10050
  • TGWH
    Az a Valami csodálatos a leghosszabb küldetés a játékban :D sacred2.hu-n azt hiszem fent van hogy kell nekifutni.
  • krisztajo
    Találtam egy barlangot ahová nem tudok bemenni.
    Gondolom valami küldi kellene hozzá.
    Libi hasraesése nevű vízesés tömkeleg után van egy rész ahol át lehet menni egy fennsíkra a mocsár felett. A barlang ennek a közepén van egy hidra társaságában.
    Ha rá kattintok az írja ki „Valami csodálatos?”.
    Ide hogy lehet bemenni, valaki tudja esetleg?
    Ja és a vízesések utáni vándorcirkusznál van a „Magányos Hyppocampus” küldi is.
    Megéri megnézni!
  • TGWH
    Hát én el vagyok havazva, de ma azt hiszem felnézek este.
  • huhuhorgasz
    Nagyon behalt a fórum. Mi van emberek? Mindenki úgy tolja, hogy már ideje sincs írni? :D

Fantusz hogy állsz? Hanyas vagy?
  • huhuhorgasz
    megnéztem és bocs. az alkum csak 184. Úgy emlékeztem hogy ez az egyik ami 200 fölött van de sajnos nem.
  • huhuhorgasz
    ok, csak azt hittem hogy félreértettél valamit
  • jazzy
    A hátasom ad regenerációt, seraphim
  • huhuhorgasz
    Regenerációt???? Én nem láttam még olyan erekjét, ami a regidőt csökkenti. Valami nem stimmel. Elbeszélünk egymás mellett. Alapból az alkun asszem 24 van rakva. A többi az bónusz. asszem jelenleg +158 minden képességre.

Vagy esetleg a hátasod adja a regenerációt? Milyen karival játszol különben?
  • jazzy
    Aham csak épp ugye adja a regenerationt.. :( És az nem árt.

Te csak cuccokból tápolod a Bargaininget, vagy skillpontot is áldozol rá hogy ilyen magas?
  • huhuhorgasz
    Arra gondolok ami a bal alsó sarokban van. És váltogatni lehet őket. A jég a világoskék. Azt nem írtam, de a többi nekem a hatékony észlelésre ad. Minél nagyobb vagy annál nagyobb lesz az erekjék szintje és többet adnak hozzá az értékekhez.

A hátasnak nem látszik az élete. Ha meghalt akkor újat kell venni. Én csak utazáshoz szoktam használni, vagy akkor ha nagyon elbírok az ellenséggel. mert ha rámront egy nagyon erős banda akkor sec perc alatt kinyírják. Magasabb szinten nem olcsó mulatság. Asszem Fantusz vett egyszer majdnem 50 milláért. Így kell gondolkodni, hogy mennyire vigyázol rá.
  • jazzy
    Öm én angolul játszom, a jég erekje az.. azmi :)
    Ha a relicre gondolsz amiből 3 db-od lehet, akkor azok nekem még csak 2 skillpontot adnak.

Még annyit szeretnék, hogy sikerült kinyírnom a kaszt hátasomat, pedig nem haltam meg. Néha pihentetni kell? Nem láttam, hogy hol van az élete.
  • huhuhorgasz
    Kíváncsi vagyok meddig nem lesznek serverek. Remélem mihamarabb megoldják a problémát.
  • huhuhorgasz
    Van gyűrű és amulett is ami ad az alkuhoz valamennyit. Asszem még ide tartozik, ha pl gyűrűn azt olvasod, hogy +X az általános képességekhez. Ebben az alku is benne van meg még nem tudom mi. Én a +X minden képességre gyűrűkkel szoktam tolni, mert az az összes skillre pakol, nem válogat. Meg én úgy csinálom, hogy kiválasztottam a jég erekjét (nekem minden fajtából van 3, nem szoktam keverni őket) és arra figyelek, hogy az erekjék tulajdonsága az alkura adjon. Pl most 1 jég erekje 11-et ad az alkumhoz. Van belőle 3. Ha boltolni megyek, akkor átváltok jégre és megnövekszik az alkum 33-mal. Ami azért mondhatni, hogy nem semmi. Már esett 1 vagy 2 +p minden képességre amulett is. Persze ez nióbon, úgy hogy lvl 90 fölött vagyok. Összességében az alkum 200 fölött jár most.
  • jazzy
    Bargaininget socketbe ringből és amuletből lehet rakni? Vagy Bargaininget All skillből kell tuningolni?
  • huhuhorgasz
    Fantusz!

Hogy áll a platina főküldi? Ma nem tudom hogy összefutunk-e, majd meglátjuk
  • huhuhorgasz
    Fölösleges, mert teljesen követhető a fő szál, nem lehet eltévedni, max a szeráf szigeten, de oda meg normális térkép nemigen van. Nagyon egyszerű a játék ezen a téren. Fölösleges a végigjátszás. Meg nem hiszem hogy valaki írt volna, mert fölösleges hogy összegyűjtse azokat a főküldi feladatokat, amiket úgyis sorban megkap az ember és el is olvashatja hogy mit kell csinálnia. Vagy esetleg nem ilyen végigjátszásra gondoltál?
  • Emcsy
    Valakinek megvan a magyar végigjátszása?
  • Dante73
    Azt hiszem, (nem vagyok egy hátas-zsonglőr) a tiedhez adódik hozzá.
  • Nyugis
    látszik valahol a hátasok életereje? vagy csak tippre megy hogy éppen haldoklik, vagy az ereje tejében van?
  • huhuhorgasz
    gyógyítani nem lehet, de ha időnként pihenteted, akkor nem lesz semmi baja. Az jó lenne ha fel lehetne őket is szerelni cuccokkal, hogy jobbak legyenek. Akkor hétfőn felejtős a játék sajna. Na mindegy.
  • wedge31
    Egyszerübb ha nyomsz egy f9-et majd kilépsz és mikor vasszalépsz ott lesz meleted akárhol is mentetél.
  • krisztajo
    Na ez érdekes, mert nálam nem működik! Én már többször próbáltam hívni a hátast barlangokban és sosem jött. De úgy látom nem csak én vagyok így. Ezek szerint gyógyítani nem lehet a pici cicámat? Kár! Szerencsére eddig nem is volt rá szükség.
  • TGWH
    Hurrá, hétfőn akkor nem lesznek szerverek.
    Lemész a barlangba majd hívod a hátast és jön.
  • Fantusz
    Én sem tudtam, amíg ki nem próbáltam

Mondjuk logikus, mert a két hadjárat története némileg eltérő, és a melléküldetések sem mind ugyanazok.

Driádom 58as szinten behalt, ez most egyértelműen az én hibám volt, túl lazán játszottam, méregurat azért illett volna komolyan venni - beleragadt egy tűzcsapdába, én meg nem is a monitorra figyeltem.
  • huhuhorgasz
    ezt én nem tudtam. De akkor biztosan ezért nem enged be. Vannak cuccaim, majd összefutunk.
  • huhuhorgasz
    hogy lehet levinni a hátast a barlangba? hiába hívom nem jön.
  • Fantusz
    All Sacred2 lobbies will be shut down for an extended maintenence on monday the 13th july 2009, at 11.00 am CET.
    Thank you for playing Sacred2 - Fallen angel
  • Fantusz
    Dadogott a szerver nálad is, "szó nélkül" kiszürkítette, normális esetben kiírja miért nem enged belépni.

Az ok egyszerű: árnyék hadjáratba nem enged belépni fényes karaktert, és fényhadjáratba sem árnyat (én is azért tudom, mert akartam átmenni máshoz, és ezzel az üzenettel nem engedett be)
  • TGWH
    Le lehet vinni a barlangokba is a hátast.
    Igen, kihat rájuk az erősítés.
    Ha az életerőd elér egy nagyon alacsony szintet, akkor előbb meghal a hátas, majd ha tovább ütnek, akkor a gazdája is követi.
  • Renegad
    oké, köszi!

és igen a játékot töltöttem, nem neten akarok vele játszani...egyenlőre!
    addig jó lesz a 34-es is.
  • krisztajo
    Köszi szépen! Igen észrevettem, hogy oda teleportál, csak ork föld tele van ellenséggel és állandóan leállt nagy csatakiáltások közepette mindenkivel harcolni.
    De nem törődtem vele. Azóta átjutottam a Szeráf szigetre és megszabadultam tőle.
    Sophia aranyos volt: Azt mondta, hagyd itt nekem, még sosem volt ilyenem!
    A hátas szint növekedését már én is észrevettem.
    Úgy tapasztaltam, ha állandóan rajta ülve játszom, akkor öttel haladja meg a kari szintjét.
    Viszont a barlangokban a szigetek alatt eltöltött rengeteg időből kifolyólag ez most visszaesett négyre. Kíváncsi leszek újra visszaáll-e a +5-ös tendencia, ha újra együtt nyomulunk majd?!
    Egyébként lehet, hogy tévedek, de a védelmező erősítés mintha a hátasra is hatna, ha aktív és rajta ülők! Egyébként azt valahogy észre lehet venni ha hátast sebzik, mert életerejét nem láttam? Vagy egyszer csak meghal? És gyógyítani lehet esetleg?
  • Nyugis
    ITT AZ SG-n!! van egy ilyen fórum keress rá: Sacred 2 OFF/SPAM/WAREZ pontosan ez a neve!
  • huhuhorgasz
    Az az egyik kedvenc részem. (fúj de utálom :D ) Időm sem volt bent lenni, meg ki is dobott, aztán léptem. De azt nem értem hogy ezüst vagy és nem enged belépni hozzád. Ott van a server szürkézve, mintha betelt volna.
  • huhuhorgasz
    Ha nem eredeti a játékod, akkor csak 2.34-ig tudod felrakni a patchet. Addig van crack. De ha hibátlan jó játékot akarsz, akkor vedd meg, ahoz kód is van. És egy jó játékot kapsz pici pénzért.
  • Fantusz

Minden rosszindulat nélkül: ha a játékod nem eredeti, legfeljebb csak arra a verzióra patcheld, amihez van működő cracked is, s az ilyen játékot netre nem szabad kiengedni.

Netről közvetlenül upgradelni rizikós, a hatalmas méretű patch(ek)et szerintem érdemesebb előbb a gépen menteni, és manuálisan telepíteni.

Ha minden jól ment, warezes verzió esetén is lehetőséget ad a játék arra, hogy kipróbáld, de talán 5ös szintig enged játszani, utána mindenképpen kódot kér, ha 2.40-re felpatceled, hacsak nem találsz működő törést (szerintem nincs hozzá)
  • Renegad
    Üdv mindenkinek!

a segítségetekért jöttem ide :)
    szóval ma peccseltem ill. akartam peccselni a gémet 2.0.2-ről 2.40-ig.
    (( http://www.nzone.com/object/nzone_sacred2_downloads.html ))erről az oldalról szedtem le a cuccost ami elvileg felpeccseli magától végig, nah most gyakorlatilag! :D ...elis kezdte kiírta h ez a program fogja felhúzni 2.40-ig stb... aztán vártam vártam töltött, és amint végzett nem történt semmi, csak 1xűen abbahagyta, utána meg már nem tudtam elindítani a játékot mert kérte az aktiválási kódot, de azt meg nem tudom megszerezni, ezelőtt beengedett anélkül, még telepítésnél sem kérte.
    kérlek ha tudtok segítsetek!!
    előre is kösz!!!
  • TGWH
    Nekem az is épp elég, hogy nem mindig működik az egér... az nagyon nem jó, amikor csak áll, és nem csinál semmit, hiába kattintasz...
  • Fantusz
    Bocs, de délután a szeráf szigetek alatti barlangokban kószáltam, mikor kerestél, a szokásos szerverhiba miatt válaszolni nem tudtam, mire végre elvergődtem a következő teleportig már nem voltál fent.
  • Fantusz
    Hátast már láttam én is kimúlni, nem halhatatlanok - rosszabb esetben, ha a karakter hal meg hátason ülve nem csak a túlélési bónuszt veszti el, hanem az állatot is.

Hátasok szintje harc közben növekszik, de mivel én nem különösebben használom ezeket a teremtményeket, most ott tartok, hogy a 81es árnyharcosom pokolkutyája 48as, a 88as elfem 47es szélkígyóját "hobbiból" lecseréltem ugyan, de a jószág azóta is 75ös, nem sokat ültem rajta, jobban bejön a gyalogos kószálás.
  • TGWH
    Nekem nem dögölt meg, pedig nem is használtam :X
    Igeb, sztem is növekszik a szintje :D