10050
  • Titan
    ...és csinálni se lehet? Nincs gyűrű, amulett? Hm?
  • wedge31
    Az sajnos nehéz lesz mert az elfnek nincs olyan.
  • Titan
    Szerintem adj a kitérésre! ;)
  • wedge31
    Miért mi kell neked ?

Ha elf vagy a ragyogó erönlét és attol függöen mivel támadsz izzó bör vagy kristálybör tartozik még a védelemhez csak ezek a specifikus elf CA-k ezért irtam ezt.
    Ha meg ugy általában kell a védelem akkor az kell ami az összes másik karinak : páncélismeret ,alkat ,varázslat ellenállás ,pajzsismeret.
    De ha ez már nem az elsö karid ezt felesleges is mondani.
  • huhuhorgasz
    az már így is 50-es szinten van. meg az nem arra való, ami nekem most kell. rá van nyomva vagy 180 rúna. de azért kösz a tippet. valaki esetleg?
  • wedge31
    Ragyogó erönlétre tegyél amenyit csak birsz.
  • huhuhorgasz
    fasza a kari, jól sebez meg gyilkológép, de ez a védelme gyengusz. most lvl 60-as, a hp 2700 körüli. Esetleg ezt kellene jelentősen megnövelni?
  • McFrost
    "kistársait"
  • McFrost
    Space ész nélküli verése, elmozgás, ha megváltozik a színe ne menj hozzá közel, csald el elsőre a kistársaid...
  • wedge31
    Montam én ilyet ? általánoságban beszéltem és ezt tartom is.

A dryádról meg annyit hogy nekem van egy ,lásd #7831 és bizony a boss skorpió sebzi még ugy is hogy van kéregböre meg három méreg elleni ereklyéje és 27 ezer felleti hp-ja.
  • huhuhorgasz
    most estem neki a főbosszoknak. csupán 3zor nyírtak ki. Valamit most már csinálni kell. Tanács? Ötlet?
  • envoka
    A videóim nem cheath-esek !!!
    Driáddal azért könnyű, mert a kéregbőr erősítése bas*ott nagy fizikai ellenállást, méreg ellenállást és védőértéket ad. Plusz ha a bal alsó sarokban 3 zöld kő az aktív, szinte méreggel nem is sebezhető. A zöld és a bajnok skorpiók pedig méreggel támadnak. Az sem árt, ha olyan cuccok vannak a karin, amelyek a kitérést növelik.
  • Dante73
    Ha nem Te kérdezted volna, rákérdeznék, hogy a megfelelő erősítésre van e állítva a páncélod. Azaz a skorpió támadási típusának megfelelő (Méreg, tűz, jég...) erősítés aktív, vagy valamelyik másik.
    De mivel Te sem tegnap kezdted, így gondolom, ezt felesleges kérdeznem, úgyhogy inkább csak halkan megjegyzem, a nálam is kezdőbbek okulására...
  • wedge31
    Az ilyen videok készülhetnek cheat-el is ugyhogy nem kell mindent elhinni amit ilyen viden látsz.
  • huhuhorgasz
    Most nekem kellene egy kis segítség. Van egy elfem. a páncélja most 4420. Gyengének érzem mert pl velem egyszintű zöld skorpió mobok 3-4 ütésből leabálnának itóka nélkül. Mit fejlesszek, hogy ez ne így legyen. láttam egy youtube-os vidit, ahol volt egy driád. Asszem Ogmog-é. őt csapkodta a skorpió, de nem vett le neki semmit. Milyen tulajdonságot és skillt kell ennek eléréséhez fejleszteni. Vagy milyen egyéb dolgokra kellene ráfeküdni. Itt pl az ellenfél kitérése, az ellenfél találati esélye, meg hasonló dolgokra gondolok. Előre is köszi a segítséget.
    Ja és az életem meg 2700 körül van és van még egy hely a felvehető skillek között.
  • wedge31
    Nekem sose volt ilyen bug ,de ez persze semmit se jelent...
  • envoka
    Pc-n is volt ez a hiba, de a 2.40-es patch javította.
  • wedge31
    Persze hogy számit ez egy pc-és topic ,néz át a konzolos forumba.
  • tomfucius
    hello mindenkinek ? kellene egykis segitség van a battle below ground küdetés .és van vele egyiks gondom .amikor bemegyek a naval port barlangba minden sötét lesz és nem tudok mozogni ,de a minimap mutatja az ellenfelet de nem tudok mozogni.most ez egy feladat hogy legyen fény vagy csak szar a szoftver .ha tudtok léci segitsetek mert szeretném már megcsinálni.elöre is köszi !!ja és ha számit valamit boxos vagyok
  • Titan
    Persze. A C meghajtón a Dokument könyvtárban megtalálod a Sacred2 könyvtárban a karaktered mentését! Csinálj róla másolatot és megmarad...
  • Semmirekello
    Akkor szerintem felejtős, vagy a karakteremet megtudom menteni valahogy?
  • huhuhorgasz
    csak az egéz játékot tudod leszedni.
  • Semmirekello
    Ja és az egész játékot újra kell tennem,vagy valahogy a patch-et is lelehet szedni külön?
  • Semmirekello
    Időközbe sikerült véletlenül elsütnöm és rájöttem hogy az ellenfélre kell "rájobbkattolni", én azthittem hogy a rekeszre.De köszi azért, ha nem kattintok félre lehet sokat segített volna:D.

Na megyek jóéjt..
  • huhuhorgasz
    nekem is pont ez volt a bajom. leszedtem, felraktam az alapot. utána egyből befrissítettem 2,40-re. azóta hálistennek működik a dolog.

ha be van rakva egy rekeszbe egy másodlagos támadás, akkor azon biztos hogy van legylább 1 rúna azaz használni is tudod. driádot nem ismerem, de pl elfnél be van rakva a tűzlabda akkor a képernyőn jobb egérgombbal kattintva lövi a tűzlabdát. a többi is így működik, vagy van amelyiket konkrétan ellenfélre kell jobbal kattintani. Remélem érthető. olyat egyikőnknek sem csinált hogy nem aktiválódott a másodlagos támadás. erősítés szintén nem lehet, mert erősítést nem lehet a másodlagosokhoz berakni, hanem csak jobb alulra a 4 karika közül az 1-2-3.-ba. attól függ hány karika az aktív. ha esetleg erre lettél volna kíváncsi akkor meg az oda berakott erősítést csak egy rákattintással lehet aktiválni. Remélem érthető amit írok és műxik a dolog.
  • Semmirekello
    A zárt net-he meg a 2.40-es patch kellene de 2.31-től valami hiba miatt nmetudom tovább "foltozni"
  • Semmirekello
    Jó hát ennyire hülye én se vagyok, harc közbe jobb kattintok arra a rekeszre amit aktiválni akarok, de csak kijelöli,úgyértem hogy nem jelzi mikor töltődik újra és semmi speciálisat nem csinál.A kézikönyv meg angol, én meg csak németül tudok,angolul csak így "játék" szinten.

Driáddal vagyok, nemlehet hogy ez a baj?
  • cikasz
    1. Tanulj meg helyesen írni.
    2. Csipkebokor vessző.
    3. Azzal játssz amelyik szimpatikus ne amelyik legerősebb.
  • iErik
    Helló, most kezdek újra Sacredezni de nem tom meik kaszt a legerősebb.
    Szal azt kérném tőletek, hogy írjátok meg meik a legerősebb (közelharcra gondolok). És mellé, ha valami skill építést is tudnátok mellékelni nagyon megköszönném. :)

-Bocsi, ha ez előtt már volt ien kérés és le is lett írva :S
  • huhuhorgasz
    most nem bántás képpen, de elméletileg kaptál egy kis könyvet a játékhoz. Persze ha eredeti a cucc. Neked is gyorsabb lenne a dolog, ha átolvasnád és akkor nem kell egy ilyen egyszerű kérdést megkérdezni tőlünk. Még egyszer nem piszkálódás, hanem csak egy tipp. Aztán amikor jobban belemerülsz és nem értesz valamit, a könyvben nincs normálisan leírva, akkor kérdezhetsz. Vagy pl hogy merre érdemes elindítani egy karit, vagy melyik settet érdemes viselni, vagy tippeket, ötleteket kérdezel, mert ezekhez az infókhoz a könyvből nem lehet hozzájutni. De amit kérdeztél az biztos benne van.
    Harmadjára mondom nem csesztetés, mielőtt magadra vennéd. Szivesen segít aki tud, nincs ez máshogy a Zárt neten sem.
  • TGWH
    Jobb egérgomb.
  • Semmirekello
    Sziasztok!
    Ezeket a harcművészeteket hogyan lehet használni?Kitettem a kis körökbe hármat, de harc közben nem csinál semmit.Vagy fejleszteni kell?

Köszi előre is.
  • TGWH
    Ereklye, bal alsó sarokban van 4 részre osztva 12 hely. Egyszerre csak három ereklyét tudsz betenni, a többi 3*3 ,,tartalék'', csak akkor aktiválódnak, ha rákattintasz, de akkor meg az előzőek lesznek inaktívak. Zöld, piros, világos- és sötétkék színű kis kör, háromszög, hatszög alakú tárgyak, az ellenállást növelik, értelem szerűen mindegyik olyan ellenállást növel, mint amilyen a típus színe (zöld - méreg(ellenállás, sebzés), piros - tűz stb.)-
  • tomfucius
    és mire jo a relikvia ?vagy a relikvia mester?
  • McFrost
    Semmi gond.

Én értem amit írsz, szerintem Ő nem, rúnát sem vágja....
  • Fantusz
    Bocs, nem téged akartalak oktatni, igazából nem is neked szólt, amit írtam, mindössze arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ne akarjon sok runát felrakni, mert attól nem lesz erősebb a karija, sőt gyengébb lesz a lassú visszatöltésű CA-k miatt.
  • Fantusz
    Kimész hentelni, az ellenfelek szórják a runákat, aminek te csak a töredékét tudod az adott karinál használni...
    Keresel egy runamestert és becseréled a runákat nála (4runa+500 arany, vagy 3runa+5000arany, stb)

Játékban meg nem árt figyelni kicsit, elvileg volt runamester, relikvia, és sebzéstípus okatatás, ennek ellenére sokan nem tudják, pl, hogy a relikvia mire is jó valójában, runamesternek meg közelébe se mennek.
  • McFrost
    Nem ez volt a kérdés.
  • Csokis
    Hehe, nyertem egy játékot. Most örülök!
  • tomfucius
    honnan tudok szerezni? bocsi