10030
  • wedge31
    Egyszerübb ha nyomsz egy f9-et majd kilépsz és mikor vasszalépsz ott lesz meleted akárhol is mentetél.
  • krisztajo
    Na ez érdekes, mert nálam nem működik! Én már többször próbáltam hívni a hátast barlangokban és sosem jött. De úgy látom nem csak én vagyok így. Ezek szerint gyógyítani nem lehet a pici cicámat? Kár! Szerencsére eddig nem is volt rá szükség.
  • TGWH
    Hurrá, hétfőn akkor nem lesznek szerverek.
    Lemész a barlangba majd hívod a hátast és jön.
  • Fantusz
    Én sem tudtam, amíg ki nem próbáltam

Mondjuk logikus, mert a két hadjárat története némileg eltérő, és a melléküldetések sem mind ugyanazok.

Driádom 58as szinten behalt, ez most egyértelműen az én hibám volt, túl lazán játszottam, méregurat azért illett volna komolyan venni - beleragadt egy tűzcsapdába, én meg nem is a monitorra figyeltem.
  • huhuhorgasz
    ezt én nem tudtam. De akkor biztosan ezért nem enged be. Vannak cuccaim, majd összefutunk.
  • huhuhorgasz
    hogy lehet levinni a hátast a barlangba? hiába hívom nem jön.
  • Fantusz
    All Sacred2 lobbies will be shut down for an extended maintenence on monday the 13th july 2009, at 11.00 am CET.
    Thank you for playing Sacred2 - Fallen angel
  • Fantusz
    Dadogott a szerver nálad is, "szó nélkül" kiszürkítette, normális esetben kiírja miért nem enged belépni.

Az ok egyszerű: árnyék hadjáratba nem enged belépni fényes karaktert, és fényhadjáratba sem árnyat (én is azért tudom, mert akartam átmenni máshoz, és ezzel az üzenettel nem engedett be)
  • TGWH
    Le lehet vinni a barlangokba is a hátast.
    Igen, kihat rájuk az erősítés.
    Ha az életerőd elér egy nagyon alacsony szintet, akkor előbb meghal a hátas, majd ha tovább ütnek, akkor a gazdája is követi.
  • Renegad
    oké, köszi!

és igen a játékot töltöttem, nem neten akarok vele játszani...egyenlőre!
    addig jó lesz a 34-es is.
  • krisztajo
    Köszi szépen! Igen észrevettem, hogy oda teleportál, csak ork föld tele van ellenséggel és állandóan leállt nagy csatakiáltások közepette mindenkivel harcolni.
    De nem törődtem vele. Azóta átjutottam a Szeráf szigetre és megszabadultam tőle.
    Sophia aranyos volt: Azt mondta, hagyd itt nekem, még sosem volt ilyenem!
    A hátas szint növekedését már én is észrevettem.
    Úgy tapasztaltam, ha állandóan rajta ülve játszom, akkor öttel haladja meg a kari szintjét.
    Viszont a barlangokban a szigetek alatt eltöltött rengeteg időből kifolyólag ez most visszaesett négyre. Kíváncsi leszek újra visszaáll-e a +5-ös tendencia, ha újra együtt nyomulunk majd?!
    Egyébként lehet, hogy tévedek, de a védelmező erősítés mintha a hátasra is hatna, ha aktív és rajta ülők! Egyébként azt valahogy észre lehet venni ha hátast sebzik, mert életerejét nem láttam? Vagy egyszer csak meghal? És gyógyítani lehet esetleg?
  • Nyugis
    ITT AZ SG-n!! van egy ilyen fórum keress rá: Sacred 2 OFF/SPAM/WAREZ pontosan ez a neve!
  • huhuhorgasz
    Az az egyik kedvenc részem. (fúj de utálom :D ) Időm sem volt bent lenni, meg ki is dobott, aztán léptem. De azt nem értem hogy ezüst vagy és nem enged belépni hozzád. Ott van a server szürkézve, mintha betelt volna.
  • huhuhorgasz
    Ha nem eredeti a játékod, akkor csak 2.34-ig tudod felrakni a patchet. Addig van crack. De ha hibátlan jó játékot akarsz, akkor vedd meg, ahoz kód is van. És egy jó játékot kapsz pici pénzért.
  • Fantusz

Minden rosszindulat nélkül: ha a játékod nem eredeti, legfeljebb csak arra a verzióra patcheld, amihez van működő cracked is, s az ilyen játékot netre nem szabad kiengedni.

Netről közvetlenül upgradelni rizikós, a hatalmas méretű patch(ek)et szerintem érdemesebb előbb a gépen menteni, és manuálisan telepíteni.

Ha minden jól ment, warezes verzió esetén is lehetőséget ad a játék arra, hogy kipróbáld, de talán 5ös szintig enged játszani, utána mindenképpen kódot kér, ha 2.40-re felpatceled, hacsak nem találsz működő törést (szerintem nincs hozzá)
  • Renegad
    Üdv mindenkinek!

a segítségetekért jöttem ide :)
    szóval ma peccseltem ill. akartam peccselni a gémet 2.0.2-ről 2.40-ig.
    (( http://www.nzone.com/object/nzone_sacred2_downloads.html ))erről az oldalról szedtem le a cuccost ami elvileg felpeccseli magától végig, nah most gyakorlatilag! :D ...elis kezdte kiírta h ez a program fogja felhúzni 2.40-ig stb... aztán vártam vártam töltött, és amint végzett nem történt semmi, csak 1xűen abbahagyta, utána meg már nem tudtam elindítani a játékot mert kérte az aktiválási kódot, de azt meg nem tudom megszerezni, ezelőtt beengedett anélkül, még telepítésnél sem kérte.
    kérlek ha tudtok segítsetek!!
    előre is kösz!!!
  • TGWH
    Nekem az is épp elég, hogy nem mindig működik az egér... az nagyon nem jó, amikor csak áll, és nem csinál semmit, hiába kattintasz...
  • Fantusz
    Bocs, de délután a szeráf szigetek alatti barlangokban kószáltam, mikor kerestél, a szokásos szerverhiba miatt válaszolni nem tudtam, mire végre elvergődtem a következő teleportig már nem voltál fent.
  • Fantusz
    Hátast már láttam én is kimúlni, nem halhatatlanok - rosszabb esetben, ha a karakter hal meg hátason ülve nem csak a túlélési bónuszt veszti el, hanem az állatot is.

Hátasok szintje harc közben növekszik, de mivel én nem különösebben használom ezeket a teremtményeket, most ott tartok, hogy a 81es árnyharcosom pokolkutyája 48as, a 88as elfem 47es szélkígyóját "hobbiból" lecseréltem ugyan, de a jószág azóta is 75ös, nem sokat ültem rajta, jobban bejön a gyalogos kószálás.
  • TGWH
    Nekem nem dögölt meg, pedig nem is használtam :X
    Igeb, sztem is növekszik a szintje :D
  • huhuhorgasz
    Ahogy TGWH is írta csak menj nyugodtan, mert kis idő múlva odateleportál melléd. Vannak olyanok amiket hamar kinyírnak, de vannak akiket nem igazán tudnak sebezni az ellenek.

Viszont a hátasállatot kegyetlenül kiszedik alólad, főleg az íjászok, ha csapatban vannak ha még kicsi. Úgy vettem észre, hogy ha harcolsz a hátasállaton, akkor időnként növekszik a szintje. Ez a növekedés elég gyors, a karaktered szintlépési idejéhez képest.
  • TGWH
    Dehogynem. Mész előre és majd követ. :) Nem kell törődni velük, a te ritmusodat veszik fel.
    Patch: hát én semmi olyat nem látok ami miatt rohannék letölteni.
  • krisztajo
    Köszi, folyatattam a játékot másodmagammal.
    Végül is nem nagy gond, csak így nem lehet gyorsan haladni.
    Az ork ugyanis mindenkivel leáll harcolni így nem tudok gyorsan egyik helyről a másikig elérni.
    De ennél nagyobb bajom sose legyen!
  • huhuhorgasz
    ez mind szép és jó. csak megint lehet szarakodni a telepítéssel? nekem 2.40-re is elég sokára mászott fel valami miatt. meg remélem, hogy a servereket nem azonnal állítják át az új patchre. Valaki magyarul esetleg le tudná írni hogy mit is látunk? Valamennyit értek belőle, de nem mindent.
  • vandyke
    Sziasztok!

Most kaptam:

Version 2.43.0
    New Features:
    - It is now possible to disable the camera shaking via an entry in the optionscustom.txt. The entry is: camera.cameraShake = 0
    Bugfixes:
    - The heroes do not point out insufficient armor against the wrong damage types anymore.
    - Reflection damage from NPCs has been reduced.
    - The Sakkara demon on the "Start Island" no longer attacks the player unless he has been attacked first.
    - Gold and XP amounts will now be displayed using periods as the thousands separator. (For example 123.456.789.000)
    - When fight music is disabled, the region music will continue to play during combat.
    - The bonus "push rider from mount" has been removed.
    - Blowpipes are now able to hit mounted creatures.
    - Achievements will only be shown ingame and commented by the hero the first they are accomplished.
    - The achievement "Group Hug" is now possible to accomplish.
    - Other heroes in multiplayer game sessions are now less chatty.

A kiadó elmondása szerint még a héten kiadják a javítást.

üdv,
  • TGWH
    Kriszta, még a sacred2.hu-ra látogass el, ott van fórum meg alap dolgok karakterektől, amivel lehet variálni hogy mit szeretnél.
    Grünwald változó, ahogy az összes többi is, nincs olyan hogy bármely szinten itt jól jön az xp, ott meg nem.
  • Fantusz
    Grunwaldban nekem állandóan lagol a játék, ezért inkább kerülöm, ha lehet.

Hentelős XP-t a hadjárat utolsó harmadán lévő területeken ad legjobban: sivatag déli része, őserdő, driád sziget.
    Orkföldön jó XP-t adnak a trollok, orkok, ellenben a goblinok lakta vidéken elég szűkmarkúan mérik a TP-t.
  • TGWH
    A kék küldi a kasztspecifikus, a fő szállal párhuzamosan fut, amerre megy a főszál, arra megy előbb-utóbb a kék is. Minden karakternek más. Észak-nyugaton van, egy a térképen is jól látható út vezet a kikötőhöz, ami a végén vissza is kanyarodik, fel a hegyekbe. De sztem tartsd csak melletted a főküldi során, mert lehet újabb küldetést kapsz amint leadod a szigeten.
  • krisztajo
    Köszi a válaszokat!
    Ezt a küldit Entruag-ban vettem fel, de nem sima kalandozás, azok ezüstszínűek, ez sötétkék volt. És szerintem nem lehet tőle a küldi elbukása nélkül megszabadulni.
    Viszont ez valami folytatásos küldi úgyhogy az biztos nem lenne jó (a Vadászat III. után jött).
    Eddig valóban szívós az ork, de nem tudom, hogy egy főellen harcot is kibírna-e!
    Én is tengeri útra gondoltam és el is mentem a legközelebbi kikötőbe aminek Karagh a neve (Entruag felett van egyenesen fent a parton). De innen nem engedett elutazni.
    Nem is vagyok biztos benne, hogy az a jó hely, mert a térképen úgy láttam van onnan nem messze még egy a hegyekben, egy bizonyos Blulutuz.
    Lehet, hogy az a jó kikötő és csak onnan lehet odahajózni???
    Ha viszont így van abban csak az a szép, hogy oda megint nem tudom, hogy kell eljutni.
    Boss-t még csak egyet győztem le itt, a Gar-t, lehet hogy ez a baj???
    Egyébként nem szeretnék előre szaladni, hisz még van három település Ork földön ahol nem jártam. Ha valahogy sikerülne eljutni a szigetre, leadnám a küldit, ott hagynám a fazont és mennék vissza a már megkezdett többi küldit folytatni.
  • TGWH
    http://www.gamestar.hu/sacred-2-ice-blood-bejelentes.html#kommentek
    Legalább a napom jól kezdődik :P
  • TGWH
    Orkok földjénél észak-nyugaton van pontosabban az a kikötő. Ha legyőzted a második főellent, mehetsz is oda. Más kikötőből nem lehet eljutni oda, legalábbis az elf fővárosból biztos nem.
    Szerintem különösebben nem kell erősödni a szeráf szigetig.
    Most azt a helyet keresem multiban, ahol sok xp-t ad. Eddig a Grünwald volt a nyerő, de most nem ad olyan sok xp-t mint régebben...
  • Fantusz
    Nem kell feltétlenül megvárni, amíg a főküldetéssel kell a szeráfokhoz hajózni, érthető, ha esetleg zavarja az ork, bár, ha sebezhetetlen nincs vele gond.

Krisztajo: keresd ki a küldetést, hogy jelölje a térképen a célt, hová is kell eljutnod.
    Amennyiben a főküldetéssel már az orkoknál vagy, nem kell sokáig időznöd ott, elfér melletted a kísérőd, ha szimpla kalandozás közben szedted össze, szabadulj meg tőle.
    Orkföldön fent északon van egy kikötő, onnan a legegyszerűbb a szeráfok szigetére hajózni, mert az így hirtelen nem tudnám megmondani, hogy enged-e más kikötőből oda, ha még nem jártál a szigeten.

• Dante73
    Csak csináld. amit eddig. A főküldi majd átvisz a Szeráfok szigetére, (tengeri úton, csónakkal, térképeken jelölve vannak a kikötök) Viszont, elötte izmosodj egy kucsit még, oda nem árt! (Mind1 milyen erős a kari)
  • krisztajo
    Help! Felvettem egy sötétkék küldit az orkoknál.
    Most egy csávó állandóan velem van, nem tudom lerázni még szerencse, hogy úgy tűnik sebezhetetlen. Viszont fogalmam sincs, hogyan kéne a megjelölt helyre eljutni.
    Azt hittem tengeri úton, mert a cél egy nagy sziget, de nem sikerült.
    Szóval hogyan kell A vég kezdete küldiben megjelölt szigetre eljutni???
    Szeretnék az utánfutómtól megszabadulni!
  • TGWH
    Lengyelek vannak, ritkábban magyarok is. Lehet csapatban játszani, csak biztos hogy nem jön össze minden nap.
  • Morfi
    Én sem mondtam, hogy nem érte megvennem. De single-ben is raktam össze én ütős settet, de zárton a legjobb szerintem is.
  • Fantusz
    Szervereken valóban nincsen tömeg, de a kérdésre válaszolva, nekem megérte megvenni eredetiben a játékost, pontosan a multi lehetőség miatt.

Multiban is csak akkor van igazán értelme csapatban menni, ha elviselhetőek a szintkülönbségek a csapaton belül.
    Annak nem sok értelmét látom, ha van egy kicsi, aki állandóan behal, vagy a kicsik közé csatlakozó góliát XP nélkül pofozza a nálánál 25 szinttel kisebb ellenfeleket -ilyen esetekben neten is lehet menni egyedül.

Zárt neten általában a kinőtt set darabokat, fölösleges egyedi fegyvereket tovább adják a játékosok, nem tudom singleben mennyi esély van összehozni egy normális méretű teljes setet, vagy egy kedvelt összvér-öltözéket (vannak, akik szándékosan szeretik keverni a set darabokat), multiban a közös játékon, dumáláson kívül ez is egy olyan dolog, amiért nekem érdemes volt megvenni az eredeti Sacred 2-t.

• Morfi
    Én nem mondanám hogy sok magyar játékost látok nappal a szervereken. Ha fanatikus vagy akkor megéri :)
  • playstation9
    Hali az lenne a kérdésem hogy megérie eredetibe megvenni ezt a SACRED 2-t vagy sem.. már csak amultija tekintetében is... Sokan multiznak vele?
  • Csokis
    #8199-ben már volt, de elfér. Mondjuk valaki lefordíthatná.