10030
-
#7950 Hát nekem angol nyelvű van és a játék mappában en_uk fájlok vannak szóval szerintem az egyesült királyság beli patch kell.Próbálgatom őket, köszi a helpeket. -
#7949 Mivel ati kártyákon nincsen PhysiX chip, ne csodálkozz a 3-5 FPS-en. Jók az ati karijai, de egyelőre többet ér a PhysiX, mind a dx10.1, v 11... (Nem mellesleg a driver ellátottsága is jobb, és sok játékot arra optimalizálnak) Bár egyelőre a PhysiX effekteket sem sok játék támogatja, de amelyik igen, abban igen látványos a változás. Ebben a játékban is, hatalmas egy jó kis szélvihar, vagy egy-egy erősítés effekt bekapcsolása. Nagyon jól néznek ki. Sokat dob a hangulaton... Azt a + pár ezrest megéri a dolog, pláne, hogy az ati kártyák többlet erejére sincs szükség egyenlőre... (Minek 4870, mikor 9800Gt-n is megy minden maxon, ráadásul, ugye az emlegetett PhysiX nincs is az előbbin) Na, jó, ON. -
#7948 Nekem ATI 3850-esem van és stabilan megy az elite grafikával (40-50 fps), minden fullon! Persze a néha jelentkező fps csökkenés nálam is de ilyenkor egy ALT+TAB majd vissza megoldja!
A szétrobbanó tűzlabda és okosságok NEM az elite graf miatt van, hanem a az új phisix miatt, ha bekapcsolom akkor 3-5 fps..:)! -
#7947 A játékon belüli update-t az egyik patchben telepíti fel!!! Utána, már csak azt kell futtatni és nincs semmi baj...
Próbálj meg valami alacsonyabb verziószámú patch-et leszedni, a lényeg hogy tegye fel az updete okosságot..
Nem tudom, h a CE van-e magyarúl, de ha nincs akkor az angol patch jó hozzá...
Ha gond van a leszedett patch-el, akkor érdemes egy másik szervert választani, mert nekem volt olyan, hogy leszedtem és hiba volt, majd egy másik szerverről leszedett patch rendesen felment. -
TGWH #7946 Hát itt tényleg nincs, sorry. Aktiváltad egyáltalán? Mert aktiválás és futtatás után kéne keresgélnie a frissítéseket.
Akkor lehet hogy rosszul töltötte le a patchet. Próbáld meg a két angol nyelvűt meg az egy magyar nyelvűt leszedni. Amúgy amilyen nyelvű a játék, olyan nyelvű patch kell. -
#7945 http://kephost.com/images/264_rhh.JPG -
TGWH #7944 Vazz, Sacred 2 - Fallen Angel mappád van, vagy a program filesban, vagy ahova telepítetted... ahova telepítetted a játékot, ott van, ott virít a Sacred 2 logo, durvaság nem észrevenni... még játékindító exe sincs, az v.melyik mappában van... -
#7943 Onnan szedtem le, és az alul belinkelt kép mutatja a végeredményt... -
#7942 Az a link amit adtam miért nem jó ? felesleges bonyolitani az egyszerü dolgokat. -
#7941 A játék könyvtárán belül hol, nem találom? Nem lehet hogy Coll. Edition-nál másképp van? -
TGWH #7940 Sacred2Updater.exe lefuttat, és frissíti (ha nem tiltja le a tűzfal). A játék könyvtárában van. Lehet elsőre nem tudja letölteni, vagy feltenni, akkor próbáld meg manuálisan. C:\Documents and Settings -be tölti le v.hova, ha elkezdi de nem tudja befejezni, legalább a nevét tudod, ami alapján már könnyű letölteni és feltenni. -
#7939 Nem jó, ezt írja ki:
http://efrud.com/images/3450720827.jpg -
huhuhorgasz #7938 csak azért kérdeztem rá, mert a D meghajtómon ahol telepítve van ott jóval több hely van mint 25Gb. Tehát továbbra sem értem a hirtelen FPS csökkenést. -
#7937 Mi az hogy nyelvileg nem jó ? ha kinaiul akarsz játszani akkor tényleg nincs ha angolul vagy magyarul akkor van.
Link. -
#7936 Hát nem tudom ha az a zöld truty muty az elején az akkor lehet. -
TGWH #7935 Elindítod a játékot, és majd patcheli saját magát, vagy nem? -
#7934 Sziasztok!
na tudtam venni egy lovat, még az lenne a kérdésem hogy a Collector Edition-höz milyen patch-et kell feltenni?Mert amiket a hivatalos oldalon találtam azok vagy nyelvileg vagy más okok miatt nem jók.
Akinek Gyűjtői változat van és patch-elte is az írja le nekem hogy melyiket kell feltennem.
Köszi -
vidu01 #7933 Ez nem a WoW, itt nem lehet növelni az inventoryt. -
ProEvoFan #7932 értelem szerűen ott kell lenni a szabad helynek, ahol a játék telepítve van -
tomfucius #7931 hello mégegyszer kellene még egy kis segitség!amikor belépek az invertoryba akkor van egy 169es limit ami megszabja hogy menyi tárgylehet nálam .szóval az lenne a kérdésem hogy ezt a súly határt lehet e valahogy növelni vagy feljebb tolni.elöre is köszi -
huhuhorgasz #7930 Mármint a C meghajtón kellene 25 GB-nak lennie? Mert én aD-re raktam és a C-n nincs 25GB.
Ja és milyen hangbeállításról beszéltek? Mit produkálhat? Milyen értékre kell rakni, hogy elvileg ne okozzon hibát? -
huhuhorgasz #7929 ja de vehetsz lovat is, de a hátas sokkal faintosabb :D -
huhuhorgasz #7928 ha pl single-ben vagy zárton indítasz vagy van karid, akkor minden egyes karakterednek lehet 1 azaz 1 hátasállata fejenként. Ez azt jelenti, hogy megcinálod a hátasállat küldit, veszel egy hátast ami nem is tudom hogy veled fejlődik-e. Ezt az állatot lecserélheted azonnal vagy később egy másik hátasállatra, de csak a saját kasztodon belülire. A hátast érdemes óvni, mert már az enyémet is kilőtték párszor alólam. Én csak ha gyorsan kell eljutnom valahová akkor szoktam használni, harcban soha. Remélem így érthető amit írtam. -
tomfucius #7927 csakegy speci hátasom lehet vagy lehet 1 kaszt hátasom1 általános vagy 1 speci .lehet 3 hátasom ??? -
ProEvoFan #7926 hatás állatok
itt mindent megtalálsz -
tomfucius #7925 sziasztok!hol tudok hell houndot találni a shadow warriornak??léci ugy irjátok hogy sziget?vagy a föváros tol mert ? ja ás azt a skorpiot hol tudom megtalálni az inkvizitorom nak . léci nagyon kéne mert már unom hogy álandoan szaladgálok...élöre is köszi -
ProEvoFan #7924 nekem Gianward HD4850 512MB Golden Simple, E8200 proci alapon 1680x1050ben maxon, élsimítás nélkül,képtörés bekapcsolva megy stabil 50-60fpsel
és érdekes módon néha nekem is leszokott lassulni 30-40fpsre
én azt vettem észre, h a játék doboz hátuljára rá van írva h mennyi szabad hely kell a merevlemezen a telepítéshez; igen ám, de oda van írva még h ezen kívül 25GB szabad hely kell a merevlemezen
ha ez a 25GB szabad hely megvan, akkor nem lassul le a játék 55-60fpsnél kevesebbre
-
DORSANAX #7923 Igen,ezt a hangbeállítást én is megcsináltam már régebben,de én nem ezekre gondoltam,mint pl.a városban,meg ilyenek,hanem a hirtelen nem igazán magyarázható FPS esésekre.Nem számít,nem érdemes ragozni,tudok vele játszani,élvezem a játékot,nem bántam meg,hogy megvettem.
Szóval minden rendben.:D
Sajna nincs ilyen tapasztalatom és információm sem... -
#7922 Nálam is stabil, 40-50 Fps körül mozog, kivéve, amikor nem. Olykor hajlamos minden ok nélkül leesni 17-ig is akár az FPS. Időjárással nem függ össze, városban ugyan sűrűbben fordul elő, de ott sem mindig, és máshol is megesik. Mindegy, a fagyásra (el ne kajabáljam) találtam +oldást, a hangnál kellett egy kapcsolót átállítani, minimumra... Logikus... Amúgy a sacred2.hu fórumán olvastam, azóta játszottam vele pár órát, (A 67-es Szeráfom mellé indítottam egy elfet, most 7-es) és eddig okés... hol kopogjam le?
Amúgy, még a 320-as 8800Gt-vel próbáltam az elit grafikát, de sok különbséget nem vettem észe, és az a kari nem bírta. Tapasztalata van valakinek 9800Gt-vel? (512-es) -
DORSANAX #7921 Van még szerintem valami "titok" itt a játék folyamatos,normális futásával kapcsolatosan,ami minden konfiguráción változó okok miatt jön elő.Magyarul néha rájön a görcs,lelassul,esetleg kiakad,pedig erőművel futtatod... -
DORSANAX #7920 Igen,ez másoknál is jelentkezhet,de ezt nem az elite veszi el tőled,hanem valami más probléma,amiből van éppen elég még sajna a játékban... -
DORSANAX #7919 Bocs, Fantusz-nak szántam,mint választ,de tényleg nincs értelme ezen filózni,csak megjegyeztem....:D
-
huhuhorgasz #7918 Nekem is folyamatosan 60FPS-el megy a játék,de valami érthetetlen okból a mocsárban szaggat mint állat. A franc tudja miért. És nekem még az Elite sincs fönt. Pedig HD3870-es karim van, ráadásul OC-s változat. -
huhuhorgasz #7917 Más téma.
Ez a halálozási bónusz ez gyerekek nem tudom hogy van. Az elfem már kihalt 15-ször. Most már ismét 20%-os a halálozási bónusom. Van hatékony észlelés is, de az csak 22-es. Komolyan mondom, hogy több barna tárgyat dob, mint zöldet. Bár volt rá példa, hogy pár napja egy mob eldobott 2 zöldet nekem. Előtte orkokat aprítottam, eldobott az egyik egy barna pajzsot, aztán egy ork lenyír, majd még egy és az meg dobott egy barna kardot. Tehát 3 ellen 2 barna cuccos. És akkor a bónusom 5%-volt. Akkor nem dobált ennyi ilyet, amikor még magas volt a bónus. Úgyhogy engem már nem is annyira izgat, hogy meghalok-e vagy sem az elffel, mert a cuccokat dobálja ugyanúgy.
Valakinek hasonló tapasztalat? -
DORSANAX #7916 "...de mások sem hiszem, hogy el lennének tőle ragadtatva."
Nem akarok nagyon belemenni ebbe a dologba,de igenis szebb a grafika az ELITE használatával.Én is használom,egy profi monitoron ez különösen jól észrevehető.
Igazán nem nagyképűségból írom ezt.Ha valaki megteheti,akkor miért ne tegye.TGWH régi fórumozó itt,ő még emlékszik a régen mutatott képekre a fórumon.Azért nem igaz,hogy "nem javít annyit a látványon",ahogyan írtad.
Az már más kérdés,hogy a gyakorlati jelentősége nem sok,de esztétikai szempontból azért számít.
Igen,kb.-20FPS,de amennyiben maradok 50 FPS körűl,akkor használom,mert szebb... -
huhuhorgasz #7915 mi is sokat szoktunk dumálni, a multkor pl Elyaah-nak próbáltunk segíteni, a végén össze is jött. Meg ugye megy a trading is 1000-el, na meg ugye a közös hentelések...
A játékélmény jó,de azért van még min változtatni. Meg oké tudom, hogy a sacred2.net-en meg tudom nézni a karaktert (ha tudom a nevét) és az összesítőjénél meg lehet vátogatni a játékos karakterei között. Onnan lehetne lesni a neveket. Nem tudom hogy ez mennyire érthető így ahogy leírtam. De ez nem olyan jellegű hiba amiért én kidobnám a játékot. Ha valamelyik játék megérdemli, hogy megvegyem, akkor ez az!!! Azóta sem bántam meg hogy 7000-et adtam érte. És várom a 3-at is, és azt is meg fogom venni. De egyenlőre még élvezem a 2-t és a beharangozott kiegészítést. -
#7914 Az biztos, hogy kellemetlen tud lenni, szerintem is sokkal átláthatóbb lenne a felhasználónév szerinti barátlista.
Neked legalább volt annyi előrelátásod, hogy egyértelművé tetted a karaktereid nevében, hogy ki is játszik vele, de én pl. mindenféle idióta neveket adtam a karaktereimnek, jönnének is a lengyelek alkalmanként csevegni., magyarok esetleg lengyelnek vélik a karit, de nem is ez a lényeg.
A játékosok jellemzően nincsenek napi kapcsolatban egymással, ha valaki új, vagy csak egy nem ismert karakterrel van fent megtalálni nem igen tudják egymást.
Nagyobb szintkülönbségeknél talán nem mennének együtt, de legalább oda tudnának köszönni egymásnak. -
huhuhorgasz #7913 olyat is olvastam valahol, hogy az elittel meg a phisx-el a támadások kihatnak majd a közeli tárgyakra. pl a tűzlabda felrobban és a közelben lévő követ is rongálja vagy valami ilyesmi. De mondjuk én nem igazán vagyok kíváncsi a "szétmenő" kövekre meg hasonlókra. Jobban örülnék egy olyan kiegészítésnek, amiben esetleg bővítenék a térképet (nem mintha nem lenne elég nagy), mobokat raknának be, újabb tárgyakat kreálnának, de jöhetne pár karakter is én nem bánnám. Amin viszont nagyon változatniuk kellen az az, hogy zárt neten egy felhasználó neve alá csoportosíthatnák a játékos karaktereit. Mert pl Ison-nal szoktunk elég sokat játszani és neki nem ismerem a karaktereit, csak 3-at. ezt megoldhatnák úgy hogy a felhasználónevet lehetne berakni a barát listába és ott listaszerűen lennének a karakterek. Amikor meg belépek zárt nete akkor kiírná, hogy Ison bent van, lenyitnám a barát fülön Ison nevét és akkor ott már írná ki hogy melyik serverre van csatlakozva. természetesen ez az éppen aktív karakterénél lenne kiírva, mint ahogy most van. De lehet hogy csak engem idegesít mást nem. -
TGWH #7912 Pedig mutattak képeket, és egyértelműen szebb volt az elite textúra. -20 fps-ért viszont már sztem sem érné meg. -
#7911 "nem szerintem nem" - luxus lehetőség, hogy a fórumozók szerkeszthessék a hozzászólásaikat, így az ehhez hasonló gyöngyszemek is megmaradnak.