10030
-
TGWH #8310 Kis hír a kiegről. Új, hangulatos területek, új ellenfelek, régi-új ellenfelek, bejövős új karakter. A sárkánymágus a képek alapján sárkányidéző, de van egy-két kép, ami mint ha azt sugallná, hogy átalakulni is képes, mondjuk démonná...
http://www.gamestar.de/previews/rollenspiel/1957000/sacred_2_ice_blood.html -
TGWH #8309 Hááát mindhárom :P
Az Alkattal nekem annyira nincsenek jó tapasztalataim. Amelyik jobban megéri. Esetleg még a Páncélismeret lehet bejövős.
Na megyek vissza játszani :D -
huhuhorgasz #8308 Melyik skillből csináljak szakértelmet, hogy megnőjön a védelme a karinak?
alkat
pajzsismeret
páncélismeret
én alkatra szavazok, mert amikor felvettem jelentősen kevesebbet tudtam rajtam sebezni az ellenfelek. -
huhuhorgasz #8307 éppen ezt akartam tanácsolni. erre tökéletesen megfelelnek a tesztkarakterek.
Fantusz! Össze kellene fussunk zárton. Vannak cuccaim neked. Ezek már nióbiumról vannak :D -
#8306 Könnyen le lehet tesztelni egy próbakarakterrel... -
#8305 igen itt az a kérdés, hogy alapból érdemes -e felvenni a táv fegyo használatot. mert ha nem számít be neki, akkor az azért durva mellé fogás ám.. -
TGWH #8304 Hát mivel növeli a távolsági fegyverhasználat szintjét, ezért valszeg az kell hozzá... az energiapuskákat kell megnézni, mi kell hozzájuk, de sztem az is táv.fegyvernek számít, és mivel ilyen a bfg-s cucc is, gondolom megint csak táv.fegyvernek számít.
De egyszerű. Megnézed mennyit sebez, majd szintlépésnél raksz a táv.fegyv.haszn.ra egy rakat pontot. Ha növekszik a sebzés, akkor hat rá. -
#8303 Ami a legfontosabb kérdést illeti még nincs rá konkrét válasz. itt biztosan van egy két vérprofi aki tudja a választ!
a BGF-et Erősíti a távolsági fegyverhasználat képesség? VAGY kérdezem igy is a BGF-hez Kell/érdemes felvenni a távolsági fegyó használatot? -
#8302 ezt írja ott a srác:
"Hát szerintem, hogy a BFG-s szeráf a legimbább karakter a játékban. Mondjuk a szeráf alapból el van túlozva, multifunkciós gyilkológép. Ehhez képest PL. egy elf sehol sincs..
Nemhogy nem kell egyáltalán fegyvert használni, mert egy szimpla erősítés az egész, erősebb ranges mint egy driád (vicces nem?) ott van a 75%os átlyukasztás (vicc kéremszépen..) de a legpoénosabb az a távolsági fegyverhasználat, amire a BFG -nem kevés- pontot ad, így azonos szinten ugyancsak nagyobb távolsági fegyverhasználattal rendelkezik mint egy driád Very Happy
szóval összegezve:
kicsit el van túlozva Very Happy
de élvezetes Wink" -
#8301 Nem tudom, én most jutottam át a sivatagba, 70-es, BFG-s Szeráffal, de nem unom... (BazinaGyFegyver)
Viszont, még mindig nem tudom, mi számít a BFG-nél. Az erősítés szintje, ami 44,4 ha jól emlékszem, vagy a kapott fegyver szintje, ami most 110 körül van valahol. Mert az egyik alacsony, a másik magas a karim szintjéhez képest... Van, hogy egy pók 3 lövés, van hogy egy lövés 3 pók.
Érdekesen van megoldva.... -
#8300 Köszönöm!
Én azt hittem mivel modifier nincs hozzá írva akkor nem erősíti.. -
#8299 Régebben Harbonah elkezdett írni egy BFG Szeráf fejlesztést, talán segít valamennyit.
Link
A lap aljától kezdődik.
-
TGWH #8298 Hogyne hatna rá. Azért növeli már maga az erősítés is. Fogsz egy energiapuskát, ahhoz is távolsági kell asszem. -
#8297 én azt hiszem, h nem hat rá.. ezt próbálom kideríteni.. -
#8296 és ehhez a képességhez kell a távolsági fegyo használat? vagy az erősít rajta vagy nincs jelentősége? -
#8295 BeeffGee, kell egy üres fegyverslot és megidéz egy távolsági fegyvert és azzal lősz. -
huhuhorgasz #8294 a szeráf egyik erősítése. Valami távolsági fegyót kapsz olyankor amivel lövöldözöl. De részletesebben majd egy szeráfos beszámol. -
#8293 láma kérdés: mi az BFG? -
#8292 seraphim, ez biztos.
BFG-t használtam az 1-ben végig, és baromi unalmassá is vált a dolog olyan lvl50 környékén, ezt szeretném elkerülni. -
TGWH #8291 Válassz egy olyan karit ami tetszik. Válassz neki olyan képességeket, amik tetszenek, azaz döntsd el, hogy egy-egy kézbe egy-egy fegyver, szálfegyver, vagy kard/balta + pajzs kombó tetszik-e jobban, vagy a varázslás. -
#8290 és akkor mit ajánlasz h ne unjam magam halálra? -
#8289 BFG-és seraphim szerintem a legjobb kari és egyben a legunalmasabb egy idö után ,ugyanis a közeledbe se érnek a monszták és már fekszik mindegyik... -
#8288 Sziasztok.
Seraphimnak milyen buildet javasoltok? Még csak most kezdtem.
a BFG elég jól fest itt is mint az első részben, vagy nem sok értelme van magasabb szinten ? -
#8287 Hátason ülve teleportálsz, akkor természetesen megyen veled, de különben meg ott a hívó gomb, nem lehet elveszteni a hátast - ha nem jön a hívásra, akkor meghalt.
Lovat én még soha nem vettem, akiknek volt azok sem igen használták, többnyire a szigeten legelésztek a pacik (zárt net), miközben a gazdijuk kalandozott. -
krisztajo #8286 Megint köszi az újabb infókat.
De még egy kérdésem lenne.
Én eddig nem vettem lovat magamnak, de majd szeretném megszerezni a cicukámat.
Viszont ha a hátasomon ülve visszateleportálok az újraélesztő monolithoz akkor velem jön ö is vagy nem? (Gondolom, ha nem ülők rajta akkor biztos ott marad ahol hagytam.)
Csak azért kérdezem, mert ezt a funkciót elég gyakran szoktam használni, amikor nincs kedvem a világ végéről vissza caplatni. -
huhuhorgasz #8285 ja és egy kérdés? utolsó skillnek varázslat ellenállás vagy pajzsismeret? -
huhuhorgasz #8284 most fönt vagyok és leszek is egy darabig. Jut eszembe. vannak nálam még cuccaid, az inkvizítorhoz. Valaki küldte neked csak nem voltál bent. Mondtam neki hogy odaadom neked. Meg van egy neked szánt gyűrűm is. -
#8283 Jégkristály a fizikai sebzés bizonyos százalékát alakítja jéggé, gondolom nem különösebben akarsz csapkodni vele, nem is a jégkristályt sajnálnám, van benne +5 minden képesség, és +11 intelligencia ami így sokkal többet ér, mint esetleg minden képesség +8.
Tárgynál magasabb szintű cuccokat (jégkristály), mert megemeli a tárgy szintjét, a tulajdonságai maradnak, ellenben, ha a tárgytól kisebb cuccokat kovácsoltatsz bele, azokat felszorozza, esetenként még jobb is, ha lényegesen kisebb szintű gyűrűket, amuletteket belerakatni, de ezt már megtapasztaltad.
Adom a kardot, ha összefutunk... -
huhuhorgasz #8282 nekem az is jó lenne, mert lehet hogy lenne bele majd cuccom amit belerakhatsz. Platinán meg jobb jégkristályok vannak. Nekem is van egy különben csak lvl 101. az meg hol van még. Ha meglenne ez a kard meg van ugye a stawort (lehet hogy nem jól írom a nevét) pajzsom, akkor elég jól menne felfelé a bónus. Meg ezekkel az ellenfelekkel még a jégkristály sebzéssel is megbírkóznék. Ha kölcsönadod akkor megköszönném. Csak fussunk össze zárton. Ma valami kín volt hogy beengedjen. elsőre meg is untam miután 10. próbálkozásra sem engedett be. kicsit később már beengedett. És ismét bebizonyosodott, a régi elméletem. Eddig nem igazán estek barna tárgyak. Most közel 5% bónusszal platinára mentem és a banditás küldit, meg a törzsfőnököt akartam megcsinálni. Amíg odaértem a törzsfőnökhöz addig esett két barna tárgy. Tehát még mindig azt mondom, hogy meghalás után jobban esnek a barnák mint amúgy. Csak a nagyobb ellenfeleket sajnálom és a nagyobb cuccosokat. Bár használhatóból csak 1 esett az utóbbi jópár órában. Legközelebb holnap leszek fent, szerintem délután tájékán. Remélem összefutunk. -
#8281 Nyomod a túlélési bonuszt ?
Elyhaan használt 65ös szablyát az inkvizítoros kalandja után, kicsit fel van turbózva, és jégkristály van benne, amit veszteség nélkül nem lehet kivenni.
Esetleg megnézhetem van-e üres a sok kacat között ilyen méretben (95ösből biztos van, de az neked most nehéz még) -
huhuhorgasz #8280 Valakinek van kölcsönben tiszti szablyája? 65ös szint környékére kellene.
Szigorúan csak kölcsönbe. -
#8279 Kérdés, spoilerben várom az esetleges választ.
Mocsárban van egy a térképeken (netes, nem a játékbeli térképen) lila karikával jelölt barlang, ahová állítólag küldi visz. Nos, már csak egy pici pontján nem jártam a mocsárnak, de még nem kaptam oda küldit.
Valaki megmutatná, honnan visz oda küldi?
Jó priviben is egy képlink, hogy mit nem találtam meg.... -
TGWH #8278 Nekem meg az a gondom, hogy nincs erőm fejleszteni a karikat... mindig kezdek egy újat, az eleje v.hogy izgalmasabb :)
Multiban mindegy mit teszel be, bármelyik másik megkaphatja. -
#8277 Nekem van egy inkvizítorom, és 5 fényhadjáratos karakter (2elf, árnyharcos, driád, szeráf)
Berakom a közösbe a talált cuccokat, ha az másik karakternek való, s a másik egyszerűen kiveszi - az inkvizítor cuccainak többségét fényhadjáratos karakterek szedték össze.
Vissza is lehet lépni egy nehezebb hadjárattól, lehet a karakternek több hadjárata, feltéve, ha még nem fejezte be.
Visszalépésre éppen Te lehetsz példa: miután platinára mentél aranyról, ezüstről nem lettél kitiltva (bronzhoz már magas a szinted).
-
huhuhorgasz #8276 nekem a karim már 30 millát benyelt a kovácsolás miatt. Drága mulatság. De most kezdem összeszedni magam anyagilag. Azt én sem tudtam, hogy ha indítok egy árnyas karit, akkor a közös rekeszbe nem rakhatok fény hadjáratos karitól cuccokat. -
TGWH #8275 Én azt mondom, mindenképpen próbáld ki a multit. Magyar szerverhez nem kell angol tudás. Max ha átmész a lengyelekhez.
Tegnap fejlődtem egy szintet, hát nem is tudom mi történt... pár hete nem játszottam, de azért ennyire iszákos nem volt a szeráfom... ahol csak fizikait sebeznek, ott semmi gond, nagyon jön az xp, 700-1400 / sima-bajnok. De pl. a mocsárban, ahol mágiával támadnak, egyszer-kétszer majdnem meghaltam... és még kevesebb xp-t is kaptam...
Még 4 szint, és lesz Alkum. Hiába van 1,7 millám, egyszerűen nem tudom mire elkölteni... Van olyan cuccom, ami már vagy 10 szint óta megvan, és egyszerűen nem esik jobb... -
#8274 - Nem lehet két hadjáratod ugyanazal a karival.
- ha már átmentél ezüstre, akkor a bronzot nem folytathatod.
- Azonos hadjáratu kariknak van közös ládája pl szeráf semiképp se látja az inkvizitorét.
- Igen látni fogod.
Ha eredeti a gamed a kiskönyvben részletesen levan írva hogyan lehet multizni és a multihoz még angol se kell. -
krisztajo #8273 Köszi szépen!
Ez azt jelenti, hogy akár két hadjáratom is lehet ugyanazzal a karival?
Vagy ha már átmentem ezüstre, akkor a bronzot már nem folytathatom?
A láda közös tartalma Single-ben kinek látható?
Ha belepakoltam bronzon ezüstön látni fogom ugyanazzal a karival?
Akkor megtámogatnám néhány száz gyógyitallal! :-)
És másik karival is látom ezt a részét vagy nem?
Egyébként nekem is eredeti a játékom.
Valószínű inkább a maximált szinttel lehet összefüggésben, hogy csak szürke ellenfelekkel találkozom.
Ezek szerint a sok küldire kapott xp-vel már jócskán túlfejlődtem ezt a területet.
Én még sosem multiztam, nem azért mert nem érdekel, csak nem értek hozzá.
Illetve a multihoz általában kell az angol, amiből azért elég gyér vagyok.
Azoknál a játékoknál ahol van multi és érdemes úgy játszani szerintem ott is mindig érdemes végigtolni Single-ben, hogy kiismerje az ember a világot és szabályokat.
Én legalább is mindenképp így csinálnám.
Egyébként egyszer szerettem volna mindenképp kipróbálni a multit, a Hellgate London-al, de amire odajutottam bekrepáltak a szerverek! :-( -
#8272 Én nem támogatom egyiket se és nem nézem le a netes playereket se mindkettöre szükség van.
Van akinek ez jön be van akinek a másik a lényeg hogy egy új playert nem szoktam azzal oltogatni hogy melyik a jobbik ,döntse el maga. -
#8271 Valóban kár a túlélési bónuszért, ha így veszett oda, markolhatod a Tiszt szablyáját.
Azt már kifigyeltem, hogy bár nincs korlátozva hová is teszi be a lábát a karakter, sivataghoz, őserdőhöz, driád szigethez edződni kell.
Jól lehet ezeken a területeken fejlődni, de azért a 24 szint különbség láttán én megrettentem volna, a 80as árnyharcosom küzd 94es ellenfelekkel, a 22ezer HP-val lényegesen lazább, mint amikor egy 68-as elfre szabadulnak rá.
Aranyon közel 100-as szintig vannak megfelelő ellenfelek, jól belehúztál, amiért irigyeltelek is, hogy már alig 60ason platinára mehetsz, nem gondoltam, hogy ott ilyen gorombák lesznek veled.
Ezüstön kezdtem egyszer a driáddal "irány a sivatag" akciót, mire oda értem voltam, kb. 15-ös az ellenfelek meg 28asok lettek, szerencsére megúsztam halálozás nélkül, eljöttem, mielőtt beleragadtam volna valamelyik teleportálós sivatagi haramia tűzcsapdájába.