10030
-
#8070 Nekem is volt ilyen egyik Nvidia driver cserénél, amikor az valamiért nem tette fel rendesen a Physx drivert.
Nem muszáj registryből kiszedni, sima Physx uninstall/reinstall megoldotta. -
TGWH #8069 Nem durva, megmondtam. Physx újratelepítés és jó lesz. Normális újratelepítés, tehát regeditből is kitörölni, meg mindenhonnan. -
#8068 Ez nagyon durva -
#8067 nos konkrétan ezt írja ki:
ezt irja ki hibaként a z indításnál -
TGWH #8066 Kép itt:
http://imagerz.com/QFdCXwhWUAI -
TGWH #8065 Start -> Vezérlőpult -> Programok hozzáadása, eltávolítása.
NVIDIA Physx
Gondolom ez lesz az. Leszeded, legújabbat letöltöd, felrakod és készen is vagy.
Driád:
-
#8064 sziasztok!
Fent volt a gépemen a Sacred 2, csak leszedtem.
most akartam újra feltenni, fel is megy szépen a patchek is felmennek viszont az indulásnál mindig hibát ír ki psihyc (elérési utat ir még ki stb..) valami hibát. eddig tudtam vele játszani most meg már 4 szedem, le és rakom fel. Tudja valaki hogy mi lehet a baja? -
#8063 Én igy csináltam ,nekem bevált ,de biztos van más modszer is.
-
#8062 Ha már van koncentráció ami csökkenti a töltődés idejét, akkor felvegyem mellé a szezsélyes vadász fókuszt is? vagy a koncentráció+páncélismeret+az itemek bónuszai elégé csökkentik? -
#8061 Igen ,jobbak lesznek a dropok. -
#8060 köszi:)
szóval az észlelés a mobok dropjaira is hatással van? vagy csak ládák, rejtett helyek cuccaira? -
#8059 Valaki tud infot a szerverről?
Meglévő karakterekkel fel lehet menni, játszani (kifagyások exe hibák persze vannak), de új karaktert nem lehet indítani "szerver nem található" hibaüzenet jön csak. -
TGWH #8058 Képességek ablakánál van egy kérdőjel, arra kattints, ott írja ki az összeset. -
#8057 25, ha jól tudom, legalábbis driádnál.Én 24 vagyok,már várom:D -
#8056 lvl21 vagyok, mikor kapok legközelebb lehetőséget új "képzettség" felvételére? -
huhuhorgasz #8055 csak támogatni tudom mindenben Fantusz komámat. Amióta bevezettek ebbe a nekem új fajta játékmenetbe azóta annyit fejlődött a karim, hogy nem igaz. Az előbb henteltem a 73-as karimmal 88-as meg 94-es szintű elleneket a mocsárban. Csatlakoztam egy nálam jóval nagyobb karihoz. ő lehagyott engem én meg öldöstem magamtól. És semmi gond nem volt. Ja és amióta felvettem az alkatot, sokkal jobb lett a karakterem mint az előtt volt. Kín szenvedés volt az alkatot utolsónak felvenni. Legközelebb biztosan hamarabb fogom. -
#8054 Hatékonyabb észlelésre, alkura adhatnak bónuszt az ereklyék is, kovácsolásra sajnos nem - pacifizmusra, áldozásra, alkímiára nem hiszem, hogy sokan áldoznak pontot, vannak sokkal hasznosabbak ezeknél.
Hatékonyabb észlelés, alku lehet a karakter szinténél jóval magasabb is, ehhez azonban "manuálisan" el kell jutni 25-30 körüli értékig, általában akkor jelennek meg a minden képességre pluszt adó cuccok.
Skilles gyűrűt, amulettet inkább venni lehet (alku), hatékonyabb észleléssel főleg páncélok, fegyverek esnek jobb minőségben, képességekre adó gyűrűket.
Amuletteket lényegesen ritkábban lehet "észlelni", mint alkuval megvenni. -
#8053 a hatékonyabb észlelést maxolva kéne tartani? -
#8052 Runát 1-2 érdemes rakni föleg az elején.
Alku vagy hatékonyab észlelés ,ez örök vita van aki erre van aki arra esküszik.
A hatékonyab észlelés jó irányba befolyásolja a dropot.
Én nem használok fullánk támadást csak pusztito lökést ,méregsebzés ,nyomkövetés ,dupla lövés erösitésekel ez utobbi nagyon odavág.
Szerintem a lényeg hogy a cooldown 0.5 s körül legyen és lesevedd az ujadd a jobb egérgombról igy a közeledbe se fognak érni. -
#8051 Távolsági fegyverhasználat
Taktikai ismeretek
Varázslat ellenállás
Koncentráció
Páncélismeret
ezek vannak eddig felvéve/megtanulva.
A kérdés, hogy érdemes-e felvenni a hatékonyabb észlelést és hogy az miben nyilvánul meg? Befolyásolja a dropokat?
Vagy inkább alku? És ha alku, akkor alkímia, vagy áldozás? Az áldozás milyen pluszt ad az ereklyéknek?
mennyire érdemes egy rúnát felhúzni? 1-5 elég? még csak 1es a fullánk támadás ~3,1sec töltődéssel, így elég kényelmes. A sebzését további rúnatanulással az idő rovására van értelme növelni?
Jah és a fullánk támadáshoz tartozó erősítések közül a nagyobb sebzést, vagy a több lövedék/több találat amit érdemesebb? nem nagyon jöttem még rá, hogy a lövedékek mi alapján mennek arra amerre... -
#8050 Ne akasszál már ki! :D
Akkor idézek magamtól: "Jelenleg azt sem tudom elképzelni, hogy esetleg a Sacred 3 hová fejlődhet még...."
"Nem karakter és történet ügyileg gondoltam, hanem mondjuk technikailag, grafikailag...." -
TGWH #8049 De minek ,,hová fejlődni''? Egy játék nem a grafika miatt lesz jó, bár az sem utolsó szempont. Ott a Morrowind, grafikai patchekkel és a magyarítással piszok jó - alapból jó -.
Még egy ilyen nagy világ, új szörnyek, karakterek, fegyverek stb. és bőven elég lesz a sikerhez, legalábbis nekem. Nem kell ide semmilyen grafikai tuning. -
#8048 Ne csak 1 kommentet olvass vissza, köszi:) -
TGWH #8047 Mit akarsz te grafikailag fejleszteni? Először javítsák ki a hibákat, pl. ne fagyjon le olyan gyakran. -
#8046 Nem karakter és történet ügyileg gondoltam, hanem mondjuk technikailag, grafikailag.... -
#8045 Én visszaveném a dark elfet a kedvenc karim volt. -
TGWH #8044 Szerintem ez egy rossz hír. Szétszedni egy jól működő csapatot nagy hiba. Igaz nem működtek v.mi jól. Ha kapnak egy jobb főnököt, akkor viszont nagyon jó hír.
De ha változtatni akarnak Ancaria világán, az nagyon rossz is lehet... betesznek kis rózsaszín pónikat meg világoszöld-kék macikat és... vááááááááááááá -
#8043 Az már ezektől a hírektől független, mert már ha jól láttam valahol, akkor megjelenési dátum is van már.
Kiváncsi leszek, mi lesz majd benne.
Jelenleg azt sem tudom elképzelni, hogy esetleg a Sacred 3 hová fejlődhet még.... -
#8042 Elöször jöhetne az a kieg... -
#8041 Szerintem a 3 akkor is elkészül, ugye itt a jogok a lényeg. -
#8040 " Tegnap érkezett az E3 eseményeitől független hír, miszerint a wormsi illetőségű Kalypso Media átvette a becsődölt Ascaron Entertainment szellemi produktumainak, márkaneveinek, címeinek, értékesítési és terjesztési jogainak többségét.
Ennek következtében egybek mellett az Anstoss (foci), a Patrician, a Port Royale, a Tortuga, a DarkStar One, a Vermeer, a Hansa, és további játékok jogai kerültek a Kalypso kezébe.
A legnagyobb falatnak számító Sacred jogai egy ideig még az Ascaron UK fiókjában maradnak a licencszerződés lejártáig.
A Kalypso részéről a bevásárlás nem merült ki ennyiben. 12 volt Ascaron-alkalmazottnak biztosítanak munkát egy vadonatúj stúdióban, amelynek vezetését a szintén ascaronos Daniel Dumont-ra, illetve a becsődölt cég vezető dizájnerére, Kay Struve-ra bízzák. Az új formáció PC-re és konzolokra egyaránt fog fejleszteni. " - gmestar
Ez most vajon jó ,vagy rossz hir a sacred jövöére nézve ?
-
#8039 Na kösz a 2féle választ :D
érdekes, hogy most értem a fehér griffhez és az oké, hogy nem tud megölni, de 2-3 perc fogocskával a 10cm hpjából jó ha 2mm lemegy:) -
TGWH #8038 Én a kétkezesnél az ügyességre teszek, hogy legyen védelme. Amúgy az erőre. -
#8037 Ha dryád akkor ügyeség a távolsági fegyo miatt.
Én mostanába minden karimnál csak az akarateröre teszek ,megéri. -
#8036 na, bekk...
újra elkezdtem játszani, ismét driáddal, mert miért is ne.
A kérdés: a stat pontjaimat hogy érdemes osztogatni? Nem olvastam még utána, de nekem a játékból nem derül ki pl az, hogy a támadást mennyire növeli a +erő és a +ügyesség... -
TGWH #8035 Na ja, de kíváncsi vagyok, hogy mégis mennyit hat...
Miért lenne önveszélyes? Muszáj használni azt az erősítést vagy mi? Én az ellentéte polaritást nyomom, visszaveri a távolságit, a varázslatot meg még v.mit asszem. Azaz vissza fog, ha elkezdem fejleszteni. -
#8034 Az biztos hogy nagyon cool a pokjával. -
#8033 Az alkat, vagy a szívósság (elfnek ugye utóbbi nem lehet) nem attól a néhány ponttól lesz hatékony, amit a fő képességek fejlesztése mellet rá tudsz tenni.
Amikor eléri a karakter azt a szintet, hogy minden képességre adó gyűrűket, amuletteket viselhet (páncélban is), 50-100 pontot is hozzáadhat minden egyes képességhez, így az a képesség is felértékelődik, amelyiken esetleg csak egyetlen pont van.
Szakértelem képességhez rá kell rakni a 75 pontot a legtöbb képességre, de gyűrűkkel, amulettekkel is szépen feltornázható a HP, vagy csökkenthető a sebzés.
Az inkvizítor különben is egy önveszélyes játékstílusú karakter, az egyik buffja csak akkor aktiválódik, ha a HP-ja 35% alatt van - inkvizítornak az alkat, szívósság alapvető képesség. -
TGWH #8032 Az biztos, hogy nehezen fejleszthető, erre még rájön az is, hogy a ravasz hatalom csak nagy tömegben használható... ennek ellenére jó kis kari. -
#8031 Volt egy inkvizitorom ,vért izzadtam vele ,talán a legnehezebben fejleszthetö kari 8-9 halál után töröltem lv88-on.