10030
  • wesker24
    A nyilt játék azt jelenti hogy bárki beléphet a hálozatba játék közben viszont a zárt azt jelenti hohy nem mindenki léphet be aháloba csak az akit a server inditója engedélyez !
  • Morfi
    A zárt és a nyílt játék közt mi a különbség?
  • Morfi
    Kár hogy semmi hír nincs róla.
  • Fantusz
    Napok óta ez van, ráadásul hallgatnak is, semmi hír, hogy most mi a hiba oka.
    Meglévő karakterek felmehetnek, de én is napok óta várom, hogy végre indíthassak újat, arról meg nem beszélve, hogy aki mostanában vette meg a játékot joggal anyázhat, hisz számára elérhetetlen a netes játék.
  • garaib
    Sziasztok!

Ti tudtok zárt neten karakter létrehozni, mert nekem 132-es hibát dob.

Köszönöm,
  • TGWH
    Fény:
    [HunD] Zil lvl 64 driád
    [HunD] Holdfénye lvl 12 elf
    Remény lvl 29 szeráf
    Árnyék:
    [HunD] Fénygyilkos lvl 37 árnyharcos
    [HunD] Penge lvl 12 elf
    Zarkas nm. lvl 19 inkvizítor
  • huhuhorgasz
    Srácok!

Aki zárt neten tolja a játékot, légyszi írja már le, a karaktere neveit szépen sorban egymás alá. Szedjük már össze hogy ha fent vagyunk kiket kell keresni.

Az én karijaim nevében mindig szerepel a huhuhorgasz szó. Tök mindegy, hogy mi van előtte-utána. ez mindig benne van.

Cak azért kérdezem ezt, mert tegyünk már egy kis rendet hogy melyik kari kihez tartozik.
  • wedge31
    Bonyolitod ,Ide és akkor tudsz képet beszurni.
  • TGWH
    Ja igen, megnyitod a képeket új ablakokban, és a kepfeltoltes111.hu részből kiveszed az 111 részt, mind a négy helyen, képenként kettő-kettő.
  • TGWH
    Na itt egy kis segítség Nyugisnak (de ismerős ez a nick...):
    ::Egyik kép::
    ::Másik kép::
  • Fantusz
    Imádott technologia fókusz.
    Megfeleő páncélok.
    Runák páncélba kovácsolva.

Erősítéseknél nem gond, ha csak töredékeket adnak hozzá a runák, de CA-kra esztelenül felrakott runa játszhatatlanná teheti a karakter akkor is, ha egyébként jó képességeket választottál neki.
    Egy páncélba bekovácsolt runa azon túl, hogy egész értékkel növeli a képességet, ad egy pluszt is (imádott technologiás runa a védelmező energiát erősíti, égimágiás a kitérést).

A szeráf nem mágus, nincsen szüksége tizedmásodpercek alatt visszatöltődő varázslatokra, de azért jó ha már a játék elején 5 másodperc alatti a reg idő, ami később tovább csökkenthető.

Jól megválasztott páncélok is jelentős segítséget adhatnak , imádott technologiás szeráfoknak pl. az "Endijian ereklyéje", fennkölt harcosoknak a "Niokaste pengetánca" szett ad bónuszokat, melyeket kovácsolással tovább lehet erősíteni.
  • Nyugis
    ezt irtad:
    "Az imádott technológia védelmező energiája elég jól véd, ha ki van fejlesztve,"

itt is úgy van hogy 3szintig tudom fejleszteni egy egy képességet aztán már csak felet harmadot javít rajta egy egy korong?
    Azt mivel lehet elkerülni? hogy ne csak ilyen piciket lépjen hanem teljes szintet megadja?

• Fantusz
    Visszavonni kiosztott képességeket már nem lehet.
    Nem állítom, hogy égimágiás szeráf nem lehet jó, de jobbnak tartom az imádott technologiát az égi mágiával szemben.
    Égi mágián belül van a lesújtó csapás, ami sebez, a ragyogó oszlop is jó, ha fejlesztve van, de a védővarázslatai gyengék.
    Gyógyítást biztonságosabb italokkal megoldani, azoknak nincs reg idejük sem, megtérítés sem egy hatásos varázslat, mobok ellen hatástalan, de egy goblin falkából áttérített max három ellenfél nem egy komoly erősítés.
    A tisztítófény élőholtak, t-energia mutánsok ellen jó igazán.

Az imádott technologia védelmező energiája elég jól véd, ha ki van fejlesztve, s, ha leveri valamelyik mob, akkor ott van az isteni védelem.
    Ez egy hosszú visszatöltési idejű védővarázslat, de amíg hat, addig a karakter nem sérül.
    Arkangyal haragja egy kilőhető tűzcsóva, a villanófény területre ható sebzés a szeráf körül.

Szeráfnak a mágia csak kiegészítő a harcban, lehet legyőzhetetlen szeráfot csinálni úgy is, ha egyik mágiacsoportból sem használsz képességeket, a játékot viszont ki kell tapasztalni, amihez hozzátartozik, hogy a nem tetsző karaktereket törlöd.

25ös szintig néhány óra játékkal el lehet jutni, addig kiderül, hogy megéri-e tovább menni vele, vagy esetleg magasabb szinten szenvedés lehet a játék, netalán csak egyszerűen nem tetszik.
  • Nyugis
    "Az égi mágia védővarázslatai meg sem közelítik hatékonyságban az imádott technologia isteni védelmét, támadásban is hatékonyabb az arkangyal haragja a lesújtó csapással szemben.
    "

akkor gondolom az elosztott "korongokat" már b***tom? igaz? az marad ott amire tettem? nem lehet visszavonni /újratanulni?
  • Fantusz
    Hadiállapot szeráfnak közelező, ha van koncentráció, akkor másodiknak a védelmező enrgiát (fejleszteni kell, különben gyenge), az égimágia erősítését élőholtak ellen elő lehet venni, de nincs értelme minden képességcsoportból keveset tanulni, így valamelyik erősítés gyenge, felejtős marad.
    Egy harcra-imádott technologiára gyúrt szeráf erősebb lehet, mint a harc-égi mágia.
    Az égi mágia védővarázslatai meg sem közelítik hatékonyságban az imádott technologia isteni védelmét, támadásban is hatékonyabb az arkangyal haragja a lesújtó csapással szemben.

Bazinagyfegyver érdekes erősítés, ha távolsági harcra lett fejlesztve a szeráf, a bazi-erősítéssel talán még a driádnál is hatékonyabb támadásra képes.
  • Nyugis
    nekem azt mondták, hogy a fennkölt harcos részt érdemes erősíteni. HA közelharci a csajszika.
  • Dante73
    Apropó. Szeráfnak melyik védelmi erősítést ajánljátok?
  • Dante73
    Nem, a büntetési szint az azt jelenti, hogy 1; fel se tudod venni, de ha mégis, akkor rosszabb a hatásfoka, mint egy még büntetlenül felvehetőnek.
    Én például, most ott vagyok gondban, hogy a BFG-s Szeráfom BazinagyFeGyverére ész nélkül szórtam a rúnákat, és bár a fegyver szintjén kívül, minden értéke büntetési zónán kívül van, a szintje 104 körüli, a Szeráfomé pedig 69. Az erősítés szintje pedig csak 47 körül. Így most foggalmam nincs, hogy azért "vacak" a fegyó, mert alacsony az erősítés, ami előhívja, vagy azért, mert magas a fegyver szintje. És varrjak rá gombot, ha tudok...
  • Nyugis
    ezt olvastam:

Égimágia Fókusz :
    Csökkenti az Égimágia képességcsoport újratöltési idejét, valamint növekszik a
    maximális varázslási szint, büntetés nélkül. Lehetőség van módosítások
    használatára ennél a képességcsoportnál.

Első szint :

Regenerációs idő : - 9,0 %
    A legmagasabb varázslási szint, büntetés nélkül : 3

ez akkor azt jelenti, hogy ha nem veszem fel ezt a fajta képzetséget akkor a 3 szint elérése után már csak fél és harmad szinteket tudok lépni egy egy "korongal"?
  • TGWH
    Jah. Majd ha nő a szinted, akkor csökken a büntetés. Meg lehet nézni az összes képességet, ott megnézed azt ami a ca-hoz kapcsolódik, kiírja hogy per pill mekkora szint lehet a max.
  • Nyugis
    most éppen az van, hogy tettem rá 3-"korongot", és most már nem ad egész szinteket csak felet meg harmadokat. gondolom ez azért van, mert nincs semmilyen fókuszom hozzá igaz? vagy az összesnél igy lesz, hogy a 3szint után már csak feleket ad hozzá?
  • TGWH
    Csinálhatod azt is, hogy használod, fejleszted, és nem veszel fel hozzá semmilyen képességet. Egy ideig használható, utána meg majd úgy is meglátod. Abból a szempontból jó, hogy a három csoport reg.ideje független egymástól. Így amíg az egyik betölt, ellőheted a másikat, és utána már ismét használható az első. De ez is csak alacsonyabb szinten hasznos.
    Ha csak egy ca kell, nem érdemes felvenni hozzá semmilyen képességet.
  • Nyugis
    nekem onnan csak egy dolog kellene a lesújtó csapás. az bejön, és hatásos! viszont ezért az egyért érdemes fejleszteni bármilyen szinten is?
  • TGWH
    Ha használni akarod akkor persze. Én még csak a közelharcos szeráfot próbáltam ki.
  • Nyugis
    az égi mágiáról mi a véleményed? érdemes?
  • TGWH
    Én is úgy gondoltam ahogy írtam. Ha két fegyvert használsz, akkor kétkezes fegyverhasználat. Ekkor úgyis baltákat fogsz használni, mert erősebbek, mint a kardok. Nyeles fegyver képességet meg nem tud használni a szeráf.
    Páncélismeret egyértelműen kötelező, ahogy a taktikai ismeret is. + a fennkölt harcos, ha közelharcos lesz. Meg az Alku, de ahhoz kell még egy képességre 5 pont, mondjuk a hat.észlelésre.
  • Nyugis
    olyasmire gondoltam, hogy a páncélismeret az elengedhetetlen, aztán a kard ismeret jó a szeráfnak vagy később jobban járok valami mással?
  • TGWH
    Amit használsz, azt veszed fel, ilyen egyszerű. Annyit raksz rá amit akarsz, látod hogy mi mit növel, te döntesz, nagyon sok lehetőség van.
  • Nyugis
    van, valahol optimális képesség választás tábla, mondjuk a szeráfról? hogy mit hogy merre érdemes elosztani?
  • huhuhorgasz
    ezt én is csináltam. Csak aztán nem bírtam tovább és játszanom kellett :D
  • Nyugis
    érdekes / értékes megoldások ezek! :D
    köszönöm az infót!
  • TGWH
    Ne halj meg. Én pl. alacsony szinten törlöm is a karaktert ha meghal. Magasabb szinten meg pár nap szenvedés vár rád ha meghal...
    Minél többet ütnek, annál gyorsabban nő a bónusz (varázslók hátrányban...). Megállsz, és otthagyod a karit ahol egy-két ellen üti. Persze csak ha vissza gyógyulod amit ütnek. Vagy közben előveszel egy könyvet és olvasod a gép előtt.
  • Nyugis
    és ha még is megdöglök néha napján? ;)
    akkor mi a tehendő?
  • Fantusz
    Zárt szerveren túlélési bónusz nélkül is lehet erősebb lények ellen harcolni, ha a pályán előtted egy magasabb szintű játékos halad - ebből lehetnek komoly kellemetlenségek, karakterhalálozások, ha a szintkülönbség túl nagy.
    Van egy feltételezhetően szerverbug, amikor sok, különböző szintű játékos van fent, ott is megjelenhetnek pl 38as szintű ellenfelek, ahol éppen kezdő karakterek gyakorolnának, közelben sem volt senki 35ös karival...
  • Fantusz
    Legegyszerűbb, ha nem halsz meg.
    Van néhány tárgy, ami százalékosan gyorsítja a túlélési bónusz növekedést (pl a Tiszt szablyája), ha nem halsz meg, nincs szükség semmi trükközésre.
  • Nyugis
    ezt a túlélési bónuszt mivel lehet fokozni?
  • huhuhorgasz
    az esett cuccok szintjét a szörnyek szintje határozza meg. a szörnyek szintjét meg a túlélési bónuszod szintje határozza meg. tehát minél magasabb a túlélésid, annál magasabb a szörnyek szintjei és annál magasabb szintű dolgokat dobálnak.
  • shaba23 #8073
    a dropok szintjét befolyásolja valami? lvl26on esnek lvl30as cuccok. Esetleg a páncélismeret hat erre is?
  • Nyugis
    reggelt!

nos leszedtem, feltettem, és most már indul rendesen!
    köszönöm az infót!
  • Fantusz
    Szeszélyes vadász fókusszal erősebb lesz a driád, a koncentráció csökkenti ugyan a reg időt, de a taktika és a szeszélyes vadász fókusz emelkedésével erősödhetnek a CA-k erre a koncentráció nincs hatással.
    Egy varázslat maximális szintjét a hozzá tartozó fókusz emeli, az ismeret (jelen esetben a taktika) a sebzést erősíti, a fókusz itt csak a reg időre hat, amiért ajánlott fölvenni, hogy két erősítés lehessen a karakteren (kéregbőr a természetmágia fókusszal lesz igazán erős).