10050
  • shaba23 #8130
    Hordár ördög is van?
  • Semmirekello
    Küldetést?vegyem meg?Letudod írni bővebben erről nem hallottam:D
  • Nyugis
    próbálom feltenni a dvd3-at, a grafikai élmények fokozása végett, de egyszerüen nem megy. CSAK a "C"-re akarja telepíteni. hogyan mi módon lehet meggyőzni, hogy másik meghajtóra tegye? tud valaki segíteni?
  • TGWH
    Küldetés is van hozzá? Hol?
  • Morfi
    Vedd meg, de előtte csináld meg a küldetését, aztán nyomogasd a hívógombját.
  • Morfi
    Én arra lennék kíváncsi, hogy minket miért az ee-be raktak mikor eu-ba tartozunk? :)
  • Semmirekello
    A hordár ördögömet hogyan tudom aktiválni?Mert nyomogatom az X-et de nem megy:D, 2.31-es verzióm van, az lehet a baj?
  • TGWH
    Angolok sem tudnak karaktert létrehozni...
  • Nyugis
    szuper! köszke ezeket az infókat, sokat segítettél Vele!!
  • garaib
    Éjjel még mindig nem lehetett karaktert létrehozni, már bánom, hogy az ee változatot vettem meg, az eu szerverekkel nincs ennyi baj.
  • TGWH
    Zöld csoportból csak az Alku fontos, de ahhoz kell még egy képességre 5 pont.
    Piros csoportból csak a Taktikai, Táv.fegyver, és a Sebzés ismeret fontos. De ha karddal akarsz menni, akkor egyértelmű.
    Narancssárga csoportból meg elég sok fontos van. Páncélismeret, Alkat kötelező, Szívósság, Var.ellenállás is jó.
    Első csoportból meg amit használni fogsz. Koncentráció, Szeszélyes vadász, meg esetleg a Kéregbőr ca-hoz ami kell.
  • Nyugis
    milyen képesség az amire soha semmikor ne tegyek? van konkrét javaslatod ami a driádnál bejön?
  • TGWH
    Hát a vodoo nem olyan ütős, bár ki fogom próbálni, az biztos. Sőőőt... hmmm, bérgyíjászvarázslógyilkos, nyámi, meg is lesem lehet-e karaktert indítani :D
    Szeráfnál pl. a mágia is erős, meg a harcos ág is. De maradjunk a driádnál, az is nagyon erős, ha csak íjra mész. Sőt, egy-két képességet elpazaroltam, de így is erős.
  • Nyugis
    össze vissza vannak a jó képességek.. szétszórva, nehogy véletlenül túl erős legyen a kari! :D
  • wedge31
    Szeszélyes vadász.
  • Nyugis
    a driádnak melyik képesség csoport a legötösebb leghatékonyabb a 3közül? talán a woodo?
  • Fantusz
    Lehet 3 is...

1 - alap
    2 - koncentráció
    3 - 75ös szintű koncentráció
  • TakyL
    Koncentráció lv75-el akár 4 is, de már koncentráció 1-en is 2.
    Enélkül csak 1 erősítés lehet aktív.
  • Semmirekello
    Szerintem csak 1
  • Nyugis
    Sziasztok!

az a kérdésem, hogy az erősítésekből lehet EGYSZERRE KETTŐ AKTIV? vagy csak egy?
  • wesker24
    A nyilt játék azt jelenti hogy bárki beléphet a hálozatba játék közben viszont a zárt azt jelenti hohy nem mindenki léphet be aháloba csak az akit a server inditója engedélyez !
  • Morfi
    A zárt és a nyílt játék közt mi a különbség?
  • Morfi
    Kár hogy semmi hír nincs róla.
  • Fantusz
    Napok óta ez van, ráadásul hallgatnak is, semmi hír, hogy most mi a hiba oka.
    Meglévő karakterek felmehetnek, de én is napok óta várom, hogy végre indíthassak újat, arról meg nem beszélve, hogy aki mostanában vette meg a játékot joggal anyázhat, hisz számára elérhetetlen a netes játék.
  • garaib
    Sziasztok!

Ti tudtok zárt neten karakter létrehozni, mert nekem 132-es hibát dob.

Köszönöm,
  • TGWH
    Fény:
    [HunD] Zil lvl 64 driád
    [HunD] Holdfénye lvl 12 elf
    Remény lvl 29 szeráf
    Árnyék:
    [HunD] Fénygyilkos lvl 37 árnyharcos
    [HunD] Penge lvl 12 elf
    Zarkas nm. lvl 19 inkvizítor
  • huhuhorgasz
    Srácok!

Aki zárt neten tolja a játékot, légyszi írja már le, a karaktere neveit szépen sorban egymás alá. Szedjük már össze hogy ha fent vagyunk kiket kell keresni.

Az én karijaim nevében mindig szerepel a huhuhorgasz szó. Tök mindegy, hogy mi van előtte-utána. ez mindig benne van.

Cak azért kérdezem ezt, mert tegyünk már egy kis rendet hogy melyik kari kihez tartozik.
  • wedge31
    Bonyolitod ,Ide és akkor tudsz képet beszurni.
  • TGWH
    Ja igen, megnyitod a képeket új ablakokban, és a kepfeltoltes111.hu részből kiveszed az 111 részt, mind a négy helyen, képenként kettő-kettő.
  • TGWH
    Na itt egy kis segítség Nyugisnak (de ismerős ez a nick...):
    ::Egyik kép::
    ::Másik kép::
  • Fantusz
    Imádott technologia fókusz.
    Megfeleő páncélok.
    Runák páncélba kovácsolva.

Erősítéseknél nem gond, ha csak töredékeket adnak hozzá a runák, de CA-kra esztelenül felrakott runa játszhatatlanná teheti a karakter akkor is, ha egyébként jó képességeket választottál neki.
    Egy páncélba bekovácsolt runa azon túl, hogy egész értékkel növeli a képességet, ad egy pluszt is (imádott technologiás runa a védelmező energiát erősíti, égimágiás a kitérést).

A szeráf nem mágus, nincsen szüksége tizedmásodpercek alatt visszatöltődő varázslatokra, de azért jó ha már a játék elején 5 másodperc alatti a reg idő, ami később tovább csökkenthető.

Jól megválasztott páncélok is jelentős segítséget adhatnak , imádott technologiás szeráfoknak pl. az "Endijian ereklyéje", fennkölt harcosoknak a "Niokaste pengetánca" szett ad bónuszokat, melyeket kovácsolással tovább lehet erősíteni.
  • Nyugis
    ezt irtad:
    "Az imádott technológia védelmező energiája elég jól véd, ha ki van fejlesztve,"

itt is úgy van hogy 3szintig tudom fejleszteni egy egy képességet aztán már csak felet harmadot javít rajta egy egy korong?
    Azt mivel lehet elkerülni? hogy ne csak ilyen piciket lépjen hanem teljes szintet megadja?

• Fantusz
    Visszavonni kiosztott képességeket már nem lehet.
    Nem állítom, hogy égimágiás szeráf nem lehet jó, de jobbnak tartom az imádott technologiát az égi mágiával szemben.
    Égi mágián belül van a lesújtó csapás, ami sebez, a ragyogó oszlop is jó, ha fejlesztve van, de a védővarázslatai gyengék.
    Gyógyítást biztonságosabb italokkal megoldani, azoknak nincs reg idejük sem, megtérítés sem egy hatásos varázslat, mobok ellen hatástalan, de egy goblin falkából áttérített max három ellenfél nem egy komoly erősítés.
    A tisztítófény élőholtak, t-energia mutánsok ellen jó igazán.

Az imádott technologia védelmező energiája elég jól véd, ha ki van fejlesztve, s, ha leveri valamelyik mob, akkor ott van az isteni védelem.
    Ez egy hosszú visszatöltési idejű védővarázslat, de amíg hat, addig a karakter nem sérül.
    Arkangyal haragja egy kilőhető tűzcsóva, a villanófény területre ható sebzés a szeráf körül.

Szeráfnak a mágia csak kiegészítő a harcban, lehet legyőzhetetlen szeráfot csinálni úgy is, ha egyik mágiacsoportból sem használsz képességeket, a játékot viszont ki kell tapasztalni, amihez hozzátartozik, hogy a nem tetsző karaktereket törlöd.

25ös szintig néhány óra játékkal el lehet jutni, addig kiderül, hogy megéri-e tovább menni vele, vagy esetleg magasabb szinten szenvedés lehet a játék, netalán csak egyszerűen nem tetszik.
  • Nyugis
    "Az égi mágia védővarázslatai meg sem közelítik hatékonyságban az imádott technologia isteni védelmét, támadásban is hatékonyabb az arkangyal haragja a lesújtó csapással szemben.
    "

akkor gondolom az elosztott "korongokat" már b***tom? igaz? az marad ott amire tettem? nem lehet visszavonni /újratanulni?
  • Fantusz
    Hadiállapot szeráfnak közelező, ha van koncentráció, akkor másodiknak a védelmező enrgiát (fejleszteni kell, különben gyenge), az égimágia erősítését élőholtak ellen elő lehet venni, de nincs értelme minden képességcsoportból keveset tanulni, így valamelyik erősítés gyenge, felejtős marad.
    Egy harcra-imádott technologiára gyúrt szeráf erősebb lehet, mint a harc-égi mágia.
    Az égi mágia védővarázslatai meg sem közelítik hatékonyságban az imádott technologia isteni védelmét, támadásban is hatékonyabb az arkangyal haragja a lesújtó csapással szemben.

Bazinagyfegyver érdekes erősítés, ha távolsági harcra lett fejlesztve a szeráf, a bazi-erősítéssel talán még a driádnál is hatékonyabb támadásra képes.
  • Nyugis
    nekem azt mondták, hogy a fennkölt harcos részt érdemes erősíteni. HA közelharci a csajszika.
  • Dante73
    Apropó. Szeráfnak melyik védelmi erősítést ajánljátok?
  • Dante73
    Nem, a büntetési szint az azt jelenti, hogy 1; fel se tudod venni, de ha mégis, akkor rosszabb a hatásfoka, mint egy még büntetlenül felvehetőnek.
    Én például, most ott vagyok gondban, hogy a BFG-s Szeráfom BazinagyFeGyverére ész nélkül szórtam a rúnákat, és bár a fegyver szintjén kívül, minden értéke büntetési zónán kívül van, a szintje 104 körüli, a Szeráfomé pedig 69. Az erősítés szintje pedig csak 47 körül. Így most foggalmam nincs, hogy azért "vacak" a fegyó, mert alacsony az erősítés, ami előhívja, vagy azért, mert magas a fegyver szintje. És varrjak rá gombot, ha tudok...
  • Nyugis
    ezt olvastam:

Égimágia Fókusz :
    Csökkenti az Égimágia képességcsoport újratöltési idejét, valamint növekszik a
    maximális varázslási szint, büntetés nélkül. Lehetőség van módosítások
    használatára ennél a képességcsoportnál.

Első szint :

Regenerációs idő : - 9,0 %
    A legmagasabb varázslási szint, büntetés nélkül : 3

ez akkor azt jelenti, hogy ha nem veszem fel ezt a fajta képzetséget akkor a 3 szint elérése után már csak fél és harmad szinteket tudok lépni egy egy "korongal"?
  • TGWH
    Jah. Majd ha nő a szinted, akkor csökken a büntetés. Meg lehet nézni az összes képességet, ott megnézed azt ami a ca-hoz kapcsolódik, kiírja hogy per pill mekkora szint lehet a max.