10050
  • huhuhorgasz
    Ahogy TGWH is írta csak menj nyugodtan, mert kis idő múlva odateleportál melléd. Vannak olyanok amiket hamar kinyírnak, de vannak akiket nem igazán tudnak sebezni az ellenek.

Viszont a hátasállatot kegyetlenül kiszedik alólad, főleg az íjászok, ha csapatban vannak ha még kicsi. Úgy vettem észre, hogy ha harcolsz a hátasállaton, akkor időnként növekszik a szintje. Ez a növekedés elég gyors, a karaktered szintlépési idejéhez képest.
  • TGWH
    Dehogynem. Mész előre és majd követ. :) Nem kell törődni velük, a te ritmusodat veszik fel.
    Patch: hát én semmi olyat nem látok ami miatt rohannék letölteni.
  • krisztajo
    Köszi, folyatattam a játékot másodmagammal.
    Végül is nem nagy gond, csak így nem lehet gyorsan haladni.
    Az ork ugyanis mindenkivel leáll harcolni így nem tudok gyorsan egyik helyről a másikig elérni.
    De ennél nagyobb bajom sose legyen!
  • huhuhorgasz
    ez mind szép és jó. csak megint lehet szarakodni a telepítéssel? nekem 2.40-re is elég sokára mászott fel valami miatt. meg remélem, hogy a servereket nem azonnal állítják át az új patchre. Valaki magyarul esetleg le tudná írni hogy mit is látunk? Valamennyit értek belőle, de nem mindent.
  • vandyke
    Sziasztok!

Most kaptam:

Version 2.43.0
    New Features:
    - It is now possible to disable the camera shaking via an entry in the optionscustom.txt. The entry is: camera.cameraShake = 0
    Bugfixes:
    - The heroes do not point out insufficient armor against the wrong damage types anymore.
    - Reflection damage from NPCs has been reduced.
    - The Sakkara demon on the "Start Island" no longer attacks the player unless he has been attacked first.
    - Gold and XP amounts will now be displayed using periods as the thousands separator. (For example 123.456.789.000)
    - When fight music is disabled, the region music will continue to play during combat.
    - The bonus "push rider from mount" has been removed.
    - Blowpipes are now able to hit mounted creatures.
    - Achievements will only be shown ingame and commented by the hero the first they are accomplished.
    - The achievement "Group Hug" is now possible to accomplish.
    - Other heroes in multiplayer game sessions are now less chatty.

A kiadó elmondása szerint még a héten kiadják a javítást.

üdv,
  • TGWH
    Kriszta, még a sacred2.hu-ra látogass el, ott van fórum meg alap dolgok karakterektől, amivel lehet variálni hogy mit szeretnél.
    Grünwald változó, ahogy az összes többi is, nincs olyan hogy bármely szinten itt jól jön az xp, ott meg nem.
  • Fantusz
    Grunwaldban nekem állandóan lagol a játék, ezért inkább kerülöm, ha lehet.

Hentelős XP-t a hadjárat utolsó harmadán lévő területeken ad legjobban: sivatag déli része, őserdő, driád sziget.
    Orkföldön jó XP-t adnak a trollok, orkok, ellenben a goblinok lakta vidéken elég szűkmarkúan mérik a TP-t.
  • TGWH
    A kék küldi a kasztspecifikus, a fő szállal párhuzamosan fut, amerre megy a főszál, arra megy előbb-utóbb a kék is. Minden karakternek más. Észak-nyugaton van, egy a térképen is jól látható út vezet a kikötőhöz, ami a végén vissza is kanyarodik, fel a hegyekbe. De sztem tartsd csak melletted a főküldi során, mert lehet újabb küldetést kapsz amint leadod a szigeten.
  • krisztajo
    Köszi a válaszokat!
    Ezt a küldit Entruag-ban vettem fel, de nem sima kalandozás, azok ezüstszínűek, ez sötétkék volt. És szerintem nem lehet tőle a küldi elbukása nélkül megszabadulni.
    Viszont ez valami folytatásos küldi úgyhogy az biztos nem lenne jó (a Vadászat III. után jött).
    Eddig valóban szívós az ork, de nem tudom, hogy egy főellen harcot is kibírna-e!
    Én is tengeri útra gondoltam és el is mentem a legközelebbi kikötőbe aminek Karagh a neve (Entruag felett van egyenesen fent a parton). De innen nem engedett elutazni.
    Nem is vagyok biztos benne, hogy az a jó hely, mert a térképen úgy láttam van onnan nem messze még egy a hegyekben, egy bizonyos Blulutuz.
    Lehet, hogy az a jó kikötő és csak onnan lehet odahajózni???
    Ha viszont így van abban csak az a szép, hogy oda megint nem tudom, hogy kell eljutni.
    Boss-t még csak egyet győztem le itt, a Gar-t, lehet hogy ez a baj???
    Egyébként nem szeretnék előre szaladni, hisz még van három település Ork földön ahol nem jártam. Ha valahogy sikerülne eljutni a szigetre, leadnám a küldit, ott hagynám a fazont és mennék vissza a már megkezdett többi küldit folytatni.
  • TGWH
    http://www.gamestar.hu/sacred-2-ice-blood-bejelentes.html#kommentek
    Legalább a napom jól kezdődik :P
  • TGWH
    Orkok földjénél észak-nyugaton van pontosabban az a kikötő. Ha legyőzted a második főellent, mehetsz is oda. Más kikötőből nem lehet eljutni oda, legalábbis az elf fővárosból biztos nem.
    Szerintem különösebben nem kell erősödni a szeráf szigetig.
    Most azt a helyet keresem multiban, ahol sok xp-t ad. Eddig a Grünwald volt a nyerő, de most nem ad olyan sok xp-t mint régebben...
  • Fantusz
    Nem kell feltétlenül megvárni, amíg a főküldetéssel kell a szeráfokhoz hajózni, érthető, ha esetleg zavarja az ork, bár, ha sebezhetetlen nincs vele gond.

Krisztajo: keresd ki a küldetést, hogy jelölje a térképen a célt, hová is kell eljutnod.
    Amennyiben a főküldetéssel már az orkoknál vagy, nem kell sokáig időznöd ott, elfér melletted a kísérőd, ha szimpla kalandozás közben szedted össze, szabadulj meg tőle.
    Orkföldön fent északon van egy kikötő, onnan a legegyszerűbb a szeráfok szigetére hajózni, mert az így hirtelen nem tudnám megmondani, hogy enged-e más kikötőből oda, ha még nem jártál a szigeten.

• Dante73
    Csak csináld. amit eddig. A főküldi majd átvisz a Szeráfok szigetére, (tengeri úton, csónakkal, térképeken jelölve vannak a kikötök) Viszont, elötte izmosodj egy kucsit még, oda nem árt! (Mind1 milyen erős a kari)
  • krisztajo
    Help! Felvettem egy sötétkék küldit az orkoknál.
    Most egy csávó állandóan velem van, nem tudom lerázni még szerencse, hogy úgy tűnik sebezhetetlen. Viszont fogalmam sincs, hogyan kéne a megjelölt helyre eljutni.
    Azt hittem tengeri úton, mert a cél egy nagy sziget, de nem sikerült.
    Szóval hogyan kell A vég kezdete küldiben megjelölt szigetre eljutni???
    Szeretnék az utánfutómtól megszabadulni!
  • TGWH
    Lengyelek vannak, ritkábban magyarok is. Lehet csapatban játszani, csak biztos hogy nem jön össze minden nap.
  • Morfi
    Én sem mondtam, hogy nem érte megvennem. De single-ben is raktam össze én ütős settet, de zárton a legjobb szerintem is.
  • Fantusz
    Szervereken valóban nincsen tömeg, de a kérdésre válaszolva, nekem megérte megvenni eredetiben a játékost, pontosan a multi lehetőség miatt.

Multiban is csak akkor van igazán értelme csapatban menni, ha elviselhetőek a szintkülönbségek a csapaton belül.
    Annak nem sok értelmét látom, ha van egy kicsi, aki állandóan behal, vagy a kicsik közé csatlakozó góliát XP nélkül pofozza a nálánál 25 szinttel kisebb ellenfeleket -ilyen esetekben neten is lehet menni egyedül.

Zárt neten általában a kinőtt set darabokat, fölösleges egyedi fegyvereket tovább adják a játékosok, nem tudom singleben mennyi esély van összehozni egy normális méretű teljes setet, vagy egy kedvelt összvér-öltözéket (vannak, akik szándékosan szeretik keverni a set darabokat), multiban a közös játékon, dumáláson kívül ez is egy olyan dolog, amiért nekem érdemes volt megvenni az eredeti Sacred 2-t.

• Morfi
    Én nem mondanám hogy sok magyar játékost látok nappal a szervereken. Ha fanatikus vagy akkor megéri :)
  • playstation9
    Hali az lenne a kérdésem hogy megérie eredetibe megvenni ezt a SACRED 2-t vagy sem.. már csak amultija tekintetében is... Sokan multiznak vele?
  • Csokis
    #8199-ben már volt, de elfér. Mondjuk valaki lefordíthatná.
  • TGWH
    Kis hír a kiegről. Új, hangulatos területek, új ellenfelek, régi-új ellenfelek, bejövős új karakter. A sárkánymágus a képek alapján sárkányidéző, de van egy-két kép, ami mint ha azt sugallná, hogy átalakulni is képes, mondjuk démonná...

http://www.gamestar.de/previews/rollenspiel/1957000/sacred_2_ice_blood.html
  • TGWH
    Hááát mindhárom :P
    Az Alkattal nekem annyira nincsenek jó tapasztalataim. Amelyik jobban megéri. Esetleg még a Páncélismeret lehet bejövős.
    Na megyek vissza játszani :D
  • huhuhorgasz
    Melyik skillből csináljak szakértelmet, hogy megnőjön a védelme a karinak?
    alkat
    pajzsismeret
    páncélismeret

én alkatra szavazok, mert amikor felvettem jelentősen kevesebbet tudtam rajtam sebezni az ellenfelek.
  • huhuhorgasz
    éppen ezt akartam tanácsolni. erre tökéletesen megfelelnek a tesztkarakterek.

Fantusz! Össze kellene fussunk zárton. Vannak cuccaim neked. Ezek már nióbiumról vannak :D
  • Fantusz
    Könnyen le lehet tesztelni egy próbakarakterrel...
  • Nyugis
    igen itt az a kérdés, hogy alapból érdemes -e felvenni a táv fegyo használatot. mert ha nem számít be neki, akkor az azért durva mellé fogás ám..
  • TGWH
    Hát mivel növeli a távolsági fegyverhasználat szintjét, ezért valszeg az kell hozzá... az energiapuskákat kell megnézni, mi kell hozzájuk, de sztem az is táv.fegyvernek számít, és mivel ilyen a bfg-s cucc is, gondolom megint csak táv.fegyvernek számít.
    De egyszerű. Megnézed mennyit sebez, majd szintlépésnél raksz a táv.fegyv.haszn.ra egy rakat pontot. Ha növekszik a sebzés, akkor hat rá.
  • Nyugis
    Ami a legfontosabb kérdést illeti még nincs rá konkrét válasz. itt biztosan van egy két vérprofi aki tudja a választ!
    a BGF-et Erősíti a távolsági fegyverhasználat képesség? VAGY kérdezem igy is a BGF-hez Kell/érdemes felvenni a távolsági fegyó használatot?
  • Nyugis
    ezt írja ott a srác:

"Hát szerintem, hogy a BFG-s szeráf a legimbább karakter a játékban. Mondjuk a szeráf alapból el van túlozva, multifunkciós gyilkológép. Ehhez képest PL. egy elf sehol sincs..
    Nemhogy nem kell egyáltalán fegyvert használni, mert egy szimpla erősítés az egész, erősebb ranges mint egy driád (vicces nem?) ott van a 75%os átlyukasztás (vicc kéremszépen..) de a legpoénosabb az a távolsági fegyverhasználat, amire a BFG -nem kevés- pontot ad, így azonos szinten ugyancsak nagyobb távolsági fegyverhasználattal rendelkezik mint egy driád Very Happy
    szóval összegezve:

kicsit el van túlozva Very Happy
    de élvezetes Wink"
  • Dante73
    Nem tudom, én most jutottam át a sivatagba, 70-es, BFG-s Szeráffal, de nem unom... (BazinaGyFegyver)
    Viszont, még mindig nem tudom, mi számít a BFG-nél. Az erősítés szintje, ami 44,4 ha jól emlékszem, vagy a kapott fegyver szintje, ami most 110 körül van valahol. Mert az egyik alacsony, a másik magas a karim szintjéhez képest... Van, hogy egy pók 3 lövés, van hogy egy lövés 3 pók.
    Érdekesen van megoldva....
  • jazzy
    Köszönöm!
    Én azt hittem mivel modifier nincs hozzá írva akkor nem erősíti..
  • envoka
    Régebben Harbonah elkezdett írni egy BFG Szeráf fejlesztést, talán segít valamennyit.
    Link
    A lap aljától kezdődik.
  • TGWH
    Hogyne hatna rá. Azért növeli már maga az erősítés is. Fogsz egy energiapuskát, ahhoz is távolsági kell asszem.
  • jazzy
    én azt hiszem, h nem hat rá.. ezt próbálom kideríteni..
  • Nyugis
    és ehhez a képességhez kell a távolsági fegyo használat? vagy az erősít rajta vagy nincs jelentősége?
  • jazzy
    BeeffGee, kell egy üres fegyverslot és megidéz egy távolsági fegyvert és azzal lősz.
  • huhuhorgasz
    a szeráf egyik erősítése. Valami távolsági fegyót kapsz olyankor amivel lövöldözöl. De részletesebben majd egy szeráfos beszámol.
  • Nyugis
    láma kérdés: mi az BFG?
  • jazzy
    seraphim, ez biztos.
    BFG-t használtam az 1-ben végig, és baromi unalmassá is vált a dolog olyan lvl50 környékén, ezt szeretném elkerülni.
  • TGWH
    Válassz egy olyan karit ami tetszik. Válassz neki olyan képességeket, amik tetszenek, azaz döntsd el, hogy egy-egy kézbe egy-egy fegyver, szálfegyver, vagy kard/balta + pajzs kombó tetszik-e jobban, vagy a varázslás.