Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na nagy nehezen csak elindult!

Feltettem gamet rá a full 2.4-et és indítottam aktiváló kódot megadtam.Elkezdett tölteni a game kiírta bal sarokba ugye miket tölt be stb azt egyszer csak visszadob asztalra és bezárta magát semmi hibaüzi nélkül.
Mondom fasza indítom újból akkor meg már beadta a game menüjét is beállítom grafikát és ugyanaz kidob asztalra na mondom ismét frankó.
Indítom újra ekkor már normálisan ment toltam is vele 1,5 órát egyhuzamban minden gond nélkül!

Eddig ez a PhysX nálam annyiban ki is merült hogy fujja a szék a faleveleket ezerrel semmi több.

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Nem kell a kod anélkül is elindul ,probáld ki.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

rage
Uninstalláld a physics drivert, s tedd fel újra.
Az is lehet a probléma oka.
S persze, legyen fent a legújabb hivatalos Nvidia driver.

Illetve, ugye a magyar verzióhoz magyar patcheket tettél fel ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Zan
Aktiváltad,vagy csak úgy el akartad indítani?Mert az aktivációs kódot biza be kell írni az elején;ez a könyvecske hátoldalán van;lehet hogy ez a baj.Nem nézlek hülyének,de ha tényleg nem írsz semmi konkrétumot,elsõre erre tippelnék.
Másodikra arra,hogy rossz patchet szedtél le,vagy nem teljes;hallottam már olyat,hogy valamelyik szerverrõl a 2.40 es patch csak 700 mb körül volt,pedig 1 gb osnak kell lennie(olyan 950 körül).

Írd le mit ír ki.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Titan
A hiba az ÖN lészülékében van! Ha egy kicsit bõvebben kifejtenéd, akkor talán tudunk segíteni!

Indulnia kell annak. Azt szokás mondani, hogy nincs rossz gép, csak rossz felhasználó :)

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

wedge31
Elvan szokva a géped az eredeti játékoktól<#eplus2>

grebber
Tök jó hogy megvettem eredetibe.Nem indul a game! Grat szép volt!

Valakinek nincs meg a Denderan settbõl a Denderan csatározása és a Denderan elõrelátása? Már csak ez kéne, de minden esik, csak ez a kettõ nem. Tudok adni cserébe pl armantin settt darabot, meg még van egy két settes cuccom, ha kell. Ha esetleg valaki kétkezes kardra gyúr szóljon, mert esett egy fasza 4 socketes barna feliratos kard. Elteszem egy darabig, és ha lesz rá jelentkezõ akkor odaadom. Ja igen és Zárt neten kellene.

Nekem az elõzõ gépem ez volt:
MSI K8N Diamond, Athlon 64 939, 1GB Kingmax Hyper X DDR, NVidia 7600 Gs 256MB. Ezen futott minimumon, de olykor beakadt pár mp-re.

Az elit grafot meg szerintem fölösleges felrakni, mert szerintem magas fokozaton is szép a játék. Az árnyékokat ha feltolod, akkor bajod lehet a barlangokban. Legalábbis nekem volt hogy meghaltam, mert a barlangban beakadt egy 5mp-re. Az pont egy fõbosst nyírtam volna.Pedig van hozzá gépem. Ezért én személy szerint árnyék tökig le. Meg az árnyék elvesz egy csomó FPS-t. Valamiért.

ha eredetid van akkor keress egy szervert lépj be azt hentelj. Nagyon fasza. Ha belép valaki, akkor növekszik a TP-is. És nagyon élvezetes játszani Zárt neten.

Zan
Szerintem felengedi,nincs vele probléma,az csak egy text pack,szóval nem tartalmaz túl sok eredetiséggel kapcsolatos dolgot;nekem is megvan,de még nem raktam fel,mert nem érzek túl nagy különbséget a high,meg az elit között(azt a +20 fps-t azért igen:)).

Ma amúgy sikerült minimum grafikai beállításokkal futásra bírni a játékot egy 3700+ os athlon64 en 2gb rammal,meg egy Gef 7900GTO-val:)!Teljesen játszható,tök jó,csak Highend grafhoz szokva bûnronda...!:)

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

McFrost
Ezt nem tudom,én nem használom, de nem lehet vele gond.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

grebber
Értem!

Ha felrakom a gamet rá a 2.4-es patchet ,akkor utána ugyanúgy felrakhatom elite grafikát igaz nem lesz vele gond?

McFrost
Ha valaki létrehoz egy szobát és beenged 15 embert és mentek darálni.
A nyíltan meg mintha játszanád a hadjárstot. Szerintem:D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

grebber
Huh lehet láma vagyok sõt biztos,de mi az a "zárt net"?

Zan
nekem van egy single playeres karakterem SW,36.szintû.Kipróbálhatnánk,ha esetleg van kedved,hogy milyen a coop.

Closed neten még csak lvl 10 es elfem van...de nagyon lusta vagyok most vele menni:D!Apropo elf:A lángviharnak a 2. bónusza vagy az ,hogy meggyullad az ellenfél,vagy az hogy gyorsabb lesz a visszatöltés;szerintetek melyiket?

ha cooperativat szeretnél tolni,akkor szerintem elölrõl ekll kezdened. Ha zárt net-en akarod tolni, akkor oda nem tudod bevinni a single playeres karidat, tehát ott is újra kell kezdeni egy karaktert. A nyíltat nem tudom, de asszem ott lehet használni a single playeres karidat.

Ha valamit nem jól tudnék akkor légyszi javítsatok ki.

grebber
Még valami: Ha én tolom a singleplayert de szeretnék coopozni akkor azt akkor elölrõl kell kezdenem vagy onnan folytathatjuk a storyt ahol tartottam vagy ez most hogy van?

Zan
Igen,elég az!Én is csak azt tettem fel,Vistán és Xp-n is egyaránt mûködik,sõt.Xp-n nekem az alap patchetlen game el sem akart indulni.

grebber
Na megvan az eredeti Sacred 2!
Elég ha erre felteszem csak ezt a 2.40 FULL patch-et? Ez tartalmazza az elõzõ javításokat is egyben igaz?

Zan
Az engem is érdekelne...mert már kaptam én is egy jó pár cuccot a küldikért.Viszont úgy vettem észre,hogy attól függ milyen lesz a cucc,hogy mekkora a szintem!Szóval lehet hogy csak majd késõbb csinálom meg a mellék-küldiket...(persze lehet hogy ez nem is így van,csak most eddig ezt tapasztaltam).

Amúgy csinált már valamelyikõtök olyan fajta Elfet,mint amit leírtam a #7457-es hsz-emben?

oké köszi megnéztem. A kard nekem is van hála istennek, tényleg nagyon zúzós. Azt néztem, hogy a küldetésekért végülis milyen jól dobálja a settes cuccokat. Ha már a setteknél tartunk. Van esetleg valakinek valami híre és link-e arról, hogy milyen új settekkel bõvült a játék? Mert én árnyharcoshoz találtam vagy 3-at pluszban. Az egyik igéretes is lenne és csak 3 darabból áll. De eddig nem találtam hozzá csak 1-et.

RaveAir
Remek. Érdemes volt szenvedni a fontokkal, és kérni a készítõket, hogy oldják meg...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

McFrost
Gyenge pontja a gémnek ez a fegyver ellátás.

envoka
Régebben már belinkeltem.
és a
A második képen látszik az egyik kard, amit Terrus, az élõhalott tábornok dob. Ilyenbõl van kettõ, csak különbözõ nehézségi fokozatból.

http://sacred2.hu/

nagyon fasza :D

Linkeld már be a karidat, hogy ámuljunk egy kicsit. Ha jól láttam akkor karddal vagy. Honnan lehet ilyen kardot szerezni? Küldi adja vagy micsoda?

McFrost
Láttam már, remek.
De arany végére én is ilyen brutál leszek:D
Amúgy nem csak a robotokkal kellett megkûzdenem, hanem a körülöttem harcoló fiammal is:D

envoka
Egy "igazi" árnyharcosnak meg sem kottyan.
Arany fokozat vége

http://sacred2.hu/

McFrost
Ajjajj, 90%-ról...

wedge31
A tulélési bonuszt buktad ezért esett vissza.

McFrost
Na fasza:)

McFrost
75-ös szinten értem a végére. 1x megölt a fõvazsi és a 4 robora elnyomtam vagy 60 élet löttyöt. Kemény volt a vége, fõleg úgy hogy mikor meghaltam, minden értékem vissza esett, nem tudom miért, vagy, hogy így kellett-e lennie? A támadási értékem pl. 300-at bukott...
Átmentem aranyra.

McFrost
Határozott nem.

Taláétam egy easter egg-et. Nem tudom, hogy tudtátok-e, hogy ez van. Ha nem akkor akit érdekel majd leírom. A poénon kívül semmi extra. Még. Majd meglátom mi lesz belõle.

Titan
Nálam sem...

wedge31
Nálam nem.

RaveAir
Egy kérdés, ha már úgyis nagyban játszotok az új patchel: most jók az ékezetes fontok?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

wedge31
Az nem a husvéti küldi azt a elf fövárosban veheted fel az inkvizitor templom elötti kertben egy nyuszitol.

McFrost
Voltam a húsvétos küldin, már ha az volt az.....semmi extra, egy hidra puding és egy jetitroll forma fickó. Sem nyuszifül sem kössz, hogy megmentetted a nyulat, semmi....

grebber
Hát pedig biza tegnap este 8 kor még nem élt ott semmi :D
De mindegy most már bátyám megy úgyis media marktba ott akkor tuti 7000 lesz akkor elhozatom vele!

a 2.40 es patch nem hozott ujabb nehezsegi szintet a niobium utan? ugy megjobb erteku targyak esnenek ill nehezebb tobb xp t ado ellenfel lenne mert, sztem 100-115 szint utan niobium szinten mazohizmus fejlodni ill. uncsi.

Zan
Ma reggel felmentem Closedre egy cseppet toltam az Elfemet,6. szinten voltam amikor elkezdtem.Bejött egy srác akinek már több karija volt és megcsinálta velem a hátas küldit,így már 10. szinten(miután mögötte voltam végig,csak ugy ömlött az Xp,4 szintet fejlõdtem kevesebb mint egy ora alatt) van sárkányom...:).kellemes,adja a jó kis -33% cooldownt a fire-ladymnek(Dreamguard amugy a neve játékon belül)!

Apropo:

Most arról veszélteggem vele,hogy milyen féle elfet érdemes csinálni,vegyeset,vagy csak tüzes/fagyos/villámosat.Nos,én most úgy tervezem,hogy alapvetõen tüzes lesz(Lángvihar,Meteor,+erõsítés),a notórikus ismeretet meg a fókusz már felvettem(eddig 3 képességet vettem fel:A két notórikus+a koncentráció-most arra rakom a pontokat inkább-).

A jeseg cuccokból csak a tüskét szeretném használni majd,de azt fel kéne tápolni,viszont akor már kellene a csoport ismerete is,amiben benne van(nem tudom mi a neve,valami misztikus ív,vagy mi).
2. erõsítésnek pedig a ragyogó erõnlétet nyomom be majd folyamatosan szerintem.

Ez eddig a terv.Csak mage lesz,no weapon.Várom a véleményeket hogy szerintetek életképes lesz-e a kari.

vandyke
Helló!

Mivel a Tesco-nál igen nehéz minden, ezért csak tegnap óta él a 6990-es ár náluk.

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Prince23
LOL én októberben vettem meg 7990- ért :DD
Rájöttek a kiadók vmire

Zan
Amikor kardrea pakoltam,nem tudtam,hogy dualos lesz....ez az elsö karim,így valamelyest el van b@aszva néhány dolog benne,de hát ez van,majd closed neten akarok most egy Sw-t indítani,ami viszont már számomra tökéletes lesz,szerintem.

bepe79
Túl sokat. <#guluszem1>

Suzuki Swift GL 1.3

grebber
De pont ezt mondom ott leszarják a bonomat és mindenképpen csak azt szánom a game-re.A Media Marktba bizok csak ott nem tudom hol írják a game árakat mert ott a Sacred 2 csak ár nincs!

Cd galaxysba nezd ott 6 ezer csak:) Ok thx 2.40 es el probalom meg zartba thx meg 1 ser:)

Amd phenom x4 9950 black edition (3ghz),Gigabyte ga ma 770 ds3,Gigabyte Ati 4850 1Gb,4x1 Kingmax ddr2 1066,Samsung 500gb,Windows xp service pack 3