11-es tájképek nagyon odavágtak. Bár ugye lehetett kételkedni, hogy 4 vagy 8 vga van-e a gépben, vagy nem diavetítés van. De az állóképek nagyon ott voltak, szinte már valósághűek, mit szinte, dx11 már nagyon közel jár a valósághoz.
    Semmirekellő, ha uk akkor uk, próbáld leszedni amik fent vannak az updater oldalon, biztos ami biztos, több szerverről szedd le, ha nem megy az egyik.
  • Semmirekello
    Okés, hogy találok rátok?:D
  • Titan
    Sok sikert és várunk a zárt neten! ;)
  • Semmirekello
    Hát nekem angol nyelvű van és a játék mappában en_uk fájlok vannak szóval szerintem az egyesült királyság beli patch kell.Próbálgatom őket, köszi a helpeket.
  • Dante73
    Mivel ati kártyákon nincsen PhysiX chip, ne csodálkozz a 3-5 FPS-en. Jók az ati karijai, de egyelőre többet ér a PhysiX, mind a dx10.1, v 11... (Nem mellesleg a driver ellátottsága is jobb, és sok játékot arra optimalizálnak) Bár egyelőre a PhysiX effekteket sem sok játék támogatja, de amelyik igen, abban igen látványos a változás. Ebben a játékban is, hatalmas egy jó kis szélvihar, vagy egy-egy erősítés effekt bekapcsolása. Nagyon jól néznek ki. Sokat dob a hangulaton... Azt a + pár ezrest megéri a dolog, pláne, hogy az ati kártyák többlet erejére sincs szükség egyenlőre... (Minek 4870, mikor 9800Gt-n is megy minden maxon, ráadásul, ugye az emlegetett PhysiX nincs is az előbbin) Na, jó, ON.
  • Titan
    Nekem ATI 3850-esem van és stabilan megy az elite grafikával (40-50 fps), minden fullon! Persze a néha jelentkező fps csökkenés nálam is de ilyenkor egy ALT+TAB majd vissza megoldja!
    A szétrobbanó tűzlabda és okosságok NEM az elite graf miatt van, hanem a az új phisix miatt, ha bekapcsolom akkor 3-5 fps..:)!
  • Titan
    A játékon belüli update-t az egyik patchben telepíti fel!!! Utána, már csak azt kell futtatni és nincs semmi baj...
    Próbálj meg valami alacsonyabb verziószámú patch-et leszedni, a lényeg hogy tegye fel az updete okosságot..
    Nem tudom, h a CE van-e magyarúl, de ha nincs akkor az angol patch jó hozzá...
    Ha gond van a leszedett patch-el, akkor érdemes egy másik szervert választani, mert nekem volt olyan, hogy leszedtem és hiba volt, majd egy másik szerverről leszedett patch rendesen felment.
  • TGWH
    Hát itt tényleg nincs, sorry. Aktiváltad egyáltalán? Mert aktiválás és futtatás után kéne keresgélnie a frissítéseket.
    Akkor lehet hogy rosszul töltötte le a patchet. Próbáld meg a két angol nyelvűt meg az egy magyar nyelvűt leszedni. Amúgy amilyen nyelvű a játék, olyan nyelvű patch kell.
  • Semmirekello
    http://kephost.com/images/264_rhh.JPG
  • TGWH
    Vazz, Sacred 2 - Fallen Angel mappád van, vagy a program filesban, vagy ahova telepítetted... ahova telepítetted a játékot, ott van, ott virít a Sacred 2 logo, durvaság nem észrevenni... még játékindító exe sincs, az v.melyik mappában van...
  • Semmirekello
    Onnan szedtem le, és az alul belinkelt kép mutatja a végeredményt...
  • wedge31
    Az a link amit adtam miért nem jó ? felesleges bonyolitani az egyszerü dolgokat.
  • Semmirekello
    A játék könyvtárán belül hol, nem találom? Nem lehet hogy Coll. Edition-nál másképp van?
  • TGWH
    Sacred2Updater.exe lefuttat, és frissíti (ha nem tiltja le a tűzfal). A játék könyvtárában van. Lehet elsőre nem tudja letölteni, vagy feltenni, akkor próbáld meg manuálisan. C:\Documents and Settings -be tölti le v.hova, ha elkezdi de nem tudja befejezni, legalább a nevét tudod, ami alapján már könnyű letölteni és feltenni.
  • Semmirekello
    Nem jó, ezt írja ki:

http://efrud.com/images/3450720827.jpg
  • huhuhorgasz
    csak azért kérdeztem rá, mert a D meghajtómon ahol telepítve van ott jóval több hely van mint 25Gb. Tehát továbbra sem értem a hirtelen FPS csökkenést.
  • wedge31
    Mi az hogy nyelvileg nem jó ? ha kinaiul akarsz játszani akkor tényleg nincs ha angolul vagy magyarul akkor van.

Link.
  • Semmirekello
    Hát nem tudom ha az a zöld truty muty az elején az akkor lehet.
  • TGWH
    Elindítod a játékot, és majd patcheli saját magát, vagy nem?
  • Semmirekello
    Sziasztok!

na tudtam venni egy lovat, még az lenne a kérdésem hogy a Collector Edition-höz milyen patch-et kell feltenni?Mert amiket a hivatalos oldalon találtam azok vagy nyelvileg vagy más okok miatt nem jók.

Akinek Gyűjtői változat van és patch-elte is az írja le nekem hogy melyiket kell feltennem.

Köszi
  • vidu01
    Ez nem a WoW, itt nem lehet növelni az inventoryt.
  • ProEvoFan
    értelem szerűen ott kell lenni a szabad helynek, ahol a játék telepítve van
  • tomfucius
    hello mégegyszer kellene még egy kis segitség!amikor belépek az invertoryba akkor van egy 169es limit ami megszabja hogy menyi tárgylehet nálam .szóval az lenne a kérdésem hogy ezt a súly határt lehet e valahogy növelni vagy feljebb tolni.elöre is köszi