Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepe79
Én Open Net-re nem szoktam menni, mert ott tudnak cheat-elni az emberek, de Closed Net-en vagyok, és oda csak a legújabb, 2.4.0-ás patch-el lehet menni. Tehát jobb, ha felrakod a legfrissebb patch-et.

Suzuki Swift GL 1.3

grebber
Hát ez eredeti Sacred 2 még várat magára! Tescoba szédülnek 9990 ft a game.Annyit nekem nem ér meg.Majd probálkozok a Media Marktba ott is elfogadják a bonomat.Elvileg ott van most nézte,de nem látom az árat nem értem azt a weboldalt :(

Next PC upgrade: 2022

Mindenki a 2.40-el tolja. Zárton meg pláne. Amúgy ha megvetted, akkor alapból fel kellene raknia 2.40-ig.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Titan
Kezdj egy zárt karaktert!

Sziasztok!Megszereztem eredetibe Sacred 2 ot multi miatt,de 1 seruen nem talalok seot nyilt halozaton:(( Nem tudom az lehet a baj hogy a 2.34 patch et raktam fel lehet hogy sokan a 2.12 patch el toljak? Ha valaki tudna segiteni azt megkoszonem

Amd phenom x4 9950 black edition (3ghz),Gigabyte ga ma 770 ds3,Gigabyte Ati 4850 1Gb,4x1 Kingmax ddr2 1066,Samsung 500gb,Windows xp service pack 3

McFrost
Ma sikerült darálnom egy másfél órát. Esett 10 set item: 1 nem az én fajom, 6 amit nem gyûjtök és 3 amit gyûjtök, de megvan :|

Az élet de bölcs:D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Titan
Na, ma találtam pár újabb hibát ami eddig nem volt..:(
Ütöm a tagot, elszalad és a karakterem egy helyben kaszabolja a semmit..:(
Õróbálom üldözni, de mindig elszalad és alig lehet karddal lecsapni..:(
Vagy ha több támadó van és húzom az egeret a következõ "targetre", akkor üti de nem találja el! Fel kell engednem a bal egérgombot és újra le kell nyomnom..:(
A hirtelen fps csökkenést még mindig nem küszöbölték ki! Megoldás: ALT+TAB majd vissza és minden megy rendesen...

Titan
Igen!

wedge31
Ha kétkezesel fegyverel tolod kardra felesleges rakni ,max egyet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
A single player történetet is végig lehet tolni coopba vagy más küldik vannak vagy itt hogy mûködik ez?

Zan
Vedd azt,amivel az EE-lobbyn tudsz játszani,aztán toljuk!!

Karakterem buffokkal(ha már bepe is állandoan rakosgatja be a képeket,akkor már nosza rajta had én is már..<#buck>):

Nem nagyon tud meghalni...

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

RaveAir
Te napi hány órát játszol a Sacred 2-vel? :)

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Prince23
Már rég ideje!<#eljen>
egyébként már megjelenéskor érdemes volt megvenni, mint én:D

McFrost
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

grebber
Na a melóba kaptunk ajándék utalványt.Ha van a Tescoba Sacred 2 megveszem!

bepe79
Megvan az lvl 33 a Dryad-al (Multiplayer / Closed Net), még mindig 0 death-el állok, de az elsõ sárkány boss és a Carnach elég meleg szitu volt. Már a mocsárban vagyok, így néz ki most:

Suzuki Swift GL 1.3

Kérlekszépen azt el lehet nézni hogy a hangja idegesít, de a hangot ki lehet kapcsolni. Az ablak eltûnik, és csak akkor ugrik elõ, ha v.ki ír, majd bizonyos idõ elteltével eltûnik. Simán el lehet olvasni hogy ki mit írt. Ha nem érsz rá, mert pl. harcolsz, akkor meg úgyis csak a városban fogsz olvasni és válaszolni, akkor meg megnyitod. Az eltûnõ ablak sztem az egyik legjobb újítás.

bepe79
lvl 31 lett a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net), most megyek majd az elsõ sárkány ellen, közvetlenül elõtte járok. Most így néz ki a kari:

Suzuki Swift GL 1.3

Zan
Hát nem tudom!Nincs viszonyítási alapom,hogy milyen volt a játék még 2.34 alatt,de azt biztosra tudom,hogy a csevegõablak iszonyatosan irritáló módon történõ megszerkesztése nagyon lehúzza bennem a játék iránti szimpátiámat!!!HOGYAN LEHET ilyen sz@arra megcsinálni,hogy minden egyes írás után eltûnik?EZ MI?Még a diablo-nál is,sha nem tuün el,csak amikor én akartam...mindig láttam,hogy ki mit ír!De itt,nem...az már luxus.

Na mindegy,ma du. valaki nem jö az EE-lobbíra gamelni?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

wedge31
Én már megcsináltam bent egy jéghidra ami már volt a karácsonyis küldiben van ,utána még egy boss ami teljesen ugy néz ki mint a jetikirály ugyszintén a karácsonyi küldetésben.

Uj terület és használható drop itt nincs<#szomoru1>

Titan
Sikerült már valakinek megcsinálni az új "karácsony" szigetes küldit?
Én 3-szor ugrottam neki és mikor be akarok menni a fúria barlangjába akkor ismeretlen hibával kivág az asztalra..:(

bepe79
Én tettem be azokat a képeket, és a Dryad-omon valóban a nyuszifül van most, de az a Húsvét-os küldetésbõl fakad. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

McFrost
<#eljen>

McFrost
Bocsesz!

Titan

wedge31
THX.

wedge31
Az én voltam de az a husvéti küldi nem az uj területes.

Titan
Láttam a kérdést! Én már a választ is tudom! :P
Artamark kapuinál van egy hajós és mellette nem messze áll egy tag ami a küldit adja! A Karácsonyi szigetre kell utazni és ott van!
A fórumon olvastam és egy szimpla elfordítás..:)
Sajna a küldisorozat végérõl nem tudok referálni, mert hibával kilépett a játék, mikor a fúria barlangba akartam bemenni...:(

McFrost
De valaki már tett be nyuszifülés képet.

wedge31
Lehet hogy itt még senki se találta meg ?

McFrost
Szerintem sok itt a gyengén látó, mert már én is kérdeztem, de még választ nem kaptam:D

wedge31
Jó kérdés ,fél ancariát átnéztem már de nem találom.

bepe79
Na, megvan az lvl 30 a Dryad-omnak, már a Seraphim szigetén járok, még mindig 0 death. Hamarosan jön a nagy mumus, az elsõ sárkány, ami elég nagy fizikai damage-eket szokott bevinni, mivelhogy rajtam ugrál, meg engem ütlegel. Most így néz ki a kari:

Suzuki Swift GL 1.3

Titan
Azt a bizonyos kristály mezõt megtalálta már valaki?

Meg kell neki tanítani. Írsz egy listát hogy mit kell engedni és mit nem.

A Commodo nagyon jó tûzfal, csak túl sokat pofázik, és az asszony nem tudná kezelni. :)

bepe79
Most lett lvl 28 a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net / EU Lobby), túl vagyok Thranak és az Ice Lord legyõzésén, egyik sem okozott gondot, olyan szinten, hogy még csak a közelembe sem értek, amiket kasztoltak ellenem, azok nem értek semmit, mintha odaszögelték volna a HP-m a max-hoz. Most így néz ki a karim:

Alakul, szerintem gyorsabban szedi szét sokkal a championokat, a mini-boss-okat, és a boss-okat, mint a Shadow Warrior-om.

Suzuki Swift GL 1.3

Zan
Itt megtalálod,The Undead Legion Boss Chain Quest név alatt keresd(kb. középen):

Map

ez melyik küldi pontosan? melyik városban lehet fölvenni?

bepe79
Én is megcsinálnám még egyszer a Légiós küldit a Dryad-ommal, hogyha biztosan tudnám, hogy nem kardot kapok majd érte, hanem íjat. <#vigyor> De mivel nem tudom, és nem örülnék a végén egy szép kardnak, így még nem vágtam bele. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

na helló mindenkinek!

újabb árnyharcos sett darabot találtam.

A Hóhér segédje:
-A végrehajtó mellvértje
-A végrehajtó maszkja
-A bíró terhe
-Az igazság lábai

Nem tudom kinek van meg belõle darabka.

Zan
Na megcsináltam a halott légiós küldit.....kb 45-50 perc votl,pedig eskü,hogy siettem...ilyen side questeket öregem...!Elég sok csonti volt,de esélyük sem volt ellenem,komolyan...még igy is hogy ilyen rohadt kevés a védelmi értékem(200-250 körül).Szóval jó hosszú volt,de a végén megkaptam azt a jó kis kardot,íny már 700-tól 890-ig ütök,ami azért szerintem már elég tisztességes..:)!lvl 31-en vagyok továbbra is még csak az 1. fejezet vége felé.:)

Na jo éjt annak,aki ezt mostanában olvassa!

Az egyik nekem is ilyen, de már várnak a 60-83-mas szintû kardok és balták, csak az a gáz, hogy most vagyok 36-os kb., és 20-szal erõsebb csak a 83-as kard sebzése, szal lehet esni fog jobb...

Zan
Uhh,sorry,szarul vágtam le a széleket..:D!

Ja és vegyétek figyelembe azt is,hogy az 1. fejezetben,lvl28 as karakterrel esett a kard,szóval tudom,hogy vannak 10000* jobbak is,de most még ez elég világszínvonalúnak számít,szerintem.

Zan
Amugy nem tudom ti hogy vagytok vele de én ugy csinálom,moyt így az elsõ karimmal,hogy még csak az elsõ fõbosst sem nyírtam ki,de már most 28-as szintû vagyok,mert mindig minden mellékküldit megcsinálok,egy csomót runolgatok csontikat,hogy fejlõdjek,meg essenek cuccok.Még csak az elsõ fejezetben tartok,azaz még sehol sem,de már vagy 30-40 mellékküldi(na jo kb. 25) megvan és egy csomó zöld cuccot kapok a küldetésekért,ami viszont 2.12-ben nem volt.Most esett egy számomra igencsak imponáló kard:

Elég jó vele,mert tulképp az örjöngés 3.-életszívó- buffjával együtt dual swordban tulképp halhatatlan vagyok....!

Már csak egy a baj,hogy nem closed netes a karim:)!De majd ott is indítok egy SW-t,tutti.

bepe79
lvl 25 lett a Closed Net Dryad-om, 7. skill-nek felvettem neki a Speed Lore skill-t, mert Dryad-nál az is elengedhetetlen. Szépen megy fölfelé a damage érték, a Ravaged Impact-al szép nagyokat be tud sebezni:)
Most így néz ki:

Suzuki Swift GL 1.3

wedge31
Még mindig nem találom azt a kristálysikot ,jól eldugták vagy csak rossz helyen keresem<#nemtudom>

bepe79
Én Vista SP1 (origi, legális) alatt a Vista beépített tûzfalát használom. Sokak szerint ez már elég biztonságos (ha nem is egy ZoneAlarm szintû szolgáltatásokkal rendelkezõ tûzfal, de ugyanúgy teszi a dolgát), nem fogja meg a gépet, és a játékok közül egyikkel sincs így probléma. ONtopik: már lvl 22 a Dryad-om, most vagyok túl az elsõ fõ-boss-on. Eddig ezt is closed net-en, de egyedül, campaign módban vittem el. Eddig kettõ darab set (zöld) item hullott, fent is vannak, majd teszek be képet is róla.

Suzuki Swift GL 1.3

Nekem comodom van, tökéletesen megfelel, ráadásul ingyenes is.

Dede, a tûzfal az. Izélgettem egy rakat ideig, és jónak mutatja magát, mégis megfogja, de nagyon. Fene a ZoneAlarm-ba. Viszont amikor kikapcsoltam, akkor elindult gyönyörûen a játék. Az érdekes a dologban, hogy a korábbi verziókkal nem volt ilyen gond. Most megpróbálok egy újabb tûzfal verziót, mert ugyan picit másra, de azt írják a neten, a legfrissebb megoldja. Na, majd meglátjuk. Tûzfal nélkül nem szívesen vagyon a neten. És mivel kábelnet van, ezért ez folyamatos netelérést jelent.