10030
-
#7990 Akkor szerintem felejtős, vagy a karakteremet megtudom menteni valahogy? -
huhuhorgasz #7989 csak az egéz játékot tudod leszedni. -
#7988 Ja és az egész játékot újra kell tennem,vagy valahogy a patch-et is lelehet szedni külön? -
#7987 Időközbe sikerült véletlenül elsütnöm és rájöttem hogy az ellenfélre kell "rájobbkattolni", én azthittem hogy a rekeszre.De köszi azért, ha nem kattintok félre lehet sokat segített volna:D.
Na megyek jóéjt.. -
huhuhorgasz #7986 nekem is pont ez volt a bajom. leszedtem, felraktam az alapot. utána egyből befrissítettem 2,40-re. azóta hálistennek működik a dolog.
ha be van rakva egy rekeszbe egy másodlagos támadás, akkor azon biztos hogy van legylább 1 rúna azaz használni is tudod. driádot nem ismerem, de pl elfnél be van rakva a tűzlabda akkor a képernyőn jobb egérgombbal kattintva lövi a tűzlabdát. a többi is így működik, vagy van amelyiket konkrétan ellenfélre kell jobbal kattintani. Remélem érthető. olyat egyikőnknek sem csinált hogy nem aktiválódott a másodlagos támadás. erősítés szintén nem lehet, mert erősítést nem lehet a másodlagosokhoz berakni, hanem csak jobb alulra a 4 karika közül az 1-2-3.-ba. attól függ hány karika az aktív. ha esetleg erre lettél volna kíváncsi akkor meg az oda berakott erősítést csak egy rákattintással lehet aktiválni. Remélem érthető amit írok és műxik a dolog. -
#7985 A zárt net-he meg a 2.40-es patch kellene de 2.31-től valami hiba miatt nmetudom tovább "foltozni" -
#7984 Jó hát ennyire hülye én se vagyok, harc közbe jobb kattintok arra a rekeszre amit aktiválni akarok, de csak kijelöli,úgyértem hogy nem jelzi mikor töltődik újra és semmi speciálisat nem csinál.A kézikönyv meg angol, én meg csak németül tudok,angolul csak így "játék" szinten.
Driáddal vagyok, nemlehet hogy ez a baj? -
#7983 1. Tanulj meg helyesen írni.
2. Csipkebokor vessző.
3. Azzal játssz amelyik szimpatikus ne amelyik legerősebb.
-
iErik #7982 Helló, most kezdek újra Sacredezni de nem tom meik kaszt a legerősebb.
Szal azt kérném tőletek, hogy írjátok meg meik a legerősebb (közelharcra gondolok). És mellé, ha valami skill építést is tudnátok mellékelni nagyon megköszönném. :)
-Bocsi, ha ez előtt már volt ien kérés és le is lett írva :S -
huhuhorgasz #7981 most nem bántás képpen, de elméletileg kaptál egy kis könyvet a játékhoz. Persze ha eredeti a cucc. Neked is gyorsabb lenne a dolog, ha átolvasnád és akkor nem kell egy ilyen egyszerű kérdést megkérdezni tőlünk. Még egyszer nem piszkálódás, hanem csak egy tipp. Aztán amikor jobban belemerülsz és nem értesz valamit, a könyvben nincs normálisan leírva, akkor kérdezhetsz. Vagy pl hogy merre érdemes elindítani egy karit, vagy melyik settet érdemes viselni, vagy tippeket, ötleteket kérdezel, mert ezekhez az infókhoz a könyvből nem lehet hozzájutni. De amit kérdeztél az biztos benne van.
Harmadjára mondom nem csesztetés, mielőtt magadra vennéd. Szivesen segít aki tud, nincs ez máshogy a Zárt neten sem. -
TGWH #7980 Jobb egérgomb. -
#7979 Sziasztok!
Ezeket a harcművészeteket hogyan lehet használni?Kitettem a kis körökbe hármat, de harc közben nem csinál semmit.Vagy fejleszteni kell?
Köszi előre is. -
TGWH #7978 Ereklye, bal alsó sarokban van 4 részre osztva 12 hely. Egyszerre csak három ereklyét tudsz betenni, a többi 3*3 ,,tartalék'', csak akkor aktiválódnak, ha rákattintasz, de akkor meg az előzőek lesznek inaktívak. Zöld, piros, világos- és sötétkék színű kis kör, háromszög, hatszög alakú tárgyak, az ellenállást növelik, értelem szerűen mindegyik olyan ellenállást növel, mint amilyen a típus színe (zöld - méreg(ellenállás, sebzés), piros - tűz stb.)- -
tomfucius #7977 és mire jo a relikvia ?vagy a relikvia mester? -
#7976 Semmi gond.
Én értem amit írsz, szerintem Ő nem, rúnát sem vágja.... -
#7975 Bocs, nem téged akartalak oktatni, igazából nem is neked szólt, amit írtam, mindössze arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ne akarjon sok runát felrakni, mert attól nem lesz erősebb a karija, sőt gyengébb lesz a lassú visszatöltésű CA-k miatt.
-
#7974 Kimész hentelni, az ellenfelek szórják a runákat, aminek te csak a töredékét tudod az adott karinál használni...
Keresel egy runamestert és becseréled a runákat nála (4runa+500 arany, vagy 3runa+5000arany, stb)
Játékban meg nem árt figyelni kicsit, elvileg volt runamester, relikvia, és sebzéstípus okatatás, ennek ellenére sokan nem tudják, pl, hogy a relikvia mire is jó valójában, runamesternek meg közelébe se mennek. -
#7973 Nem ez volt a kérdés. -
Csokis #7972 Hehe, nyertem egy játékot. Most örülök! -
tomfucius #7971 honnan tudok szerezni? bocsi -
tomfucius #7970 de honnan tudod szerezni? -
vidu01 #7969 Van amelyik játék physixre készül van amelyik havok motorra. Ez speciel fizikszre. Pl Dio3at meg havoc enginevel készítik ami AMD licensz, ott meg te szopsz majd. Nem kell így leírni az ATIs kártyákat, jelenleg szinte mindenben tartják a lépést az nvidiával. Hülyeség hogy nem naprakész a driverjük, minden hónapban jön menetrendszerint. -
#7968 Runákkal el is lehet cseszni egy karaktert, minden runa növeli a regidőt, óvatosan szabad adagolni, kivéve néhány speciális esetet (pl. az elf ragyogó erőnlét erősítése).
Legjobb megoldás, ha kezdetben csupán egy-egy runával aktiválva a képességeket, a gyakrabban használtakat páncélba, fegyverbe kovácsoltatva erősíteni, így plusz tulajdonságokat is kap a karakter (pl. a szeráf bekovácsolt égimágiás runái a támadás elkerülésére is adnak esélyt).
Varázslatok hatékonyságát nem a runák számával lehet legjobban növelni, hanem a szakértelemmel -ismét példa: driád vadász taktika ismerete, és szenvedélyes vadász fókusza, ha szintjéhez mérten maxolva van egyetlen runával is erősek a CA-k, a pontok függvényében további erősítésekre lesz alkalom (ezeket természetesen a használtakra kell összpontosítani, nem szétaprózni).
Nem utolsó szempont az sem, hogy az egyes páncéldarabok milyen bonuszokat adnak, közelharcra gyúrt halott harcos is feszíthet teljes Lucreti setben, csak az a csillagúr képességeit erősítené, aminek egy teljesen combat kari nem sok hasznát veszi, valószínű nem lelkesítő lobogó, árnyfátyol, csonttorony és csontvázkatonák segítségével harcol... -
#7967 Nem kövek, de ezek is kovácsolhatóak. Minden fajnak megvannak a rúnái. Hogy is mondjam...ilyen kis ékszer formájú izék.
-
tomfucius #7966 és kulönleges runák kellenek ?az hol tudok szerezni?ezek nem azok a kövek amiket a fegyverekbe tehetsz? -
#7965 Rúnákat kell magunkévá tenni. Pc-n dupla klikk rá, boxon passz. -
tomfucius #7964 sziasztok kellene egy kis segitség.a varázslatokat hogy tudom fejleszteni boxon tolom és nem jovok ra hogy hogy lehet fejlesz teni 15 szinten vagyon de 2 szintü a várászlataim .ja és ha már itt tartunk 10 szint ott nem kapot semilyen pontot a combat arts ra.léccci ha valaki boxos és tud segiteni segitsen de a pc sek is irjanak.
köszi -
TGWH #7963 De v.ki maszekba megcsinálhatja... -
#7962 Már egy párszor le lett írva.
Tehát, bár a honosítás során ennek is elkészült a felirata, de nemzetközi szinten olyan döntés született, hogy nem fogják a videóra ráégetni a feliratot. -
rocsikzoli #7961 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, h a játék intró videója alatt meg a játék grafikájával készült videók alatt nem lehet valahogy beállítani a feliratot? Mert egyik beállításnál sem találtam meg:( -
TGWH #7960 Akkor szedd le még egyszer, és ha úgy sem jó, akkor manuálisan még egyszer. -
#7959 Na a 2.34-esig feltette de a 2.40-eset "files has been changed" vagy valami ilyesmi baj miatt nem tudta...az updater.exe szedte le pedig. -
huhuhorgasz #7958 akkor lehet hogy az én karimon is rendesen futna. De nem próbálkozok mert nagyon szívtam amikor patch-eltem a játékot. Nem nyúlok hozzá, örülök hogy megy XD
Titán. Te milyen gyakran játszol? Össze kellene futni mint régen. -
#7957 Driver függő. Nálam is megesik, hogy leesik 17-re az FPS, de hála az égnek ritkán. Sokat számít, rendben van-e a gép, oprendszer tartva. Jól telepíted e a drivert, (mert ugye a rátelepítés az rossz, jártam már úgy pár éve, hogy akadt utána, mint a fene, egész addig, míg le nem gyalultam rendesen) Szóval, sok mindentől függ a dolog... -
#7956 Na haladok, mostmár felügyeskedtem egy nemhivatalos oldalról a 2.10-es uk patch-et, és arra már rámegy a többi is remélem. -
#7955 Nekem is pont 9800 GT-m van és pöpec-ül megy maxon, kivéve néhány nagyobb városba ott néha beszaggat de elviselhető -
#7954 Megint az írja hogy tegyem fel újra, nemtudom mi van... -
TGWH #7953 Azért anno a dx 10-11-es tájképek nagyon odavágtak. Bár ugye lehetett kételkedni, hogy 4 vagy 8 vga van-e a gépben, vagy nem diavetítés van. De az állóképek nagyon ott voltak, szinte már valósághűek, mit szinte, dx11 már nagyon közel jár a valósághoz.
Semmirekellő, ha uk akkor uk, próbáld leszedni amik fent vannak az updater oldalon, biztos ami biztos, több szerverről szedd le, ha nem megy az egyik. -
#7952 Okés, hogy találok rátok?:D -
#7951 Sok sikert és várunk a zárt neten! ;)